رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید یک سیستم کامل و قوی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
یه سیستم میخوام بخرم که ویژگی های زیرو داشته باشه

1.هارد 4 یا 5 ترابایت با سرعت بالا
2.پاور قوی و بی صدا
3.گرافیک قوی که قن بی صدا و خنک کننده قوی داشته باشه و براحتی بازیهای امسال e3 و چند سال بعد بکشه
4.اسپیکر قوی که بیس خوبی داشته باشه
5.مانیتور که کیفیت تصویر عالی داشته که از هرجهت نگاه میکنی رتگش تغییر نکنه و بزرگتر از 27 اینچ باشه
6.سی پی یو که core i7 باشه
7.دی وی دی رایتر خوب و پرسرعت داشته باشه
8.کیس ظاهر قشنگ و با امکانات مناسب (نمیخاد گرون باشه)
9.رم هم بالای 12 گیگ باشه و 16 فکرکنم کافیه
9.5 مادربورد هم یه چیز توپ باشه دیکه
10.همه این چیزایی که پیشنهاد میدید با هم سازگاری داشته باشن
11.تا جایی که امکانش هست قیمتش مناسب باشه .یعنی حتما لازم نیست همه چی اخرین ورژن باشه.اون کانفیگی که بتونه راحت چندسال اینده منو ساپورت کنه کافیه

12.قیمت پیشنهادی خودم نهایت 4یا 5 میلیون تومانه (البته امکان بیشتر هزینه کردنو دارم ولی نمیخام زیاد بشه)

ممنون دوستان

لینک به دیدگاه

والا با این چیزی که شما مد نظر دارید باید بودجه رو کم کم 7 تومن در نظر گرفت. الان این سیستمی که من دارم تو امضا برام 5.5 تا 6 تومن آب خورده.(تازه ضعیف تر از اون چیزی هست که شما مد نظر دارید)

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

این سیستمی که شما انتظار داری با ویژگی هایی که گفتید از نه میلیون بالا می زنه عزیز :)

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

با سلام و احترام

همونطور که دوستان فرمودن هزینه بسیار بالاتر از مورد مد نظر شما خواهد بود.

درهرحال پاور بی صدا corsair rm و corsair hx پیشنهاد میکنم شخصا coil whine نشنیدم هنگام کار با hx و حتی مدل RM هم فنش به ندرت و فقط در فشار بالا شروع به کار میکنه 650W برای یک کارت گرافیک و پردازنده اورکلاک نشده کفایت میکنه.

مانیتور با این خصوصیت باید پنل IPS داشته باشه که برتریش تفکیک بهتر رنگ ها و زاویه دید بیشتر هست در مقابل TN در حال حاضر زمان پاسخگویی و نرخ تازه سازی! (Refresh rate) بیشتری داره و قیمتش برای شما مناسب تره.

رم هم ddr3 قیمتش بسیار مناسب شده و میتونین corsair vengeance pro 2400 mhz -16gb یا Gskill بگیرین.شخصا corsair ترجیح میدم (پایداری بی همتا و ظاهر زیبا)

برای ذخیره سازی میتونین یک ssd samsung 850 evo 240gb برای نرم افزارها, ویندوز و بازی ها بگیرین اگر واقعا سرعت بالا لازم هست و western digital green hdd برای آرشیو

درمورد کارت گرافیک هم gtx 970 گزینه ی مناسبیه و اگر سطح انتظارتون منطقی باشه کفایت می کنه هرچند نسل جدید معماری پاسکال شاید ورق رو برگردونه

با توجه به پررنگ تر شدن نقش پردازنده در ویندوز10 و directx12 پیشنهاد میکنم 4790k بگیرین اگه بودجشو دارین در غیر این صورت در حال حاضر حداقل برای بازی چیزی رو با 4670 یا 4690 از دست نمیدین

مادربورد هم نیازی به هزینه انچنانی ندارین میتونین کمی صرفه جویی کنین و پولش رو در قسمت های دیگه استفاده کنین.تفاوتی ملموسی بین کارت صداهای آنبرد نیست مگر در مواردی مانند msi x99a godlike با اینحال اگه صدا براتوم مهم هست میتونین از کارت صداهای creative همراه با اسپیکر حد اقل 5.1 مانند logitech z506 با قیمت نامناسب 390تومان!! استفاده کنین در هرحال اگر کاربری تخصصی ندارین مادربوردی مثل asrock z97x killer نیازتون رو  بر طرف میکنه با قیمت و ظاهری مناسب

