رفتن به مطلب

منتشر شد: آپدیت Catalyst 15.7 برای کارت های شرکت AMD

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام درایور قبلی مشکلی نبود اما یکی قبل تر از اون همین مشکل رو داشتم وحالا با این جدیده این مشکل رو دارم.

ویندوز 7

درود

هر درایوری با ویژگیهای بروز شده نرم افزارهای جانبیش هم باید مثل خودش بروز شده باشه مثلا بنده خودم رویه یک سیستم که تازه ویندوز عوض شده بود برنامه ویژوال c++ رو نصب نکرده بودم یا حتی بروز رسان DX کاتالیست اجرا نمیشد

بنده تا به حال بعد از نصب ویندوز ابتدا کلیه نرم افزارهای جانبی مثل DX و Visual c++ (شامل تمام نسخه ها ) نت فریم ورک از نسخه 1 تا 4.5.3 همه رو ابتدا نصب میکنم و درایور گرافیک رو در اخر سر موقعی که همه کارها تمام شده نصب میکنم و سیست رو ریستارت میکنم و تا به این لحظه مشکل نداشتم

در ضمن ویندوزی که نصب میکنید دستکاری شده نباشه مثل MRT یا نوین پندار یا پرنیان کلا نسخه بدون دستکاری و اپدیت شده نصب کنید

بعضی دوستان تمایل دارن با یک کلیک خودش ویندوز و درایورها رو نصب کنه و سیستم بالا بیاد

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

ویندوز 7 و گرافیک r9 280 ولی فقط Frame Rate Target Control اضافه شده VSR رو همچنان ندارم  :(

ویندوزم هم بدون مشکل هست توسط خود لیون نصب شده :|

ویرایش شده توسط mitternacht
لینک به دیدگاه

این آپدیت روی فریم تاثیر داره یعنی بیشترش میکنه ؟ :-? 

تو gta v که واسه من فریم بیشتر داده ... تا قبل این روی high میتونستم 60 فریم بگیرم ولی الان روی very high راحت 60 فریم میده

ویندوز 7 و گرافیک r9 280 ولی فقط Frame Rate Target Control اضافه شده VSR رو همچنان ندارم  :(

ویندوزم هم بدون مشکل هست توسط خود لیون نصب شده :|

این قسمت رو نگاه انداختی (ویندوز 8.1) :

j0bb_2_thumb.jpg

ویرایش شده توسط omid.gh
لینک به دیدگاه

درود

هر درایوری با ویژگیهای بروز شده نرم افزارهای جانبیش هم باید مثل خودش بروز شده باشه مثلا بنده خودم رویه یک سیستم که تازه ویندوز عوض شده بود برنامه ویژوال c++ رو نصب نکرده بودم یا حتی بروز رسان DX کاتالیست اجرا نمیشد

بنده تا به حال بعد از نصب ویندوز ابتدا کلیه نرم افزارهای جانبی مثل DX و Visual c++ (شامل تمام نسخه ها ) نت فریم ورک از نسخه 1 تا 4.5.3 همه رو ابتدا نصب میکنم و درایور گرافیک رو در اخر سر موقعی که همه کارها تمام شده نصب میکنم و سیست رو ریستارت میکنم و تا به این لحظه مشکل نداشتم

در ضمن ویندوزی که نصب میکنید دستکاری شده نباشه مثل MRT یا نوین پندار یا پرنیان کلا نسخه بدون دستکاری و اپدیت شده نصب کنید

بعضی دوستان تمایل دارن با یک کلیک خودش ویندوز و درایورها رو نصب کنه و سیستم بالا بیاد

درود

دوست عزیزبنده ویندوز عوض نکردم

فقط درایورقبلی رو پاک کردم واین درایور جدید رو نصب کردم

واین که خود منم همیشه نرم افزار های جانبی رو نصب میکنم  .

مشکل این که کنترل کاتالیز اجرا نمیشه

لینک به دیدگاه

سلام

amd catalyst contorol center

اجرا نمیشه کسی این مشکل رو داره ؟ درایور قبلی  رو Display Driver Uninstaller پاک کردم واینو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .

از تو سیف مد پاک کردی ؟ چون اگه از سیف مد انجام نشه کامل نمیتونه پاک کنه .

