رفتن به مطلب

میزان سود فروش قطعات و لوازم جانبی چقدر است ؟

novinhelp
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من به توصیه یکی از دوستان با این انجمن آشنا شدم و گفتند فروشندگان زیادی اینجا هستند که میتونند کمک بکنند میخواستم ببینیم سود فروش قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر به چه صورت هست مثلا یک رم 2 گیگ که 60 هزار تومان فروخته می شود چقدر از اون سود فروشنده هست

خیلی ممنون میشتم چند مثال بزنید و اگر شرایط خاصی برای هر قطعه هست راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من به توصیه یکی از دوستان با این انجمن آشنا شدم و گفتند فروشندگان زیادی اینجا هستند که میتونند کمک بکنند میخواستم ببینیم سود فروش قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر به چه صورت هست مثلا یک رم 2 گیگ که 60 هزار تومان فروخته می شود چقدر از اون سود فروشنده هست

خیلی ممنون میشتم چند مثال بزنید و اگر شرایط خاصی برای هر قطعه هست راهنمایی کنید

درود

عزیز رم  یکی از کم بهره ترین قطعات هست ! مثلا 56 خریدش هست و شما بیشتر از 60 نمیتونی بفروشی چون هم صنف ها هستن که کمتر هم میدن حتی !

یکسری قطعات سود کمی دارن درست مثل همین رم یا هارد و یا پردازنده ! یعنی دستتون باز نیست برای سود گرفتن.

جانبی ها مثل هدست، گیم پد، موس و کیبرد، فلش ، رم ریدر و ... سود نسبتا خوبی دارن !

نکته ای که هست در خدمات کامپیوتری شما دقیقا سود عمده ای که دریافت می کنی به همون قسمت خدمات بر می گرده ! مثلا برای یه ثبت نام اینترنتی یا پر کردن هارد فروش بازی و دیتا و ... میتونی درآمد مناسبی داشته باشی !

لینک به دیدگاه

درود

عزیز رم  یکی از کم بهره ترین قطعات هست ! مثلا 56 خریدش هست و شما بیشتر از 60 نمیتونی بفروشی چون هم صنف ها هستن که کمتر هم میدن حتی !

یکسری قطعات سود کمی دارن درست مثل همین رم یا هارد و یا پردازنده ! یعنی دستتون باز نیست برای سود گرفتن.

جانبی ها مثل هدست، گیم پد، موس و کیبرد، فلش ، رم ریدر و ... سود نسبتا خوبی دارن !

نکته ای که هست در خدمات کامپیوتری شما دقیقا سود عمده ای که دریافت می کنی به همون قسمت خدمات بر می گرده ! مثلا برای یه ثبت نام اینترنتی یا پر کردن هارد فروش بازی و دیتا و ... میتونی درآمد مناسبی داشته باشی !

ممنون از شما

من توی هشتگرد قصد راه اندازی مغازه رو دارم

برای خرید لوازم جانبی و قطعات به کجا مراجعه بکنم بهترین قیمت رو می تونم بگیریم ؟

پیش از این حدود یک سال از چند جا داخل کرج میگرفتم چون خرید زیادی نداشتم . ولی برای مغازه میخوام هرچقدر که امکانش باشه از پخش هایی که قیمت کمتری دارند استفاده بکنم

ممنون که برای کمک به من وقت میزارید

لینک به دیدگاه

سلام  . اگر تعداد خریدتان بالای 50   عدد  در مواردی که قیمت های  زیر 100  تومن داند و بالای 10  هدد  برای قطعات بین 100 تا 200  و به همین ترتیب باشه میتونم قطعاتتون رو براتون کمترین قیمت در ابران تامین کنم .  قطعات بازار  کامپیوتر کیش رو در کرج من تامین میکنم

لینک به دیدگاه

سلام  . اگر تعداد خریدتان بالای 50   عدد  در مواردی که قیمت های  زیر 100  تومن داند و بالای 10  هدد  برای قطعات بین 100 تا 200  و به همین ترتیب باشه میتونم قطعاتتون رو براتون کمترین قیمت در ابران تامین کنم .  قطعات بازار  کامپیوتر کیش رو در کرج من تامین میکنم

ممنون از شما

احیانا لیست دارید برای قطعات؟

منظورتون از هر قطعه 50 عدد است یا به صورت ترکیبی از چند قطعه ؟

تشکر برای وقتی که میزارید

لینک به دیدگاه

ممنون از شما

احیانا لیست دارید برای قطعات؟

منظورتون از هر قطعه 50 عدد است یا به صورت ترکیبی از چند قطعه ؟

تشکر برای وقتی که میزارید

ترکیبی داریم  .  تک داریم تعداد هم داریم   .   لیست   موجودی هم  به قیمت یوزر   در تاپیکم تو بخش خرید و فروش چند قطعه کامپیوتر با هم هست  می تونید از اونجا دانلود کنید  .  ما سورس اصلی و و ارد کننده هستیم   .  منظور که واسطه نیستیم

ویرایش شده توسط sinos
لینک به دیدگاه

به نظرم این سوال تاپیک منطقی نیست ...

چون هر کاری سود خاص خودشو داره و تمامی میزان سود و در آمد برپایه ی قیمت روز و رخداد های روزانه ست ...ولی در کل قطعات جانبی سود خوبی داره و فقط از لحاظ کیفی این سوال قابل بحث هست ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...