رفتن به مطلب

این 3 تا ارور تو نرم افزار hd tune چیه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

میخواستم بدونم که این ارورها(اخطارها) چیه و هارد من از نظر سلامت تو چه وضعیه؟

آیا امکان از دست رفتن اطلاعات هارد وجود داره و نیازه که یه هارد جدید بخرم یا نه؟

هارد هم WD 320GB هست که حدود 5 ساله داره کار میکنه و هیچ صدا یا نشانه فیزیکی از آسیب هارد وجود نداره.

خیلی ممنون

post-19964-0-65450300-1436639674_thumb.png

لینک به دیدگاه

با اجازه ی صاحب خونه

هرکی ماله اینو جواب داد ماله منم جواب بده :D  ممنون

سلام دوستانه عزیز.

از اساتید کسی میدونه این 4 تا error چی هستن و آیا میشه بدون فرمت کردن و یا پارتیشن بندی این error هارو رفع کرد ؟

hd_tune.png

در قسمت Error Scan هیچ خطایی پیدا نمیشه

HD_Tune2.png

لینک به دیدگاه

در قسمت error scan هم نرم افزار چند تا خطا پیدا کرده.

به نظرتون وضع هاردم خرابه؟ امکان از دست رفتن اطلاعات هست؟

post-19964-0-98522400-1436721517_thumb.png

لینک به دیدگاه

اونها بدسکتورن Dos(Command Prompt) رو به صورت Run as administrator باز کن و این فرمان رو بنویس

Chkdsk c: /r

به جای C درایو مورد نظر رو بزار

اطلاعاتتون از بین نمیره فقط بدسکتورها علامت گزاری میشن تا هد سراغ اونها نره. دفعه بعد که Error Scan زدین اون علامتهای قرمز محو شدن.

لینک به دیدگاه

سلام

یک شات از صفحه اول با نرم افزار Hard Disk Sentinel بزارید

لینک به دیدگاه

سلام

یک شات از صفحه اول با نرم افزار Hard Disk Sentinel بزارید

بفرمایید

فکر کنم عمر هاردم دیگه تموم شده.

راهی برای از بین بردن بد سکتور ها هست؟

post-19964-0-38860900-1436887410_thumb.png

لینک به دیدگاه

بفرمایید

نه داداش عمر هاردت تمام نیست هنوز

توی این عکس مشخصه که هاردت 198 تا بد سکتور داره

اون کاریو که گفتم بکن همه ی بد سکتورها از بین میرن 100٪ تضمینی

مشکل خودم هم همینطوری حل شد این هم عکس

hard.png

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

بفرمایید

بله عمر هاردتون تموم شده،

Low level format کنید شرایطش بهتر میشه

سلام دوستان مال بنده رو هم بيزحمت توضيح ميديد

55079540800930235943_thumb.png

شات با برنامه اسنشال
لینک به دیدگاه

بله عمر هاردتون تموم شده،

Low level format کنید شرایطش بهتر میشه

شات با برنامه اسنشال

هارد لبتاپ من 1 ساله داره مینویسه

Estimated Remaining life time: -0 days

هنوز داره کار میکنه

لینک به دیدگاه

هارد لبتاپ من 1 ساله داره مینویسه

Estimated Remaining life time: -0 days

هنوز داره کار میکنه

شما وضعیت health هارد را ببینید . این پارامتری که گفتید براسال عمر مفید هارد محاسبه میشه

دلیل نمیشه هارد خودتون را با هارد بقیه تعمیمم بدید،چون شرایط نگه داری(ضربه،نوسان ولتاژ و...) متفاوته

لینک به دیدگاه

شما وضعیت health هارد را ببینید . این پارامتری که گفتید براسال عمر مفید هارد محاسبه میشه

دلیل نمیشه هارد خودتون را با هارد بقیه تعمیمم بدید،چون شرایط نگه داری(ضربه،نوسان ولتاژ و...) متفاوته

من فکر کنم شما اون عکس رو درست نگاه نکردین. 198 تا بد سکتور داره که قابله حله

اگه قرار باشه هر هاردی بدسکتور گرفت عمرش تمام بشه و بندازیمش دور که ماهی یه هارد باید بخریم . سی دی خام هم خش بیوفته خش گیر میزنن درست میشه چه برسه به هارد.