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

اصلاح میکنم

از اونجایی که فرمودین بیس خوبی داشته باشه میتونین بجای اون مدل سراغ اسپیکر های HI-FI موجود در بازار برین با قیمت های مناسب چون ظاهرا میخواین بصورت استریو استفاده کنین لاجیتک گزینه ی مناسبی نیست البته z906 با ساب ووفر قوی مناسبه اما 1400000تومان قیمت ایران به هیچ وجه توجیه پذیر نیست.

لینک به دیدگاه

سیستم اینقدر بالا  هزینش بالاست و اگه خواستین بگیرید قطعات رو تک تک بگیرید تا اینکه یکجا از یه جا بگیرین

لینک به دیدگاه

هر چی می گیری بگیر فقط جاپونی (ژاپنی) بگیر جاپونی 

خدا بیامرز پدربزرگم همیشه این رو می گفت 

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان با توجه به توضیحات شما و قیمت مد نظر خودم این سیستم خودم بستم

ببینید خوبه یا نه؟

سیستم که با توجه به توضیحات شماو قیمت موردنظر بستم ببینید خوب هست؟
vga : asus astrix gtx970 dc20c- 4g ddr5 1.570.000
hhd : western digitall 5tb 7200 755.000
power : green gp750a zs 300.000
ram : 2*8 corsair 2400 560.000
cpu : intel core i7 4790k 1.110.000
mb : ASrock Z97 FATALITY Killer 420.000
monitor : samsung 27' d590 900.000
dvd /rw : liteon 56.000
keyboard : a4tech kx2810bk (with mouse) 82.000
speaker : tsco ts2126 150.000
case : tsco tc ma 4462 56.000

قیمت کل هم میشه
5.959.000

ویرایش شده توسط xmanz
لینک به دیدگاه

سی پی یوت حتما یه إیرکولر افترمارکت نیاز داره حتی اگه اورکلاک نکنی 4790k کلاکش خیلی بالاس خیلی داغ کار میکنه. اگه میخوای هزینه نزنه بالای ۶ تومن کارتو با galax gtx 970 black edition تعویض کن هم سریعتره هم بیشتر از ۲۰۰تومن ارزونتر. مابقیشو بده یه إیر کولر زیر ۲۰۰تومنی خوب برا پردازنده بخر. رمت هم ظاهرا ونجنس پرو انتخاب کردی که خوب رمیه اما بهتره با جی اسکیل2400 Trident x تعویض کنی سریعتره چون لیتنسیش پایینتره. پاورت هم من باشم گرین نمیخرم نمیگم بده اما یکم بیشتر هزینه کنی گزینه های بهتری از برندهای معتبر هستن ۴۰۰-۴۵۰تومن ۶۵۰وات و ۷۵۰وات اگر سر کارت اون ۲۵۰-۲۶۰تومن رو کمتر خرج کنی میتونی این تغییرات رو بدون هزینه اضافی انجام بدی رم که تقریبا همون قیمته کولر سی پی یو و تعویض این پاور هم فوقش ۳۰۰تومن هزینه داره که از محل صرفه جویی کارت تامین میشه حالا باز میل خودته

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

حتما یه SSD به سیستم اضافه کن حیف سیسستم با این قیمت از این قطعه بی بهره باشه 

اگه صرفا واسه بازی می خوای لزومی نداره گرافیک رو از asus برداری برند zotac به صرفه تره به جاش یه کیس بهتر بگیر. 

