رفتن به مطلب

تاریخ تولید نوشابه های انرژی زا و نوشابه های کوکاکولا

☕Coffee Addicted
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

اگه این سوت کشیدن چشمهاتون آزار دهنده هست بفرمایین که رنگش رو عوض کنم.

در جواب کاربر extreme هم باید بگم واقعا در برخی موارد همینطور هست.و حتی راه دور نریم سوسیس و کالباس و نحوه ی آماده سازیشون رو هم دوستانی که فرصت برخورد از نزدیک داشتن میدونن چی میگم. و درمورد اعتیاد آور بودن نوشابه های قندی به شخصه کاملا اطمینان دارم . خودم هم هر از چندگاهی با فاصله و میزان کم استفاده می کنم اگه بخوام صادق باشم اما در واقع اینکه بدونیم چه چیزی و به چه میزان مصرف می کنیم مهم هست .نمی گم دست و پاتون رو به تخت ببندین و ترک نوشابه کنین چون میدونم کار سختی هست .فقط کنترل کردن میزان مواد جذبی میتونه از اثرات سوء برخی خوراکی ها جلوگیری کنه.

من فکر میکنم شما چشم به شایعات دوختید و سراغش رو هم کامل نگرفتید!

همین بحث سویس و کالباس که مثلا با مواد ناجور درست میشه یا مدتی که شایعه شده بود از گوشت گربه استفاده میشه تماما کذب هست!و هیچ مردکی برای اثبات ان وجود ندارد

فقط چندتا پست اینترنتی یا وبلاگ این شایعات رو پخش کردند

لینک زیر مدرکی برای حرف من

http://isna.ir/fa/news/92062918430/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87

حتی مستندی در رابطه با ساخت سوسیس و کالباس منتشر شده و ای کاش مدرک معتبری هم برای ضرر های اغراق امیز سوسیس و کالباس و نوشابه وجود داشت اما چیزی نیست چه مزخرفات یک وبلاگ نویس یا چند پست گذار در فیسبوک

البته بماند بعضی ها که عقل خود را اجاره دادند هیچ سایت خبری را قبول ندارند به بهانه ی دولتی بودن!

خب من با همچین بیسواد هایی حرفی ندارم چنین تفکری نشانه ی غار نشین بودن شخص مقابل در جامعه ی مجازیست

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فکر میکنم شما چشم به شایعات دوختید و سراغش رو هم کامل نگرفتید!

همین بحث سویس و کالباس که مثلا با مواد ناجور درست میشه یا مدتی که شایعه شده بود از گوشت گربه استفاده میشه تماما کذب هست!و هیچ مردکی برای اثبات ان وجود ندارد

فقط چندتا پست اینترنتی یا وبلاگ این شایعات رو پخش کردند

لینک زیر مدرکی برای حرف من

http://isna.ir/fa/news/92062918430/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A8%D9%87

حتی مستندی در رابطه با ساخت سوسیس و کالباس منتشر شده و ای کاش مدرک معتبری هم برای ضرر های اغراق امیز سوسیس و کالباس و نوشابه وجود داشت اما چیزی نیست چه مزخرفات یک وبلاگ نویس یا چند پست گذار در فیسبوک

البته بماند بعضی ها که عقل خود را اجاره دادند هیچ سایت خبری را قبول ندارند به بهانه ی دولتی بودن!

خب من با همچین بیسواد هایی حرفی ندارم چنین تفکری نشانه ی غار نشین بودن شخص مقابل در جامعه ی مجازیست

شوهر خاله بنده کارخونه سوسیس کالباس داره من هم چندبار رفتم اونجا 

اونجا تمام گوشت ها و مرغ ها با کیفیت و مرغوب هست و از مواد درجه یک استفاده میشه ولی نمیدونم چرا خودش و بچه هاش لب به کالباس ها نمیزنند  :eek: در یک مرحله یک چیز هایی اندازه عدس به رنگ سفید میریزند داخل گوشت که یک بوی بدی هم داره

به من یکبار گفت اسمش چیه یادم رفت فکر کنم اون ماده هست ضرر داره و برای این هست که سوسیس کالباس مثل ژله بشه 

لینک به دیدگاه

شوهر خاله بنده کارخونه سوسیس کالباس داره من هم چندبار رفتم اونجا 

رفیق حرف شما محترم ولی شوهر خاله ی شما  برای شخص من منبع موثق حساب نمیشه

من مستند معتبر از نحوه ی ساخت سوسیس و کالباس دیدم و سعی در پیدا کردنشم دارم اصلا اینچیزایی که همه جا پر شده و قبول ندارم اینطوری که بعضیا فکر میکنند کلا هر چی میخوریم ضرر داره!!

لینک به دیدگاه

رفیق حرف شما محترم ولی شوهر خاله ی شما  برای شخص من منبع موثق حساب نمیشه

من مستند معتبر از نحوه ی ساخت سوسیس و کالباس دیدم و سعی در پیدا کردنشم دارم اصلا اینچیزایی که همه جا پر شده و قبول ندارم اینطوری که بعضیا فکر میکنند کلا هر چی میخوریم ضرر داره!!

در یک کلام آرزوی موفقیت براتون دارم به عنوان یک هم وطن.پاینده و پیروز باشین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...