رفتن به مطلب

سوال در مورد معرفی نسل جدید کارت گرافیکهای NVIDIA

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام کارت گرافیکهای جدید شرکت NVIDIA چه زمانی در طی سال جاری معرفی میشن مثل 970 و 980 و 960 که معرفی شدن چون میخوام تا بهمن ماه یا اسفند کارت گرافیک بخرم گفتم زمان معرفی و همچنین خریدش برا ما ایرانی ها چه زمانی خواهد بود مرسی.

در ضمن یه سوال خرید کارت فعلی GTX 960 با حافظه 4 گیگ برای سیستم فعلی تو امضام با مانیتورم جوابگو هست یا خیر؟

لینک به دیدگاه

حالا تا اون موقع کی مرده کی زنده , فعلا شما یه 960 بگیر 750 هزار جواب کارتو میده : http://lioncomputer.ir/product/5139/GALAX+GTX+960+OC+2GB+GDDR5/

لینک به دیدگاه

سلام...

شما اگه میخوایید کارتی داشته باشید که همه بازی هارو واستون فعلا اجرا کنه به نظرم شما یک 970 بگیر فعلا حداقل تا یک سال بهت جواب میده و gtx 960 هم همین الان تو بعضی بازی ها کم میاره.

شما اگه بخوایید یک gtx 960 4 گیگ بخرید براتون 1 میلیون تا 1100 تموم میشه که اصلا با عقل جور در نمیاد و بصرفه نیست پس بهترین انتخاب برای شما 970 هست با 30 تا 40 درصد کارایی بیشتر نسبت به 960.

من این کارتو بهتون پیشنهاد میکنم :

http://lioncomputer.ir/product/4684/Zotac+GTX+970+OC+4GB+GDDR5/

قیمتش 1250.

لینک به دیدگاه

حالا تا اون موقع کی مرده کی زنده , فعلا شما یه 960 بگیر 750 هزار جواب کارتو میده : http://lioncomputer.ir/product/5139/GALAX+GTX+960+OC+2GB+GDDR5/

سلام ممنون والا 970 جی وان داشتم فروختم تو پرشین تایپکشم هست اینجا به خاطر مشکل تخصیص حافظه دیگه به دلم نبود الانم بعید میدونم 960 راضیم کنه فعلا دارم با intel HD4600 سر میکنم خواستم بدونم کی سری جدید معرفی میشه 970 رو اومد درجا خریدمش با قیمت 1720 منتها نمیدونم کی بود ولی یادمه تو زمستون بود طرفای بهمن یا اسفند دقیق نمیدونم

لینک به دیدگاه

جدیدترین کارت های انویدیا الان 980ti هست با titan x شما اگه بودجشو داری که تا 3 میلیون خرج کنی الان بهترین انتخاب 980ti هست.

لینک به دیدگاه

جدیدترین کارت های انویدیا الان 980ti هست با titan x شما اگه بودجشو داری که تا 3 میلیون خرج کنی الان بهترین انتخاب 980ti هست.

والا تا 1 الی 400 بیشتر نمیخوام هزینه کنم زیاد کار تخصصی گرافیکی نمیکنم سالی یه بار فقط Call of Duty میزنم با بازیهای درهمین سطح واول شخص.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا تا 1 الی 400 بیشتر نمیخوام هزینه کنم زیاد کار تخصصی گرافیکی نمیکنم سالی یه بار فقط Call of Duty میزنم با بازیهای درهمین سطح واول شخص.

واسه کال آف همین 960 زیاده

لینک به دیدگاه

اگر با همین igpu اینتل میتونی سر  کنی صبر کن برای سری جدید با حافظه ی نسل جدید یکی میخری خیلی برات بهتره { چون گفتی 970 داشتی و راضی نبودی }

لینک به دیدگاه

اگر با همین igpu اینتل میتونی سر  کنی صبر کن برای سری جدید با حافظه ی نسل جدید یکی میخری خیلی برات بهتره { چون گفتی 970 داشتی و راضی نبودی }

اره داداش میتونم سرکنم مشکلی ندارم باهاش به نظرت کی وارد بازار میشه نسل بعدی انویدیا؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...