رفتن به مطلب

ایا Stock cooler intel کافیست ؟؟؟‌

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

تو دو راهی موندم بدجوری core i5 4690 خریدم بقیه قطعاتمم وقتی x3 viper بیاد میخرم الان موندم SSD بخرم یا کولرواسه CPU اتاقمم گرمه ۳۰ درجه شایدم بیشتر  :wacko:

بنظر شما چی کار کنم ؟ 

رو این سیستمم G2030 هست تو بی کاری 65 تا 70درجه تو لود 93 رفته  :(   :mad:  

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

تو دو راهی موندم بدجوری core i5 4690 خریدم بقیه قطعاتمم وقتی x3 viper بیاد میخرم الان موندم SSD بخرم یا کولرواسه CPU اتاقمم گرمه ۳۰ درجه شایدم بیشتر  :wacko:

بنظر شما چی کار کنم ؟ 

رو این سیستمم G2030 هست تو بی کاری 65 تا 70درجه تو لود 93 رفته  :(   :mad:  

با سلام.

بفرمایین که این دما در تست fpu پردازنده هست یا بازی ساده؟ بیکاری منظورتون فول IDLE هست این دما با همون کولر استک!؟  برای 4690 اگه K نیست و قصد اورکلاک ندارین به کولر متفرقه احتیاج ندارین اما درمورد اون 93 درجه حتی با کولر استک خودش و دمای 35 درجه محیط 93 خارج از حد تصور بنده هست و یه جای کار ایراد داره به عنوان مثال عدم اتصال صحیح هیت سینک با سطح پردازنده.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

هممم چیکار کنم بنظر شما ؟ سیستم ۱ سالیه خریداری شده :| 

post-18786-0-07994500-1436751289_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

توجه بفرمایین که این دمای IDLE نیست و لود شما %33 هست. با این حال از گردگیری(در هنگام این کار دستتون روی فن نگه دارین اگه با blower انجام میدین که فن با سرعت زیاد نچرخه) و تعویض خمیر حرارتی (اگر نمیخواین هزینه کنین مدل های ارزان البته نقره ای رنگ تهیه کنین) و نحوه ی پخش صحیح رو در یوتیوب جستجو کنین(ترجیحا متد پخش کردن بصورت یکدست  رو پیشنهاد میدم هرچند نقطه ای هم بد نیست) دقت کنین خمیر نقش پر کردن فرورفتگی های میلیمتری سطح پردازنده رو داره و در نتیجه تماس بهتر با هیت سینک پس نه باید کم باشه و نه زیاد.و اگر تغییری در ولتاژ پردازنده درون Bios انجام دادین دیفالتش کنین لطفا. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خنک کننده استوک جوابگو نیست، با 60 تومن میشه یه کولر مناسب گرفت(gammaxx 300)

لینک به دیدگاه

درود

خنک کننده استوک جوابگو نیست، با 60 تومن میشه یه کولر مناسب گرفت(gammaxx 300)

یعنی استفاده کنم میسوزه ؟ فک نکنم واقعا پولم نمی مونه واسه کولر باید بین کولر و SSD یکی انتخاب کنم  :-?  :wacko:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی استفاده کنم میسوزه ؟ فک نکنم واقعا پولم نمی مونه واسه کولر باید بین کولر و SSD یکی انتخاب کنم  :-?  :wacko:

نه دوست من اگه تهویه کیس خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد + دمای اتاق

کلا پردازنده با دما نمی سوزه وفرکانسش کاهش پیدا میکنه تا دما پایین بیاد

با کولر استوک حین گیمینگ شاید دما برسه به 65 که خیلی جالب نیست، موقتاً استفاده کنید بعدا یه کولر 40 تا 60 و نه 200 تومنی بگیرید

لینک به دیدگاه

با سلام.

بفرمایین که این دما در تست fpu پردازنده هست یا بازی ساده؟ بیکاری منظورتون فول IDLE هست این دما با همون کولر استک!؟  برای 4690 اگه K نیست و قصد اورکلاک ندارین به کولر متفرقه احتیاج ندارین اما درمورد اون 93 درجه حتی با کولر استک خودش و دمای 35 درجه محیط 93 خارج از حد تصور بنده هست و یه جای کار ایراد داره به عنوان مثال عدم اتصال صحیح هیت سینک با سطح پردازنده.

