رفتن به مطلب

کمک برای خرید هارد 3 ترا

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت بچه های لیون

بچه ها من قصد خرید هارد 3 ترا رو دارم

تو سایت لیون گشتم و این سه تا رو پیدا کردم:

==========================

http://lioncomputer.ir/product/941/Seagate+Barracuda+3TB+7200Rpm+64MB+Buff+SATA3/

http://lioncomputer.ir/product/4712/WD+Purple+3TB+64MB+Buffer+HDD/

http://lioncomputer.ir/product/4725/WD+Green+3TB+64MB+Buffer+HDD/

به نظر شما کدوم بهتره؟

و راستی یک سوال دیگه دوتا هارد دارم یکی 1000 و یکی هم 500 اینم مدل هر دو هارد:

j7o7a28bfkcakln2yy0r.jpg

به نظر شما قیمت هر دو چند و چند می تونم به فروش برسونم؟البته با کلی فیلم و چندتا سریال و کلی نرم افزار :D

ممنون

موفق باشین :x

لینک به دیدگاه

اگر wd می گیری blue بگیر....

در مورد seagate هم خوبه من خودم از همین سری barracuda یه هارد دارم 8-7 ساله داره کار می کنه بدون بد سکتور و اینا فقط مشکلش اینه که بعد از چند سال دیگه سر و صداش زیاد شده ولی مشکلی نداره ...

لینک به دیدگاه

اگر wd می گیری blue بگیر....

در مورد seagate هم خوبه من خودم از همین سری barracuda یه هارد دارم 8-7 ساله داره کار می کنه بدون بد سکتور و اینا فقط مشکلش اینه که بعد از چند سال دیگه سر و صداش زیاد شده ولی مشکلی نداره ...

سلام داداش ممنون

اینو نگیرم:

WD Green 3TB 64MB Buffer HDD

ولی blue ارزوتر از گرینش است؟

و داداش نظری در مورد فیمت هاردهای فعلیم نداری؟

موفق باشی :x :x

لینک به دیدگاه

سلام داداش ممنون

اینو نگیرم:

ولی blue ارزوتر از گرینش است؟

و داداش نظری در مورد فیمت هاردهای فعلیم نداری؟

موفق باشی :x :x

درود

Wd مدل بلو 3 ترا فکر نمیکنم موجود باشه اصلا

اینجا در مورد تفاوت هاردهای  WD با توجه به رنگ توضیحات خوبی داده

ویرایش شده توسط 8miles
لینک به دیدگاه

با سلام و احترام.

اگر صرفا جهت آرشیو میخواین western digital caviar green پیشنهاد میشه.درمورد seagate barracuda هم با کاربر عزیز crash موافقم و مورد مشابه داشتم در مورد افزایش نویزش در بلند مدت.

لینک به دیدگاه

با سلام و احترام.

اگر صرفا جهت آرشیو میخواین western digital caviar green پیشنهاد میشه.درمورد seagate barracuda هم با کاربر عزیز crash موافقم و مورد مشابه داشتم در مورد افزایش نویزش در بلند مدت.

سلام ممنون از شما

آره فقط بنده برای آرشیو نیاز دارم فقط منظور شما همینی است که خود بنده لینکشو رو دادم درسته؟

و از نظر سرعت چطوره خوبه؟

با فروش هارد 1 ترا و 500 خود و مابقیشو که خودم دارم می تونم همینو بگیرم که با پول بنده هم جور در میاد :D

ممنون از شما

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

اگه میتونی سه ترا نگیر، توی همین فروم  سه یا چهار ماه پیش مقاله ای بود در مورد اینکه هارد های 3 ترا زودتر از هاردهای 4 ترا خراب میشن.

مبنای این مطلب هم گزارش چند تا از دیتا سنترها بود که بسته به مقیاس ارائه شده، خرابی هاردهای سه ترا از هارد های 4 ترا بایت بسیار بیشتر بود، اگر اشتباه نکنم کار ترجمه ی مطلب رو خبات کریمی انجام داده بود.

حالا فکر کن من یه هارد سه ترا خریدم، یه هفته ی بعد این مطلب رو خونم، یه حسی به من دست داد که توصیف ناپذیره...  =)) 

ویرایش: مجبورم کردی برم یه چیزی شبیه به همون رو پیدا کنم، توی لیون خوندم اولین بار، ولی نمی دونم اینجا چیکار میکنه: 

هارد ۳ ترابایتی نخرید؛ هاردهای ۴ ترابایت گزینه های بهتری هستند

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

سلام ممنون از شما

آره فقط بنده برای آرشیو نیاز دارم فقط منظور شما همینی است که خود بنده لینکشو رو دادم درسته؟

و از نظر سرعت چطوره خوبه؟

با فروش هارد 1 ترا و 500 خود و مابقیشو که خودم دارم می تونم همینو بگیرم که با پول بنده هم جور در میاد :D

ممنون از شما

دوست من همونطور که عرض کردم  این مدل صرفا جهت آرشیو اطلاعات هست و مزیت هایی مثل نویز کمتر داره اما در عین حال سرعت کمتری داره. و اگر سرعت بیشتر مد نظرتون هست دو مورد دیگه بهتر هستند.ولی wd blue بیش از 1tb نداره. و جایگزینش WD Blue SSHD هست که قیمت گرونتری داره چون hybrid drive هست و 4tb.پس ظاهرا فقط میمونه seagate barracuda.چون سری wd black هم قیمتش بسیار بالاست.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

دوست من همونطور که عرض کردم  این مدل صرفا جهت آرشیو اطلاعات هست و مزینت هایی مثل نویز کمتر داره اما در عین حال سرعت کمتری داره. و اگر سرعت بیشتر مد نظرتون هست دو مورد دیگه بهتر هستند.ولی wd blue بیش از 1tb نداره. و جایگزینش WD Blue SSHD هست که قیمت گرونتری داره چون hybrid drive هست و 4tb.پس ظاهرا فقط میمونه seagate barracuda.چون سری wd black هم قیمتش بسیار بالاست.

