رفتن به مطلب

تفاوت سری مانیتور های ASUS در چیست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان میخواستم بدونم این برند اسوس این همه مدل مانیتور وارد بازار داخلی کرده تفاوت هاتشون تو چی هستش

سری VX

سری VN

سری VS

سری VE

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی اطلاعی نداره

فقط همین که اسوس خوبه بریم بخریم ؟

فن های سینه چاک مانیتور های اسوس کجان پس

لینک به دیدگاه

سری VX پنلشون AH-IPS هستش و پنل ساخت شرکت ال جی هست که جز آخرین تکنولوژی IPS هستش..

سری VN پنلشون AMVA+ هستش  ( تکنولوژی بهینه شده و بروز S-IPS هست که  تکنولوژی S-IPS قدیمی هست و واسه سال 1998 ) و  پنل ساخت شرکت سامسونگ هست و اصلاعت

بیشتری از این پنل ندارم .. متاسفانه یه مدل VN279 خریدم تا بازش کردم پیکسل سوخته داشت و رفت گارانتی و تعویض شد و اونجا بودم  فهمیدم این سری مرجوعی زیادی داره . 

سری VS هم پنل IPS داره هم TN و بستگی به مدل داره .

سری VE پنلشون TN هستش ..

بنظر من بهترین سری VX هست که تاحالا چند مدلشو داشتم و راضی بودم . قبلا هم ML داشتم عالی بود .

VX و MX هم هیچ تفاوتی بجز طرح بدنه و اسپیکر و چیپ صدای (MX ) نداره.

مزیت IPS زاویه دید بالا ( 178 درجه ) ( TN 160 درجس ) کیفیت رنگ خوبش هست ولی ریسپانس تایمش بالاس (5 ) که یکم تو بازیا شایذ اذیت کنه .  

ویرایش شده توسط M.Rasmus
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

اول ممنون بابت اطلاعاتی که دادید

دوم اینکه الان با این اطلاعات از پایه وضعیت خرید من دگرگون شدو کلاً بیخیال اسوس دارم میشم

والا قرار من برای یکی از دوستان که کار اصلیش فیلم دیدن و گیم زدن هست یه مانیتور با محدودیت بودجه نهایت 750 تومن بگیرم که با توجه به اطلاعاتی که دادید و یه نگاه به لیست قیمت محصولات اسوس تو بازار باید بیخیال این برند بشم بنظر

حالا دوستان با توجه به این وضعیت که من دارم چی پیشنهاد میکنند ؟ :( :(

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

vx229 یا 239 گزینه خوبی هست با توجه به بودحتون مگر اینکه از 5ms گریزان باشید و بتونید تشخیص بدین تفاوتش رو من که قبلا 1ms بود ال سی دیم الان دارم اینو زیاد تغییری احساس نکردم درحالی که از کیفیت و زاویه دید ips خیلی لذت بردم... بشما هم توصیه می کنم از دیگر دوستان نظر بگیرید بعد اقدام بخرید کنید...  :-?

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer....AH-IPS Monitor/

http://lioncomputer....PS LED Monitor/

http://lioncomputer....LS LED Monitor/

http://lioncomputer....ch LED Monitor/

این ها تو محدوده بودجه شماس..

فقط تو این مدل ها یه چیز بگم ..

ASUS هیچ فرقی با LG نداره و فقط پول برند داری میدی ..

Samsung هم خوبه ولی بنظرم به ASUS , LG نمیرسه ..

درباره  مورد استفادت هم بگم بهترین گزینه IPS هست و آنچنان هم تو گیم اذیت نمیکنه ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا باید با این دوستم یکمقدار صحبت کنم ببینم چیکارش میتونم کنم

الان نظر خودم روی S24D595 Plus 24inch  و VX239H AH IPS هست ولی مورد اولی تو بازار نیست بنظر و مورد دومی هم گرون هست و این دوست من هم کلاً با میلی ثانیه مشکل ذاتی داره (خدا بدادم برسه روز خرید :D )

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer....AH-IPS Monitor/

http://lioncomputer....PS LED Monitor/

http://lioncomputer....ch LED Monitor/

این ها تو محدوده بودجه شماس..

فقط تو این مدل ها یه چیز بگم ..