زیاد خارج از تصور نیست

سیستم دوست بنده (تمیز هم بود)با کیس مگنوم پلاس green و البته فن استوک با E8400 که max TDP این پردازنده 65 وات هست توی لود 5 درصد دماش 84 درجه سانتی گراد بود و یه بازی ساده مثل کانتر رو که باز کرد رسید به Tj Max و خاموش شد،دمای اتاق رو هم دماسنج 29 نشون میداد،(البته کیس هیچ فن اضافه ای نداشت) بعد دیدم گرافیکش بدون فن هست یا پسیو و گرماش مستقیم میرفت جلوی فن پردازنده

ولتاژ رو آوردم پایین و درب رو کامل باز گذاشتم،دمای بیکاری اومد روی 40 درجه.

4690 هم میشه موقتا با فن استوک استفاده کرد اما 100 درصد لاقل یه خنک کننده دیپ کول 60 تا 100 هزاری پیشنهاد میشه

هرچند دیدم مواردی که 4790k با فن استوک استفاده میشد اما به نظرم کاملا اشتباهه

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

زیاد خارج از تصور نیست

سیستم دوست بنده (تمیز هم بود)با کیس مگنوم پلاس green و البته فن استوک با E8400 که max TDP این پردازنده 65 وات هست توی لود 5 درصد دماش 84 درجه سانتی گراد بود و یه بازی ساده مثل کانتر رو که باز کرد رسید به Tj Max و خاموش شد،دمای اتاق رو هم دماسنج 29 نشون میداد،(البته کیس هیچ فن اضافه ای نداشت) بعد دیدم گرافیکش بدون فن هست یا پسیو و گرماش مستقیم میرفت جلوی فن پردازنده

ولتاژ رو آوردم پایین و درب رو کامل باز گذاشتم،دمای بیکاری اومد روی 40 درجه.

4690 هم میشه موقتا با فن استوک استفاده کرد اما 100 درصد لاقل یه خنک کننده دیپ کول 60 تا 100 هزاری پیشنهاد میشه

هرچند دیدم مواردی که 4790k با فن استوک استفاده میشد اما به نظرم کاملا اشتباهه

با احترام.

همونطور که فرمودین شرایط دوستتون نرمال نبوده و حرارت gpu باعث داغ شدن پردازنده می شده.مورد دیگه اینکه شما دمارو با کاهش ولتاژ 44 درجه کاهش دادین!!؟  در کیسی که یک فن ورودی ویک فن خروجی داشته باشه و در شرایط نرمال و مناسب به هیچ عنوان فن استک ناکافی نیست.بعضی از دوستان اهمیت خمیر حرارتی و گرد و غبار رو دست کم میگیرن و بعضی نیز بدون اطلاع از اورکلاکینگ صحیح اقدام به این کار می کنن.به شخصه دیدم کسانی رو که از خمیر بی کیفیت برای مدت طولانی استفاده کرده بودن و نه تنها موجب انتقال بهتر حرارت نبود بلکه مانع دفع صحیح حرارت شده بود.در نظر داشته باشین پردازنده ی ایشون به هیچ عنوان به داغ بودن شهرت نداره. درمورد 4790k هم که خودم استفاده میکنم و low voltage هم نیست به جرات میگم با غیر فعال کردن توربو بوست حتی با ولتاژ دیفالت مینبورد که بیش از حد نیاز هست لزومی در خرید خنک کننده ی مجزا نیست. در جواب خبات عزیز هم باید اشاره کنم دمای تا 71 درجه برای پردازنده ای مثل 4690 هیچ آسیبی به پردازنده وارد نمی کنه و فقط در استفاده ی 24 ساعت به مدت طولانی اون هم ممکنه از عمر قطعه کم کنه و صحبت درمورد یکسال و دوسال هم نیست.

از دوستان خواهشی دارم که اگر میخوان مطلبی رو بر اساس نظر شخصی بفرمایند حتما به علمی نبودن و شخصی بودنش اشاره کنند.امیدوارم سو، تفاهمی برای اساتید ایجاد نشه و ما خدمت شما درس پس میدیم به همین دلیل سطح انتظارمون بالاتر هست.

لینک به دیدگاه

موافقم با حرفای محسن امروز کیس رو باز کردم چنتا فوت دمیدم  :D  :D  تو هیتسینک دما تو idle 70 بود الان50 هس چند روز دیگه سیستم رو میفروشم دیگه حوصله نداشتم کامل تمیز کنم 

ویرایش شده توسط CryptorChid
لینک به دیدگاه

موافقم با حرفای محسن امروز کیس رو باز کردم چنتا فوت دمیدم  :D  :D  تو هیتسینک دما تو idle 70 بود الان50 هس چند روز دیگه سیستم رو میفروشم دیگه حوصله نداشتم کامل تمیز کنم 

ناز نفستون  :)  این مورد تنها موردی هست که میتونم بگم امیدوارم نفستون از جای گرم بلند نشه چون ممکنه به پردازنده آسیب وارد کنین  :)

لینک به دیدگاه

کلا کاری به جوابگو بودنش ندارم.

