رفتن به مطلب

درخواست قیمت گذاری گرافیک 780ti و 670

Recommended Posts

سلام به دوستان لیون

اینجانب احتمالا قصد فروش یک گرافیک EVGA 780ti superclock که حدود 15 ماهه خریداری شده و یک گرافیک MSI 670 power edition رو دارم. هردو کارت شرایط بسیار خوبی دارن . خواهشمندم در مورد قیمت فروششون راهنمایی کنین. ضمنا زمانی سیستم واسطه لیون وجود داشت که خرید و فروش رو خیلی راحت و با اطمینان می کرد. الان دیگه وجود نداره؟

لینک به دیدگاه

درود . كارت 670 حدود 450 و 780TI  رو دوستان بهتر راهنمايي ميكنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

670 حدود 520

780ti ماکزیمم 1250

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

780ti لامصب یه زمانی دست نیافتنی بود از لحاظ مبلغ(البته الانم برا من دست تیافتنیه).هووووم.الان 1200!!!

@};-

ویرایش شده توسط ☼PC Gamer☼
لینک به دیدگاه

دوستان خیلی ممنونم از راهنماییتون . یک سوال ازتون داشتم . با توجه به اینکه بار اولمه که می خوام چیزی بفروشم لطفا نحوه فروش تو لیون رو راهنمایی کنین. مثلا اگر با یک مشتری تفاهم کردم باید اول ازش پول بگیرم و بعد جنس رو بفرستم؟ چطور میشه به یه مشتری اعتماد کرد. زمانی سیستم واسطه لیون بود و کار راحت بود اما ظاهرا الان نیست.

لینک به دیدگاه

سعی کن ترجیحا با کسی معامله کنی که تو شهر خودت یا شهر های نزدیکت باشه یه جوری حضوری برسونی دستش

ویرایش شده توسط hamidfa
لینک به دیدگاه

من چون خریدارم ۷۸۰ و ۷۸۰t هستم، نظرم البته جهت دار هست و قیمت نمی‌گذارم. اگر در طول ده روز آینده فروش نرفت قیمت پایه‌ رو پایین بیار. به احتمال بسیاراز نیمه‌ی تابستان اس‌اس‌دی و گرافیک افت قیمت خواهد داشت.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...