رفتن به مطلب

♠♣♠♣ اسامی کاربران فورمlioncomputer♠♣♠♣

AL! REZA
 اشتراک گذاری

نظر شما در مورد این تاپیک چیست ؟  

14 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. نظر شما در مورد این تاپیک چیست ؟

• تاپیک خوبی هست
    • دونستن نام کاربران همچین چیز جالبی نیست
    • بهتره این تاپیک بسته بشه

Recommended Posts

سلام

دوستان تاپیک خیلی جالبیه

من هم محسن سیاح مهربانی هستم 19 ساله دانشجو رشته آتش نشانی و کوچیک تمامی دوستان عزیز فروم لیون

از اول به کامپیوتر به خاطر نامحدود بودن دنیاش خیلی علاقه داشتم یادمه اوایل که کامپیوتر خریدم انقدر با هاش ور می رفتم که تفریبا هر هفته یکی از بچه ها می اومد و ویندوز عوض می کرد تا اینکه یه مقدار را افتادم

بیشتر وقت کنم تو قسمت گیم و بازی تو فروم فعالیت می کنم ولی از مطالب مفید دوستان تو سایر انجمن ها هم استفاده می کنم

تو دنیای موسیقی هم از صدای محسن چاووشی خیلی لذت می برم و از طرفدان ایشون هستم

به کلیه ورزش های رزمی و شنا کردن هم علاقه دارم

در آخر هم از دوست عزیزم iriali به خاطر تاپیک خوبشون تشکر می کنم

لینک به دیدگاه

• ارسال 79
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

با سلام

من خودمم نه خاطره

من هم محسن سیاح مهربانی هستم 19 ساله دانشجو رشته آتش نشانی و کوچیک تمامی دوستان عزیز فروم لیون

در آخر هم از دوست عزیزم iriali به خاطر تاپیک خوبشون تشکر می کنم

با تشکر از محسن عزیز مارو بیشتر شرمنده نکن .

امروز تولد من بود ، البته همین امشب :o ساعت 22:24 شب بدنیا آمدم.

تو ازم کادو نخواه حالت رو بد جور میگیرم .

عزیزم تو جون بخواه کیه که بده

عزیزم کادو میخوای کیه که بده

اینو واست میخونم تا بدونی عکس ما به هیچکی هیچی نمیده

(نیما نابغه) که آهنگ کادو رو خونده دی :

سعید تولللدت مبارک باشه

خوب من این تاپیک را دیر دیدم مثل اینکه وسط امتحانات من تشکیل شده

دوست من این تاپیک برای قبل از عید هست که رفته بود پاوین دوباره کشیدیمش بالا

آقا با کبریت بازی نکنید خطرناکه .....

واقعا و باید گفت خطرناکه سعید .

لینک به دیدگاه

علیرضا جان اقایی از سرتا پات میریزه عزیز.

ممنون از تاپیک خوبت در ضمن خیلی وقته که کبریتهای بیخطر توکلی رو دارن میفروشن حدود 100 ساله

لینک به دیدگاه

خدائي منم تازه اينجا رو ديدم...:p

اول از همه به همه بچه هاي فروم سلام ميگم...بعد هم از همگي دوستان كه تو خريد كامپيوتر به من كمك كردن و خيلي چيزا به من ياد دادن ممنون مخصوصاً آقا سعيد كه تو اين مدت واقعاً شرمندمون كرد

منم اميز ساماني هستم 25 سالمه رشته برق صنعتي و تموم كردم . يه مدت تو رستوران كار ميكردم يه مدتي هم تو كار لوازم اسپرت ماشين و الانم تو سازمان آب مشغول كارم..يه آدم خيلي ساده و معمولي..

به كامپيوتر علاقه دارو اما بيشتر به ماشين و موتور علاقه دارم..اما از همه بيشتر عاشق مسافرتم(يه چيز تو مايه هاي كِش سطل ماست)..