هیچ جوره نمی تونم کولر استوک رو تحمل کنم صداش خیلی رو مخه.

بازده پایین مخصوصا رو ای 5 و ای 7 استوک برا ای 3 و اینا خوبه ولی بره بالا بهتره یه چیز حرفه ای روش نصب بشه.

در کل به نظرم 70 80 تومن پول ارزش این همه مزایا رو داره.

بله درست می فرمایین اگر محدودیت بودجه نباشه شخصا برای کسانی که اهل سکوت و آرامش هستند یکی از کارای noctua رو پیشنهاد میکنم. خودم برای liquid cooler دو عدد فن noctua nf-12 گذاشتم در در max RPM 1200 که به ندرت صداشو مشنوم. و کاملا تایید میکنم که هزینه کردن برای سلامت روحی امریست هوشمندانه. و اگر با 70-80 تومن بشه به این مهم دست یافت پیشنهاد میکنم دریغ نکنین اما افسوس.

لینک به دیدگاه

off-topic:

حاجی اون اسکرین جیمی پیج رو عشقه :دی آخرین کنسرتشون :(

لینک به دیدگاه

off-topic:

حاجی اون اسکرین جیمی پیج رو عشقه :دی آخرین کنسرتشون :(

off-topic در معنای واقعی , از سلامت روحی صحبت میشد بحث jimmy page اومد وسط به قول خودتون /,,\(^_^)/,,\ . چند سالی هست گیتار الکتریک گوشه ی خونه خاک میخوره و خیلی بخوام از حیطه ی آرامش خارج بشم yani و richard clayderman گوش میدم.  امثال ,deuter ,paul cardall ,dan gibson و بطور کل سبک new-age شده دنیای موسیقی بنده .هروقت خسته شدین پیاده بشین و وارد کوپه ی ما بشین.

لینک به دیدگاه

با احترام.

همونطور که فرمودین شرایط دوستتون نرمال نبوده و حرارت gpu باعث داغ شدن پردازنده می شده.مورد دیگه اینکه شما دمارو با کاهش ولتاژ 44 درجه کاهش دادین!!؟  در کیسی که یک فن ورودی ویک فن خروجی داشته باشه و در شرایط نرمال و مناسب به هیچ عنوان فن استک ناکافی نیست.بعضی از دوستان اهمیت خمیر حرارتی و گرد و غبار رو دست کم میگیرن و بعضی نیز بدون اطلاع از اورکلاکینگ صحیح اقدام به این کار می کنن.به شخصه دیدم کسانی رو که از خمیر بی کیفیت برای مدت طولانی استفاده کرده بودن و نه تنها موجب انتقال بهتر حرارت نبود بلکه مانع دفع صحیح حرارت شده بود.در نظر داشته باشین پردازنده ی ایشون به هیچ عنوان به داغ بودن شهرت نداره. درمورد 4790k هم که خودم استفاده میکنم و low voltage هم نیست به جرات میگم با غیر فعال کردن توربو بوست حتی با ولتاژ دیفالت مینبورد که بیش از حد نیاز هست لزومی در خرید خنک کننده ی مجزا نیست. در جواب خبات عزیز هم باید اشاره کنم دمای تا 71 درجه برای پردازنده ای مثل 4690 هیچ آسیبی به پردازنده وارد نمی کنه و فقط در استفاده ی 24 ساعت به مدت طولانی اون هم ممکنه از عمر قطعه کم کنه و صحبت درمورد یکسال و دوسال هم نیست.

از دوستان خواهشی دارم که اگر میخوان مطلبی رو بر اساس نظر شخصی بفرمایند حتما به علمی نبودن و شخصی بودنش اشاره کنند.امیدوارم سو، تفاهمی برای اساتید ایجاد نشه و ما خدمت شما درس پس میدیم به همین دلیل سطح انتظارمون بالاتر هست.