لینک به دیدگاه

من فکر کنم شما اون عکس رو درست نگاه نکردین. 198 تا بد سکتور داره که قابله حله

اگه قرار باشه هر هاردی بدسکتور گرفت عمرش تمام بشه و بندازیمش دور که ماهی یه هارد باید بخریم . سی دی خام هم خش بیوفته خش گیر میزنن درست میشه چه برسه به هارد.

این 198 سکتور همون 192 سکتوری هست که در برنامه HD TUNE از نوع Reallocated Sectors Coun تشخیص داده شد که این مورد موقعی که هارد دیسک خطای خواندن و نوشتن را تایید میکند سکتورهای اختصاص داده شده را علامت گذاری میشود تا دیگر از ان قسمت استفاده نشه ولی:

یکی از خواص بدسکتورها گرایش و تمایل آنها به زیاد شدن می باشد. به دلیل سطح بسیار حساس صفحات در هارد دیسک با ایجاد Bad Sector به مانند شیار و ترک روی شیشه که دائما درحال پیشروی است بدسکتورها نیز سایر مناطق صفحه را فر میگیرند وهمین امر به مرور زمان باعث از دست رفتن اطلاعات بر روی سکتور های سالم می شود.

لینک به دیدگاه

حاجی این هارد کمتر از 1 سال و نیم از عمرش میگذره .

Capture.PNG

این داستانهایی که تعریف کردی همه درست . اما هاردی که 4 - 5 ساله داره کار میکنه شاید شامل این چیزایی بشه که شما گفتی. کلاهتو بزار قاضی آیا به نظرت عمر هارد یک ساله ؟ بعد از یک سال بدسکتورها تمایل دارن زیاد بشن توش؟ شات هارد منو نگاه کن

hard.png

سه ساله از عمرش گذشته - sentinel تخمین زده 2 ساله دیگه هم جا داره . تازه اگر این 2 سال هم تموم بشه باز هم دلیل بر این نمیشه که عمر هارد 100% تمام شده این فقط یه تخمینه.

لینک به دیدگاه

با توجه به توضیحات دوستان من میخوام اول low level format کنم بعد هم راهی که جناب (WarCraft) گفتند رو انجام میدم.

فقط چند تا سوال داشتم

1- بعد از فرمت آیا باید دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنم؟

2- بهترین نرم افزار برای فرمت هارد چیه؟

3- بعد از فرمت چند درصد از بد سکتورها از بین میره؟

4- فرمت کامل هارد چقدر طول میکشه؟ اگه در طول این مدت برق بره یا مشکل دیگری پیش بیاد آیا صدمه ای به هارد میرسه؟

5- در حین فرمت یا بعد از فرمت نیاز به تنظیمات خاصی هست و یا باید کار خاصی بکنم؟

اگه نکته دیگری هم هست بگین چون فردا میخوام شروع کنم.

خیلی ممنون

ویرایش:من هارد رو تو وضعیت نسبتا خوبی نگهداری کردم و پاور نسبتا خوبی هم داشتم و فکر نکنم از این نظر صدمه ای دیده باشه.

خود هارد هم wd blue هست که از پایداری و کیفیت نسبتا خوبی برخورداره پس به نظرم با این کارهایی که دوستان پیشنهاد دادند مشکلم برطرف بشم.

ویرایش شده توسط arman1234
لینک به دیدگاه

با توجه به توضیحات دوستان من میخوام اول low level format کنم بعد هم راهی که جناب (WarCraft) گفتند رو انجام میدم.

فقط چند تا سوال داشتم

1- بعد از فرمت آیا باید دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنم؟

2- بهترین نرم افزار برای فرمت هارد چیه؟

3- بعد از فرمت چند درصد از بد سکتورها از بین میره؟

4- فرمت کامل هارد چقدر طول میکشه؟ اگه در طول این مدت برق بره یا مشکل دیگری پیش بیاد آیا صدمه ای به هارد میرسه؟

5- در حین فرمت یا بعد از فرمت نیاز به تنظیمات خاصی هست و یا باید کار خاصی بکنم؟

اگه نکته دیگری هم هست بگین چون فردا میخوام شروع کنم.

