رفتن به مطلب

دوستان این پودرهای شربت قابل اعتمادند ؟


Ata_Se7en
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

با عرض سلام و تقدیم ادب خدمت همه دوستان و عزیزان ، امیدوارم حال همتون خوب باشه 

دوستان در یک مهمونی افطاری بودیم که چشمم افتاد به این پودرهای عجیب و غریب که قدرت عجیبی هم دارند 
یعنی همین مقدار کل پارچ رو اشباع میکنن و هنوز بازم شیرینه و باید کمی آب بهش اضافه کنی !
والا من از محصولات سفارشی صادراتی شرکتها که برای منزل میخرم واسه هر لیوان معمولی باید سه چهار 
قاشق از پودرش بریزی تازه طعمش پدید بیاد و قابل خوردن باشه / حتی شربتهای کنسانتره خالص که میگیرم هم 
باید یک سوم لیوان رو پر کنی تا شیرین بشن ! اما این فسقلیهای چند گرمی راحت میتونه 1/5 لیتر آب رو کاملا شیرین 
کنه و تبدیل به یک پارچ آب میوه !! والا واقعیتش ما که موندیم به خدا اینایی که من میگیرم کمترینش 10 برابر قیمت اینارو داره 
اینا هم یکیش 500 تومن ! یکیش 1000 تومن بود 

به این میشه گفت نانوشربت !!!

ijp3p6mkjeghccd1yaw4_thumb.jpg 3nu9j6lntu26ricpwtp5_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ATA MAHMOODI
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • ارسال 79
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

عه عه عه نخوریا ... تو همه جا هم اعلام کردن نخوری :(

.

.

.

.

.

.

.

بزار منم بیام با هم بخوریم =))

یدونشو پست کنه تست بزنم ترکیباتشو بهت بگم ... :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

راستش اينا قديما بهمون ميگفتن توش روح شكر وجود داره جدى ميگم بعد ميپرسيديم روح شكر چيه ميگفت بچه فضولى نكن تو روحت فقط اينو بدون يعنى اينكه آخرين فشار به ماده شكر اومده تا روحش در بياد..... :wacko:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

یادش بخیر تو خدمت  رفته بودیم اردوگاه ^_^

قالب یخو مینداختیم تو دیگ با میل چادور له میکردیم ازینا روش میریختیم میشد یخ در بهشت :lol:

عاقا من خوردم چیزیم نشده خیلی هم خوشمزه هستن

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود عطا جان 

 

گفتی سن ایچ استاندارد و معتبر هست ؟ عجیبه !  :laughing:

 

من به شخصه این مدل ابمیوه ها نمی خورم بیشترشون از شکر هستن 

 

سن ایچ هم همون نوشابه بدون گاز هست پیشنهاد میکنم دوغ  بدون پالم بخور اگه گیر اوردی شوخی   ^_^

 

اینم پیام بهداشتی تونت پیدا کردم  :D

 

 یک عدد نوشابه به اندازه یک بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانه ای مشابه"سن ایچ" و "رانی" کمتر از نوشابه نیست

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه
Share on other sites

راستش اينا قديما بهمون ميگفتن توش روح شكر وجود داره جدى ميگم بعد ميپرسيديم روح شكر چيه ميگفت بچه فضولى نكن تو روحت فقط اينو بدون يعنى اينكه آخرين فشار به ماده شكر اومده تا روحش در بياد..... :wacko:

=))

 

یادش بخیر تو خدمت  رفته بودیم اردوگاه ^_^

قالب یخو مینداختیم تو دیگ با میل چادور له میکردیم ازینا روش میریختیم میشد یخ در بهشت :lol:

عاقا من خوردم چیزیم نشده خیلی هم خوشمزه هستن

اتفاقا شتریه که صداش بعدا در میاد =))  خخ چی گفتم =))

.

نادرجان اینارو ولش بیا دوتایی یه آبمیوه فروشی بزنیم محصولات تازه بدیم دستشون ... اسمش رو هم میزاریم بستنی آبمیوه نادر-ومپایر :laughing:  :laughing:  :laughing:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

من شخصا" به چیزهایی که حجمشون خیلی کمه و ارزونه و  با اضافه کردن چندین برابر آب خاصیتش رو به کل اون آب هم انتقال میده اعتماد ندارم  :D 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه
Share on other sites

=))

 

اتفاقا شتریه که صداش بعدا در میاد =))  خخ چی گفتم =))

.

