رفتن به مطلب

خریدار Playstation 2 هستم ( پلی استیشن دو )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان خوب لیون کامپیوتر

یک عدد کنسول PS2 با شرایط زیر نیاز دارم :
1- لنز صد درصد سالم و سرحال باشه و DVD ها را راحت بخونه و اجرا کنه
2- تعمیری نباشه
3- یک عدد دسته و یک عدد مموری کارت به همراه کابل های برق و رابط کفایت میکنه ، نیازی هم به بازی هاش ندارم .
4- مدلش واسم اهمیتی نداره جز اینکه از سری اسلیم ها باشه

منتظر پیشنهاد دوستان هستم ، قیمت توافقی

لینک به دیدگاه

سلام

آقا امید گل ، من تاپیک شما را در پرشین تولز دیده بودم .

داداش گلم من با این قیمت ها نمیخوام ، شما به سایت دیوار سر بزنید همه مدل قیمتی میفروشن حتی 130 ، 120 ، 110

یه نفر کنسول را 2006 خریده و 9 سال دستش بوده الان 120 هم بفروشه سود کرده ، یک نفر هم تازه خریده و واسش ضرر میشه .

من زیر 150 دنبال کنسول هستم داداشم ، به هر حال از پیشنهادت خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

اقا پلی دو مشکی با کارتن خیلی تمیز. دو دسته . به کارت میاد؟ قیمت 210

لینک به دیدگاه

پس دلالی. می خواستی هم من به دلال نمی فروختم

تو فکر کردی همه مثل خودت هستن

در پرشین تولز زدی خریدار پلی دو هستم ، اینجا میزنی فروشنده ای !

پسر جان ، برو پرشین تولز ،  اونجا هم تاپیک دارم ببین من دلالم یا تو دلالی !

من یه دونه بیشتر نمیخوام ، برای یه بچه

بیشتر 150 هم نمیدم ، چون پلی دو بیشتر 150 ارزش نداره .

کنسولی که 2006 تولید داشته و 9 سال دست طرف بوده را میخوای قیمت آکبند بخرم ؟

پلی دو خیلی خریدار داره که تازه من برم دنبال دلالیش ؟ برو سایت دیوار ، برو پرشین تولز ببین چندتاش ریخته کسی نمیخره !

کافر همه را به کیش خود پندارد !

این تصویر را هم میزارم پائین که همه ببینن دیگه فکر نکنی خیلی زرنگی عمو جون ، هنوز بچه تر از اونی هستی که واسه من زیر و رو بکشی !

00458124798285941506.png

عکس این جات را هم گرفتم ، فکر کنی زرنگی میزنم داخل همون تاپیکی که در پی تی باز کردی بچه جان ^_^

فعلا گزارش تخلف نمیفرستم تا این پست بمونه همه ببینن من دلالم یا تو دلالی !

طلا که پاکه ، چه منتش به خاکه

اینم تاپیک این یوزر که در پرشین تولز خریدار هست اینجا فروشنده :

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C.708021/

ویرایش شده توسط mehr1362
لینک به دیدگاه

99861858109727600156.png

هر کسی جای من بود جوابی بهت نمیداد

تمام تاپیک های من را خراب کردی ، همه این حرفا که زدی سابقه میشه برای من .

رو چه حسابی میگی دلال ؟ که بعدا پیام بدی بگی حلال کن و ببخش .

من 22 سالم بود سال آخر دانشگاه ، تازه فهمیدم کامپیوتر چی هست . 8 سال نتم دیال آپ بود .

اینترنت پرسرعت 3G و 4G باعث شد همه راحت دسترسی به اینترنت پر سرعت داشته باشند ولی کاش فرهنگش هم بیاد .

الان با حرف هایی که زدی یک نفر هم دیگه به من پیشنهاد فروش نمیده ، خراب کردن کار بقیه هنر نیست .

بخشیدمت ، فرض گرفتم برادر کوچکمی ، ولی درس عبرت بگیر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت عرف را بازار مشخص میکنه نه مغازه داری که جنس میندازه به ملت !

شما برو پرشین تولز ببین چندتاش هست برق مستقیم که زیر 200 هستند و کسی نمیخره و طرف مدام تاپیک را بالا میاره .

