رفتن به مطلب

فروش مین x99 g1 بعنوان واسطه

vampirekain
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنام خدا

با سلام خدمت دوستان

قضیه از این قراره که من یه تاپیک زدم به عنوان فروش مین x99 g1 wifi، این مین متعلق به یه بنده خدایی بوده و سپرد به من برای فروش که یکی از بچه های خوب لیون با نام کاربری DeviiiiiL این مین رو از من خرید، خرید به این منوال بود که چون ایشون میگفت حتما از لحاظ اینکه مین بورد وجود داشته باشه با نام کاربری برام بفرست که براش فرستادم و 50 تومن به کارت من واریز کرد (درثانی با توجه به اینکه من با همین id در فروم pt و شهرسخت افزار هم خرید و فروش کردم گفتم که برای اطمینان میتونه بره فیدبک های اونجا رو هم مطالعه کنه که چی نوشتن دوستانی که از من خرید داشتن)، بعداز اینکه مین دستم رسید بنابر تقاضای رفیقمون یه کلیپ دقیق از روی خار های مین فرستادم تا از سلامتشون مطمئن بشه و بعداز دیدن کلیپ 1 تومن واریز و بعداز دادن کد رهگیری مابقی مبلغ رو هم واریز کردن، دیروز که مین به دستشون رسیده گفتن که 5 عدد از خار های مین کج شدن!!!! درصورتی که من بعداز فرستادن کلیپ برای ایشون و اوکی دادن ایشون و بسته بندی کردن مین رو فرستادم هیچ مشکلی نداشت.

حقیقت میخواستم ز بزنم به رفیقم که ازش مین رو براش واسطه کردم ولی نمیدونم بش چی بگم؟! چون هم خودش عکسی که فرستاد از مین سالم بود و هم من کلیپی که گرفتم هیچ مشکلی داخلش دیده نمیشد، این قضیه رو به 2 3 نفر هم از بچه های فروم که خودشون دستی تو کار دارن گفتم اوناهم تایید کردن که هیچ کج شدنی داخل کلیپی که فرستادی نیست و به وضوح حتی بدون دانلود کردن هم مشخصه که پایه ها کاملا سالم هستن

اینم هم عکس های مین و کلیپی که فرستادم و عکسی که دوستمون از مین پایه های مین گرفته

(هرچند من بهش گفتم که این کج شدن ها هیچ مشکلی نداره چون خودم با 2 3 مینی که قبلا داشتم دقیقا استفاده میکردن بدون هیچ مشکلی)

اینم کلیپ من: http://s6.picofile.com/file/8197445576/VID_20150628_233547.3gp.html

post-14065-0-21124300-1435909186_thumb.jpg

post-14065-0-42392800-1435909499_thumb.jpg

post-14065-0-60085100-1435910164_thumb.png

post-14065-0-31922900-1435910193_thumb.png

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

بهتره چیزی نگین

چون دفه بعد ممکنه دیگه سراغتون نیاد

با شخصی که بهش فروختین مساله رو طی کنین

اگه پین ها زمانی که به دستتون رسید کج بودن حتما شما متوجهش می شدین

لینک به دیدگاه

میگم که

من دقیقا واسه اینکه هم خیال خودم راحت بشه، هم خریدار اطمینان پیدا کنه با توجه به اینکه خودم چک کردم یه کلیپ هم دقیق با زوم فرستادم تا خیالش راحت بشه و 2 دل نشه یا استرس نداشته باشه که مبلغش رو به فرد غیر قابل اطمینانی داده

در مورد طی کردن هم من صحیح و سالم تحولی گرفتم، صحیح و سالم هم تحویل دادم، من واسطه ای بودم که سلامت مین و موجود بودنش رو انجام دادم نه فروختنش رو

لینک به دیدگاه

سلام

داداش خوبی , حسابی آب و هوای منطقه داغ هست ! 8-}  خخخخ

من کلیپ رو نگاه کردم . پایه ها توی کلیپ سالم هست.

