رفتن به مطلب

سوال در مورد مود کردن کیس و گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من 2 سوال داشتم یکی در مورد مود کردن یک کیس ساده یکی هم در مورد قدرت کارت گرافیک

----------------------------------

من یک کیس معمولی مگنوم دارم که میخوام خودم دستکاریش کنم و مثلا جای پاور رو از بالای کیس به پایین منتقل کنم و همینطور

روی بالای کیس جای فن بزارم و... به نظرتون مشکلی پیش نمیاد که جای پاور توی کیس عوض بشه ؟

---------------------------------

یک سوال دیگرم هم اینه که به نظر شما کارت R9 270X 2gb بهتره یا R7 370 4gb ؟

ایا اون 2 گیگ بیشتر بودن Vram واقعا توی بازی تاثیر زیادی داره ؟

لینک به دیدگاه

سلام

سوال اول

اگه ابزار کار اعم از دریل و مته مناسب و پرچ داشته باشید ،نه تنها مشکلی پیش نمیاد بلکه بسیار مفیده این کار

سوال دوم

اطلاع ندارم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

اگه از مین های با استاندارد atx استفاده میکنید به مشکل بر میخورید چون اگه پاور بیاد پایین باید پایین کیس رو سوراخ کنید تا پاور نفس بکشه و مین به مشکل بر میخوره چون جای پیچ ها باید عوض بشه اگه پاور بیاد پایین و جای پنل پشت کیس هم عوض بشه و کلا به مشکل بر میخورید

اینم لینک مقایسه ی کارت گرافیک: http://gpuboss.com/gpus/GIGABYTE-Radeon-R9-270X-vs-GIGABYTE-Radeon-R7-370

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

اگه از مین های با استاندارد atx استفاده میکنید به مشکل بر میخورید چون اگه پاور بیاد پایین باید پایین کیس رو سوراخ کنید تا پاور نفس بکشه و مین به مشکل بر میخوره چون جای پیچ ها باید عوض بشه اگه پاور بیاد پایین و جای پنل پشت کیس هم عوض بشه و کلا به مشکل بر میخورید

اینم لینک مقایسه ی کارت گرافیک: http://gpuboss.com/gpus/GIGABYTE-Radeon-R9-270X-vs-GIGABYTE-Radeon-R7-370

ممنون از پاسختون - مین بنده micro atx هست و اگر جای مین بره بالاتر خوب نمیشه براش جای پیچ درست کرد ؟ چون فقط یه سوراخ کردن میخواد که پایه های مین برن تو اون سوراخ ها

اگر قاب پشت کیس رو که بخش هواکش پاور در بالاش هست رو ببرم و بیارم پایین به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟ و اینکه میشه به جای بریدن کف کیس و درست کردن محلی برای نفس کشیدن کیس پاور رو برعکس گذاشت ؟

-------------------------------------------

در مورد کارت هم اون مقایسه فکر نکنم زیاد دقیق باشه چون این نسخه Sapphire NITRO R7 370 OC Dual-X 4GB GDDR5 فکر کنم فرق داشته باشه قشنگ که تو فرشگاه هم هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...