رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان لیونی

می خوام سیستم زیر رو ببندم:

Mb: Asrock fatal1ty z97 professional gaming

Cpu: intel i7 4790k

Ram:Gskill TridentX 8*2 cl10 2400

Vga:Evga Gtx 970 ftw 2.0

HDD: Seagate Barracuda 1TB

SSD: Samsung Evo850 250

Psu:Green 850 platinum

Case: Green X7

حالا چنتا سوال داشتم:

اول اینکه cpu cooler چی بگیرم؟باتوجه به اینکه سیستمم گیمینگه؟

واتر کولر باشه یا ایر کولر؟

این مدل ها چطورن؟

Corsair H60

Enermax liqmax 120

Cooler master V8 GTS

ارزش داره بیشتر هزینه کنم corsair H80i GT بگیرم؟

سوال دوم هم اینکه رابطه ssd و hdd تو سیستم چطوریه؟تا حالا ssd نداشتم.چطوری میشه تعیین کرد یه برنامه یا گیم روی ssd نصب بشه یا hdd؟ می تونم hdd رو حذف کنم و فقط ssd رو سیستم باشه؟(چون یه هارد اکسترنال دارم). مقدار ssd چقدر خوبه برا گیمینگ؟

ممنون میشم کمک کنید.

ویرایش شده توسط Zoxinor
لینک به دیدگاه

به نظر من شما خمون ایر تهیه کنید خیلی بهتره

اس اس دی برای نصب سیستم عامل هست بخاطر فضای کمی که داره و از هارد برای آرشیو اطلاعات استفاده میشه. یک اس اس دی 120 یا 240 بگیر اگر قراره بازی ها رو روی اس اس دی نصب کنی. وقتی اس اس دی رو نصب کنی و در کنارش یک هارد بزاری درایو C شما میشه اس اس دی و به راحتی همه برنامه ها رو توش نصب میکنی. داستان خاصی نداره

لینک به دیدگاه

درود بر شما، 

اگر مشخص کنید برای اقلام مورد سوال چقدر می خواهید هزینه کنید، بهتر میشه شما رو کمک کرد.

پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

به نظر من شما خمون ایر تهیه کنید خیلی بهتره

اس اس دی برای نصب سیستم عامل هست بخاطر فضای کمی که داره و از هارد برای آرشیو اطلاعات استفاده میشه. یک اس اس دی 120 یا 240 بگیر اگر قراره بازی ها رو روی اس اس دی نصب کنی. وقتی اس اس دی رو نصب کنی و در کنارش یک هارد بزاری درایو C شما میشه اس اس دی و به راحتی همه برنامه ها رو توش نصب میکنی. داستان خاصی نداره

مرسی داداش
لینک به دیدگاه

درود بر شما، 

اگر مشخص کنید برای اقلام مورد سوال چقدر می خواهید هزینه کنید، بهتر میشه شما رو کمک کرد.

پاینده باشید.

کلا یه کیس تا 6 تومن میخوام ببندم
لینک به دیدگاه

MB: Asus Z97 Maximus VII Ranger Gaming: 760,000

CPU: Intel Core i7-4790K: 1,100,000

RAM: GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10: 270,000

VGA: Asus Strix GTX 970 OC Gaming DCII 4GB: 1,590,000

SSD: Samsung 850 EVO 250GB: 430,000

HDD: Seagate Barracuda 1TB: 170,000

ODD: Asus 24X DRW-24D3ST: 70,000

CPU Cooler: Noctua NH-U14S: 280,000

PSU: EVGA SuperNova 850W G2 *Gold*: 620,000

Case: Cooler Master Haf-X: 700,000

Internal Lighting: Deep Cool RGB Color LED: 70,000

6,060=

این سیستمیه که خودم می خوام بگیرم. با بودجه شما همخوانی داره.

لینک به دیدگاه

MB: Asus Z97 Maximus VII Ranger Gaming: 760,000

CPU: Intel Core i7-4790K: 1,100,000

RAM: GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10: 270,000

VGA: Asus Strix GTX 970 OC Gaming DCII 4GB: 1,590,000

SSD: Samsung 850 EVO 250GB: 430,000

HDD: Seagate Barracuda 1TB: 170,000

ODD: Asus 24X DRW-24D3ST: 70,000

CPU Cooler: Noctua NH-U14S: 280,000

PSU: EVGA SuperNova 850W G2 *Gold*: 620,000

Case: Cooler Master Haf-X: 700,000

Internal Lighting: Deep Cool RGB Color LED: 70,000

6,060=

این سیستمیه که خودم می خوام بگیرم. با بودجه شما همخوانی داره.

سیستم خیلی خوبیه. فقط چرا گرافیک ایسوز؟ضعیف عمل کرده تو بنچمارکا

رم 8 کم نیست؟!

لینک به دیدگاه

رم 8 کم نیست؟!

