رفتن به مطلب

تکنولوژیه HairWorks در بازیهایی مثل GTA ممکنه؟

Recommended Posts

دوستان به نظر شما روزی میرسه که کارت گرافیکها و پردازنده ها تواناییه رندر کردن بازیهایی مثل GTA:V رو با تکنولوژیه HairWorks داشته باشن ؟!

مثلا بازیه GTA 10 رو فرض کنید که سال 2025 ساخته شده و توش همه ی ادمها چه نقش اصلی چه آدمهای توی خیابون حتی حیونهای توی جنگل از سیستم HairWorks توی موهاشون استفاده شده باشه...

چه غولی میخواد این بازی رو با 100 فریم اجرا کنه؟ جدا از بحثه پردازنده به نظر شما در حال حاظر 4 تا FURY x یا 4 تا  Titan X از پسه همچین چیزی بر میان یا نه؟

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

سلام

چیز های که الان شاخ غول به نظر میرسن مطمئنا اگر علم همین جوری درحال پیشرفت باشه کارهای عجیب تری به وقوع می پیونده

مثلا قدرت کارت های 2010 با الان قابل قیاس نیستن چه برسه به 2025

خدا میدونه تا اون موقع چا اتفاقاتی میفته

لینک به دیدگاه

الان شرکت IBM داره بر روی پردازندهای کوانتومی کار میکنه ظاهرا این شرکت تونسته یک نوع پردازنده نوری بسازه که دیگر ترانزیستوری در کار نیست . به این معنی که دیگر پردازندها محدودیت فرکانس نخواهد داشت امکان داره پردازنده ای بسازن که 100 گیگاهرنز باشد

ویرایش شده توسط kral2008
لینک به دیدگاه

الان شرکت IBM داره بر روی پردازندهای کوانتومی کار میکنه ظاهرا این شرکت تونسته یک نوع پردازنده نوری بسازه که دیگر ترانزیستوری در کار نیست . به این معنی که دیگر پردازندها محدودیت فرکانس نخواهد داشت امکان داره پردازنده ای بسازن که 100 گیگاهرنز باشد

اگه اینطوری باشه که دنیا تکون میخوره :)

لینک به دیدگاه

خوبه که همچین حرفی رو از یه طرفدارم 2 اتیشه AMD میشنویم.دی

:D

amd هم تکنولوژی خاص خودش رو برای رندر مو داره به اسم tress FX که فکر کنم اولین بازی ا که استفاده کردش Tomb Raider بود نسخه ی جدیدشم توی deus ex جدید استفاده شده......

+

tress fx مثل hairworks بسته نیست و حتی میشه برا کارتای انویدیا هم بهینه بشه و تو نسخه ی 2 بهبودای خیلی خوب هم پیدا کرده....

+

استفاده از یه ابزار یا روش خاص رندر کردن اگر بخواد خیلی غیر اصولی باشه  100 درصد میشه توان سخت افزار بیشتره این بحثا به انجین بر می گرده....

شاید اگر راکستار یکم روی rage کار کنه بتونه پشتیبانی از tress fx یا  hair work رو بدون فدا کردن پرفورمنس زاد بیاره تو بازی....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

خوبه که همچین حرفی رو از یه طرفدارم 2 اتیشه AMD میشنویم.دی

:D

من منظورم کلی بود نه مختصه Nvidia

حقیقتش من نمیدونستم AMD چیزی به اسم tress FX داره وگرنه اینو مثال میزدم . باید به اون کسی که این اسمو (tress FX) انتخاب کرده تبریک گفت

خداوکیلی Nvidia هم خیلی زرنگه یه اسم راحت و قابل درک گزاشته (HairWors) که این تکنولوژی راحت تر رو زبونها بیفته و معروف بشه بعد اون ابلهی که اسم (tress FX) رو انتخاب کرده باید با تیپا از شرکت AMD انداخت تو خیابون. :mad:

خب آدم - دانا - عاقل نفهم - بفهم  یه اسم مناسب میزاشتی دیگه که ما طرف دارهای AMD اینقدر سرافکنده نشیم حتما باید اسم رمزی بزاری تا احساس قدرت کنی؟؟؟

