رفتن به مطلب

سوال درباره ی نرم افزار Open Hardware Monitor

Recommended Posts

سلام دوستان.

یه سوال داشتم . میخواستم بدونم این دماها که توی نرم افزار Hardware Monitor مشخص شده مربوط به کدام قسمتن و کدومشون دمای اصلیه Cpu رو نشون داده؟!

Temperature #1

Temperature #2

Temperature #3

و همچنین دمای: Core #1 - #8 مربوط به کدام قسمته؟

Hardware_monitor.png

سوال دوم هم اینه که CPU VCore رو زده Max: 1.464V آیا منظورش اینه که نهایت تا این ولتاژ میتونم برای اوکلاک سی پی یو اضافه کنم؟

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

درود.. دمای اصلی پردازنده رو باید بالاترین دمای هسته های سی پی یو رو در نظر گرفت یا همون پکیج...

اون ولتاژ هم منظورش اینه تو این فرکانس فعلی حداکثر ولتاژی که به پردازنده انقدره

لینک به دیدگاه

درود.. دمای اصلی پردازنده رو باید بالاترین دمای هسته های سی پی یو رو در نظر گرفت یا همون پکیج...

اون ولتاژ هم منظورش اینه تو این فرکانس فعلی حداکثر ولتاژی که به پردازنده انقدره

مرسی داداش

اما من آخرش متوجه نشدم کدوم از اون 4 تا گزینه دمای اصلیه Cpu هستن؟!

لینک به دیدگاه

مرسی داداش

اما من آخرش متوجه نشدم کدوم از اون 4 تا گزینه دمای اصلیه Cpu هستن؟!

core 1 -8 دمای سی پی یو هست..

3 تای دیگه دمای قسمت های مختلف مادربردن

لینک به دیدگاه

core 1 -8 دمای سی پی یو هست..

3 تای دیگه دمای قسمت های مختلف مادربردن

ممنون داداش.

اما با توجه به اینکه از فن استوک استفاده میکنم 28 درجه برای این نوع سی پی یو fx-8350 عجیب نیست ؟ البته من خودم حدس میزنم Temperature #1 دمای اصلی باشه چون وقتی این عکس رو گرفتم توی بازیه GTA:V بودم

لینک به دیدگاه

ممنون داداش.

اما با توجه به اینکه از فن استوک استفاده میکنم 28 درجه برای این نوع سی پی یو fx-8350 عجیب نیست ؟ البته من خودم حدس میزنم Temperature #1 دمای اصلی باشه چون وقتی این عکس رو گرفتم توی بازیه GTA:V بودم

نه عزیزم عجیب نیست، چون دمای idle اصلا مهم نیست و لود مهمه. اینکه میگی از GTA v اومدم سی پی یو بلافاصله بعد از اینکه از زیر لود خارج میشه دماش میاد پایین ، با prime95 دمای لود سی پی یوتون رو چک کنین

لینک به دیدگاه

نه عزیزم عجیب نیست، چون دمای idle اصلا مهم نیست و لود مهمه. اینکه میگی از GTA v اومدم سی پی یو بلافاصله بعد از اینکه از زیر لود خارج میشه دماش میاد پایین ، با prime95 دمای لود سی پی یوتون رو چک کنین

طی تحقیقاتی که انجام دادم دیدم درسته حق با شماست Core #1 - #8 دمای سی پی یو هست.

پس با این حساب با Prime95 دمای فول لود 55 درجه ست Temperature #1 هم به 71 درجه میرسه .

میدونی Temperature #1 دقیقا مال کدوم قسمته مادربرده ؟ چون از همه دماش بیشتر میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...