رفتن به مطلب

مشکل در gpu-z

Ali_amani
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان گل لیونی.

دوستان من مشکلم اینه که تو نرم افزار gpu-z قسمت sensors یه چیزایی کم دارم.از جمله دمای vrm ها و ولتاژها و ... 

اینم عکس ولی برای بقیه خیلی بیشتر مشخصات داره. مشکل از کجاست دوستان لطفا راهنمایی کنید مرسی.

post-19040-0-52722900-1436088782_thumb.gif

post-19040-0-63180800-1436088877_thumb.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام به دوستان گل لیونی.

دوستان من مشکلم اینه که تو نرم افزار gpu-z قسمت sensors یه چیزایی کم دارم.از جمله دمای vrm ها و ولتاژها و ... 

اینم عکس ولی برای بقیه خیلی بیشتر مشخصات داره. مشکل از کجاست دوستان لطفا راهنمایی کنید مرسی.

سلام علی جان

هر کارت گرافیکی ، تعداد و انواع سنسورهای مخصوص خودش رو داره و طبیعیه حتی یک مدل یکسان در برند های مختلف هم سنسورهاشون با هم فرق ممکنه داشته باشه... (یعنی اگه از یک مدل مثل 970 چند برندش رو هم تست کنی با هم تفاوت داره سنسورهاشون در AMD هم همینطور)

تب سنسور 4 تا گرافیک رو که عکس گرفته بودم چسبوندم به هم برات با ورژن یکسان GPU-z و ویندوز یکسان  و درایور های یکسان برای AMD ها

qdi1lg7ahgmjxc8rhpng_thumb.jpg

از سمت راست

اولی 7950 MSI هستش

دومی AMD R9 270x

سومی Giga 980 G1

چهارمی هم asus R9 290DC2

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام علی جان

هر کارت گرافیکی ، تعداد و انواع سنسورهای مخصوص خودش رو داره و طبیعیه حتی یک مدل یکسان در برند های مختلف هم سنسورهاشون با هم فرق ممکنه داشته باشه... (یعنی اگه از یک مدل مثل 970 چند برندش رو هم تست کنی با هم تفاوت داره سنسورهاشون در AMD هم همینطور)

تب سنسور 4 تا گرافیک رو که عکس گرفته بودم چسبوندم به هم برات با ورژن یکسان GPU-z و ویندوز یکسان  و درایور های یکسان برای AMD ها

از سمت راست

اولی 7950 MSI هستش

دومی AMD R9 270x

سومی Giga 980 G1

چهارمی هم asus R9 290DC2

سلام فرجام جان

اخه برای منم Gigabyte HD 7950 هست و اون HD 7950 همرو داره چی کار کنم؟ فکر کنم برند گیگا همشون این طوریه درسته؟ چون 980 هم مثل برای  من بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام فرجام جان

اخه برای منم Gigabyte HD 7950 هست و اون HD 7950 همرو داره چی کار کنم؟ فکر کنم برند گیگا همشون این طوریه درسته؟ چون 980 هم مثل برای  من بود.

من هم در گذشته 3 برند مختلف از AMD HD7950 داشتم شامل گیگابایت ، ایسوس و MSI و هر 3 تا تب سنسورهاشون با هم متفاوت بود و تقریبا" در تمامی مدلها و برند های گرافیک با هم فرق دارند ولی خب ممکنه چندتاشونم عین هم باشه تب سنسورشون... اگه 10 تا هم 7950 داشته باشیم ممکنه همشون با هم فرق داشته باشن و یکی دوتاشون مثل هم باشن سنسورهاشون

در گیگابایت ممکنه ریویژن بالا تر از ریویژن کارت گرافیک مدل مال شما تب سنسورهاش کاملتر باشه

اگه در تب سنسور همین تعداد سنسور رو دارید راهی نیست که بهش اضافه کنید ، در واقع قابل اضافه کردن نیست ، اگه سنسوری تعبیه شده باشه GPU-z میخونتش اگه نباشه نمیخونتش

@};-

لینک به دیدگاه

یعنی کارت گرافیکم خرابه و مشکل داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیر کارتون هیچ مشکلی نداره فقط سنسورهاش متفاوته

خیلی شک داری به کارتت داداش    :D حتی روی چیزهایی که ویژگی طبیعی کارتته این اواخر حساس شدی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

اگه کارتت دو بایوسه هست بایبوس رو تغییر بده!

سلام بله دو بایوس هست جفتش هم یکیه همین طوری اند

لینک به دیدگاه

خیر کارتون هیچ مشکلی نداره فقط سنسورهاش متفاوته

خیلی شک داری به کارتت داداش    :D حتی روی چیزهایی که ویژگی طبیعی کارتته این اواخر حساس شدی

راست میگی من روی قطعات کامپیوترم خیلی حساسم حتی نمیزارم خاک بشینه روش

لینک به دیدگاه

سلام علی جان

از سمت راست

اولی 7950 MSI هستش

دومی AMD R9 270x

سومی Giga 980 G1

چهارمی هم asus R9 290DC2

کارا عجیب در میاری این چهارتا گرافیک چیه دیگه :wacko:

لینک به دیدگاه

چیکار کنم یعنی گرافیکم داغونه؟

داداش اینقدر اسپم نده اقا فرجام 3 بار گفتن کارتتون کاملا طبیعی هست و ایرادی نداره ...

لینک به دیدگاه

داداش اینقدر اسپم نده اقا فرجام 3 بار گفتن کارتتون کاملا طبیعی هست و ایرادی نداره ...

مرسی دوست عزیز ok شد فهمیدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...