رفتن به مطلب

نسخه نهایی ویندوز 10، روز چهارشنبه آماده خواهد بود.

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان تکلیف ما که ویندوز 10 رو رزو نکردیم چه خواهد شد؟ فقط اونایی که رزو کرده بودن میتونن ویندوز 10رو بطور رایگان استفاده کنن؟

درود

فکر می کنم اونایی که رزرو کردن راحت و سریعتر و زودتر از بقیه اپدیت میشه ویندوزشون...  شماها که رزرو نکردین تا یکسال وقت دارین نگران نباشید با چند روز تا یک هفته تاخیر در ابتدای عرضه میتونید اپدیت کنید...!

لینک به دیدگاه

درود

فکر می کنم اونایی که رزرو کردن راحت و سریعتر و زودتر از بقیه اپدیت میشه ویندوزشون...  شماها که رزرو نکردین تا یکسال وقت دارین نگران نباشید با چند روز تا یک هفته تاخیر در ابتدای عرضه میتونید اپدیت کنید...!

ممنون دوست عزیز

شما خودتون رزو کردید ؟

الان هم میشه رزو کرد ؟ باید ویندوز کامل اپدیت باشه ؟ ایا اون فایل اپدیت رو که پیغام رزو تو گوشه صفحه میاد  دارید بهم بدید تا رزو کنم ؟ ویندوز من 7هست نمیخوام کامل اپدیت کنم ویندوزو  فقط اون اپدیتشو میخوام

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزیز

شما خودتون رزو کردید ؟

الان هم میشه رزو کرد ؟ باید ویندوز کامل اپدیت باشه ؟ ایا اون فایل اپدیت رو که پیغام رزو تو گوشه صفحه میاد  دارید بهم بدید تا رزو کنم ؟ ویندوز من 7هست نمیخوام کامل اپدیت کنم ویندوزو  فقط اون اپدیتشو میخوام

درود

والا من ندارم فایلشو ، اما اگه شما بزنی چک کنه اپدیتو بعد اون فایل موردنظر رو انتخاب کن برای اپدیت فقط نصب کن... ! فکر کنم هنوز بشه رزرو کرد...  :-?

لینک به دیدگاه

درود

والا من ندارم فایلشو ، اما اگه شما بزنی چک کنه اپدیتو بعد اون فایل موردنظر رو انتخاب کن برای اپدیت فقط نصب کن... ! فکر کنم هنوز بشه رزرو کرد...  :-?

kb3035583-x64

این فایل بود اپدیت رزو..  نصبش کردم منتظر میمونیم  ببینیم پنجره رزو میاد یا نه 

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...