من به یوزر vampirekain  هم اطمینان دارم. و توی معامله دروغ نمیگه. و انسان نیکویی هست.

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

علیک سلام، شما چطوری؟ اره بابا کولر گازی اینجا نمیکشه اخه برای حداکثر دمای 50 درجه ساخته شدن نه 62 درجه :)

مرسی برادر از توجهت و دیدن کلیپ @};- ، لطف کنن از بچه ها و اساتید فروم هر فرد دیگه ای اگر کلیپ رو نگاه کرده نظر خودش رو اعلام کنه

لینک به دیدگاه

توی کلیپ پایه ها سالمه دوست عزیز

لینک به دیدگاه

عزیز من رو اینکه چه کسی مقصر هست نظری نمیدم. چون همه قسمت ماجرا رو نمی دونم. اما همیشه این کار بکن. خیلی با حوصله و رزولوشن بالا بدون قطع فیلم از قسمتای حساس قطعه فیلم بگیر و در آخر از هلوگرام و شمار سریال بدون تکون زیاد دوربین و قطع فیلم (خیلی با حوصله) . چون بعدا از اون ، از فیلم خیلی می تونی استفاده کنی. حقیقتا این فیلم نه رزولوشن بالایی داشت ، نه در آخر از شماره سریال برد فیلم برداری شد. پس این فیلم حقیقتا ارزش زیادی نداره فقط می تونم حدس بزنم حق با شما هست و نه نظر قطعی . خیلی سریع و بی حوصله از zif ها فیلم برداری کردی (خیلی دوربین تکون می خورد . همچنین فیلم اصلا کیفیتی نداشت (گرچه میشه گفت زیف ها تو فیلم مشکلی نداشتن).) . مثلا دفترچه چه ارزشی داره که از اون فیلم برداری کردی. :) من اگه قاضی باشم اصلا برای این فیلم ارزشی قائل نیستم با عرض معذرت. مثلا می تونم بگم شما از یه برد دیگه فیلم گرفتی و یکی دیگه فرستادی. وقتی از شماره سریال فیلم دقیق و بدون قطع فیلم نگرفتی چطوری می خوای حرفت رو اثبات کنی. امیدوارم بد برداشت نکنی. فقط عرضم این هست از رو این فیلم هیچ قضاوتی نمیشه کرد. فقط میشه حدس و گمان زد. ضمنا بنده نظرم رو فقط و فقط برای فیلم دادم. نمی خوام وارد بحثی بشم که اصلا کلیتش رو دقیق نمی دونم چه برسه به ریزه کاریاش. امیدوارم مشکلتون دوستانه حل بشه. گرچه برد خیلی گرونی هست و قبول کردن هر دو طرف برای دادن ضرر مالی در این حد و اندازه سخ و مشکل هست.