نادرجان اینارو ولش بیا دوتایی یه آبمیوه فروشی بزنیم محصولات تازه بدیم دستشون ... اسمش رو هم میزاریم بستنی آبمیوه نادر-ومپایر :laughing:  :laughing:  :laughing:

 

 

=))  موافقم 

 

 

قدیم تازه مد شده بود از ترکیه می اومد  :D هی ملت می خریدن  :laughing:

 

این نوع که عطا قرار داده بدجور خطری هست  :wacko: مقدار کمش با اب بدجور رنگ میده و شیرین هست اگه مشکلی نداشت چرا سن ایچ این مدلی نیست با قیمت ارزون

 

قیمتشم که خیلی پایینه مشکوکه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود عطا جان 

 

گفتی سن ایچ استاندارد و معتبر هست ؟ عجیبه !  :laughing:

 

من به شخصه این مدل ابمیوه ها نمی خورم بیشترشون از شکر هستن 

 

سن ایچ هم همون نوشابه بدون گاز هست پیشنهاد میکنم دوغ  بدون پالم بخور اگه گیر اوردی شوخی   ^_^

 

اینم پیام بهداشتی تونت پیدا کردم  :D

 

 یک عدد نوشابه به اندازه یک بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانه ای مشابه"سن ایچ" و "رانی" کمتر از نوشابه نیست

درود بر نادر جان 

البته سن ایچ رو من مثال زدم چون فکر کردم اسم پاکدیس رو نشنیده باشن دوستان 

من شربت یا همون کنسانتره رو که یکی از دوستان زمان جنگ پدرم که در پاکدیس مسئول و رئیس جایی هست 

برامون میاره / من خودمم مستقیم از کارخونه میگیرم و عکسش رو میندازم / عین عسل هست این شربت و سفته سقته 

من زرنگ تر اینام که از این چیزا بخورم مطمئن باش / قبل از خریدنم یه بررسی کامل انجام میدم 

الته این شربتی که واسمون میارن یا من از کارخونه میگیرم داخل پخش نمیشه متاسفانه و همش مال اجنبیهاست 

یعنی اون خوباش رو میفرستن اونور و بی کیفیت ترهاشو میدن دست ملت خودش / اینو خودم دیدم تو هر سه کارخونه ای که 

در محدوده اینجا فعالیت میکنن 

از میوه و مرکبات گرفته تا برنج و اجیل و هر خوردنی تولیدی دیگه خوبهاش مال خارجیهاست و آشغالاش مال اینجا

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

من شخصا" به چیزهایی که حجمشون خیلی کمه و ارزونه و  با اضافه کردن چندین برابر آب خاصیتش رو به کل اون آب هم انتقال میده اعتماد ندارم  :D 

سلام خدمت جناب رضایی عزیز 

بنده هم چون اولین بار بود دیدم و برام عحیب بود که زود هونجا یه عکس گرفتم ببینم 

جریان این انرژی ماورائی چیه که با چند گرم 1/5 لبتر آب به فنا میره 

 

_______________

 

دوستان من به تنهایی نانوشربت رو کشف کردم ! و به خودکفایی شربتی رسیدیم 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

راستش اينا قديما بهمون ميگفتن توش روح شكر وجود داره جدى ميگم بعد ميپرسيديم روح شكر چيه ميگفت بچه فضولى نكن تو روحت فقط اينو بدون يعنى اينكه آخرين فشار به ماده شكر اومده تا روحش در بياد..... :wacko:

درود بر عدنان جان عزیز 

اره والا اونم چه روحی  یعنی این فسقلی با چند گرم حجمش کل 1/5 لیتر آبو شیرین میکنه

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود بر عطای عزیز

 

والا یادمه حداقل حدود 15 تا 20 سال پیش (مشابه) این پودرها یه بنده خدایی واسمون آورد و گفت میتونم از اون ور آب بیارم واسه فروش دقیقا هر پودری یه پارچ  (1.5) جواب میداد تازه باز هم شیرین بود.

 

بعد از مدت کوتاهی که کم و بیش آمار این پودرهارو در آوردیم دیدیم آخه هر مدل پودرشربت یا هر چیزی باشه نباید اینجوری جواب بده؛ در کل دیدیم مورد داره و کلا بیخیال شدیم.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود بر عطای عزیز

 

والا یادمه حداقل حدود 15 تا 20 سال پیش (مشابه) این پودرها یه بنده خدایی واسمون آورد و گفت میتونم از اون ور آب بیارم واسه فروش دقیقا هر پودری یه پارچ  (1.5) جواب میداد تازه باز هم شیرین بود.