از اينكه خوب بيشتر شماها از هم دوريد اما با هم راحتيد و رابطه خوبي داريد واقعاًحال كردم..:o

اميدوارم همگي هرجا هستيد كنا خانواده خوب و خوش و سلامت باشيد(تا كور شه هركي نميتونه ببينه)

آهان برنامه جيره بنده آب تو راهه هر كي كارت سهميه بندي آب ميخواد بگه..:D براش آژانسي حساب ميكنيم

لینک به دیدگاه

فکر کنم ایران نفت به اندازه کافی داره برای همین اب اصفهان قطع نمیشه:p . شاید بپرسید چرا خوب تو آب اصفهان تا چند دهی دیگه نفت هست. (البته به مقدار کافی)::o

لینک به دیدگاه

مخلص همه دوستان

علیرضا حسینی هستم

22 سال سن دارم که شهریور میشم 23 ساله:p

دانشجوی کارشناسی مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد شیراز

مدتی چند ماهی شاغل بودم و فعلا مرخصیم و شاید بیکار بشم!:cool:

علاقه مندی من کامپیوتر است از همون دوران دبیرستان تو کار هک و کرک بودم منتها دیگه توبه کردیم:D

عاشق برنامه نویسی سیستمی و شبکه هستم

روزانه حداقل 8 ساعت برنامه نویسی انجام میدم و عاشق آنالیز اطلاعات و سیستم ها هستم:cool:

همیشه دنبال High-End ها هستم و اگه پولم نرسه چیز بیخود نمیخرم:mad:

از رانندگی بیزارم و عاشق هوانوردی

به صورت تفننی جودو و آیکیدو کار میکنم

یکمی خشک هستم ( دست خودم نیست:o )

لینک به دیدگاه

خدائي منم تازه اينجا رو ديدم...:p

اول از همه به همه بچه هاي فروم سلام ميگم...بعد هم از همگي دوستان كه تو خريد كامپيوتر به من كمك كردن و خيلي چيزا به من ياد دادن ممنون مخصوصاً آقا سعيد كه تو اين مدت واقعاً شرمندمون كرد

منم اميز ساماني هستم 25 سالمه رشته برق صنعتي و تموم كردم . يه مدت تو رستوران كار ميكردم يه مدتي هم تو كار لوازم اسپرت ماشين و الانم تو سازمان آب مشغول كارم..يه آدم خيلي ساده و معمولي..

به كامپيوتر علاقه دارو اما بيشتر به ماشين و موتور علاقه دارم..اما از همه بيشتر عاشق مسافرتم(يه چيز تو مايه هاي كِش سطل ماست)..

از اينكه خوب بيشتر شماها از هم دوريد اما با هم راحتيد و رابطه خوبي داريد واقعاًحال كردم..:o

اميدوارم همگي هرجا هستيد كنا خانواده خوب و خوش و سلامت باشيد(تا كور شه هركي نميتونه ببينه)

آهان برنامه جيره بنده آب تو راهه هر كي كارت سهميه بندي آب ميخواد بگه..:D براش آژانسي حساب ميكنيم

با سلام

اقای سامانی شما خیلی اقایی عزیز .

خوب افراد زیادی لطف میکنن و با ما تماس میگیرن ولی با تجربه ای که در تماسهای تلفنی دارم شما رو از دید خودم یک بچه دوست داشتنی دیدم عزیز که کاملا مودب و خوش برخورده و امید وارم که همیشه موفق و پیروز باشید .

در ضمن در سهمیه بندی هم هوای ما رو داشته باش (شوخی )

لینک به دیدگاه

عجب مشخصات علیرضا 90 درصد عین منه

درود

مسعود جان اینجا اکثر دوستان مثل شما گل هستند عزیز. کاملا حق داری که میگید شبیه به اقای حسی هستید چون ایشون هم خیلی گلن

لینک به دیدگاه

بله مشخصات آقا علیرضا خیلی شبیه منه ! و طبیعتا شبیه milkseller !

سن، رشته و میزان تحصلات، خشک بودن و ...

لینک به دیدگاه

ای بابا همتون اخلاقتون شد شبیه علیرضا که حالا که اینطوری اخلاق من هم شبیه علیرضا هستش .

لینک به دیدگاه

البته من خیلی به تمامی ورزهای رمزی علاقه ندارم، به چند تا از آنها بسیار علاقه مند و به برخی هم حساسیت دارم.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

تاپیک رو بالا میاریم .....