خیر پیش

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

توی کلیپ پایه ها سالمه دوست عزیز

مرسی برادر، تشکر @};-

عزیز من رو اینکه چه کسی مقصر هست نظری نمیدم. چون همه قسمت ماجرا رو نمی دونم. اما همیشه این کار بکن. خیلی با حوصله و رزولوشن بالا بدون قطع فیلم از قسمتای حساس قطعه فیلم بگیر و در آخر از هلوگرام و شمار سریال بدون تکون زیاد دوربین و قطع فیلم (خیلی با حوصله) . چون بعدا از اون ، از فیلم خیلی می تونی استفاده کنی. حقیقتا این فیلم نه رزولوشن بالایی داشت ، نه در آخر از شماره سریال برد فیلم برداری شد. پس این فیلم حقیقتا ارزش زیادی نداره فقط می تونم حدس بزنم حق با شما هست و نه نظر قطعی . خیلی سریع و بی حوصله از zif ها فیلم برداری کردی (خیلی دوربین تکون می خورد . همچنین فیلم اصلا کیفیتی نداشت (گرچه میشه گفت زیف ها تو فیلم مشکلی نداشتن).) . مثلا دفترچه چه ارزشی داره که از اون فیلم برداری کردی. :) من اگه قاضی باشم اصلا برای این فیلم ارزشی قائل نیستم با عرض معزت. مثلا می تونم بگم شما از یه برد دیگه فیلم گرفتی و یکی دیگه فرستادی. وقتی از شماره سریال فیلم دقیق و بدون قطع فیلم نگرفتی چطوری می خوای حرفت رو اثبات کنی. امیدوارم بد برداشت نکنی. فقط عرضم این هست از رو این فیلم هیچ قضاوتی نمیشه کرد. فقط میشه حدس و گمان زد. ضمنا بنده نظرم رو فقط و فقط برای فیلم دادم. نمی خوام وارد بحثی بشم که اصلا کلیتش رو دقیق نمی دونم چه برسه به ریزه کاریاش. امیدوارم مشکلتون دوستانه حل بشه. گرچه برد خیلی گرونی هست و قبول کردن هر دو طرف برای دادن ضرر مالی در این حد و اندازه سخ و مشکل هست.

خیر پیش

مرسی از نظر شما سعید خان، ولی من فیلم نگرفتم که چوک یا ماسفت هارو نشون بدم همونطور که نوشتم رفیقمون ازم خواست فقط بگو که قطعات مین چی هست و اینکه فیلم بگیرم از پایه های سی پی چون تاکید کرده بود میخوام پایه ها سالم باشن

در ثانی اگر مشکل هلوگرام باشه که من ازش کلی عکس دارم ولی مشکل اینه که پایه ها کج شدن و من هم فیلم رو بنا به درخواست رفیقمون فقط از قطعات و خود پایه ها گرفتم نه چیز دیگه ای، کیفیت رو خودم کم کردم چون نمیخواستم فیلم FHD با حجم 100 مگ تو واتس یا آپلود بفرستم برای رفیقمون چون بازهم طبق گفته ها فقط نشون دهنده ی سالم بودن پایه ها و نشون دادن متعلقات مین هست نه چیز دیگری

در ثانی مگه من قرار چندتا مین با ارزش میلیونی اون از سری x99 g1 داشته باشم که بخوام عوضش کنم و یکی دیگه بفرستم اون وقت هم برای خودم مشکل درست کنم!؟ قاضی به این قضیه هم نگاه میکنه سعید خان

باز هم تشکر @};-

نظر دیگه دوستان در مورد کج شدن پایه ها

لینک به دیدگاه

مرسی برادر، تشکر @};-

مرسی از نظر شما سعید خان، ولی من فیلم نگرفتم که چوک یا ماسفت هارو نشون بدم همونطور که نوشتم رفیقمون ازم خواست فقط بگو که قطعات مین چی هست و اینکه فیلم بگیرم از پایه های سی پی چون تاکید کرده بود میخوام پایه ها سالم باشن

در ثانی اگر مشکل هلوگرام باشه که من ازش کلی عکس دارم ولی مشکل اینه که پایه ها کج شدن و من هم فیلم رو بنا به درخواست رفیقمون فقط از قطعات و خود پایه ها گرفتم نه چیز دیگه ای، کیفیت رو خودم کم کردم چون نمیخواستم فیلم FHD با حجم 100 مگ تو واتس یا آپلود بفرستم برای رفیقمون چون بازهم طبق گفته ها فقط نشون دهنده ی سالم بودن پایه ها و نشون دادن متعلقات مین هست نه چیز دیگری

در ثانی مگه من قرار چندتا مین با ارزش میلیونی اون از سری x99 g1 داشته باشم که بخوام عوضش کنم و یکی دیگه بفرستم اون وقت هم برای خودم مشکل درست کنم!؟ قاضی به این قضیه هم نگاه میکنه سعید خان

باز هم تشکر @};-

نظر دیگه دوستان در مورد کج شدن پایه ها

عزیز نظر آخرم میدم . (کلا سعی می کنم تو چنین مسائلی دخالت نکنم)