 

بعد از مدت کوتاهی که کم و بیش آمار این پودرهارو در آوردیم دیدیم آخه هر مدل پودرشربت یا هر چیزی باشه نباید اینجوری جواب بده؛ در کل دیدیم مورد داره و کلا بیخیال شدیم.

سلام خدمت جناب رضایی عزیز 

والا من اصلا از چیزایی که با عقل جور درنیاد مشکل دارم مثل همین شربت نانو !! 

متاسفانه اونطور که شنیدم فروش خیلی بالایی داره و کلا باید بی خیالش بشن ملت 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

یادش بخیر تو خدمت  رفته بودیم اردوگاه ^_^

قالب یخو مینداختیم تو دیگ با میل چادور له میکردیم ازینا روش میریختیم میشد یخ در بهشت :lol:

عاقا من خوردم چیزیم نشده خیلی هم خوشمزه هستن

سلام خدمت شما 

والا واسه ما که همون ابلیمو با شکر و آب بود که خیلی حالمون رو درست میکرد 

ولی خداوکیلی اینا مورد دارن 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

سلام خدمتت عطا جان عزیز و گل 

اینجور اشغالا جز ضرر هیچ چیزی رو ندارن پودری که قیمتش باشه 500 تومن دیگه معلومه چیه جز اشغال چیزی نمیتونه باشه 

حتی همون سن ایچ هم کیفیت خوبی نداره و اصلا طعمش خوب نیست 

کلا اینا از مواد تقلبی درست میشن والا :| 

بالاخره هیچ ارزونی بی دلیل نیست عطا جان حداقل تو کشور ما ;)

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

عه عه عه نخوریا ... تو همه جا هم اعلام کردن نخوری :(

.

.

.

.

.

.

.

بزار منم بیام با هم بخوریم =))

یدونشو پست کنه تست بزنم ترکیباتشو بهت بگم ... :D

درود بر مهدی جان 

والا ما که نخوردیم ولی هر کی تو این مهمونی بود یه دولیوان کشید بالا منم دوغ زدم 

والا مهدی جان من که ندارم و دقیقا نمیدونم کجاها پیدا میشه ولی فک کنم همین فروشگاههای بزرگ باشه مثل کوروش یا زیتون

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اینا اصلا شربت میوه نیست....و هیچ خاصیتی نداره.یه سری طعم دهنده های شیمیایی هستند برای خوشمزه کردن

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه
Share on other sites

فهرست طعم دهنده های مصنوعی و تاثیر آنها بر روی سلامتی


 


     دیاستیل ( Diacetyl )


 diacetyl-butanedione.jpg


یکی از طعم دهنده های مصنوعی ای که اخیرا حذف شده است، دیاستیل است. یک مطالعه ی تحقیقاتی منتشر شده در مجله علوم سم شناسی نشان داده است که این ماده که برای طعم دادن به ذرت بوداده از آن استفاده می شود ، باعث بیماری ریوی بسیار خطرناکی به نام برونشیولیت لنفوسیتی (lymphocytic bronchiolitis ) می شود. آزمایشات ثابت کرده است که دیاستیل که طعم کره را به ذرت بوداده می دهد، برای بینی و مجاری تنفسی مضر است.


       مونو سدیم گلوتامات (MSG )


MSG به عنوان تقویت کننده طعم ، در بسیاری از غذاهای بسته بندی شده، از جمله سوپ، سس سالاد، سوسیس، هات داگ، کنسرو تن ماهی، چیپس و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. به گفته دکتر راسل بلیلاک ( (Russell Blaylock که نویسنده و جراح مغز و اعصاب است، بین ایست ناگهانی قلبی، به خصوص در ورزشکاران، و آسیب اکسیتوتاکسیک excitotoxic) ) ناشی از افزودنی های مواد غذایی مانند MSG و شیرین کننده های مصنوعی، ارتباط است. اکسیتوتاکسین ها گروهی از اسید آمینه های تحریکی هستند که باعث مرگ نورون های حساس می شوند. بسیاری از مصرف کنندگان غذاهای حاوی MSG ، علایمی مانند سردرد و حالت تهوع دارند.