سلام و ممنون از شما

نظرت راجب این مدل چیه خوبه؟

WD Purple 3TB 64MB Buffer HDD

از نظر سرعت و کارایی؟

-----------------------------------------

و این seagate barracuda

Seagate Barracuda 3TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

چطور از نظر سرعت بهتر قبلی است؟

-----------------------------------------

لینک به دیدگاه

اگه میتونی سه ترا نگیر، توی همین فروم  سه یا چهار ماه پیش مقاله ای بود در مورد اینکه هارد های 3 ترا زودتر از هاردهای 4 ترا خراب میشن.

مبنای این مطلب هم گزارش چند تا از دیتا سنترها بود که بسته به مقیاس ارائه شده، خرابی هاردهای سه ترا از هارد های 4 ترا بایت بسیار بیشتر بود، اگر اشتباه نکنم کار ترجمه ی مطلب رو خبات کریمی انجام داده بود.

حالا فکر کن من یه هارد سه ترا خریدم، یه هفته ی بعد این مطلب رو خونم، یه حسی به من دست داد که توصیف ناپذیره...  =)) 

ویرایش: مجبورم کردی برم یه چیزی شبیه به همون رو پیدا کنم، توی لیون خوندم اولین بار، ولی نمی دونم اینجا چیکار میکنه: 

هارد ۳ ترابایتی نخرید؛ هاردهای ۴ ترابایت گزینه های بهتری هستند

سلام داداش

فکر کنم چاره ای نباشه تو نظرات همین سایتی که گذاشتم می خوندم که بعضی ها دارنند چند سالی و راضی هستنند چون پول خرید هارد 4 ترا رو ندارم که خیلی قیمت ها بالاست

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی seagate نگیرید. مخصوصا سری stx00dm001 بسیار بسیار آمار خرابی بالایی دارند. من 5 عدد 2 ترا از همین سری داشتم که بعد از حدود 2 سال استفاده 2 عددشون دقیقا به یک شکل و ناگهانی از کار افتادن و 4 ترابایت دیتای ارزشمندم کاملا نابود شد. مدل های 3 ترای این سری طبق آمار های معتبری که اگر در گوگل سرچ کنید هم هست حتی خرابی بالاتری نسبت به 2 تراش دارند! یعنی حدود 40% خرابی در کمتر از 2 سال استفاده!

مناسب ترین هارد 3 ترا در حال حاضربرای شما WD Purple هستش که هم خیلی مطمئنه و هم خنک و بی صداست و سرعت نسبتا خوبی هم داره.

لینک به دیدگاه

به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی seagate نگیرید. مخصوصا سری stx00dm001 بسیار بسیار آمار خرابی بالایی دارند. من 5 عدد 2 ترا از همین سری داشتم که بعد از حدود 2 سال استفاده 2 عددشون دقیقا به یک شکل و ناگهانی از کار افتادن و 4 ترابایت دیتای ارزشمندم کاملا نابود شد. مدل های 3 ترای این سری طبق آمار های معتبری که اگر در گوگل سرچ کنید هم هست حتی خرابی بالاتری نسبت به 2 تراش دارند! یعنی حدود 40% خرابی در کمتر از 2 سال استفاده!

مناسب ترین هارد 3 ترا در حال حاضربرای شما WD Purple هستش که هم خیلی مطمئنه و هم خنک و بی صداست و سرعت نسبتا خوبی هم داره.

سلام داداش

آره هارد خوبی است الان تحقیق کردم نوشته بود:

انتخاب درایو ذخیره سازی کارآمد و مناسب برای سیستم های امنیتی خانگی و یا ادارات، اطمینان و آسودگی خاطر را به همراه خواهد داشت

و اینم مزایایی این هارد:

• 3 ترابایت ظرفیت ذخیره سازی
  • استفاده از رابط SATA 6Gb/s برای انتقال اطلاعات
  • تکنولوژی IntelliSeek به منظور تنظیم سرعت چرخش و کاهش مصرف انرژی
  • تکنولوژی AllFrame برای کاهش افت فریم و بهینه سازی روند بازخوانی اطلاعات
  • دارای 64 مگابایت حافظه نهان ( Cache)
  • قابلیت بکارگیری در سیستم های نظارتی بصورت مداوم 24 ساعت روز و 7 روز هفته
  • قابلیت پشتیبانی همزمان از 32 دوربین HD
  • قابلیت بکارگیری 8 درایو در یک سیستم امنیتی

--------------------------------------------------------

کلان هارد خوبی است همینو می گیرم

فقط نظر شما در مورد فروش اون دوتا هارد چیه و چند می خرنند از بنده با کلی فیلم و چندتا سریال و آهنک :D

ممنون

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود

گوشه چشمی هم به WD RED داشته باشید!به نظر چیز خفنیست چون ماله دیتا سنترهاست والبته کلا از بنفش سرتره،خودم هم قصد خریدش را دارم

لینک به دیدگاه

درود

گوشه چشمی هم به WD RED داشته باشید!به نظر چیز خفنیست چون ماله دیتا سنترهاست والبته کلا از بنفش سرتره،خودم هم قصد خریدش را دارم

سلام داداش ممنون ازت ولی هاردو گرفتم خیلی وقته :D

لینک به دیدگاه

مبارک باشه!!خب ازش یه تستی چیزی می گرفتید که همینجا همه ببینن!!اگر هم خاستید تو تاپیک من قرارش بدید

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48028

ویرایش شده توسط pouyan_ta
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...