طراحی زیبا، نویز خیلی کم. کلا می خواستم با مادربورد ست باشه. ولی اگه msi gaming 7 موجود بشه msi می گیرم با gigabyte gtx 970 g1. فعلا سر دو راهی موندم که سیستمو همین الان بگیرم یا تا ماه دیگه صبر کنم که قیمتا بیاد پایین. در مورد رم هم فکر می کنم فعلا کافی هست و بعدا راحت می شه ارتقاش داد.

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

طراحی زیبا، نویز خیلی کم. کلا می خواستم با مادربورد ست باشه. ولی اگه msi gaming 7 موجود بشه msi می گیرم با gigabyte gtx 970 g1. فعلا سر دو راهی موندم که سیستمو همین الان بگیرم یا تا ماه دیگه صبر کنم که قیمتا بیاد پایین. در مورد رم هم فکر می کنم فعلا کافی هست و بعدا راحت می شه ارتقاش داد.

دوست من اشتباه منو تکرار نکنید با خیلی کمتر از این میشه پرفورمنس مشابه گرفت.پولتون رو الکی دور نریزید به خاطر برند و ...من 17 فروردین خریدم باور کن نکشید به یک ماه با 800 تومن ضرر ردش کردم رفت.با مینبرد سری B85 هم میشه اینکار ها رو کرد فقط فرکانس رم 1600 میشه که اونم تو گیم تاثیر چندانی نداره یا مثلا خنک کننده از thermal right true spirit دیگه زیادی واقعا لازم نیست یا پاورتون رو از گرین بگبرید خیلی نسبت به قیمت بهتره یا مثلا کیس یا مثلا ...

خودت فکر کن چرا پولی که با زحمت پیدا میکنی الکی و اضافه خرج کنی؟

گرافیکت رو دست نزن واقعا بهترینه من خودم داشتم

ولی بقیش رو یه بازنگری کلی بکن برادر

لینک به دیدگاه

رم 8 کم نیست؟!

با سلام و احترام.

امیدوارم 3.4 fps کمتر و بیشتر رو ملاک قدرت یا ضعف کارت گرافیک قرار ندین چون تاثیرش رو با ذره بین هم نمیتونین مشاهده کنین.

در مورد قطعاتی که نظر نمیدم میسپارم به سلیقه ی شخصیتون و این یعنی با اینکه شاید مورد بهتر باشه اما تفاوت زیادی مطرح نیست و مشکلی دیده نمیشه.

1 هارد دیسک wd blue تهیه کنین.2 پاور corsair hxi یا corsair Rm بنا به بودجتون. شخصا hxi پیشنهاد میدم اما با توجه به بودجتون rm850 گزینه ی خوبیه.

به haf-x ایرادی نمیشه گرفت جز اینکه ظاهرش مدرن نیست و از نزدیک ببینینش مثل تانک هست که شاید البته برای برخی جذاب باشه.

مینبورد hero با قیمت قبلی بسیار مناسب بود اما قیمت فعلی منصفانه نیست و اگه ظاهر تقریبا مشابه میخواین ranger گزینه بدی نیست صرفا از لحاظ ظاهری.

و در مورد ایر کولر هم باید بگم noctua بخصوص در rpm پایین برابر هست با سکوت محض و البته کاربر عزیز shahogamer هم منطقی میفرماین و option های ارزونتری پیش رو دارین که میتونین در بودجه صرفه جویی کنین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

با سلام و احترام.

امیدوارم 3.4 fps کمتر و بیشتر رو ملاک قدرت یا ضعف کارت گرافیک قرار ندین چون تاثیرش رو با ذره بین هم نمیتونین مشاهده کنین.

در مورد قطعاتی که نظر نمیدم میسپارم به سلیقه ی شخصیتون و این یعنی با اینکه شاید مورد بهتر باشه اما تفاوت زیادی مطرح نیست و مشکلی دیده نمیشه.

1 هارد دیسک wd blue تهیه کنین.2 پاور corsair hxi یا corsair Rm بنا به بودجتون. شخصا hxi پیشنهاد میدم اما با توجه به بودجتون rm850 گزینه ی خوبیه.

به haf-x ایرادی نمیشه گرفت جز اینکه ظاهرش مدرن نیست و از نزدیک ببینینش مثل تانک هست که شاید البته برای برخی جذاب باشه.

مینبورد hero با قیمت قبلی بسیار مناسب بود اما قیمت فعلی منصفانه نیست و اگه ظاهر تقریبا مشابه میخواین ranger گزینه بدی نیست صرفا از لحاظ ظاهری.

و در مورد ایر کولر هم باید بگم noctua بخصوص در rpm پایین برابر هست با سکوت محض و البته کاربر عزیز shahogamer هم منطقی میفرماین و option های ارزونتری پیش رو دارین که میتونین در بودجه صرفه جویی کنین.

راستش آخه پیش خودم میگم من که دارم هزینه میکنم پس بذار یه مدل تاپش رو بگیرم برا همین ایسوز نرفتم سراغش.

هارد سیگیت آخه سرعت بالاتری داره یذره بعد خیلی هم ازش تعریف میشه.