       نیتریت سدیم (نیترات سدیم)


نیتریت سدیم (یا نیترات سدیم) به عنوان یک ماده نگهدارنده، رنگ دهنده و طعم دهنده در بیکن، ژامبون، هات داگ، ماهی دودی و سایر گوشت های فرآوری شده استفاده می شود. این ماده سرطان زا بوده و اثرات نامطلوبی بر سلامتی دارد. این مواد طعم دهنده منجر به تشکیل مواد شیمیایی سرطان زایی به نام نیتروسامین (nitrosamine ) می شوند. برخی مطالعات ارتباطی را بین مصرف گوشت نیتریت دار و سرطان در انسان پیدا کرده اند.


     بنزالدهید ( Benzaldehyde )


بنزالدهید نوعی طعم دهنده با مزه بادام است و زمانی که از طبیعت گرفته می شود ، نوعی سم کشنده به نام سیانید هیدروژن در آن یافت می شود. اما هنگامی که با مخلوط کردن روغن گل میخک و آمیل استات تولید می شود ، هیچ سیانیدی در آن به وجود نمی آید. با این حال، هر دو نوع طبیعی و مصنوعی بنزالدهید می تواند باعث تنزل سیستم عصبی مرکزی و تشنج شود. 


      وانیلین ( وانیل مصنوعی )


وانیلین باعث واکنش های آلرژیک می شود و دوپامین سولفو ترانسفراز (dopamine sulphotransferase ) که نوعی آنزیم کبدی است را محدود می کند. منبع وانیلین محصولات زائد کارخانه های تولید کاغذ و نفت است.


 


 Food-Additive-Vanillin.jpg


     آمیل استات (Amyl acetate  )


آمیل استات روغن گلابی و موز است که بسیاری از طعم دهنده های مصنوعی با استفاده از آن ساخته می شوند. ممکن است باعث تنزل سیستم عصبی، سوء هاضمه، درد قفسه سینه، سردرد، خستگی و تحریک غشاء مخاط شود. الکل آمیلیک (amyl alcohol  ) نیز از هم گروه های آمیل استات است که بسیار سمی است. استات بنزیل (Benzyl acetate ) نیز مربوط به این ماده است و ممکن است باعث سوزش معده و روده، سوزش برونش، سوزش پوست وسوزش چشم شود.


بورنئول (Borneol  )

نوعی طعم دهنده مصنوعی است که باعث سوزش معده و روده، تشنج، گیجی و سرگیجه می شود.


اسید بوتیریک ( Butyric acid )

اسید بوتیریک باعث ایجاد سرطان در حیوانات آزمایشگاهی شده است. استفاده از بوتیل استات (Butyl acetate ) نیز که یک ماده شیمیایی مرتبط است، در مقادیر بالا سمی است.


       کارامل (رنگ زرد)


کارامل یکی از طعم دهنده های مصنوعی رایج تر است که استفاده آن منجر به ایجاد کمبود ویتامین B6 ، نقص ژنتیکی و سرطان می شود. ساخارین، یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده طعم دهنده های مصنوعی است که باعث ایجاد واکنش های آلرژیک یا سمی، تومورها و سرطان مثانه می گردد.


 healthier-gummy-bear-alternative.jpg


       استات بنزیل


این ماده نیز به آمیل استات مربوط است و ممکن است باعث سوزش دستگاه گوارش، سوزش برونش، سوزش پوست و سوزش چشم شود.


       کافئین مصنوعی


کافئین رنگ دهنده و طعم دهنده ای است که دارای ویژگی های ادرار آور و محرک است. این ماده می تواند باعث عصبانیت، تپش قلب و گاهی نقص های قلبی شود . این ها علایمی است که هنگام مصرف نوشیدنیهای کافئین دار غیر الکلی مانند کوکا و ردبول ، دچار آنها می شوید.


کارواکرول ( Carvacrol )

نوعی طعم دهنده مصنوعی است که می تواند منجر به تنزل  تنفس و گردش خون و همچنین نارسایی قلبی شود.


      اسید فرمیک  )جوهر مورچه ( 


اسید فرمیک  همان دارچین مصنوعی است. در موش ها ایجاد سرطان کرده و ممکن است روی  کلیه های ما تاثیر بد بگذارد.