ASUS هیچ فرقی با LG نداره و فقط پول برند داری میدی ..

Samsung هم خوبه ولی بنظرم به ASUS , LG نمیرسه ..

درباره  مورد استفادت هم بگم بهترین گزینه IPS هست و آنچنان هم تو گیم اذیت نمیکنه ..

سلام یه سوال دارم شما مانیتور پنل ips ایسوس رو گذاشتید کنار پنل ips  ال جی و مقایسه کردید دقیق که اینو میگید یا نه شمام فقط از رو حرف شنیدید؟ :)

لینک به دیدگاه

با احترام.

اگر کاربریتون گیمینگ حرفه ای بخصوص action fps هست باید بگم تفاوت 1ms و 5ms ملموسه و اگر امکان رسیدن به fps بالاتر از 60 رو دارین تفاوت 60hz و 144hz که فعلا فکر میکنم فقط در swift موجود باشه بسیار براتون حیاتیست . برای شخص بنده حتی تفاوت یک مانیتور crt 85hz برای مسابقات حکم برگ برنده رو داشت. مانیتور فعلی 23 اینچ و 60hz هست که کاملا رفلکسم رو زمانی که به هنوز گیمر حرفه ای بودم کاهش میداد. اما درصورتی که گیم رو در حد مسابقاتی انجام نمیدین همونطور که دوستان عزیز فرمودن IPS دنیایی کاملا متفاوت با رنگ هایی زنده تر هست.

لینک به دیدگاه

تنها دلیلی که خود من مانیتورم رو عوض نمیکنم همین ریسپانس هست مانیتور فعلیم 2ms هست اما کنار یه مانیتور با پنل IPS که 5ms هست تست کردم من که واقعا تفاوت رو هس میکردم

از bf4 تا asassin رو تست کردم.

پنل TN هم که 1ms هست درخشندگی رنگ ها و زاویه دیدش به گفته دوستان خیلی خوب نیست چون خودم تست نکردم نمیتونم تایید کنم فقط شنیدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بالاتر خدمت دوستان گفتم این رفیق من وقتی میشینه پای کامپیوتر کلاً 2 تا کار انجام میده گیم و فیلم دیدن

برای همین این تاپیک رو زدم فکر کنم باید خودش انتخاب کنه و یک گزینه رو حذف کنه ولی یه نکته دیگه در مورد این IPS ها و زمان تاخیرشون شنیدم که میگن حتی توی فیلم دیدن هم مورد ایجاد میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام یه سوال دارم شما مانیتور پنل ips ایسوس رو گذاشتید کنار پنل ips  ال جی و مقایسه کردید دقیق که اینو میگید یا نه شمام فقط از رو حرف شنیدید؟ :)

من قبلا از یکی از نماینده شرکت مادیران شنیده بودم که پنل و کامپوننت ال جی و اسوس یکی هست تا چند وقت پیش هم یکی از دوستان با تجربه انجمن این مسئله رو عنوان کرد و مطمئن شدم  ;)

تنها دلیلی که خود من مانیتورم رو عوض نمیکنم همین ریسپانس هست مانیتور فعلیم 2ms هست اما کنار یه مانیتور با پنل IPS که 5ms هست تست کردم من که واقعا تفاوت رو هس میکردم

از bf4 تا asassin رو تست کردم.

پنل TN هم که 1ms هست درخشندگی رنگ ها و زاویه دیدش به گفته دوستان خیلی خوب نیست چون خودم تست نکردم نمیتونم تایید کنم فقط شنیدم.

من خودم VX238 دارم ! زاویه دیدش خوبه و تا مثلا 70 درجه زاویه نسبت به مرکز مانیتور نداشته باشی هیچ تفاوتی حس نمیشه ! در مورد رنگ هم حس میشه ولی به جرات می تونم بگم زیر 10 درصد هست تفاوت تا خیلی دقت نکنی اصلا متوجه نمیشی !

اما در مورد پاسخدهی من تو PES و  انواع بازی های ماشینی و حتی FPS ها تاثیرش رو کامل حس می کنم بین 1 ms و 5 ms ...