بله خود بنده همه این موارد رو گفتم،اصلا جای تعجب این بود که چرا E8400 این دمارو داشت

شاید شرایط بعضی از دوستان همینجور باشه که دمای پردازندشون بالا هست

چون که فن اضافی نداشت اون کیس،ظاهرا در،فقط باعث گیر افتادن گرما بوده و در رو که باز کردم همراه پایین آوردن ولتاژ چنین کاهش دمایی رو داشت

اگه پردازنده ای به داغی معروف نباشه و Max Tdp بالایی نداشته باشه،هیچ وقت در شرایط نرمال دمای بالایی نداره،ضمن اینکه یک خنک کننده خوب توی شرایط غیر نرمال هم نمیگذاره پردازنده دمای زیادی بهش وارد بشه

شما که فن خود اینتل رو بستید روی 4790k کیس حرفه ای 780t با تهویه فوق العاده و فضای بزرگ دارید و مطمئن باشید اگه توی یه کیس عادی ببنید به هیچ عنوان این خنک کننده نمیتونه دمای 4790k رو کنترل کنه

لینک به دیدگاه

بله خود بنده همه این موارد رو گفتم،اصلا جای تعجب این بود که چرا E8400 این دمارو داشت

شاید شرایط بعضی از دوستان همینجور باشه که دمای پردازندشون بالا هست

چون که فن اضافی نداشت اون کیس،ظاهرا در،فقط باعث گیر افتادن گرما بوده و در رو که باز کردم همراه پایین آوردن ولتاژ چنین کاهش دمایی رو داشت

اگه پردازنده ای به داغی معروف نباشه و Max Tdp بالایی نداشته باشه،هیچ وقت در شرایط نرمال دمای بالایی نداره،ضمن اینکه یک خنک کننده خوب توی شرایط غیر نرمال هم نمیگذاره پردازنده دمای زیادی بهش وارد بشه

شما که فن خود اینتل رو بستید روی 4790k کیس حرفه ای 780t با تهویه فوق العاده و فضای بزرگ دارید و مطمئن باشید اگه توی یه کیس عادی ببنید به هیچ عنوان این خنک کننده نمیتونه دمای 4790k رو کنترل کنه

با احترام.

عرض کردم در شرایط نرمال و برابر درمورد کیس باید عرض کنم مدتی به صورت موقت درون کیس (tonb) بود و با اینکه 2 فن 23 و2 عدد 12 داشت فقط فن های 23 رو قطع کرده بودم بدلیل نویز و 2 فن 12 جلو و عقب فعال بود دمای پردازنده در حد نرمال بود با وجود اینکه عرض کردم low voltage هم نیست. در کل دوستان حد اقل کاری که میتونن انجام بدن از فیلتر ضد گرد و غبار با کمی خلاقیت استفاده کنن اگه واقعا یه فوت کردن درون فن و هیتسینک کار دشواری بنظر میاد.حتی هیتسینک خوب هم اگه گرد و غبار بگیره کاراییش به شدت میاد پایین و درون کیس بعضی از دوستان دیدنییست. بنده میتونستم بدون این همه دردسر خرید یه کولر پیشنهاد بدم اما برای بدست آوردن پول تلاش زیادی انجام میشه و خرج کردنش باید عاقلانه باشه. و شاید برای شما 800 تومان ناچیز و برای دیگری 80 تومان خرج اضافه باشه.شما پیشنهاد میدین مشکلی که بدون هزینه برطرف میشه 80 تومان خرجش بشه بدون ریشه یابی , در حالی که اینجایین برای آگاه کردن. البته انسان در ترازوی زندگانی با وزن سیم و زر سنگین نمیشه و انسانیت اوست که معیار سنجش قرار میگیره. 

لینک به دیدگاه

دوستان فن هیتسینک مرده بود  :mad:  عوضش کردم با یدونه جدید الان بی کاری 38 40 هستش 100% لود 51  :)  :cool:  . بنظر شما به cpu اسیب رسیده ؟ نمی دونم از کی سوخته بود  :wacko:

لینک به دیدگاه

دوستان فن هیتسینک مرده بود  :mad:  عوضش کردم با یدونه جدید الان بی کاری 38 40 هستش 100% لود 51  :)  :cool:  . بنظر شما به cpu اسیب رسیده ؟ نمی دونم از کی سوخته بود  :wacko:

همونطور که حدس میزدم شرایطتون unnormal بوده و اون دما خارج از تصور بنده.

اگر در تنظیمات bios دستکاری نکرده باشین پارامتری جهت حفظ پردازنده در دمای بیش از حد وجود داره که بصورت دیفالت فعاله و از آسیب رسیدن جلوگیری میکنه.نیازی نیست اما جهت اطمینان با aida64 تست پایداری بمدت  10 تا 30 دقیقه انجام بدین و در صورتی که با خطایی مواجه نشدین خاطرتون آسوده باشه.تست هایی مانند prime95 که حکم torture test دارند به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...