نظر شخصی خودم رو بدم (به احتمال 90 درصد حق با شماست با توجه به سابقه شما و این فیلم ، البته با شما معامله نداشتم . @};- @};- @};- )

عزیز چوک و ماسفت چیه :D ZIF همون پایه های سی یی یو هست . @};-

عزیز قاضی فقط بر اساس مدارک نظر میده :D قاضی چیکار داره تو چندتا از این مادربردا داری یا نه یا اهل درد سر هستی یا نه :D این فیلم به عنوان تنها مدرک شما برای نشان دادن سالم بودن پایه های سی پی یو ارزش قضایی نداره :D . فقط میشه گفت به احتمال زیاد حق با شماست . @};- @};- @};- (داستان زره امام علی و مرد یهودی http://ebrat-pand.blogfa.com/ دیگه کیه که ندونه امام علی طرف حق ماجراست :D  :D  :D  )

این فیلم فقط نشون میده پایه های سی پی یو مادربردی که در فیلم هست سالمه . نه بردی که برای اون عزیز فرستادی . (چون از شماره سریال و پایه های سی پی یو فیلم پیوسته نگرفتی) اگه عکسی داری که هم پایه های سی پی یو و هم شماره سریال رو باهم نشون میده قابل استناده (عکس جدا از zif و شماره سریال به درد نمیخوره. عکسی که هم پایه های سی پی یو و هم شماره سریال (در یک عکس) مشخص باشه)

امیدوارم بد برداشت نکنی (فقط به درخواست شما نظرم رو گفتم) اگه می خوای هر دو پیام رو پاک کنم. (پخ کن) (پاک نمیشه کرد . ویرایش می کنم.) @};-

قصدم خیر بود. :) @};-

خیر پیش @};-

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کاری به خود قضیه ندارم(هر چند شما رو آدم بسیار قابل اطمینانی می دونم و شکی در موردتون ندارم) اما یه سوال : محافظ سوکت رو قبل ارسال نصب کرده بودین؟

ضمناً برام جالبه که چرا کسایی که نحوه نصب درست یک پردازنده به اون سادگی رو بلد نیستن میان مین گرون قیمت میخرن و خودشون دست بکار میشن :-?

یه مورد هم اینکه تمیز کردن برد با فرچه/دستمال و.... میتونه عامل باشه.

موردی هم که اشاره به اون خالی از لطف نیست اینه که بعید میدونم این دوستمون خیلی راحت یه مدل دیگه از این مین خیلی کمتر رایج رو تهیه و ازش فیلم گرفته باشن(همون سناریویی که یکی از دوستان اشاره کرد)

درکل اگر خودتون از سالم بودنش مطمئن هستین و بدلیل تمیزکردن یا حین پست خراب نشده، به نظرم می تونید ادعای این دوستمون رو قبول نکنید(البته ویدئو رو ندیدم)

هیچ قضاوتی نمی کنم @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

---

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

اگه به خودت مطمئنی که گویا هستی وگرنه تایپک نمیزدی 

زیاد ماجرا پیگریی نکن بقیش به تو ربط نداره پست یا خرابش کرده یا این دوستمون چشماش اشتباه می بینه یا خرابه 

در هرصورت تو مقصر نیستی 

لینک به دیدگاه

عزیز نظر آخرم میدم . (کلا سعی می کنم تو چنین مسائلی دخالت نکنم)

نظر شخصی خودم رو بدم (به احتمال 90 درصد حق با شماست با توجه به سابقه شما ، این فیلم ، البته با شما معامله نداشتم . @};- @};- @};- )