لینک به دیدگاه

من منظورم کلی بود نه مختصه Nvidia

حقیقتش من نمیدونستم AMD چیزی به اسم tress FX داره وگرنه اینو مثال میزدم . باید به اون کسی که این اسمو (tress FX) انتخاب کرده تبریک گفت

خداوکیلی Nvidia هم خیلی زرنگه یه اسم راحت و قابل درک گزاشته (HairWors) که این تکنولوژی راحت تر رو زبونها بیفته و معروف بشه بعد اون ابلهی که اسم (tress FX) رو انتخاب کرده باید با تیپا از شرکت AMD انداخت تو خیابون. :mad:

خب آدم - دانا - عاقل نفهم - بفهم  یه اسم مناسب میزاتی دیگه که ما طرف دارهای AMD اینقدر سرافکنده نشیم حتما باید اسم رمزی بزاری تا احساس قدرت کنی؟؟؟

اتفاقا اسم انویدیا خیلی ساده و ابتدایه ولی اسم amd باحال تره به نظره من شما برید ترجمه ی tress رو ببینید متوجه می شید...(بعد یه نفر که انگلیسی بلد همه رو می فهمه دیگه حالا hair works یا tressfx)....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

اينجاست كه amd تو بخش انتخاب اسم تواضع به خرج داده

ولي همه هم ميدونن كه amd بخاد يه كاري رو بكنه انجامش ميده

والا خداييش منم تا الان با اين tressfx آشنا نبودم خوب شد اين پست زده شد

لینک به دیدگاه

اتفاقا اسم انویدیا خیلی ساده و ابتدایه ولی اسم amd باحال تره به نظره من شما برید ترجمه ی tress رو ببینید متوجه می شید...(بعد یه نفر که انگلیسی بلد همه رو می فهمه دیگه حالا hair works یا tressfx)....

hairworks کجا و tressfx کجا .

99٪ از مردم از این اسم hairworks متوجه میشن جریانش چیه

چند درصد با خوندن tressfx میتونن بفهمن چی هست یا چه کار میکنه ؟

لینک به دیدگاه

خوب داداش گلم hairworks از اسمش معلومه با بافت و مو سروکار داره به یه بچه ی چهار ساله هم بگی میفهمه چیه...

لینک به دیدگاه

خوب داداش گلم hairworks از اسمش معلومه با بافت و مو سروکار داره به یه بچه ی چهار ساله هم بگی میفهمه چیه...

گل گفتی- حالا به بچه ی 4 ساله بگی Tressfx چیه ؟ چی جواب میده؟

منم همه ی بحثم اینه که مغزهای متفکر Nvidia که پشت صحنه کار میکنن حتی توی اسم انتخاب کردن هم باید از Amd جلوتر باشن؟  آخه چرا :(

لینک به دیدگاه

منم همه ی بحثم اینه که مغزهای متفکر Nvidia که پشت صحنه کار میکنن حتی توی اسم انتخاب کردن هم باید از Amd جلوتر باشن؟  آخه چرا :(

عجب...

معن tress رو شما توی دیکشنری دیدی که این حرفو می زنی؟؟؟

بازم می گم یه نفر که زبونش انگلیسی باشه هم می فهمه tress یعنی چی هم hair یک نفر هم که بلد نباشه دیگه هیچ کدومو نمی فهمه .....

لینک به دیدگاه

عجب...

معن tress رو شما توی دیکشنری دیدی که این حرفو می زنی؟؟؟

بازم می گم یه نفر که زبونش انگلیسی باشه هم می فهمه tress یعنی چی هم hair یک نفر هم که بلد نباشه دیگه هیچ کدومو نمی فهمه .....

مگه چند درصد مردم کره ی زمین زبون مادریشون انگلیسیه ؟

لینک به دیدگاه

درود

به نظرم کارایی هست که مهمتره اسم درمرحله یعد قرار میگیره

لینک به دیدگاه

من فقط منتظر اون وقتیم که گرافیک بازی ها به گرافیک تریلرهای CG و از پیش رندر شده برسه. که مهمترین چیز کیفیت تکسچرها و به خصوص فضاسازی بازیه. Hairwork هم قطعا به یک چیز ثابت تبدیل میشه تو تمام بازیهای چند سال آینده. حالا شاید از Hairwork انویدیا یا AMD استفاده نکنه ولی تو موتورهای مختلف بازی سازی این تکنیک گنجانده میشه و زیاد چیز مهمی نیست در آینده. مهم اینه که بتونیم کیفیت ما فوق تصور تریلر های CG رو به صورت Real Time در بازیها ببینیم.