راجع به اسپیکر هم توصیه می کنم سمت این برند نری کیفیت آنچنانی نداره 

باز هم اگه فقط واسه بازی می خوای به نظر من 8 گیگ رم کافیه و بجاش می تونی یه مادربرد بهتر برداری به هر حال رم رو بعدا هم می شه اضافه کرد ولی مین برد تعویض با مشکلات بیشتری همراهه 

در کل توصیه پایانی حتما SSD بگیر 

کیس رو اصلا به این مدل فکر نکن حیف این قطعات که تو اون کیس در پیت حلبی اسمبل بشن 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من اگر قصد اورکلاک حرفه ای و سطح بالا (LN 2)  رو ندارین بخش زیادی از هزینه ای که برای این مینبورد میکنین رو به جرات عرض میکنم حتی یک بار هم استفاده نخواهید کرد.پیشنهاد می کنم برای سایر قطعات هزینش رو در نظر بگیرین. مدل ارزونتری که مد نظر دارین توجیه اقتصادی بیشتری داره . هرچند برخی از امکانات اون رو هم استفاده نخواهید کرد اما اخلاف قیمتش با killer زیاد نیست و اگه از اسپیکر مناسب 5.1  استفاده کنید کارت صدای creative soundcore 3d هرچند قابل قیاس با مدل های مستقل نیست اما گزینه ی خوبیست.

لینک به دیدگاه

اصلاح میکنم الان که سایر قطعاتتون رو دیدم حتی killer هم هزینه ی اضافیست ! میتونین با بودجه ای که برای oc formula کنار گذاشتین 8gb رم بیشتر صرفا جهت آینده نگری بدلیل کاهش قیمت مناسب (در حال حاضر هیچ نیازی بهش ندارین البته) و پاوری قابل اطمینان تر خریداری کنین.پیرامون پردازنده هم در پست های قبلی خدمتتون عرض کردم.

لینک به دیدگاه

حتما یه SSD به سیستم اضافه کن حیف سیسستم با این قیمت از این قطعه بی بهره باشه 

اگه صرفا واسه بازی می خوای لزومی نداره گرافیک رو از asus برداری برند zotac به صرفه تره به جاش یه کیس بهتر بگیر. 

راجع به اسپیکر هم توصیه می کنم سمت این برند نری کیفیت آنچنانی نداره 

باز هم اگه فقط واسه بازی می خوای به نظر من 8 گیگ رم کافیه و بجاش می تونی یه مادربرد بهتر برداری به هر حال رم رو بعدا هم می شه اضافه کرد ولی مین برد تعویض با مشکلات بیشتری همراهه 

در کل توصیه پایانی حتما SSD بگیر 

کیس رو اصلا به این مدل فکر نکن حیف این قطعات که تو اون کیس در پیت حلبی اسمبل بشن 

با احترام.

درمورد ssd موافقم و اگر با نرم افزار کار میکنین حتی photo shop یا بازی memory intensive انجام میدین بخصوص سبک RPG  مانند Skyrim یا هر نوع شبیه ساز مانند FS,ARMA III و حتی !!!SIMS میزان pop up و لودینگ ها بشدت کاهش پیدا میکنه.

درمورد zotac هم نظری نمیدم اما از قیمت پایینتر استقبال میکنم.

اسپیکر هم کاملا حق با ایشونه و اگه بتونن مدل خاصی از edifier بهتون معرفی کنن با توجه به قیمت مناسبشون.

درمورد مینبورد سایر مدل ها با توجه به بودجه و نوع کاربری ایشون هیچ مزیت و امکانات قابل استفاده بیشتری در اختیارشون قرار نمیده البته نبودن امکان SLI ضعف محسوب میشه هرچند تا عملی شدن وعده های مایکروسافت در dx12 نظر مثبتی در مورد sli ندارم اما  روشنه که 3.5gb حافظه گرافیکی بزودی محدودیت ایجاد میکنه و در صورتی که بشه از مجموع این مقدار استفاده کرد ارزش sli کردن داره 970.

رم رو هم با اینکه بعدا میشه اضافه کرد بهتره که در یک کیت خریداری کنین و اختلاف قیمت زیاد نیست اما در این مورد کافی بودن حق با ایشونه و در حال حاضر تنها استفادتون از رم بیشتر میتونه ram disk برای نرم افزار هایی مثل فتوشاپ باشه.

کیس مناسب هم نظر شخصی کیسی با تهویه مناسب و ظاهر زیباتره اما اگر بخاطر ظاهر کیس بخواین بیشتر از بودجتون هزینه کنین شخصا پاسخم خیر هست.