دوستان لطفا خودشون رو معرفی کنن

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام خدمت همه دوستام بنده حقیر مسعود شهبازی هستم متولد 12/2/1366 دیپلم رشته الکتروتکنیک (برق) هستم سر هر کاری رفتم ولی در حال حاضر بیکار هستم و دارم برای کنکور سال اینده اماده میشم شما دعا کنید قبول بشم. شش سالی هست که کامپیوتر دارم در حال حاضر هم قصد ارتقا دارم و به زودی مزاحم اقا سعید میشم.زیاد بازی نمیکنم ولی روزی سه ساعت توی اینترنت میگردم البته نه بیهوده و به فیلم خیلی علاقه دارم مخصوصا فیلمهای کمدی و 70٪ فیلمهایی که دیدم کمدی هستن. راستی از اقای حسینی عزیز واقعا ممنونم که توی این مدت که وارد فروم شدم اطلاعاتم واقعا زیاد شده همین طور از دوستان دیگه هم تشکر ویژه دارم.:D

لینک به دیدگاه

با سلام . من محمد زند هستم . ساكن بروجردم و 15 سالمه يعني متولد 8/2/1373. بچه درس خونم ولي از درس خوشم نمياد مخصوصا علوم و صد البته بخش شيمي و زيست . ايشاالله يه هفته ديگه ميخوام برم مدرسه ( اه اه ) !!! ( اول دبيرستان ) معدل سوم راهنماييم شد 19.16 . علاقه زيادي به موبايل كامپيوتر و ماشين دارم !!! با امسال 4 ساله كه كامپيوتر دارم . منم از كوچيكي آرزوي كامپيوتر داشتم واسه همين با دكمه هاي جارو برقي بازي ميكردم . توي ماشين هاي خارجي از لامبورگيني ريونتون خوشم مياد و از توي ماشين هاي ايراني از سمند چون خيلي بدنه خركي داره . از ورزش فوتبال خيلي خوشم مياد !! توي تيم شهرمون داخل پست هافبك بازي ميكنم !! منم قصد ارتقاء كامپيوتر دارم و چند وقت ديگه مزاحم آقا سعيد ميشم . ايشاالله سالي ديگه گوشيمو عوض ميكنم و N82 ميگيرم !! البته قبلش بايد برم كار !!

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز این فروم دوستاشتنی

من هادی احمدی 19 ساله از شهر مشهد دیپلم رشته ی کامپیوتر هستم پشت کنکوری ام سال پیش کنکور شرکت کردم شهرستان قبول شدم نرفتم امسال هم شرکت کردم که هنوز نتایج فنی ها نیومده به امید قبول شدن در کنکور.

به کامپیوتر خیلی خیلی علاقه دارم برای همین این رشته رو انتخاب کردم اهل بازی هم هستم به برنامه نویسی هم خیلی علاقه دارم.

من هم مثل بیشتر دوستان اولاش به کامپیوتر خیلی ور میرفتم و خرابش میکردم تا به جایی رسید که دیگه بیشتر مشکلات کامپیوتر( بیشتر از لحاظ نرم افزاری) خودم حل کردم . ویروس کشی و ویروس سازی هم خیلی دوست دارم هم انجام میدم.راستی به عدد 7 هم خیلی زیاد علاقه دارم چون این عدد الهی و خاص می باشد.

و در آخر خیلی خوشحالم که در اولین فرومی که عضو شدم اون بهترین فرومه چون این فروم باعث شد که هم اطلاعات من از این سایت زیاد بشه هم اینکه پیگیر اطلاعات سخت افزاری در اینترنت باشم و هم چنین صداقت آقای حسینی در این کار مثال زدنیست که به نظر من باعث شده افراد زیادی جذب بشند. خوب چون هم کامپیوترم و هم اینترنتم نفتیه دیر به دیر میتونم در این فروم فعالیتی داشته باشم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

ارادتمند کلیه دوستان فروم مهرداد خسروی هستم. متولد شیراز و ساکن شیراز هستم. رشته تحصیلیم کارشناسی مدیریت صنعتی بوده و علاقه بسیاری به مبحث سخت افزار کامپیوتر دارم و روزانه معمولا بین 3 تا 5 ساعت در صورتی که وقتم اجازه بده به مطالعه و جستجو در سایتهای سخت افزاری کامپیوتر میپردازم.

همچنین علاقه خاصی به تکنولوژی های مفید روز در زمینه ساخت قطعات و قطعات های اند دارم. تقریبا نزدیک 8 سال هست که کامپیوتر دارم اما از زمان وجود کامپیوتر های 386 به کامپیوتر دسترسی داشتم و علاقه مند به تجزیه و تحلیل مطالب جدید و مفید سخت افزاری هستم. حدود یک سالی به دلیل علاقه خاصی که داشتم دوره هایی رو به صورت عملی در کنار چند تن از دوستان از جمله آقای مهندس بردبار عزیز گذراندم و به نظر خودم آموزش های تئوری 25 درصد از دانش سخت افزار رو تشکیل میده و تجربه عملی 75 درصد رو.