عزیز چوک و ماسفت چیه :D ZIF همون پایه های سی یی یو هست . @};-

عزیز قاضی فقط بر اساس مدارک نظر میده :D قاضی چیکار داره تو چندتا از این مادربردا داری یا نه یا اهل درد سر هستی یا نه :D این فیلم به عنوان تنها مدرک شما برای نشان دادن سالم بودن پایه های سی پی یو ارزش قضایی نداره :D . فقط میشه گفت به احتمال زیاد حق با شماست . @};- @};- @};- (داستان زره امام علی و مرد یهودی http://ebrat-pand.blogfa.com/ دیگه کیه که ندونه امام علی طرف حق ماجراست :D  :D  :D  )

این فیلم فقط نشون میده پایه های سی پی یو مادربردی که در فیلم هست سالمه . نه بردی که برای اون عزیز فرستادی . (چون از شماره سریال و پایه های سی پی یو فیلم پیوسته نگرفتی) اگه عکسی داری که هم پایه های سی پی یو و هم شماره سریال رو باهم نشون میده قابل استناده (عکس جدا از zif و شماره سریال به درد نمیخوره. عکسی که هم پایه های سی پی یو و هم شماره سریال (در یک عکس) مشخص باشه)

امیدوارم بد برداشت نکنی (فقط به درخواست شما نظرم رو گفتم) اگه می خوای هر دو پیام رو پاک کنم. (پخ کن) (پاک نمیشه کرد . ویرایش می کنم.) @};-

قصدم خیر بود. :) @};-

خیر پیش @};-

sry

انقد اعصابم خورده اصلا کلا همه چی فراموشم شده، منظور منم این بود که قرار نیست یه فیلم 100 مگی بگیرم و فقط بنا به درخواست ایشون بوده چون گفته بود حتما از سوکت هاش عکس بفرست

بله قصد فقط نشون دادن پایه ها هست

ای بابا اگر قرار بود که من نظر کسی رو نخوام و نظر شما رو پاک کنم نه فید بک میدادم نه از کسی نظری میخواستم، میگفتم همینه که هست اینم کلیپ سالم بودنش

درثانی اولین بار هم نیست که قطعه ای برای فروش میزارم و تو فروم pt هم نزدیک به 14 میلیون تومن ارزش رد و بدل شده در نتیجه اعتماد خیلی محترم هستش چون بازم امکان اینکه شما از اون فرد خرید کنین یا بازم اون فرد از شما خرید کنه بسیار بیشتره

برای همین تشکر زدم، بازهم مرسی @};-

درود

کاری به خود قضیه ندارم(هر چند شما رو آدم بسیار قابل اطمینانی می دونم و شکی در موردتون ندارم) اما یه سوال : محافظ سوکت رو قبل ارسال نصب کرده بودین؟

ضمناً برام جالبه که چرا کسایی که نحوه نصب درست یک پردازنده به اون سادگی رو بلد نیستن میان مین گرون قیمت میخرن و خودشون دست بکار میشن :-?

موردی هم که اشاره به اون خالی از لطف نیست اینه که بعید میدونم این دوستمون خیلی راحت یه مدل دیگه از این مین خیلی کمتر رایج رو تهیه و ازش فیلم گرفته باشن(همون سناریویی که یکی از دوستان اشاره کرد)

درکل اگر خودتون از سالم بودنش مطمئن هستین و بدلیل تمیزکردن یا حین پست خراب نشده، به نظرم می تونید ادعای این دوستمون رو قبول نکنید(البته ویدئو رو ندیدم)

هیچ قضاوتی نمی کنم @};-

سلام و درود

من نمیدونم ایشون دست زدن یا خیر البته بنا بگفتشون فقط از داخل کارتن باز کردن و دیدن که مشکل داره

حین پست رو هم من اصلا خبر ندارم و اصلا هم قبول نمیکنم چون تمام دوستان وقتی معامله ای انجام میدن خراب شدن حین پست فقط بعهده خریدار محترم هستش

کلیپ رو هم تماشا کنین چون حجمش 4 مگ هست

باز هم تشکر @};-

نظر بقیه دوستان

لینک به دیدگاه

اگه به خودت مطمئنی که گویا هستی وگرنه تایپک نمیزدی 

زیاد ماجرا پیگریی نکن بقیش به تو ربط نداره پست یا خرابش کرده یا این دوستمون چشماش اشتباه می بینه یا خرابه 