لینک به دیدگاه

سلام محسن جان 

ممنون از راهنماییتون 

اقا من فردا میخواسم همون سیستم بالارو جم کنم

حالا ک شما فرمودین کمی دو دل شدم 

میشه بیشتر راهنماییم کنید توی انتخاب مادر و سی پی یو؟

من راستش فتالیتی زد 97 پروفشنال رو انتخاب کردم چون خیلی تعریفشو شنیدم هم صدای 7.1 ش

ولی چندان استفاده ای سنگینی جز گیم ندارم

با این حال ممنون میشم کمکم کنید :) 

لینک به دیدگاه

سلام محسن جان 

ممنون از راهنماییتون 

اقا من فردا میخواسم همون سیستم بالارو جم کنم

حالا ک شما فرمودین کمی دو دل شدم 

میشه بیشتر راهنماییم کنید توی انتخاب مادر و سی پی یو؟

من راستش فتالیتی زد 97 پروفشنال رو انتخاب کردم چون خیلی تعریفشو شنیدم هم صدای 7.1 ش

ولی چندان استفاده ای سنگینی جز گیم ندارم

با این حال ممنون میشم کمکم کنید :) 

با سلام.

دوست من در خوب بودن این مینبورد شکی نیست.اما مهمترین اصل در انتخاب قطعات هم خوانی هست و با توجه به قطعات انتخابی شما این مینبورد هیچ تفاوتی با یک نمونه ی 400 تومانی نخواهد داشت و میتونین هزینش رو به کارت گرافیک و پردازنده اختصاص بدین.

لینک به دیدگاه

عزیز بوجه ی شما دقیقا چقدر هست 

تا 6000 می توانید خرج کنید

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

ارسالی امروز, ۰۷:۱۳ بعد از ظهر

سلام دوست عزیز
ببین اون چیزی که خودم انتخاب کردم با چیزایی که پیشنهاد دادی میکس کردم و کانفیگ پایینی میخام بگیرم
ببین خوبه یا نیاز به تغییر داره؟
راستی اونایی که لینک ندارن توی نت نتونستم پیدا کنم قیمتشو و از رو قیمتی که بهم گفتی زدم

vga : asus astrix gtx970 dc20c- 4g ddr5 1.570.000
hhd : western digitall 5tb 7200 755.000
power : green gp750a zs 300.000
ram : 2*8 corsair 2400 560.000
cpu : intel core i7 4790k 1.110.000
mb : ASrock Z97 FATALITY Killer 420.000
keyboard : a4tech kx2810bk (with mouse) 82.000
speaker : tsco ts2126 150.000
case : tsco tc ma 4462 56.000

قیمت کل هم میشه
5.959.000

hhd : western digitall purble 3tb 64mb 7200 342.000
case : green x-plus eagle 120.000
vga : Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 1.400.000
power : Corsair 650watt 240.000
ssbd hard : samsung 850evo 250g 390.000
ram : RAM : 2*8GB Corsair XMS3-Bus1600Mhz 400.000
mb : gigabyte ga h97-d3h 410.000
cpu : intel core i7 4790 985.000
speaker : microlab lxi 6322 180.000
keyboard : Logitech MK520 Wireless Keyboard and Laser Mouse 220.000

مجموع : 5643

برای کاربر xmanz هم عرض کنم که : 

1:برای گیم و ویندوز ssd در نظر گرفتین و هارددیسک فقط جهت آرشیو هست پس نیازی به سرعت انتقال بالا نیست و میتونین wd green یا اگر بازم حساسین seagate barracuda بگیرین که اولی ارزون تر هست و برای آرشیو پیشنهاد میکنم. سری purple  برای سیستم های امنیتی استفاده میشه.

2: در مورد کالاهای رده پایین corsair اطلاعات دقیقی ندارم و امیدوارم دوستانی که تجربه ی استفاده از اون پاور رو داشتن راهنماییتون کنن.اما از سری RM به بالا بی شک جزو بهترین هاست.هم اصل هم برای cooler master وجود داره و سری vanguard کارایی خوبی داره .یک کولر مستر 650w داشتم مدلش یادم نیست ولی از سری قدیمی بود بعد یه مدت coil whine و نویز عجیبی پیدا کرد.درمورد مینبورد و پردازنده حتی اگه اورکلاک نمیکنین یک مینبورد z97 و پردازنده 4790k انتخاب کنین که فرکانسش 4mhz هست بدون توربو بوست. و اگه میخواین با توربو بوست تا 4.4 بره شایسته هست که یک کولر ارزون براش خریداری کنین.