خیلی ممنون

ویرایش:من هارد رو تو وضعیت نسبتا خوبی نگهداری کردم و پاور نسبتا خوبی هم داشتم و فکر نکنم از این نظر صدمه ای دیده باشه.

خود هارد هم wd blue هست که از پایداری و کیفیت نسبتا خوبی برخورداره پس به نظرم با این کارهایی که دوستان پیشنهاد دادند مشکلم برطرف بشم.

معمولا فرمت کردن راه آخره. حالا شما میخوای از آخر بیای اول خودت میدونی.

اگر اطلاعات مهمی روی هارد نداری  low level فرمت کن بدسکتورها هم از پارتیشن جدا میشن.

من هارد 1ترابایت external رو با rpm: 5400  توی 5.5 ساعت low level format کردم حالا خودت حساب کن احتمالا شما حدود 1 ساعت طول بکشه فرمت کردنت

اگه وسط فرمت کردن برق بره احتمال آسیب شدید و حتی نابود شدنش هم هست . در بهترین شرایط بدسکتو میگیره یا پارتیشن تیبل به هم میریزه

لینک به دیدگاه

معمولا فرمت کردن راه آخره. حالا شما میخوای از آخر بیای اول خودت میدونی.

اگر اطلاعات مهمی روی هارد نداری low level فرمت کن بدسکتورها هم از پارتیشن جدا میشن.

من هارد 1ترابایت external رو با rpm: 5400 توی 5.5 ساعت low level format کردم حالا خودت حساب کن احتمالا شما حدود 1 ساعت طول بکشه فرمت کردنت

اگه وسط فرمت کردن برق بره احتمال آسیب شدید و حتی نابود شدنش هم هست . در بهترین شرایط بدسکتو میگیره یا پارتیشن تیبل به هم میریزه

خوب پس فعلا فرمت کنسله.

میشه بگین این کاری که گفتین رو دقیقا چه جوری باید انجام بدم؟

اونها بدسکتورن Dos(Command Prompt) رو به صورت Run as administrator باز کن و این فرمان رو بنویس

Chkdsk c: /r

به جای C درایو مورد نظر رو بزار

اطلاعاتتون از بین نمیره فقط بدسکتورها علامت گزاری میشن تا هد سراغ اونها نره. دفعه بعد که Error Scan زدین اون علامتهای قرمز محو شدن.

لینک به دیدگاه

اگه از win 8 استفاده میکنی روی استارت منو کلیک راست کن و گزینه ی Command prompt(Admin) رو بزن

یه صفحه ی داس باز میشه این فرمان رو Chkdsk c: /r بنویس و Enter کن

به جای c: درایوی رو که میخوای scan بشه رو بنویس برای مثال اگه هاردت 3 تا درایو داره (C و D و E)

برای هر کدام جدا گانه باید همه ی مراحل بالارو یک بار انجام بدی بار اول Chkdsk c: /r رو تایپ کن وقتی اسکن تمام شد Chkdsk d: /r رو تایپ کن بار آخر هم Chkdsk e: /r

لینک به دیدگاه

اگه از win 8 استفاده میکنی روی استارت منو کلیک راست کن و گزینه ی Command prompt(Admin) رو بزن

یه صفحه ی داس باز میشه این فرمان رو Chkdsk c: /r بنویس و Enter کن

به جای c: درایوی رو که میخوای scan بشه رو بنویس برای مثال اگه هاردت 3 تا درایو داره (C و D و E)

برای هر کدام جدا گانه باید همه ی مراحل بالارو یک بار انجام بدی بار اول Chkdsk c: /r رو تایپ کن وقتی اسکن تمام شد Chkdsk d: /r رو تایپ کن بار آخر هم Chkdsk e: /r

برای هر سه تا درایو همین کارو کردم ولی درست نشد.

هفته آینده میخوام یه هارد بخرم و این هارد رو low level فرمت میکنم. شاید درست شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...