رفتن به مطلب

مشکل در KVM

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سوییچ کی وی ام دارم که جدیدا یه مشکلی پیدا کرده که موس و کیبورد یو اس بی رو نمیشناسه ولی پی اس2 رو میشناسه . قبلا رو یو اس بی مشکل نداشت و با تبدیل یو اس بی به پی اس2 باهاش کار میکردم و مشکلی نداشت ولی جدیدا کار نمیکنه . از دوستان کسی اگه تجربه چنین مشکلی داره راهنماییم کنه . ممنون

در ضمن تبدیل ها و کابل رو هم عوض کردم ولی درست نشد

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

چیکار کنم که بتونم موس و کیبورد یو اس بی بهش وصل کنم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وارد تنظیمات بشید یک قسمتی هست برای کیبورد و ماس که باید usb رو فعال کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایپی kvm  بزنید و واردش بشید 

سوییچ شما چه مارکی هست ؟

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

من دیجیتالش رو دارم و به پشت کیس می خوره، یکی جای گرافیک، یکی جای یو اس بی و یکی هم جای صدا که لازم نیست وصل شه. به درگاه شبکه نمی خوره که آیپی داشته باشه و تا حالا این شکلیش رو ندیده ام.مشکلهای این شکلی چند بار باهاش داشتم و نیز این که برخی وقتها رزولوشن بالای نمایشگرها رو نمی تونست اجرا کنه. بارفتن به دیوایس منیجر و بروز رسانی درایورش از طریق اینترنت حل شده.

مدل kvm ت چی هست رفیق؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ما به این میگیم سوییچ kvm 

معمولا 4 پورت به بالا هست من خودم 8 پورت دارم میایم 8 تا سیستم رو بهش وصل میکنیم یک کابل اینترنت با ایپی استاتیک بهش میدیم ایپی رو میزنیم وارد پنل که شدیم میتونید از طریق اینترنت اون 8 سیستم رو کنترل کنیم حتی قسمت بایوسش رو

blog-back-of-kvm-detail.jpg

لینک به دیدگاه

Kvm مخفف keyborad, video, mouse هست و شامل همه ی وسائلی می شه که از طریق یک موش و صفحه کلید و نمایشگر امکان کنترل چند دستگاه رو می دن. البته چون زیاد به کارم مربوط نمیشه سررشته ای ازش ندارم. دو نمونه رو که باهاشون کار کرده ام به همون شکل که گفتم کار می کنن و فقط نوع ورودی تصویر سون فرق می کنه، چنین ایرادهای که دوستمان اشاره کرد هم برام پیش آمده و مطمئن نیستم که مشکلش دقبقا همینی باشه که گفتم. بهتره صبر کنیم تا مدل سوییچ رو بگه.

لینک به دیدگاه

دوستان این مدل دقیق دستگاهم هست

http://mciit.ir/product/42176/KVM%20Switch%202-Port%20121

قبلا با تبدیل یو اس بی به پی اس2 باهاش کار میکردم و مشکل نداشت و موس و کیبورد یو اس بی بهش وصل میکردم

یه مدت ازش استفاده نکردم وحالا که خواستم ازش استفاده کنم دیدم نمیشناسه

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این مدل دقیق دستگاهم هست

http://mciit.ir/product/42176/KVM%20Switch%202-Port%20121

قبلا با تبدیل یو اس بی به پی اس2 باهاش کار میکردم و مشکل نداشت و موس و کیبورد یو اس بی بهش وصل میکردم

یه مدت ازش استفاده نکردم وحالا که خواستم ازش استفاده کنم دیدم نمیشناسه

من قدیم ها با اینا کارکردم یک دکمه سوییچ روی کیبورد هست باید تو دفترچش ببینید چیه برای من دکمه f8 بود میزدیم بین سیستم ها چنج میکرد احتمالا یادتون رفته اون دکمه رو بزنید

اگر نشد احتملا تبدیل خرابه منم یک تبدیل داشتم سالم بود ولی بعد مدتی دیگه فقط با موس کارمیکنه کیبورد میزنم کارنمیکنه

لینک به دیدگاه

جدیدا این تبدیل ها خیلی مزخرف شدن ... من واسه سوییچ scroll lock رو میزنم ...موس و کیبرد دیگه ای بهش زدی تست کنی ؟ :-?

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام دوستان

لطفا یکی منو راهنمایی کنه

من سویچ 4پورت ِِدستی خریدم مشکل تصویر داره

وقتی سیسمتم روشن میینشه رو قسمت ِبایوس تصویر داره,ولی وقتی میره رو ویندوز تصویر قطع میشه

ویرایش شده توسط ghaseml
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...