لینک به دیدگاه

من قبلا از یکی از نماینده شرکت مادیران شنیده بودم که پنل و کامپوننت ال جی و اسوس یکی هست تا چند وقت پیش هم یکی از دوستان با تجربه انجمن این مسئله رو عنوان کرد و مطمئن شدم  ;)

من خودم VX238 دارم ! زاویه دیدش خوبه و تا مثلا 70 درجه زاویه نسبت به مرکز مانیتور نداشته باشی هیچ تفاوتی حس نمیشه ! در مورد رنگ هم حس میشه ولی به جرات می تونم بگم زیر 10 درصد هست تفاوت تا خیلی دقت نکنی اصلا متوجه نمیشی !

اما در مورد پاسخدهی من تو PES و  انواع بازی های ماشینی و حتی FPS ها تاثیرش رو کامل حس می کنم بین 1 ms و 5 ms ...

با احترام .

بله متاسفانه و یا خوشبختانه مشکل بعضی از دوستان همین دقت نکردن هست و مانیتور بسیاری در نور نامناسب(پشت به آفتاب مستقیم ) و یا حتی calibration ابتدایی هم نداره و شاید همونطور که فرمودین تفاوتی حس نکنند .فاکتور 144hz هم که با توجه به قیمت مورد نظر خنثی هست ولی response time 1ms رو واقعا مد نظر قرار بدین اگر دوستتون گیمر هست. و اما در مورد تماشای فیلم گمان می کنم فیلمبرداری در بیشتر موارد با 24fps انجام میشه (البته در قیاس با fps بازی ها متفاوت هست)و موشن بلور بهش اضافه می شه در نتیجه تاثیر مانند بازی زیاد نیست اما از دید شخصی کاملا ملموس هست.

و در پایان باید صحت گفته ها ی ایشون رو تایید کنم و پنل TN با کیفیت هم قدرت نمایش مناسب رنگ ها رو داره و در نظر داشته باشین در حال بازی کردن شما با مانیتور زاویه ی زیادی ندارین که موجب نگرانیتون بشه مگر اینکه درحال غذاپختن در آشپزخانه تصمیم به تماشای سریال بگیرین  :)

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

پس  شما پنل TN و IPS رو کنار هم تست کردید و تایید میکنید که تفاوت خیلی مشهود نیست تو زاویه دید دقیقا می خواستم کسی باشه  که این 2تار کنار هم تست کرده باشه.

بهترین مانیتور تا حدود 1 میلیون از پنل tn چی هست شاید استارتر هم به گزینه هاش اضافه کنه؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

با تشکر از پاسخ هاتون دوستان

من خودم فکر کنم با توجه به شناختی که از دوستم دارم باید برم طرف پنل های 1 میلی

ولی خب تعداد انتخاب ها بسیار کم هست بودجه هم بسیار محدود 

نظر دوستان راجع به مانیتور های  BenQ که تو بازار اومده چطور هست فکر کنم 1 میلی ثانیه هم داره ضمنا گارانتی کجا هستن این BenQ ها ؟

اصلاً امیدی به مدل های وارد شده هست یا همشون مدل های ضعیف هستن که وارد شدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

ببینید ای عکس به سوالتون کمک میکنه /  بنکیو رو من کاملا قبول دارم و مانیتورهای خوبی هم تولید میکنه 

9ekkc0jcfl6jkc19tozv.png

ویرایش شده توسط ATA MAHMOODI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از شما ولی بنظر بعضی از سری ها داخل جدول نیومده

الان یه چیز دیگه یادم اومد، اینکه این رفیق من میخواد فیلم ببینه پخش زمین میشه در صورتی که مانیتور روی میز هست (فکش روی زمین هست :D )

لینک به دیدگاه

پنل های VX برای چین هست و پنل های MX برای ژاپن / پنل های MX در صد سوختگی پیکسل کم تری دارن. ولی تو کیفیت یکی هستن تا اونجایی که من میدونم . MX اسپیکر بهتری هم داره..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس  شما پنل TN و IPS رو کنار هم تست کردید و تایید میکنید که تفاوت خیلی مشهود نیست تو زاویه دید دقیقا می خواستم کسی باشه  که این 2تار کنار هم تست کرده باشه.

بهترین مانیتور تا حدود 1 میلیون از پنل tn چی هست شاید استارتر هم به گزینه هاش اضافه کنه؟؟

کنار هم که نتونستم !