در هرصورت تو مقصر نیستی 

من به خودم مطمین هستم ولی حال دوستمون رو هم درک میکنم و فقط میخوام کار حرامی نباشه

نمیدونم چی شده ولی در دست من اصلا مشکلی نداشت

این هم عکسی که خود رفیقمون بنا به درخواست من برام فرستاد از پایه ها قبل از گرفتن اون 50 تومن بیعانه ارسال

لینک به دیدگاه

sry

انقد اعصابم خورده اصلا کلا همه چی فراموشم شده، منظور منم این بود که قرار نیست یه فیلم 100 مگی بگیرم و فقط بنا به درخواست ایشون بوده چون گفته بود حتما از سوکت هاش عکس بفرست

بله قصد فقط نشون دادن پایه ها هست

ای بابا اگر قرار بود که من نظر کسی رو نخوام و نظر شما رو پاک کنم نه فید بک میدادم نه از کسی نظری میخواستم، میگفتم همینه که هست اینم کلیپ سالم بودنش

درثانی اولین بار هم نیست که قطعه ای برای فروش میزارم و تو فروم pt هم نزدیک به 14 میلیون تومن ارزش رد و بدل شده در نتیجه اعتماد خیلی محترم هستش چون بازم امکان اینکه شما از اون فرد خرید کنین یا بازم اون فرد از شما خرید کنه بسیار بیشتره

برای همین تشکر زدم، بازهم مرسی @};-

آقا من برم تو افق محو شم. :D

خیلی خیلی دقت کردم شما بد برداشت نکنید. یکم رک هستم و کار دستم میده بعضی وقتا @};-

من که زیاد دست دوم خرید می کنم و همچنین شما پس بعید نیست در آینده با هم معامله داشته باشیم و خوشحال میشم در آینده با شما معامله داشته باشم. @};-

خدا نگهدار @};-

لینک به دیدگاه

من به خودم مطمین هستم ولی حال دوستمون رو هم درک میکنم و فقط میخوام کار حرامی نباشه

نمیدونم چی شده ولی در دست من اصلا مشکلی نداشت

این هم عکسی که خود رفیقمون بنا به درخواست من برام فرستاد از پایه ها قبل از گرفتن اون 50 تومن بیعانه ارسال

ایشون الان میگن برد کار نمیکنه کلا ؟ 

////////////////////////////////////////////

یک پیشنهاد برای دوستانی دارم که خرید فروش زیاد میکنن یک دوربین خوب تهیه کنید حداقل 8 مگا  یا بیشتر  باشه 

در نور روز یا تو حیاط فضا باز از قطعه ایی که میخواهید بفروشید عکس بگیرید 

اینجور همه چی مشخصه دچار مشکلم نمیشد خصوصا مادربورد وسوکتش 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

درود

هیچ قضاوتی نمی کنم @};-

خبات جان اگه یه لحظه فکر کرده باشم ایشون همچین کاری کردن . (اصلا سعی می کنم کسی رو قضاوت نکنم.) فقط خواستم حالتی رو در دنیای احتمالات بیان کنم که فیلم رو زیر سوال میبره . مثلا فرضا اگه این فیلم رو به عنوان مدرک ببرن پیش قاضی ، به خاطر همین دلیل قاضی فیلم رو قبول نمیکنه. :) فقط و فقط همین @};- ( یادم رفت نقل قل چنگانه کنم تا دوتا کامنت نشه .)

