رفتن به مطلب

سوال در مورد HWMonitor

mobaraki18
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کسی میدونه اون قسمتی که تو کادر مشکی هست دمای چی رو نشون میده ؟

577prqptik7xa3vcwyx2.jpg

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

دمای بالاش دلیل بر اشکال هستش ؟

چون این سیستم بعضی وقت ها خود به خود خاموش میشه

لینک به دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

دمای بالاش دلیل بر اشکال هستش ؟

چون این سیستم بعضی وقت ها خود به خود خاموش میشه

با سلام.

http://developer.toradex.com/knowledge-base/temperature-readout-(robin-woodpecker)

لینک به دیدگاه

خب الان این رو 80درجه هستش مشکل داره یا عادیه ؟

لینک به دیدگاه

خب الان این رو 80درجه هستش مشکل داره یا عادیه ؟

دوست من دمای IDLE بیشتر از 40 درجه و دمای لود در تست های سنگین که FPU در پردازنده رو تحت فشار قرار میدن بیشتر از 92 و در سنگینترین نرم افزار ها و بازی ها بصورت استفاده مداوم نباید بیشتر از 74 درجه باشه.در غیر اینصورت عمر قطعه کاهش پیدا میکنه در بلند مدت.دمای عادی اگر کاربریتون گیم هست بین 60 تا 70 در سنگین ترین حالت باید باشه اگه aftermarket cooler ندارین.پیشنهاد میکنم دما رو با CORE TEMP و RealTemp چک کنید(2 نرم افزار نشان دهنده ی دما رو باهم باز نکنید) .اطمینان حاصل کنید که خنک کننده بدرستی با پردازنده تماس داره و نحوه ی پخش خمیر حرارتی روی سطح پردازنده صحیحه.و خاموش شدن سیستم شما نشان از OVERHEAT شدن هست بدلیل وجود پارامتری به عنوان thermal control درصورت فعال بودن پردازنده کلاک و ولتاژ رو میاره پایین و کارایی پایین میاد جهت خنک شدن اما در مورد شما از این حد ظاهرا رد میشه  و سیستم برای جلوگیری از آسیب خاموش میشه.البته توجه کنید در این حالت اکثرا با BSOD یا صفحه آبی مرگ مواجه میشین (ریستارت شدن میتونه به ناپایداری هم مرتبط باشه) . شدیدا پیشنهاد میکنم در سریترین زمان اقدام کنین برای رفعش.پیشنهاد می کنم اگر در محیط پر گرد و غبار هستین ابتدا سیستم و بخصوص هیت سینک پردازنده رو بطور کامل گردگیری کنین . استفاده از BLOWER پیشنهاد میشه .البته وقتی روی فن ها میگیرینش فن رو با دست نگه دارین که با سرعت بیش از حد به چرخش در نیاد.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

البته دمای سی پی یدو معمولیه فقط همون قسمت که مشخص کردم دماش بالاست

لینک به دیدگاه

یکی بهم بگه الان این مشکل سازه ؟ میتونه دلیل خاموش شدن سیستم این باشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...