ویرایش شده توسط omid.gh
لینک به دیدگاه

با نصب 15/7 نمیتونم Project CARS بازی کنم صفحه میریزه به هم

چمنهای کنار جاده به جای همون کنار جاده تو جاده هستن :D

لینک به دیدگاه

از تو سیف مد پاک کردی ؟ چون اگه از سیف مد انجام نشه کامل نمیتونه پاک کنه .

سلام

بله از تو سیف مد این کار رو انجام دادم.

مشکل ازچیز دیگه ای بود که حل شد.

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

تو gta v که واسه من فریم بیشتر داده ... تا قبل این روی high میتونستم 60 فریم بگیرم ولی الان روی very high راحت 60 فریم میده

این قسمت رو نگاه انداختی (ویندوز 8.1) :

j0bb_2_thumb.jpg

مشکل من همینجاس من فقط Enable GPU up-scaling رو دارم که اگر فعالش کنم کلا تصویر میره و کلی دردسر داره باید ویندوز رو ریستور کنم

مانیتورم فقط d-sub میخوره شاید این امکان برای hdmi و dvi باشه!!

لینک به دیدگاه

برای من هر دو حالت فعال هست

هم رزولیشن مجازی و هم فریم ریت کنترل :D

و یه چیز دیگه نسخه 15.7 سرعت بارگذاری لود کنترل پنل کاتالیست به طرز عجیبی بالا رفته. :-?

فریم ریت ها هم تا حدودی بهتر شده

fwv3i877w39jz34pp72t_thumb.jpg  59lszkkxn0xy1fxpcz0c_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

برای من هر دو حالت فعال هست

هم رزولیشن مجازی و هم فریم ریت کنترل :D

و یه چیز دیگه نسخه 15.7 سرعت بارگذاری لود کنترل پنل کاتالیست به طرز عجیبی بالا رفته. :-?

فریم ریت ها هم تا حدودی بهتر شده

fwv3i877w39jz34pp72t_thumb.jpg  59lszkkxn0xy1fxpcz0c_thumb.jpg

سلام

مانیتورتون چیه؟

رزولوشن مجازی برای مانیتور های قدیمی فعال نمیشه به tv با کابل hdmi وصل کردم این طوری شد

post-16089-0-66893300-1436535959_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

واسه منی که سی پی یوم تو بازی gta v تو مکانهای باز و شهر و تو رانندگی بالا اذیت میکنه تاثیری داره؟!

لینک به دیدگاه

من تو بازی های gta V و wircher 3 تست کردم فریم دهی خیلی بهتر شد نسبت به درایور های قبلی

البنه درایور قبلی که نصب بود 15.3 یا 15.4 بود 

لینک به دیدگاه

یکی بگه به نسبت 15.6 چند درصد بهتر میشه؟

بعشدم این گزینه اصلا واسه چی هست؟!

Enable GPU up-scaling

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بخش Frame Rate Target Control رو کسی فعال کرده؟

چون من با اینکه فعالش کردم ولی اصلا هیچ فرقی نکرد ، من گزاشته بودم روی 55 اما بازی مثل قبل 70 فریم میداد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بخش Frame Rate Target Control رو کسی فعال کرده؟

چون من با اینکه فعالش کردم ولی اصلا هیچ فرقی نکرد ، من گزاشته بودم روی 55 اما بازی مثل قبل 70 فریم میداد

دوستان درست شد.

اما به هیچ عنوان توی دمای کارت تاثیر نداشت :-?

لینک به دیدگاه

دوستان درست شد.

اما به هیچ عنوان توی دمای کارت تاثیر نداشت :-?

دوست عزیز این گزینه تاثیری مستقیم تودما نداره بلکهبه طور غیر مستقیم باعث کاهش دما میشه

میدونی چرا ؟

در مواقعی که فریمتون 60 رو رد میکنه با قفل کردن روی رقم 60 باعث کاهش لود کارت گرافیک میشه که این کاهش لود باعث کاهش مصرف و حرارت و نویز فن ها میشه.

من در همه بازی ها روی 60 قفل میکنم به چند دلیل :

مانیتور من تا 75 هرتز پشتیبانی میکنه که بعد اون 75 فریم تصویر دچار پارگی میشه. 