چون یه Vx239 برای دوستم و یه VX238 برای خودم خریدم هردو رو کالیبره کردم ولی نتونستم کنار هم بذارم ! ولی اون چیزی که حس کردم تفاوت کم IPS با TN بود! نه اون تاخیری که برای TN میگن و نه اون کیفیت رنگ و زاویه دید IPS !!!(البته میگم بی تفاوت هم نیست ها ولی کم).

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان نظرتون درباره MX239H چیه ؟!!؟ من که شنیدم اسپیکر هاش خیلی خوبه . 

ولی به نظر شما 5ms زیاده !؟ و آیا واقعا 5ms هست ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از شما ولی بنظر بعضی از سری ها داخل جدول نیومده

الان یه چیز دیگه یادم اومد، اینکه این رفیق من میخواد فیلم ببینه پخش زمین میشه در صورتی که مانیتور روی میز هست (فکش روی زمین هست :D )

دوستان الان من با این شرایطی که گفتم چه کم :(

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان نظرتون درباره MX239H چیه ؟!!؟ من که شنیدم اسپیکر هاش خیلی خوبه . 

ولی به نظر شما 5ms زیاده !؟ و آیا واقعا 5ms هست ؟!

با احترام. به هیچ عنوان اسپیکر رو برای خرید مد نظر قرار ندین چون دلیلی نداره زمانی که اسپیکر و هدست مجزا دارین ازش استفاده کنین.درمورد اختلاف کارایی هم بنده کنار هم مقایسه نکردم و جدا در زمان متفاوت بوده و با توجه به شناختی که از ایشون پیدا کردم در پست های دیگرشون با اطمینان میگم حرفشون اعتبار داره و احساسی و بی مدرک نیست پس زیاد سخت نگیرین این مدل یا مدلی که ایشون دارن رو تهیه کنین با مد نظر داشتنن توضیحات قبلی .شخصا با توجه به مدل های در دسترس پنل tn با کیفیت  مثل VX238 رو انتخاب میکنم و 5ms از دید شخصی بسیار بیشتره و آزاردهنده(به مانند دونده ای که با پای آسیب دیده میدوه) ولی ips چون در کنار هم مقایسه نکردم و در شرایط متفاوت , بهتره به نظر دوستمون اتکا کنی و تفکیک رنگ بیشتر رو ملاک نهایی قرار ندین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

دوستان الان من با این شرایطی که گفتم چه کم :(

من خودمم تو فیلم دیدن همین شرایط دوستتون رو دارم :D

مانیتورم VX229 هست و واقعاً مشکلی نیستش.

با این تفاسیر شما فقط دنبال IPS باشید. اونم نه هر IPS یی

مثلاً خودم PLS سامسونگ رو دیدم یه خورده سرتو میاوردی پایین رنگا عوض میشد.

لینک به دیدگاه

اون دوستی که می‌گفتند من یک lg ips 226 و یک asus vx229 دارم. کنار هم هر روز استفاده می‌کنم و کارمم هم نقاشی دیجیتال هست پس به رنگ حساس‌ام اما بازی نمی‌کنم و ریسپانس و غیره برای من اهمیتی نداره. کوتاه سخن اگر دقت رنگی بخواهید یا کیفیت، تفاوت بسیار کم هست. روشنایی ایسوس بیشتره. دقت lg کمی بهتره اما در مجموع زاویه دید و پایداری تصویر ایسوز در زوایای دید مختلف و کنتراستش بهتره اما برای کسی که کارش به تصویر و دقت رنگی حساس هست. پس اگر من جای ایشون بودم همون lg جدید که اون هم ah-Ips هست می‌گرفتم و حدود 130-140 تومان هم به نفعم بود. البته توجه کنید که ایسوزه اندازه‌ی کلی‌اش کوچک‌تره به خاطر نداشتن فریم + اسپیکر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام دوستان یخورده گشتم هیچ امیدی به اسوس و هزینه ایی که میخوام کنم ندارم سامسونگ و ال جی هم که مدل دندونگیری تو بازار ندارن این مدل پایین رو پیدا کردم با قیمتی حدود 850 تومن . ایا بنظرتون ارزش داره با این قیمت ؟ این گارانتی های BenQتو ایران برعهده چه شرکتی هست ؟

BenQ Full HD RL2455HM

gtfgc3o60ag4eivktrpl.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...