رفتن به مطلب

توافق هسته ای قطعی شد

mobaraki18
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

تاریخ به احترام دکتر ظریف سر تعظیم فرود خواهد آورد

:-?

لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

پست‌های محبوب

Mahyar Curious

بله کسی به پدر خودش رو در اورد تا تحریمی که زمان جنگ ایران و عراق هم داشتیم لغو بشه ....بعدش یه سری مخ پلاستیکی میان ........

بعد شما هم با این شکلکت نمیدونم چی میخوای بگی..........

امیرکبیر زمان فعلی = دکتر ظریف

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

بله کسی به پدر خودش رو در اورد تا تحریمی که زمان جنگ ایران و عراق هم داشتیم لغو بشه ....بعدش یه سری مخ پلاستیکی میان ........

عاقا  ببین میتونی تاپیک رو به بسته شدن بکشونی  ^_^

آقای ظریف هم خوبه  عراقچی هم خوبه  ولی هیچکی مثل اشتون نمیشه

ویرایش شده توسط teknesian
لینک به دیدگاه

جـــــــــون ای لاو یو اشتون :x

دقت کردین قیافه (آمانو) شبیه پدر پسر شجاعه؟

لینک به دیدگاه

حرف خوب و مثبت زدم که :دی

لینک به دیدگاه

اقتصاد جهانی پکیده!!!تاثیر برداشتن تحریمها هم بیشتر از 5% توی اقتصاد نیست..دلار هم دست دولت هست که بالا ببره یا بیاره پایین پس بیخود دلمون رو خوش نکنیم.راه نجات نگاه به جوان های بیکار داخل و تولید داخلی هست..

لینک به دیدگاه

دوستان خواهشا ساده لوحانه برخورد نکنید مطمئن باشید تاثیر انچنانی در اقتصاد نخواهید دید

لینک به دیدگاه

اقتصاد جهانی پکیده!!!تاثیر برداشتن تحریمها هم بیشتر از 5% توی اقتصاد نیست..دلار هم دست دولت هست که بالا ببره یا بیاره پایین پس بیخود دلمون رو خوش نکنیم.راه نجات نگاه به جوان های بیکار داخل و تولید داخلی هست..

داداش خداوکیلی من کجا گفتم ایران الان بهشت میشه یا ...

من فقط گفتم ظریف کار بزرگی کرده ...... و یه سری ها  و بعضی رسانه ها هم یه حرف هایی میزدن که واقعا کارش رو ناچیز و ومنفی جلوه بدن ......

دارم میگم حتی ظریف پی این بوده تحریمی که مال زمان جنگ ایران و عراق بوده رو ور داره ....

من در مورد تاثیر حرفی نزدم از کار بزرگ ایشون تقدیر کردم همین

لینک به دیدگاه

من فقط گفتم ظریف کار بزرگی کرده ...... و یه سری ها  و بعضی رسانه ها هم یه حرف هایی میزدن که واقعا کارش رو ناچیز و ومنفی جلوه بدن ......

دارم میگم حتی ظریف پی این بوده تحریمی که مال زمان جنگ ایران و عراق بوده رو ور داره ....

خوب برادر من هم همینو میگم  وقتی نتیجه اندک هست چرا.....

لینک به دیدگاه

وقتی هنوز خبری نشده رو قیمت دلار تاثیر داشته بدون یکسری تو داخل که باعث تمام گرونی هستند دارند اینکار رو می کنند که به ملت بفهمونند علت فقط تحریم هست در حالی که الان 30 ساله تحریم هستیم. منظورم علت ثرمایه دارانی که بازار در تملک آنهاست و تمایلی عجیب به چسبیدن به دامان غرب و ... دارند.

لینک به دیدگاه

وقتی هنوز خبری نشده رو قیمت دلار تاثیر داشته بدون یکسری تو داخل که باعث تمام گرونی هستند دارند اینکار رو می کنند که به ملت بفهمونند علت فقط تحریم هست در حالی که الان 30 ساله تحریم هستیم. منظورم علت ثرمایه دارانی که بازار در تملک آنهاست و تمایلی عجیب به چسبیدن به دامان غرب و ... دارند.