      کلراید سدیم


استفاده از این ماده منجر به فشار خون بالا، نقص کلیوی، سکته و حمله قلبی می شود. 


اسامی و تعداد طعم دهنده های مصنوعی به ندرت روی بسته های مواد غذایی نوشته می شوند. روی بسته ها فقط عبارت  "طعم دهنده" نوشته می شود ، پس هرگز نمی توانید از طبیعی بودن مواد غذایی مطمئن باشید.


در نظر داشته باشید که در بعضی موارد مانند "بنزالدهید" ، نوع مصنوعی طعم دهنده ها بهتر از نوع طبیعی آن ها می باشد، اما چیزی که بهتر است لزوما سالم نیست.


غذاهایی را انتخاب کنید که بدون انواع طعم دهنده ها، نگهدارنده ها و افزودنی ها باشند و مواد غذایی را استفاده کنید که کاملا طبیعی بوده و عاری از طعم دهنده های مصنوعی باشند و تا آنجا که می توانید از میوه ها و آب میوه ها و گیاهان و چایهای طبیعی و بدون طعم دهنده و افزودنی مصرف نمایید.


این شرکت مفتخر است که تولید کننده انواع چای سبز بدون رنگ و طعم دهنده های مصنوعی، با ترکیب گیاهان طبیعی در 12 نوع مختلف است. 


لینک به دیدگاه
Share on other sites

واقعا :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

والا از این پودر ها تو مشهد فت فراوون هست تو تمام بقالی چغالی هم پیدا میشه.من و داداشم زیاد مصرف می کردیم ولی پدر گرامی بسیار زیاد مارو ازین کار سرزنش میکرد ولی کو گوش شنوا. اتفاقی یک بار که از شربت مقداری زیاد اومد به مدت ۲۴ ساعت داخل شربت یه پودر سفید عجیبی دیده میشد و مزه خیلی بد و تند تیزی داشت توجه کنید فقط به مدت ۲۴ ساعت. بعد از اون دیگه از اون مصرف نکردیم.الان نمی دونم چنده ولی اون موقع که تازه اومده بود قیمت ۱۰۰ تک تومنی بود و به شربت صدتومنی مشهور شده بود.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

سلام خدمتت عطا جان عزیز و گل 

اینجور اشغالا جز ضرر هیچ چیزی رو ندارن پودری که قیمتش باشه 500 تومن دیگه معلومه چیه جز اشغال چیزی نمیتونه باشه 

حتی همون سن ایچ هم کیفیت خوبی نداره و اصلا طعمش خوب نیست 

کلا اینا از مواد تقلبی درست میشن والا :|

بالاخره هیچ ارزونی بی دلیل نیست عطا جان حداقل تو کشور ما ;)

با سلام خدمت احسان جان

بله کاملا درسته احسان جان / والا ما که از این چیزا نمیخوریم و گفتیم اطلاع رسانی کنیم 

البته اون سن ایچها با اینایی که من میگیرم کاملا فرق داره ( یه جورایی میشه گفت پارتی بازی ) 

پدر بنده تو اکثر کارخونه ها آشنای خوب داره و منو بهشون معرفی کرده که از اون صادرتیهاش بهم بدن 

و کاملا هم خالصه ولی متاسفانه گفتم که برای داخل پخش نمیشه و اگر باشه قیمت بالایی خواهد داشت

مخصوصا برخی میوه های گرون قیمتی مثل انار یا پرتقال 

 

اینا اصلا شربت میوه نیست....و هیچ خاصیتی نداره.یه سری طعم دهنده های شیمیایی هستند برای خوشمزه کردن

درود بر شما و تشکر بابت نظری که دادین 

بله ماشالله اکثر دوستان از مختصاتش خبر دارند / بنده هم در بیرون اطلاع رسانی میکنم 

ویرایش شده توسط ATA MAHMOODI
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

 

فهرست طعم دهنده های مصنوعی و تاثیر آنها بر روی سلامتی

 

     دیاستیل ( Diacetyl )

 diacetyl-butanedione.jpg

یکی از طعم دهنده های مصنوعی ای که اخیرا حذف شده است، دیاستیل است. یک مطالعه ی تحقیقاتی منتشر شده در مجله علوم سم شناسی نشان داده است که این ماده که برای طعم دادن به ذرت بوداده از آن استفاده می شود ، باعث بیماری ریوی بسیار خطرناکی به نام برونشیولیت لنفوسیتی (lymphocytic bronchiolitis ) می شود. آزمایشات ثابت کرده است که دیاستیل که طعم کره را به ذرت بوداده می دهد، برای بینی و مجاری تنفسی مضر است.