لینک به دیدگاه

ایشون الان میگن برد کار نمیکنه کلا ؟ 

////////////////////////////////////////////

یک پیشنهاد برای دوستانی دارم که خرید فروش زیاد میکنن یک دوربین خوب تهیه کنید حداقل 8 مگا  یا بیشتر  باشه 

در نور روز یا تو حیاط فضا باز از قطعه ایی که میخواهید بفروشید عکس بگیرید 

اینجور همه چی مشخصه دچار مشکلم نمیشد خصوصا مادربورد وسوکتش 

والا میگن که چون پایه هاش کج شده تو پست ها گفتن که روش سی پی سوار نکنین چون ممکنه مین بسوزه درصورتی که برای من قبلا همچین مشکلی پیش اومده بود و کار میکردم اصلا هم به مشکلی بر نخوردم به کسی هم  که فروختمش بش گفتم اونم تا الان داره استفاده میکنه :D  (به یه کافی نتی فروختم که کارش خرید و فروش بود)

خبات جان اگه یه لحظه فکر کرده باشم ایشون همچین کاری کردن . (اصلا سعی می کنم کسی رو قضاوت نکنم.) فقط خواستم حالتی رو در دنیای احتمالات بیان کنم که فیلم رو زیر سوال میبره . مثلا فرضا اگه این فیلم رو به عنوان مدرک ببرن پیش قاضی ، به خاطر همین دلیل قاضی فیلم رو قبول نمیکنه. :) فقط و فقط همین @};- ( یادم رفت نقل قل چنگانه کنم تا دوتا کامنت نشه .)

زنده باشین

لطفا فقط در مورد پایه های سی پی بحث کنین تا تاپیک به اوت نره @};-

لینک به دیدگاه

دوستان یوزر devl طی تماسی که باشون داشتم میگفتن که اگه داخل پست طوری شده یا اینطوری دست من رسیده من دیگه مین رو نمیخوام و برای من میفرست پس، به ایشون گفتم هر مشکلی پیش اومده باشه داخل پست یا هرچیز دیگه ای با خریدار محترم هستش اما ایشون اصرار دارن که تقصیر من بوده :| و میگن که من دیگه این مین رو نمیخوام!!!

درضمن میگن که از مین سوکت sli نیست که منم گفتم مشکلی نداره اون رو با هزینه خودم یا برای شما میگیرم یا هزینه اش رو کارت به کارت میکنم، بهشون هم هرچقدر گفتم مدرک من اینه که کامل فیلم گرفتم (و حتی برای متعلقات که بعضی از دوستان به شوخی گفتن چرا از اونا فیلم گرفتی) برای اینکه قبل از واریز وجه اگر چیزی دیدی که کم و کسر باشه بهم بگین تا پول رو برگردونم که ایشون هم اوکی دادن، و خودشون هم گفتن با اینکه هیچ مدرکی ندارم ولی میگم که خراب بود

اساتید شما اگر چیزی میدونین واقعا نظر بزارین چون تو تمام خرید فروش ها هر اتفاقی که بیفته دست خریدار یا داخل پست با فروشنده نیست

لینک به دیدگاه

درود 

شخص خود من کیس وفن رو غیر حضوری خرید میکنم 

ولی مین و پردازنده و هارد و گرافیک و رم رو تنها حضوری  میگیرم  و قشنگ سر و ته کالایی رو که میخوام بخرم وارسی میکنم 

هزینه زمان و بنزین میکنم و تا تهران میرم اگر در شهر خودم مغازه دارش نداشت .سیستم حمل کالا و خرید فروش اینترنتی مکانیزم استاندارد در این کشور نداره 

لینک به دیدگاه

جناب تازه گی ها این مسئله خیلی همه گیر شده... می شه بگید از پست استفاده کردید یا تیپاکس؟تازه اینکه قصه خوردن نداره...مین که گارانتی آواژنگه ببرن اونجا مشکلو حل می کنن براشون(اصلا تست زدن ببینن تصویر میگیرن یا خیر؟ اگه پین با CPU اتصال می ده که مشکلی نداره حالا 90 درجه هم نباشه پین)...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

با استفاده از تیپاکس ارسال شده

والا منم میگم ولی میگه دیگه نمیخوامش حالا حتی تست هم نکرده

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...