پاور هم راستش خیلی تعریف شنیدم از این مدل گرین،خودم میخواستم انرمکس بگیرم.

بعد یه سوال بنظرتون واتر کولر بخصوص مدل های کورسیر نویزشون چطوریه؟

لینک به دیدگاه

راستش آخه پیش خودم میگم من که دارم هزینه میکنم پس بذار یه مدل تاپش رو بگیرم برا همین ایسوز نرفتم سراغش.

هارد سیگیت آخه سرعت بالاتری داره یذره بعد خیلی هم ازش تعریف میشه.

پاور هم راستش خیلی تعریف شنیدم از این مدل گرین،خودم میخواستم انرمکس بگیرم.

بعد یه سوال بنظرتون واتر کولر بخصوص مدل های کورسیر نویزشون چطوریه؟

با احترام. .

western digital blue اگه قوی تر نباشه ضعیف تر نیست. خودم seagate دارم بعد چند سال نویزش کمی زیاد شده.اگه بودجتون به corsair Rm یا Hxi میرسه بسیار گزینه های بهتری هستند و در فشار کم و متوسط فنشون روشن نمیشه و هیچ نویزی ازشون نمیشنوین .cooler master هم سری vanguard  مناسبه. گرین رو نظری درموردش نمیدم. با این بودجه پیشنهاد میکنم سراغ واتر کولر نرین. و یکی از air cooler های noctua رو انتخاب کنین چون بخصوص در rpm پایین به هیچ عنوان صداشون رو نمیشنوین. واتر کولر های موجود هم در دور بالا نویز زیادی تولید میکنن و میتونین مثل بنده از 2 عدد فن noctua nf-f12 در rpm1200 استفاده کنین تا به ندرت صداشون رو بشنوین.البته درمورد نویز پمپ ظاهرا corsair خوب عمل کرده بر خلاف cooler master و همچنین نمیدونم از کیفیت بوده یا خوش شانسی واتر کولر بنده پمپش هیچ نویزی نداره. 

لینک به دیدگاه

و در ضمن به هیج عنوان سمت cooler master v8 نرین و میتونین بجاش noctua d15 به عنوان بهترین air cooler موجود برین که اگه فاکتور نویز بر کارایی رو در نظر بگیرین هیچ کولری حتی بهش نزدیک نمیشه .در مورد ظاهرش هم اگه کیستون پنجره داشته باشه کمی خلاقیت میتونه مشکلتون رو حل کنه

لینک به دیدگاه

cooler master هم سری vanguard  مناسبه

متاسفانه این سری 850 وات نداره.یعنی در ایران نیومده.

لینک به دیدگاه

درست میفرمایین اما 750w حتی بعد از 3 سال با درنظر گرفتن افت کیفیت خازن ها کاملا کفایت میکنه برای سیستم ایشون و حتی 650w براشون کم نیست.

لینک به دیدگاه

PSU: Corsair RM850 *Gold*: 580,000

PSU: Corsair HX850i *Platinum*: 730,000

مورد اول توجیه اقتصادی بیشتری داره با توجه به اینکه بازدهی platinum در قیاس با gold تفاوت محسوسی از نظر هزینه ها نخواهد داشت با اینحال احتمال coil whine کمتر هست در hxi 

با این حال همون 750w cooler master vanguard براشون کفایت میکنه و تنها مزیت محسوس برای ایشون semi passive بودن و دیر کار افتادن فن ها در corsair هست.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

PSU: Corsair RM850 *Gold*: 580,000[/size]

PSU: Corsair HX850i *Platinum*: 730,000[/size]

مورد اول توجیه اقتصادی بیشتری داره با توجه به اینکه بازدهی platinum در قیاس با gold تفاوت محسوسی از نظر هزینه ها نخواهد داشت با اینحال احتمال coil whine کمتر هست در hxi 

با این حال همون 750w cooler master vanguard براشون کفایت میکنه و تنها مزیت محسوس برای ایشون semi passive بودن و دیر کار افتادن فن ها در corsair هست.

آخه میخواستم یه سال دیگه یه 970 دیگه sli کنم،750 کم نیست؟
لینک به دیدگاه

آخه میخواستم یه سال دیگه یه 970 دیگه sli کنم،750 کم نیست؟

با احترام

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

لینک به دیدگاه

با 15 درصد کاهش کیفیت خازن ها بعد از شاید 2سال یا بیشتر در peak load و در فرکانس 4.4ghz با در نظر گرفتن تمامی اضافات و  liquid cooler corsair h100  در بدترین حالت min 666w و پیشنهادی و مناسب 716w با 2 عدد 970

لینک به دیدگاه

با 15 درصد کاهش کیفیت خازن ها بعد از شاید 2سال یا بیشتر در peak load و در فرکانس 4.4ghz با در نظر گرفتن تمامی اضافات و  liquid cooler corsair h100  در بدترین حالت min 666w و پیشنهادی و مناسب 716w با 2 عدد 970

ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...