رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتيد عزيز

بنده يه چند روزي است كه رم سيستمم رو فروختم و حالا مي خواستم براي خريد كمكم كنيد

MAIN: BIOSTAR TP43E COMBO

CPU: INTEL Q8300

حالا در بازار مشهد دو مدل رم كه من نياز دارم هست:

CRUSIAL 2*2GIG 1333 CL7

ADATA 2*2GIG 1333 CL8 GAMING

اولي با گارانتي آلبالو كامپيوتر و دومي با گارانتي انفرماتيك گستر

حالا لطف كنيد رمي رو پيشنهاد كنيد كه بيشترين پايداري رو در عين مچ بودن داشته باشه

(بودجه 160 تومان)

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت اساتيد عزيز

بنده يه چند روزي است كه رم سيستمم رو فروختم و حالا مي خواستم براي خريد كمكم كنيد

MAIN: BIOSTAR TP43E COMBO

CPU: INTEL Q8300

حالا در بازار مشهد دو مدل رم كه من نياز دارم هست:

CRUSIAL 2*2GIG 1333 CL7

ADATA 2*2GIG 1333 CL8 GAMING

اولي با گارانتي آلبالو كامپيوتر و دومي با گارانتي انفرماتيك گستر

حالا لطف كنيد رمي رو پيشنهاد كنيد كه بيشترين پايداري رو در عين مچ بودن داشته باشه

(بودجه 160 تومان)

با سلام خدمت شما

دوست عزیز در دو مورد رمی که خودتون گفتید مسلما مورد اول بهتر خواهد بود.در این رنج قیمت میتونید این مورد رو هم در نظر داشته باشید:

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1794

لینک به دیدگاه

با سلام و تشكر از پاسخ سريع و مفيد شما

يه نكته اي كه ذهن من رو مشغول كرده ترس از عدم پايداري سيستم بعد از خريد رم كروشال و پاتريوت است چون در ليست ساپورت مادربورد نيست

http://www.biostar.com.tw/app/en/t-series/memory_report.php?S_ID=449

و همچنين ولتاژ كاري رم پاتريوت و اين مورد رو در سايت پاتريوت ديدم

Viper II 'Sector 5' Series, part of the Extreme Performance (EP) line, is the ultimate performance memory solution for the Intel®55 system platform. The Viper II 'Sector 5' series are built using only the highest quality pre-sorted IC's available and are subjected to rigorous testing and validation on the P55 platform to achieve optimized performance and maximum quality. These modules are engineered to reach 1333MHz at 7-7-7-20 timings and are available in 4GB kit capacity. Each module is 100% hand-tested for quality assurance and is backed by a full lifetime warranty and industry leading customer service.

حالا نظر شما چيست؟ @};-

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

با سلام و تشكر از پاسخ سريع و مفيد شما

يه نكته اي كه ذهن من رو مشغول كرده ترس از عدم پايداري سيستم بعد از خريد رم كروشال و پاتريوت است چون در ليست ساپورت مادربورد نيست

http://www.biostar.c...rt.php?S_ID=449

و همچنين ولتاژ كاري رم پاتريوت و اين مورد رو در سايت پاتريوت ديدم

Viper II 'Sector 5' Series, part of the Extreme Performance (EP) line, is the ultimate performance memory solution for the Intel®55 system platform. The Viper II 'Sector 5' series are built using only the highest quality pre-sorted IC's available and are subjected to rigorous testing and validation on the P55 platform to achieve optimized performance and maximum quality. These modules are engineered to reach 1333MHz at 7-7-7-20 timings and are available in 4GB kit capacity. Each module is 100% hand-tested for quality assurance and is backed by a full lifetime warranty and industry leading customer service.

حالا نظر شما چيست؟ @};-

خواهش میکنم.

ببینید دوست گرامی هر وقت رمی در لیست ساپورت مادربوردی نبود منظور این نیست که با اون برد مشکل داره.همیشه رمهایی در لیست هستن که توسط شرکت تست شدن و مطمئن هستند و به این معنا نیست که با رمهای دیگه ناسازگار هستش بلکه فقط توسط شرکت تست نشده.@};-

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من امروز رم crusial ballistik tracer 2*2gig 1333 cl7 رو تست كردم اما تايمينگ رو 9 ميشناخت و cpuz در حالت xmp تايمينگ رو 7 نشون مي داد و وقتي 2 ماژول با هم بود سيستم بوت نمي شد وقتي تك ماژول بود با cl9 بالا ميآمد!!!!

و رم پاتريوت هم كه معرفي كرديد xmp ميخواد

حالا براي چيپ p43 چه نوع رم ddr3 1333 با cl 7يا 8 بخرم؟ @};-

متشكرم

ویرایش شده توسط goldsky
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...