پس 60 فریم کاملا مناسبه و بیش از این نیازی نیست و د رعمل هم شما احساسش نخواهید کرد.

با قفل کردن فریم باعث کاهش مصرف و دمای کارت هم میشم.

پس در داخل بازی همیشه آپشن ها رو طوری میچینم که فریمم بین 40 تا 60 بشه.

سلام

مانیتورتون چیه؟

رزولوشن مجازی برای مانیتور های قدیمی فعال نمیشه به tv با کابل hdmi وصل کردم این طوری شد

attachicon.gif Capture.JPG

درود

مدل مانیتور و رزولیشن آن در شات پست قبلم نمایانه

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز این گزینه تاثیری مستقیم تودما نداره بلکهبه طور غیر مستقیم باعث کاهش دما میشه

میدونی چرا ؟

در مواقعی که فریمتون 60 رو رد میکنه با قفل کردن روی رقم 60 باعث کاهش لود کارت گرافیک میشه که این کاهش لود باعث کاهش مصرف و حرارت و نویز فن ها میشه.

من در همه بازی ها روی 60 قفل میکنم به چند دلیل :

مانیتور من تا 75 هرتز پشتیبانی میکنه که بعد اون 75 فریم تصویر دچار پارگی میشه. 

پس 60 فریم کاملا مناسبه و بیش از این نیازی نیست و د رعمل هم شما احساسش نخواهید کرد.

با قفل کردن فریم باعث کاهش مصرف و دمای کارت هم میشم.

پس در داخل بازی همیشه آپشن ها رو طوری میچینم که فریمم بین 40 تا 60 بشه.

حرف شما کاملا درسته.

خب حرف منم همینجاست دیگه ، من وقتی در حالت عادی دارم از یه بازی 70 یا 80 فریم میگیرم در نهایت تنظیمات ، پس وقتی این گزینه رو روشن میکنم و میزارم روی 55 تبیعطا کارت باید کمتر لود بشه و دمای پایینتری هم داشته باشه ، اما با اینکه فریم قفل هست باز هم دما مثل حالت عادی هست

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا درسته.

خب حرف منم همینجاست دیگه ، من وقتی در حالت عادی دارم از یه بازی 70 یا 80 فریم میگیرم در نهایت تنظیمات ، پس وقتی این گزینه رو روشن میکنم و میزارم روی 55 تبیعطا کارت باید کمتر لود بشه و دمای پایینتری هم داشته باشه ، اما با اینکه فریم قفل هست باز هم دما مثل حالت عادی هست

برای من که راحت 3  4 درجه ای کارت خنک تر میشه یا شایدم شما انتظار بیشتری دارید :D

لینک به دیدگاه

کسی نمیدونه این گزینه 

Enable GPU up-scaling

واسه چی هست اصلا؟

یعنی چی پوسته پوسته شدن هسته گرافیکی!؟!

لینک به دیدگاه

دوستان تو این درایور جدید قسمتی هست که بشه دسکتاپ رو به سمت چپ و یا راست  حرکت داد؟

چون من مانیتورم سایزش به رزولوشن گرافیکم نمی خوره  هر کاری میکنم فول اسکرین نمیشه.

تو قسمت اسکالینگ کمی تصویر بزرگ تر میشه ولی بازم از سمت راست خیلی فاسله هست واسه کامل شدن صفحه(اگه تو این قسمت  زوم رو زیاد کنم تصویر از سمت راست  درست میشه  ولی از چپ و بالا از کادر خارج میشه.)

لینک به دیدگاه

دوستان تو این درایور جدید قسمتی هست که بشه دسکتاپ رو به سمت چپ و یا راست  حرکت داد؟

چون من مانیتورم سایزش به رزولوشن گرافیکم نمی خوره  هر کاری میکنم فول اسکرین نمیشه.

تو قسمت اسکالینگ کمی تصویر بزرگ تر میشه ولی بازم از سمت راست خیلی فاسله هست واسه کامل شدن صفحه(اگه تو این قسمت  زوم رو زیاد کنم تصویر از سمت راست  درست میشه  ولی از چپ و بالا از کادر خارج میشه.)

درود

می تونین از تنظیمات مانیتور هم اقدام به جابجایی تصویر کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...