رفتن به مطلب

فروش cpu 4690k و پاور 750 گیرین سریه پلاتینیوم اور کلاک evo

farhad alex
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک عدد cpu4690k و پاور گیرین 750 سریه پلاتینیوم اور کلاک evo علت فروش عروسیمه پول لازم شدم قطعات کاملا سالم هستن کارکردشونم یک هفتس پاور تا 16/5/1399گارانتی داره                                                                                                                                 قیمت پاور پایه 330                                                                                                                                                        قیمت cpu پایه 650                                                                      

ویرایش شده توسط farhad alex
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

عکس بانام کاربری لطفا.قیمت اخرهردو رو لطفابرای بنده بفرستید.

لینک به دیدگاه

پردازنده رو در صورت باکس و سلامت کامل پایه با واسطه گری لیون توسط شما هستم.در صورت تمایل با 4150 هم تعویض میکنم. :)

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

لطفا قوانین و رعایت کنید.

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، بعد از 24 ساعت تاپیک بدون اخطار قبلی حذف  و اجازه ایجاد تاپیک مجدد داده نخواهد شد و در صورت تکرار این مسئله توسط یک کاربر دسترسی ایشان محدود می گردد .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان دیروز فروخته شد به آقا امیر مولایی عزیز شرمنده تصویر نزاشتم چون تازه وارد بودم نمیدونستم چجوری باید بزارم در ضمن یه مادربرد z87mpower msi تا 10 یا 12 روز دیگه دستم میرسه کاملا نو هست اونم هر کی خواست 630 تقدیم میکنم تا 4/97 گارانتی داره

ویرایش شده توسط farhad alex
لینک به دیدگاه

کلا تاپیک سر کاری بود پس و بیخود وقت گذاشتیم.موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا تاپیک سر کاری بود پس و بیخود وقت گذاشتیم.موفق باشید

دوست عزیز سر کاری نبود بصورت حضوری توسط بنده خریداری شد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سر کاری نبود بصورت حضوری توسط بنده خریداری شد

وقتی تاپیک زده میشه و قیمت پایه مشخص میشه باید همینجا اعلان خرید و فروش بشه ، نه پشت درهای بسته! موفق باشید.

به نظر میاد تاپبک باید بسته بشه. 

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...