رفتن به مطلب

سوال در رابطه با USB3.1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید محترم ...

یه سوالی ...یه کارت USB3.1 دارم ... پشت جعبه توی قسمت compatible models فقط سری چیپست های Z97 و X99 رو زده ...

الان که رفتم داخل سایت ایسوس B85-PLUS رو مدل USB3.1 با type های Aو C  داده بیرون ...یعنی کانکتور های جدید هم روی مادربورد هست ...

حالا سوال پیش میاد که اگه سری 8 قابلیت پشتیبانی از این کارت ها رو نداره چطور مادربوردی با چیپست 8 دارای فناوری 3.1 بیرون داده شده ؟

آیا ممکنه با آپدیت جدید بایوس چیپست های 8 ، قابلیت پشتیبانی از این کارت ها فراهم بشه ؟ :-?

https://www.asus.com/Motherboards/B85PLUSUSB_31/

اینم از لینک مادربورد جدید ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت اساتید محترم ...

یه سوالی ...یه کارت USB3.1 دارم ... پشت جعبه توی قسمت compatible models فقط سری چیپست های Z97 و X99 رو زده ...

الان که رفتم داخل سایت ایسوس B85-PLUS رو مدل USB3.1 با type های Aو C  داده بیرون ...یعنی کانکتور های جدید هم روی مادربورد هست ...

حالا سوال پیش میاد که اگه سری 8 قابلیت پشتیبانی از این کارت ها رو نداره چطور مادربوردی با چیپست 8 دارای فناوری 3.1 بیرون داده شده ؟

آیا ممکنه با آپدیت جدید بایوس چیپست های 8 ، قابلیت پشتیبانی از این کارت ها فراهم بشه ؟ :-?

https://www.asus.com/Motherboards/B85PLUSUSB_31/

اینم از لینک مادربورد جدید ...

درود

همه رو که چیپست اصلی ساپورت نمیکنه معمولا یکسری از این خروجی ها و ورودی هارو با چیپ های کنترلر جداگانه  روی برد اضافه می کنند... ممکنه این ها رو با این روش به برد اضافه کنند... بعضی وقتها میان با استفاده از درگاه های pci بصورت یک کارت جدا و غیر مستقیم تر اینها رو به برد اضافه می کنند درواقع در بسته بندی یک کارت میزارن که با استفاده از اون دوتا usb بهت میده...! 

اینم الان ببینم چیکار کرده بهت میگم...  :D

...................

خب انگاری اینجا این دوتا قطعه رو عوض کردن یا اضافه کردن به برد که دقیقتر بخوای بدونی باید بری ببینی مدل قبلیش داشته یا نه اگه داشته مطمعنا برای usb 3.0 بوده...!

l53dzi3ghyh0v6thpvle_thumb.png

(البته شایدم درست نباشه یا اشتباهی کرده باشم که اگه انجوریه دوستان بیان بگن)

.....................

حالا اگه درست فهمیده باشم شما ازین کارتهای اضافه کننده usb تهیه کردید و می خواید بزارید رو برد باید نگاه کنی درایور چی براش دادند حالا شما نصب کن اگه ساپورت نکرد برو ببین تو سایت تولید کننده شاید اپدیتی چیزی داده باشه اگه نه که برو مدلی تهیه کن این محدودیت رو نداشته باشه ... تعجب می کنم یک کارت جدا دارای همچین محدودیتی هست...

اگه میشه لینک قطعه رو بزارید ببینیم چی هست بهتر راهنماییت کنم.

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگه منظورت کارت توسعه هست که همه مین های  1150 ایسوس با آخرین بایس پشتیبانیی می کنن مگه اون مدل خاص پشتیبانی نشه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

والا درایور معمولا فقط لازم بود، اما اینکه بایوس هم اپدیت بخواد برای اضافه کردن کارت خیلی جالبه این مدلی ندیده بودم... دیگه این بر می گرده به سیاست های کثیف شرکت که بتونه برد های بیشتری بفروشه... پیشنهاد میکنم مدل دیگه ای تهیه کنید که این محدودیت رو نداشته باشه   :-?

لینک به دیدگاه

چی رو نیما جان ؟ برد دیگه ای تهیه کنم یا کارت دیگه ای ؟

اگه بخوام مادربورد دیگه ای تهیه که کلی ضرره و گرون هم هست ...کارت توسعه ی دیگه ای هم فک نکنم موجود باشه ...

ولی فک کنم به احتمال زیاد با آپدیت بایوس باید از کارتهای توسعه ی جدید پشتیبانی کنه ...

اون چیپی هم که میفرمایید وظیفه کنترل کار USB3.1 رو به عهده داره خوب مطمئنا روی همون کارت توسعه تعبیه شده ...به هر حال هم باید چیپست از اون کنترلر پشتیبانی کنه ...یا چیپستی مشابه اون ساخته باشن با این قابلیت که به نظر من معقولانه نمیاد که بخاطر 4 تا پورت که هنوز فراگیر هم نشده شرکت سازنده بیاد و چیپستی بر اساس قابلیت های جدید بسازه ... :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چی رو نیما جان ؟ برد دیگه ای تهیه کنم یا کارت دیگه ای ؟

اگه بخوام مادربورد دیگه ای تهیه که کلی ضرره و گرون هم هست ...کارت توسعه ی دیگه ای هم فک نکنم موجود باشه ...

ولی فک کنم به احتمال زیاد با آپدیت بایوس باید از کارتهای توسعه ی جدید پشتیبانی کنه ...

اون چیپی هم که میفرمایید وظیفه کنترل کار USB3.1 رو به عهده داره خوب مطمئنا روی همون کارت توسعه تعبیه شده ...به هر حال هم باید چیپست از اون کنترلر پشتیبانی کنه ...یا چیپستی مشابه اون ساخته باشن با این قابلیت که به نظر من معقولانه نمیاد که بخاطر 4 تا پورت که هنوز فراگیر هم نشده شرکت سازنده بیاد و چیپستی بر اساس قابلیت های جدید بسازه ... :-?

نه منظور این بود که نبود اپدیت برای بقیه برد ها نشانه این هست که می خواد مردم برند برد های جدید تهیه کنند برای داشتن این یو اس بی ها و بتونه عده ی کمی رو مجاب به این کار بکنه بازم خودش یک عالمه امار فروش و سود هست برا خودش... شما بهتره کارت دیگری تهیه کنید... برد که ارزش نداره و نمی صرفه تعویض کنید ... بعدم ایا واقعا لازم دارید به این یو اس بی ها؟؟؟ هنوز خیلی ها از ورژن 3.0 هم بزور استفاده میکنند چه برسه به این یکی...  :D

در مورد چیپ کنترلر هم بله گفتم اگه کارت خریدن مطمعنا بجای اون برد که روش قرار گرفته اومدن و معمولا میان روی کارت میگذارن و خودش با یک درایور باید براحتی رو هر سیستمی کار کنه... حالا چرا اینکارو کردن که رو بردهای خاصی این قطعه کار کنه ... مطمعنا سیاست های فروش بر می گرده و گرنه بایوس رو چه به این حرفا، برد باید براحتی هر قطعه ای روش میگذاریم بشناسه و نهایت یک درایور بخواد این اپدیت بایوس زیاده روی هست...  ^_^

لینک به دیدگاه

مرسی نیما جان بابت وقتی که برای پاسخگویی به این تاپیک گذاشتی . توجیه شدم ...  :x  :x  :x  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...