       مونو سدیم گلوتامات (MSG )

MSG به عنوان تقویت کننده طعم ، در بسیاری از غذاهای بسته بندی شده، از جمله سوپ، سس سالاد، سوسیس، هات داگ، کنسرو تن ماهی، چیپس و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. به گفته دکتر راسل بلیلاک ( (Russell Blaylock که نویسنده و جراح مغز و اعصاب است، بین ایست ناگهانی قلبی، به خصوص در ورزشکاران، و آسیب اکسیتوتاکسیک excitotoxic) ) ناشی از افزودنی های مواد غذایی مانند MSG و شیرین کننده های مصنوعی، ارتباط است. اکسیتوتاکسین ها گروهی از اسید آمینه های تحریکی هستند که باعث مرگ نورون های حساس می شوند. بسیاری از مصرف کنندگان غذاهای حاوی MSG ، علایمی مانند سردرد و حالت تهوع دارند.

       نیتریت سدیم (نیترات سدیم)

نیتریت سدیم (یا نیترات سدیم) به عنوان یک ماده نگهدارنده، رنگ دهنده و طعم دهنده در بیکن، ژامبون، هات داگ، ماهی دودی و سایر گوشت های فرآوری شده استفاده می شود. این ماده سرطان زا بوده و اثرات نامطلوبی بر سلامتی دارد. این مواد طعم دهنده منجر به تشکیل مواد شیمیایی سرطان زایی به نام نیتروسامین (nitrosamine ) می شوند. برخی مطالعات ارتباطی را بین مصرف گوشت نیتریت دار و سرطان در انسان پیدا کرده اند.

     بنزالدهید ( Benzaldehyde )

بنزالدهید نوعی طعم دهنده با مزه بادام است و زمانی که از طبیعت گرفته می شود ، نوعی سم کشنده به نام سیانید هیدروژن در آن یافت می شود. اما هنگامی که با مخلوط کردن روغن گل میخک و آمیل استات تولید می شود ، هیچ سیانیدی در آن به وجود نمی آید. با این حال، هر دو نوع طبیعی و مصنوعی بنزالدهید می تواند باعث تنزل سیستم عصبی مرکزی و تشنج شود. 

      وانیلین ( وانیل مصنوعی )

وانیلین باعث واکنش های آلرژیک می شود و دوپامین سولفو ترانسفراز (dopamine sulphotransferase ) که نوعی آنزیم کبدی است را محدود می کند. منبع وانیلین محصولات زائد کارخانه های تولید کاغذ و نفت است.

 

 Food-Additive-Vanillin.jpg

     آمیل استات (Amyl acetate  )

آمیل استات روغن گلابی و موز است که بسیاری از طعم دهنده های مصنوعی با استفاده از آن ساخته می شوند. ممکن است باعث تنزل سیستم عصبی، سوء هاضمه، درد قفسه سینه، سردرد، خستگی و تحریک غشاء مخاط شود. الکل آمیلیک (amyl alcohol  ) نیز از هم گروه های آمیل استات است که بسیار سمی است. استات بنزیل (Benzyl acetate ) نیز مربوط به این ماده است و ممکن است باعث سوزش معده و روده، سوزش برونش، سوزش پوست وسوزش چشم شود.

بورنئول (Borneol  )

نوعی طعم دهنده مصنوعی است که باعث سوزش معده و روده، تشنج، گیجی و سرگیجه می شود.

اسید بوتیریک ( Butyric acid )

اسید بوتیریک باعث ایجاد سرطان در حیوانات آزمایشگاهی شده است. استفاده از بوتیل استات (Butyl acetate ) نیز که یک ماده شیمیایی مرتبط است، در مقادیر بالا سمی است.

       کارامل (رنگ زرد)

کارامل یکی از طعم دهنده های مصنوعی رایج تر است که استفاده آن منجر به ایجاد کمبود ویتامین B6 ، نقص ژنتیکی و سرطان می شود. ساخارین، یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده طعم دهنده های مصنوعی است که باعث ایجاد واکنش های آلرژیک یا سمی، تومورها و سرطان مثانه می گردد.

 healthier-gummy-bear-alternative.jpg

       استات بنزیل

این ماده نیز به آمیل استات مربوط است و ممکن است باعث سوزش دستگاه گوارش، سوزش برونش، سوزش پوست و سوزش چشم شود.