3: ماوس و کیبورد رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . اگه نمیخواین هزینه کنین زیاد میتونین از a4tech مدل های مناسبی پیدا کنین که هزینتون بالا نره و کارایی خوبی هم داشته باشه.

درمورد قطعاتی هم که نظر ندادم به خودتون سپردم چون نمیتونم حسی نظر بدم ولی چیزی که مشخص هست نظر بدی نداشتم نسبت بهشون.

لینک به دیدگاه

هر چی می گیری بگیر فقط جاپونی (ژاپنی) بگیر جاپونی 

خدا بیامرز پدربزرگم همیشه این رو می گفت 

:laughing: Like

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان،

این سیستم رو من برا مشتری 10 - 11 جمع کردم.

http://tehran.divar.ir/v/Xtreme-Rig/SNfi4vnyN

با این مشخصات، اگر وسواس منو به خرج ندید تا 8 تومان ام سیستم جمع میشه (البته نه با این برند ها).

دوستان درست می گن، حتما SSD رو سیستم ست آپ کن. 970 ام برا Full HD کاملا جوابگو هستش.

پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان،

این سیستم رو من برا مشتری 10 - 11 جمع کردم.

http://tehran.divar.ir/v/Xtreme-Rig/SNfi4vnyN

با این مشخصات، اگر وسواس منو به خرج ندید تا 8 تومان ام سیستم جمع میشه (البته نه با این برند ها).

دوستان درست می گن، حتما SSD رو سیستم ست آپ کن. 970 ام برا Full HD کاملا جوابگو هستش.

پاینده باشید.

بسیار زیبا و با سلیقه در عین حال بی رحمانه.  با دیدن این سیستم سطح انتظار دوستان رو خیلی بالابردین که دودش یا در چشم همسر یا پدر های محترم میره  :)

لینک به دیدگاه

بسیار زیبا و با سلیقه در عین حال بی رحمانه.  با دیدن این سیستم سطح انتظار دوستان رو خیلی بالابردین که دودش یا در چشم همسر یا پدر های محترم میره  :)

درود بر شما،

درک می کنم چی می گویید. به نظر من اسمبل کامپیوتر و سخت افزار یک کار هنری هستش. من خودم شخصا به صورت آماتور اسمبل می کنم. کار اصلی بنده کار در بانک و تدریس در دانشگاه هستش. البته شرکت خودم هم در زمینه ی بازاریابی و IT دارم.

هر کدوم از ما علایقی داریم که براش هزینه می کنیم.

برای یکی ماشین، سیستم صوتی، خونه، ویلا و ..... هستش.

برای ماها هم که سخت افزار دوست داریم PC Modding.  :)

پاینده باشید. 

ویرایش شده توسط REZAlastB.B
لینک به دیدگاه

درود بر شما،

درک می کنم چی می گویید. به نظر من اسمبل کامپیوتر و سخت افزار یک کار هنری هستش. من خودم شخصا به صورت آماتور اسمبل می کنم. کار اصلی بنده کار در بانک و تدریس در دانشگاه هستش. البته شرکت خودم هم در زمینه ی بازاریابی و IT دارم.

هر کدوم از ما علایقی داریم که براش هزینه می کنیم.

برای یکی ماشین، سیستم صوتی، خونه، ویلا و ..... هستش.

برای ماها هم که سخت افزار دوست داریم PC Modding.  :)

پاینده باشید. 

با احترام.

OFF-TOPIC

دوستی داشتم که با همسرش بحثش شده بود . دلیلش رو که جویا شدم گفت: گرافیک SLI کردم  :)

هزینه برای علاقه از دید شخصی خوبه و pc modding هم یک هنر بحساب میاد.درصورتی که شخص ازجیب خودش هزینه کنه مثل شما  :)

به امید روزی که پایین یکی از ایم مدل ها اسم شمارو ببینم http://www.bit-tech.net/modding/2015/06/30/bit-tech-modding-update-june-2015/1

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...