رفتن به مطلب

معرفی فروشگاه های سخت افزار کشور امارات

Yasin135
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت برادران عزیز...

طاعات و عبادات قبول حق...

حقیقتش قصد خرید کارت گرافیک 980ti با برند zotac داشتم از امارات ولی قیمت اکثر فروشگاهاشون مثل العین سنتر پلازا حتی از فروشگاه های داخل ایران هم بیشتر هست در بعضی از قطعات.

کسی از برادران نمایشگاه جیتکس شرکت کرده تا اطلاعاتی در مورد خرید و قیمت سخت افزار ارائه بدن،بعضی میگن نمایشگاه جیتکس قیمتاش جهانی هست و ارزان که 18 اکتبر امسال برگزار میشه.

اگه ممکن هست حقیر رو راهنمایی بفرمایید که از کجا تهیه کنم...

خیلی ممنون

تشکر و سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر درهم از ایران بگیرید و اونجا خرج کنید ضرر میکنید البته این موضوع از قدیم الایام بوده باید دلاربگیرید

پول ایران بی ارزش شده و نمیشه با درهم در اونجا خرید کرد چون تعادلی بین دلار و درهم تو ایران نیست 

شما باید از ایران دلاربخرید و وقتی به اونجا رسیدید دلار خودتون رو به درهم تبدیل کنید من همیشه اینکار رو میکنم خیلی جاها دلار هم قبول میکنند که میتویند با قیمت روز دلاری قطعات رو خرید کنید

اونجا فروشگاه زیاد هست فرقی نداره ازکجا میگیرید فقط از فروشگاه ها یا مراکزی که تخصصی فروش سخت افزار ندارند خرید نکنید چون پشتیبانی ندارند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...