       کافئین مصنوعی

کافئین رنگ دهنده و طعم دهنده ای است که دارای ویژگی های ادرار آور و محرک است. این ماده می تواند باعث عصبانیت، تپش قلب و گاهی نقص های قلبی شود . این ها علایمی است که هنگام مصرف نوشیدنیهای کافئین دار غیر الکلی مانند کوکا و ردبول ، دچار آنها می شوید.

کارواکرول ( Carvacrol )

نوعی طعم دهنده مصنوعی است که می تواند منجر به تنزل  تنفس و گردش خون و همچنین نارسایی قلبی شود.

      اسید فرمیک  )جوهر مورچه

اسید فرمیک  همان دارچین مصنوعی است. در موش ها ایجاد سرطان کرده و ممکن است روی  کلیه های ما تاثیر بد بگذارد.

      کلراید سدیم

استفاده از این ماده منجر به فشار خون بالا، نقص کلیوی، سکته و حمله قلبی می شود. 

اسامی و تعداد طعم دهنده های مصنوعی به ندرت روی بسته های مواد غذایی نوشته می شوند. روی بسته ها فقط عبارت  "طعم دهنده" نوشته می شود ، پس هرگز نمی توانید از طبیعی بودن مواد غذایی مطمئن باشید.

در نظر داشته باشید که در بعضی موارد مانند "بنزالدهید" ، نوع مصنوعی طعم دهنده ها بهتر از نوع طبیعی آن ها می باشد، اما چیزی که بهتر است لزوما سالم نیست.

غذاهایی را انتخاب کنید که بدون انواع طعم دهنده ها، نگهدارنده ها و افزودنی ها باشند و مواد غذایی را استفاده کنید که کاملا طبیعی بوده و عاری از طعم دهنده های مصنوعی باشند و تا آنجا که می توانید از میوه ها و آب میوه ها و گیاهان و چایهای طبیعی و بدون طعم دهنده و افزودنی مصرف نمایید.

این شرکت مفتخر است که تولید کننده انواع چای سبز بدون رنگ و طعم دهنده های مصنوعی، با ترکیب گیاهان طبیعی در 12 نوع مختلف است. 

 

با سلام خدمت شما دوست بزرگوارم 

بسیار متشکر و سپاسگذارم از اطلاعات ارزشمندی که قرار دادین / بدون شک دوستانی که مصرف میکردند باید

قیدش رو کلا بزنن تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد واسشون

ویرایش شده توسط ATA MAHMOODI
لینک به دیدگاه
Share on other sites

البته باید اظافه کنم تو اکثر ابمیوه ها چه سنیچ و ..... از این ماده ها وجود داره ولی درصدش کمتره.اینا به نحوی درصدش زیاده که به قول شما چن گرمش دخل 1.5 لیتر ابو میاره.

شما الان میری یه ابمیوه سنیچ که به خیال خودتون معتبر هست میخری یه شیشه 1 لیتریش فک کنم 7 تومن قیمتش باشه.مطمین باش که داخل اینا هم از این مواد به کار رفته میدونین چه قد پرتقال لازمه تا 1 لیتر از این شربت با این غلظت درست بشه؟!

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

البته باید اظافه کنم تو اکثر ابمیوه ها چه سنیچ و ..... از این ماده ها وجود داره ولی درصدش کمتره.اینا به نحوی درصدش زیاده که به قول شما چن گرمش دخل 1.5 لیتر ابو میاره.

شما الان میری یه ابمیوه سنیچ که به خیال خودتون معتبر هست میخری یه شیشه 1 لیتریش فک کنم 7 تومن قیمتش باشه.مطمین باش که داخل اینا هم از این مواد به کار رفته میدونین چه قد پرتقال لازمه تا 1 لیتر از این شربت با این غلظت درست بشه؟!

بله کاملا درسته و البته در جریانش هستم 

ولی همونطور که چند بار عرض کردم من از داخل بازار یا فروشگاه نمیخرم و از

داخل کارخانه و با سفارش قبلی و توع صادراتیش تهیه میکنم که در مقایسه ای که کردم اونوقت فهمیدم 

چی دست مردم میدن بدبختانه 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری


×
×
  • اضافه کردن...