رفتن به مطلب

کاهش قیمت کارت های NVIDIA خیلی بی سروصدا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

منبع : http://wccftech.com/nvidia-aibs-silently-cut-prices-highend-maxwell-cards-geforce-gtx-980-ti-selling-629-gtx-980-479/

امروز خیلی بی سروصدا شرکت های شریک انویدیا قیمت کارت های High-End خود را کاهش دادند 

امروز کارت های GTX 980TI به قیمت 630 دلار و GTX 980 به قیمت 480 دلار به فروش می رسد البته کارت 980 شامل 2 بار کاهش قیمت شده است و از قیمت اولیه 550 به 480 دلار رسیده است 

MSI-GTX-980-Ti-V1-635x355.jpg

که البته بیشتر این کارت ها همراه با CD - KEY بازی batman arkham knight و یا witcher 3 هستند که یه 60 دلار هم قیمت این بازی ها است که به صورت FREE برای شما می اید 

در حال حاضر قیمت 650 دلار قیمت کارت 980TI هست که یک رقیب بسیار قوی برای R9 Fury x می باشد 

و از طرف دیگر کارت gtx 980 g1 gaming که 520 دلار می باشد و رو به روی ان کارت 580 دلاری r9 Fury که به تازگی چند بررسی از ان منتشر شده و این 2 کارت پا به پای هم پیش می روند 

فعلا قیمت ها کم نشده است 

Gigabayte GTX 980 G1 Gaming vs ASUS STRIX R9 Fury 

GTX-980-G1-vs-R9-Fury_Battlefield-4.gif

GTX-980-G1-vs-R9-Fury_Crysis-3.gif

GTX-980-G1-vs-R9-Fury_GTA-V.gif

و حال با این کاهش قیمت 20 دلاری باز هم کار را برای AMD سخت تر کرده است 

البته من خودم جایی رو پیدا نکردم که قیمت ها رو کات کرده باشه شاید در چند روز اینده قیمت ها پایین بی اید 

لینک به دیدگاه

هه هه عمرا قیمت بیاد پایین ... اینا مگه میزارن چیزی هم ارزون بشه ... شاید یه کوچولو که محسوس هم نباشه ... بدبخت AMD ...بازم با این تفاسیر همچنان طرفدارشیم ... :D

لینک به دیدگاه

هه هه عمرا قیمت بیاد پایین ... اینا مگه میزارن چیزی هم ارزون بشه ... شاید یه کوچولو که محسوس هم نباشه ... بدبخت AMD ...بازم با این تفاسیر همچنان طرفدارشیم ... :D

توی ایران که قیمت می ره بالا شک نکن 

ولی توی خارج همه چیی نظم و قانون داره وقتی گفته می اد پایین می اد پایین 

من فکر کنم amd قیمت رو کم کنه ولی باعث ضرر بیشتر این کمپانی می شه با توجه به این که hbm خیلی براش خرج  برداشت 

لینک به دیدگاه

خیلی عالی

very very nice

الان تو خارج ارزون میشه تو ایران گرون میشه.خدا ریشه هرچی شرکت واردکننده و گارانتی کننده تو ایران رو خشک کنه

لینک به دیدگاه

با سلام.

خبر خوبیست و به امید روزی که با قیمت های واقعی در کشورمون روبرو باشیم.البته لازم به ذکر هست بعضی از قطعات در بعضی کشورهای همسایه هم از لحاظ قیمت بی نقص نیستند اما در هر حال توجیه منطقی تا زمانی که دوستان حاضرن با اطلاع از قیمت واقعی 1700تومان برای  قطعه ای مانند مینبورد gigabyte z97x gaming g1 پرداخت کنند وجود نداره.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

خیلی عالی

very very nice

الان تو خارج ارزون میشه تو ایران گرون میشه.خدا ریشه هرچی شرکت واردکننده و گارانتی کننده تو ایران رو خشک کنه

با سلام.

خبر خوبیست و به امید روزی که با قیمت های واقعی در کشورمون روبرو باشیم.البته لازم به ذکر هست بعضی از قطعات در بعضی کشورهای همسایه هم از لحاظ قیمت بی نقص نیستند اما در هر حال توجیح منطقی تا زمانی که دوستان حاضرن با اطلاع از قیمت واقعی 1700تومان برای  قطعه ای مانند مینبورد gigabyte z97x gaming g1 پرداخت کنند وجود نداره.

ببینیم این مذاکرات به جایی می رسه یا نه 

شاید قیمت ها افت کنه 

لینک به دیدگاه

ببینیم این مذاکرات به جایی می رسه یا نه 

شاید قیمت ها افت کنه 

هیچی پایین نمیاد خخخخخخخخخخخخ

اير ان بعد از توافق بهشت نمی‌شود

http://www.beytoote.com/news/economy-news/tnews35626.html

مطمئن باش amd هم قیمتاشو میاره پایین .

ویرایش شده توسط Naruto & One_Piece
لینک به دیدگاه

هیچی پایین نمیاد خخخخخخخخخخخخ

اير ان بعد از توافق بهشت نمی‌شود

http://www.beytoote.com/news/economy-news/tnews35626.html

مطمئن باش amd هم قیمتاشو میاره پایین .

دقیقا درسته مشکلات کشور ما که فقط تحریم ها نیستند از مشکلای مدیریتی گرفته تا دزدی هایی که میشه حتی ممکنه اگه تحریم ها لغو بشه اما مدیریت نباشه اوضاع وخیم تر هم بشه

احتمال زیاد amd هم قیمتو کاهش میده ولی چه فایده که برای ما تاثیری نداره

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد amd هم قیمتو کاهش میده ولی چه فایده که برای ما تاثیری نداره

فکر نکنم amd بتونه قیمت Fury هارو کاهش بده چون هم جدیدن و تازه وارد بازار شدن هم اینکه قیمتهای مناسبی دارن.

من شخصاً حتی اگه بدونم با خریدن AMD دارم ضرر میکنم باز هم سراغ NVIDIA نمیرم. چون از ابتدای رقابتش با AMD برجسب گرون فروشی رو همیشه یدک کیشده با خودش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...