شدیدا موافقم داداش

لینک به دیدگاه

رفیق ظریف چیکارس ؟ فقط یک نوشته رو بهش میدن باید بره اونجا انجام بده مگه از جیب خودش بخشیده ؟ از جیب ملت فرستاده . 

لینک به دیدگاه

از بس دزد زیاد شده و این احمدی کفت بابا دارن میخورن آقا زادها . هرجا بنده رفتم یعنی احمدی خاستم عملی بکنم دیدم پا روی دم اقا زادها کذاشتم . بتحریم هم ربطی نداره زیاد مگر مواد اولیه وغذایی.. . الان انگور شده بود 60 هزار تومن مگه ایران تحریم بود  ؟ :-?  

لینک به دیدگاه

رفیق ظریف چیکارس ؟ فقط یک نوشته رو بهش میدن باید بره اونجا انجام بده مگه از جیب خودش بخشیده ؟ از جیب ملت فرستاده . 

کاملا قبول دارم .....

ولی ظریف فکر نمیکنم نقشش این قدر کم رنگ باشه که شما میگی ..... نمیشه یه حرف رو ببره اونجا این همه وقت سر چی بحث و چک و چونه بکنند اخه  :-?

راه کار هایی رو ارائه میده بالاخره .....  :-?

لینک به دیدگاه

کاملا قبول دارم .....

ولی ظریف فکر نمیکنم نقشش این قدر کم رنگ باشه که شما میگی ..... نمیشه یه حرف رو ببره اونجا این همه وقت سر چی بحث و چک و چونه بکنند اخه  :-?

راه کار هایی رو ارائه میده بالاخره .....  :-?

رفیق چقدر ساده ای  :D راه کار از کجا ؟ از کی باید اجازه بگیره ؟ :D 

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

قیمت ها رو کاهش بدید میخوام یک سیستم شاخ ببندم  :laughing:

منتظر باش که کاهش پیدا کنه  :wacko:  :D 

لینک به دیدگاه

مگه میشه! ............ مگه داریم!

دوستان اگر در همین ساعات اولیه توافق می بینید اگر تعقیری را در بازار دیدید بدانید که احساسی برخرد کردند نه منطقی!!!!

لینک به دیدگاه

قیمت ها رو کاهش بدید میخوام یک سیستم شاخ ببندم  :laughing:

انتظار انقلاب قیمتی نداشته باش نهایت 20 درصد کاهش قیمت میشه .بیشتر از این بخوان دلارو پایین بکشن بازار آسیب میبینه.

اصلا موضوع اصلی اینه که چرخ اقتصاد بچرخه نه اینکه ارزون بشه.وقتی کاسبی نباشه بذار یک سیستم با 64 گیگ رمو بدن دو تومن فایده نداره که.

لینک به دیدگاه

دوستان این سخنرانی رو گوش بدن ... به شخصش کاری نداشته باشید. نگاهی کلی به اقتصاد جهانی و وضعیت اون و یه سری مسائل دیگه!گوش بدید و نتیجه گیری کنید

https://rasekhoon.net/media/show/1073108/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-4-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-94/

لینک به دیدگاه

مگه میشه! ............ مگه داریم!

دوستان اگر در همین ساعات اولیه توافق می بینید اگر تعقیری را در بازار دیدید بدانید که احساسی برخرد کردند نه منطقی!!!!

درست میگن . اصلا تاثیر واقعیش 9ماه طول میکشه که بذاره

لینک به دیدگاه

انتظار انقلاب قیمتی نداشته باش نهایت 20 درصد کاهش قیمت میشه .بیشتر از این بخوان دلارو پایین بکشن بازار آسیب میبینه.

اصلا موضوع اصلی اینه که چرخ اقتصاد بچرخه نه اینکه ارزون بشه.وقتی کاسبی نباشه بذار یک سیستم با 64 گیگ رمو بدن دو تومن فایده نداره که.

الان ملت کلی جنس با دلار 3200 خرید کردن و انبار کردن! حالا بیان با دلار 2700 بدن که اونم نهایتش این قیمت میشه .؟

لینک به دیدگاه

منتظر باش که کاهش پیدا کنه  :wacko:  :D 

شنیدم امروز هرکی چیپس و پفک خریده با بقیه پولش پراید دادن بهش  =))

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...