از افراد فعال به طور کلی بیشتر خوشم میاد و به نظرم وقت انسان با ارزش ترین چیزی هست که وجود داره چون با هیچ مبلغ پولی قابل برگشت و خریدن نیست .

برای اعتماد کردن به افراد وقت میگذارم و اگر کسی اعتمادم رو جلب کنه در حد توان بهش خدمت میکنم .زیاد رفیق باز نیستم ولی دوستان کمی که دارم باهاشون بسیار صمیمی هستم.

از اوایل بر پایی فروم در خدمت شما دوستان بودم و از اینکه در کنار شما دوستان و جناب حسینی عزیز هستم بسیار خوشحالم و امیدوارم خدمات خوبی رو به شما دوستان ارایه کرده باشم.

پیروز باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

با تشکر از شما جناب خسروی

خوب شما هم خودتون رو معرفی کردین و از آشنایی با شما خوشحالم .

همینجا جا داره از زحماتی که در فروم میکشید تشکر کنم و فعالیتی که انجام میدهید و دوستان رو راهنمائی میکنید و خوشحالم از اینکه با افرادی هچون شما آشنا هستم ،

امیدوارم همیشه در زندگی موفق و شاد باشید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز این فروم دوستاشتنی

من هادی احمدی 19 ساله از شهر مشهد دیپلم رشته ی کامپیوتر هستم پشت کنکوری ام سال پیش کنکور شرکت کردم شهرستان قبول شدم نرفتم امسال هم شرکت کردم که هنوز نتایج فنی ها نیومده به امید قبول شدن در کنکور.

به کامپیوتر خیلی خیلی علاقه دارم برای همین این رشته رو انتخاب کردم اهل بازی هم هستم به برنامه نویسی هم خیلی علاقه دارم.

من هم مثل بیشتر دوستان اولاش به کامپیوتر خیلی ور میرفتم و خرابش میکردم تا به جایی رسید که دیگه بیشتر مشکلات کامپیوتر( بیشتر از لحاظ نرم افزاری) خودم حل کردم . ویروس کشی و ویروس سازی هم خیلی دوست دارم هم انجام میدم.راستی به عدد 7 هم خیلی زیاد علاقه دارم چون این عدد الهی و خاص می باشد.

و در آخر خیلی خوشحالم که در اولین فرومی که عضو شدم اون بهترین فرومه چون این فروم باعث شد که هم اطلاعات من از این سایت زیاد بشه هم اینکه پیگیر اطلاعات سخت افزاری در اینترنت باشم و هم چنین صداقت آقای حسینی در این کار مثال زدنیست که به نظر من باعث شده افراد زیادی جذب بشند. خوب چون هم کامپیوترم و هم اینترنتم نفتیه دیر به دیر میتونم در این فروم فعالیتی داشته باشم .

با تشکر

هادی جان خصوصیاتت خیلی شبیه منه منم از وقتی که با کامپیوتر اشنا شدم اینقدر بهش ور رفتم از قطعات سخت افزاری گرفته تا کار با نرم افزارهای مختلف که دیگه همه توی خونه از دستم اسی شدن فقط من از عدد 6 خیلی خوشم میاد چون اهنگ صدایی خوبی داره 666666666666666.:D:D:D

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب آقای خسروی یا همان mr pc عزیز اگه فضولی نباشه میتونم سن شما رو بپرسم خیلی دوست دارم بدونم کسی انقدر بار اطلاعاتی داره چند سالشه باز هم میگم اگر فضولی نباشه میتونید هم نگید ولی خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما و آقای حسینی و دیگر بچه های با صفا فروم دارم .

با تشکر .

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب آقای خسروی یا همان mr pc عزیز اگه فضولی نباشه میتونم سن شما رو بپرسم خیلی دوست دارم بدونم کسی انقدر بار اطلاعاتی داره چند سالشه باز هم میگم اگر فضولی نباشه میتونید هم نگید ولی خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما و آقای حسینی و دیگر بچه های با صفا فروم دارم .

با تشکر .

درود

شما لطف دارید رضا جان.بنده 24 سالم هست.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان بهتر بحث سن رو بزارین کنار چون اگر شخص بخواد میگه ولی وقتی شما میگن که بگن شخص مورد نظر به خاطر احترام مجبور میشن سنشون رو بگن .

با تشکر

لینک به دیدگاه

من هم 14 سال و 168 ماهمه . خودتون حساب کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...