یک سر هم به سایت دیوار بزنید متوجه خواهید شد !

دستگاهی که طرف 2006 خریده و 9 سال دستش بوده را باید چند خرید ؟ همون زمان آکبندش 140 بود !

برعکس خیلی ها به اعتقاد بنده برق مستقیم با توجه به برق شاهکار مملکت نه تنها حسن نیست بلکه عیب هست .

حالا سونی اومده در محصولات جدیدیش برق مستقیم گذاشته چون بر طبق استاندارد اروپا و آمریکا تولید میشه نه برق ایران .

برقی که اینقدر ولتاژ پائین هست کولر را روشن میکنی تلوزیون خاموش میشه ! برقی که با دستگاه اندازه گرفتم 180 ولت هست محافظ یخچال روشن نمیشه .

البته سونی چند مدل تلوزیون در 2014 تولید کرده که با آداپتور و تنها 19 ولت روشن میشن ( 42 تا 48 اینچ )

اتفاقا من ترجیحم برق آداپتوری هست و به نظرم کنسولی که 9 سال دست یک نفر بوده بیشتر 150 ارزش نداره .

ضمن اینکه در سری آداپتوری بازی ها را میشه از روی فلش اجرا کرد .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

البته این نظر شخصی شماست ... امروز با چندتا آگهی تماس گرفتم و کمترین قیمت پیشنهادیشون 200 بود.

شما به جای اسپم زدن ، میخوای دستگاهت را بفروشی تاپیک بزن بفروش ، 200 هم کسی ازت نمیخره

اگر میخریدن در پرشین تولز هم دوستان تاپیک را مدام بالا نمیاوردند .

اونها بزنن 200 ، 300 ، 400  ^_^  اما کسی ازشون نمیخره ، هر کسی مختار هست روی جنسش قیمت بگذاره ولی کسی نخواهد خرید .

بنده هم میتونم جنسی که 100 ارزش داره را بزنم 200 تومن ، اما کسی ازم نمیخره !

شما مگه نمیگی 200 ارزش داره ؟ خب چرا معطلی ؟ تاپیک بزن 200 بفروش ! والا :)

بنده 120 و 150 هم پیشنهاد داشتم اما سر اعتماد سازی به توافق نرسیدیم ، شما تاپیک بزن 400 بفروش ! ولی کسی نمیخره .

چند نفر هم بودند از سایت دیوار که التماس میکردند 150 بفروشند ولی به خاطر مسافت دور ( شاهین شهر ، خانه اصفهان و خمینی شهر ) امکان خرید و تست و هماهنگی میسر نبود ، نصف بیشتر اینها نصف من سن دارند فکر میکنند تابستان هست و بهتر میتونن بفروشند .

شهریور که شد 100 تومن هم میفروشن !

لطفا اسپم نزنید دوست گرامی ، تاپیک بزنید و دستگاهتون را بفروشید .

ویرایش شده توسط mehr1362
لینک به دیدگاه

ظاهرا قسمت نبود PS2 بگیرم ، بنابراین از خریدنش منصرف شدم clear.png

چند نفر از دوستان پیشنهاد دادند ولی خود این عزیزان هم از سلامت دستگاهشون اطمینان خاطر نداشتند و به همین دلیل توافق حاصل نشد !

سایت دیوار هم که کلا جایی شده برای سرگرمی و اسپم زدن ! به 10 نفر زنگ زدم یا جواب نمیدن یا طرفت بچه هست نمیشه معامله کرد clear.png

در این مدت 72 ایمیج دانلود زدم با حجم 150 گیگابایت و البته قصد داشتم آرشیوی با حداقل 400 عنوان تهیه کنم که اگر دستگاه را خریده بودم اینکار را میکردم ولی کلا دلسرد شدم .

تصمیم گرفتم از دیشب به جای خریدن PS2 برم گیم های PC دانلود کنم ( جدیدتر ، به روز تر ، کم خرج تر ! )

هر چند که نزدیک 2 ترابایت گیم PC هم در آرشیو دارم !

28723353449866834813.jpg

76699343321285993325.jpg

ممنونم از همه دوستانی که این مدت تاپیک را ملاحظه کردند ، ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...