لینک به دیدگاه

مگه چند درصد مردم کره ی زمین زبون مادریشون انگلیسیه ؟

خب منم همینو می گم دیگه...

یه نفر که زبونش انگلیسیه هم tress می فهمه یعنی چی هم hair یه نفر هم که انگلیسی نمی فهمه جفتشو متوحه نمیشه .....

هرف که من می زنم اینه که کلمه ای که amd استفاده کرده اشتباه ویا بی مفهوم نیست یه نفر که زبان انگلیسیو بفهمه هم می فهمه tress یعنی چی هم hair .....

لینک به دیدگاه

متاسفانه نشدنی هست!!!

اکثر بازیها معمولا بصورت مالتی پلتفرم طراحی میشوند اما این تکنولوژی ها وابسته به بسترهای خاص هستند!!!

از تیم  توسعه epic این سوال پرسیده شد چرا تکنولوژیهای رایگان و جالبی مثل همین Gameworks و TressFx بصورت builtin داخل UE قرار نمیگیره؟ پاسخ تیم توسعه با توجه همکار بودن این کمپانی با کمپانیهای انودیا و ای ام دی خیلی جالب بود؛ مطرح کردند که مشکل اصلی انحصار طلبی و محدود به پلتفرم بودن هر دو تکنولوژی هست و ما با انتشار سورس کد موتور در github این امکان برای توسعه دهنده ها قرار دادیم تا بسته به پروژه هایشان امکان استفاده از این تکنولوژیها را در موتور Ue اضافه کنند و استفاده کنند

لینک به دیدگاه

خب منم همینو می گم دیگه...

یه نفر که زبونش انگلیسیه هم tress می فهمه یعنی چی هم hair یه نفر هم که انگلیسی نمی فهمه جفتشو متوحه نمیشه .....

هرف که من می زنم اینه که کلمه ای که amd استفاده کرده اشتباه ویا بی مفهوم نیست یه نفر که زبان انگلیسیو بفهمه هم می فهمه tress یعنی چی هم hair .....

فکر کنم شما متوجه نشدین منظور من چیه .

کامنت های قبلیه منو دوباره بخونید متوجه میشید 

من هم نگفتم tress بی مفهومه گفتم که چرا بیخودی پیچیدش میکنن.

معنیه کلمه ی Hair رو 90٪ از کسایی که با کامپیوتر و اینترنت سرو کار دارن میدونن اما Tress رو اکثرا نمیدونن یعنی چی (چه ایرانی چه خارجی)

لینک به دیدگاه

یک توضیح می دین hairwork دقیقا چی هست؟

کار بر روی جزییات مو و رشته رشته شدن تار موها در بازی.

که فوقولاده مصرف GPU  رو بالا میبره

لینک به دیدگاه

فکر کنم شما متوجه نشدین منظور من چیه .

کامنت های قبلیه منو دوباره بخونید متوجه میشید 

من هم نگفتم tress بی مفهومه گفتم که چرا بیخودی پیچیدش میکنن.

معنیه کلمه ی Hair رو 90٪ از کسایی که با کامپیوتر و اینترنت سرو کار دارن میدونن اما Tress رو اکثرا نمیدونن یعنی چی (چه ایرانی چه خارجی)

عجب......

یه نفر یا زبون مادریش انگلسیه یا انگلیسی نیست.... یه نفر یا انگلیسی بلد هست یا نیست... 0 یا 1 اگر 1 باش معنی جفتشو می فهمی اگر 0 باشی معنی  هردوتاشم نمی فهمی .... حالا ه نفر که یه کم بلده جزو 0 حساب میشه یعنی هیچ.....

من وقتی می خوام تکنولوژیمو اسم گذاری کنم نمام ببینم تو فلان کشور مردمش 10 درصد انگلیسی بلدن پس یه چیزی بزارم بقیه بفهمن.....

الان به این گیر دادید به اسم گذاری ریزر چی م خواید بگیر ؟؟؟ کجای دنیا کدوم زبونو باید بفهمی که بفهمی اوروبوروس یعنی فلان موس ریزر.....؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...