رفتن به مطلب

مشکل در اجرای bf4 online

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بازی رو از اریجین گرفتم.همون 168 ساعت رایگان.

میخوام اجراش کنم ارور پلاگ این میده و مثل اینکه میگه گوگل کروم پشتیبانی نمیکنه چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

هیچی فایرفاکس نصب کن یه فایل 1 مگی بتل لاگ لینک میده دانلود میکنی ...تمام لذت ببر

لینک به دیدگاه

با google chrome مشکل داره پس؟

اونو بریزم خودش سویچ میکنه رو فایر فاکس؟

لینک به دیدگاه

داداش با کروم هماهنگ نیست نمیدونم راهی داره یا نه که هماهنگ بشه

شما فایرفاکس بگیر و بکنش مروگر پیش فرض وقتی از اوریجین بزنی پلی فایرفاکس باز میشه بعد مثلا بری مولتی پلیر بزنی پلی یه برنامه یک مگی لینک میده دانلود میکنی و نصب میکنی...بعد رو پلی بزنی میره تو بازی

لینک به دیدگاه

من الان 1 دست بازی کردم میخوام وارد یه سرور دیگه بشم میگه حجمت تموم شده؟

چرا اینطوریه؟3 روزه دارم دانلود میکنم.

لینک به دیدگاه

هیچی فایرفاکس نصب کن یه فایل 1 مگی بتل لاگ لینک میده دانلود میکنی ...تمام لذت ببر

شمام انلاين ميزنى؟

لینک به دیدگاه

نه رفيق از لحظه شروع بازى حساب ميشه نه دانلود! ویرایش شده توسط iMahyar77
لینک به دیدگاه

نه رفيق از لحظه شروع بازى حساب ميشه نه دانلود!

عزیز این رو میدونم نصب تموم شد.رفتم یه دست که اخراش بود بازی کردم.الان میخوام وارد یه سرور بشم یه ارور مربوط به اریجین میاد میزنه حجم شما رو این کامپیوتر تموم شد.
لینک به دیدگاه

شمام انلاين ميزنى؟

حقیقتش اکانت مال یکی از بچه ها هست نمیتونم دائم بازی کنم .....جهت تست از بچها گرفتم و دیگه لوگین نمیشم

ولی اکانت میسازم اگر بصورت بدون کی و رایگان بتونم بازی کنم پایه هستم

تو یه دور بازی کردم سوار هلیکوپتر بودم با چتر پریدم پایین روی پشت بام یه ساختمان بلند از اون بالا خدا میدونه با اسنایپر چند شکار کردم :cool:

حجم ؟ میشه عکس بزاری

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

حقیقتش اکانت مال یکی از بچه ها هست نمیتونم دائم بازی کنم .....جهت تست از بچها گرفتم و دیگه لوگین نمیشم

ولی اکانت میسازم اگر بصورت بدون کی و رایگان بتونم بازی کنم پایه هستم

تو یه دور بازی کردم سوار هلیکوپتر بودم با چتر پریدم پایین روی پشت بام یه ساختمان بلند از اون بالا خدا میدونه با اسنایپر چند شکار کردم :cool:

حجم ؟ میشه عکس بزاری

فردا میزارم الان پای سیستم نیستم ولی خدا کنه درست بشه خیلی حال گیریه سر ۱ دست بپره. سه روز کامل داشت دانلود میشد.
لینک به دیدگاه

هر بازى ارزش خريد نداشته باشه بتل٤ داره، من يك ساله دارم انلاينشو ميزنم هنوزم حال ميده!!!! كاراى مردمم ته خندس يهو يه جا باشين با دوستاتون يه هليكوپتر جنگى دشمن بياد سراغتون، همه بى استثنا تو دلشون ميگن يااا امام و عين چي دارن در ميرن! ته خندس.

لینک به دیدگاه

بله خب میدونم ارزش داره. ولی خوب اول میخوام از این افر استفاده کنم.168 ساعت کم نیست.

امروز دوباره تونستم با وجود ارور وارد یه سرور بشم و 1 دست بازی کنم. ولی بعضی مواقع میندازه بیرون و همون ارور رو میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...