رفتن به مطلب

***کلاب ویژه رندر و سیستمهای رندرینگ ***

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به طور کلی با مشخص کردن نرم افزار کاربری تعیین نمی شه، بلکه لازم هست سطح کار و نوع خروجی ها و نیز رسانه ای که خروجی درش منتشر می شه معلوم باشه. اما اگر تنوع خروجی و رسانه ی خروجی زیاد هست بهترین نمایشگر برای اندازه های کوچکتر به شرط نبودن محدودیت بودجه همان eizo هست. برای اندازه های بزرگتر nec و apple و dell نمایشگرهای حرفه ای با امکانات جامع دارند. برای بودجه های متوسط در هر اندازه سری های pa و pb ایسوس بی رقیب هستند. برای بودجه های پایین تر خانواده ips از هر برندی رو می شه به کار برد.

درود بر آقای بهمنیان عزیز،

1. سطح کار

2. نوع خروجی

3. رسانه های خروجی 

رو پیگیری کردم از مشتری. زودترین زمانی که جواب بدهند، نظرات تخصصی شما رو حتما جویا خواهم شد. بازم پیشاپیش ازتون ممنون هستم.

:)  :)

لینک به دیدگاه

درود بر شما،

اتفاقا من تا الان همین 3 کارت رو مد نظر داشتم. البته فکر کنم عملکرد/هزینه ای 5000 از همش بهتر باشه.

نظرتون چیه؟

کاملا موافقم. بازم پیگیری میکنم بهتون اطلاع میدم

پاینده باشید 

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

یکی از دوستای من میخواد یه سیستم ببنده برای رندر.حداکثر بودجه هم ۹تومن هست اگه ممکنه یه سیستم خوب بهم پیشنهاد بدید که منم بهش انتقال بدم.

خودش یه کیس گرین x9داره اگه مناسبه هزینه کیس رو برای باقی قطعات بزارین و اگر مناسب نیست لطفا یه کیس هم پیشنهاد بدین

بینهایت سپاسگذارم

ویرایش شده توسط Apolo
لینک به دیدگاه

کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟؟؟

رندر یک اصلاح کلی هست که برای فعالیتهای گوناگونی به کار می‌ره. باید کاربری مشخص باشه. یعنی برنامه‌هایی که به کار می‌بره و افزونه‌های و کتابخانه‌ها و تنوع و حجم‌شان. سطح کار، یعنی مثلا اگر جلوه‌های ویژه کار می‌کنه، تعداد لایه‌‌های تصویری و ابعاد پروژه بر حسب پیکسل، اگر اصلاح رنگ می‌کنه نوع ورودی و خروجی و به همین ترتیب. 

لینک به دیدگاه

درود

دوستان اگه کسی در مورد "رندر فار" اطلاعات داره  یه توضیحاتی بده

البت نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه

داستان مربوط به استفاده کردن چند سیستم از طریق شبکه برای رندر گرفتن  هست

نحوه اجرا و موارد مهم بصورت مختصر

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

با سلام.

رندر فارم یا مزرعه رندرگیری به شبکه‌ای از کامپیوترها گفته می‌شود که برای رندر کردن "تصاویر خلق شده به وسیله کامپیوتر" (Computer-Generated Imagery) یا CGI طراحی شده‌است. رندر فارم بیشتر برای جلوه‌های ویژه فیلم‌ها، انیمیشن و پردازشات دسته‌ای افلاین و غیر بلادرنگ (غیر ریل تایم) استفاده می‌شود و با "رندر وال" یا "دیوار رندرگیری" که برای رندرینگ ریل تایم استفاده می‌شود، متفاوت است. به طور معمول رندر تصاویر سه بعدی و انیمیشن‌های با کیفیت بالا برای یک کامپیوتر بسیار زمان بر است و برای این کار از شبکه‌ای از کامپیوترها که به "رندر فارم" معروف است استفاده می‌شود. یک رندر فارم را می‌توان ابر کامپیوتری در نظر گرفت که از اتصال چندین کامپیوتر به هم ایجاد شده‌است و بیشتر در زمینه ی پردازشات دسته‌ای و موازی قدرتمند است.

رندر تصاویر یک فعالیت "قابل موازی کاری است" است، چنانکه هر فریم به طور معمول می‌تواند به طور مستقل از دیگر فریم‌ها رندر شود (یا حتی یک فریم به وسیله چند پردازنده). در طول سال‌ها، پیشرفت در قدرت محاسبه اجازه داده‌است که زمان رندر را کاهش دهیم؛ هرچند که افزایش قدرت کامپیوترها همواره با افزایش انتظار از کیفیت تصاویر همراه بوده‌است. افزایش کیفیت و تفکیک پذیری تصاویر باعث می‌شود که پروسه رندرینگ نیز به نسبت طولانی تر و سنگین تر شود و به همین دلیل باید سخت افزار خود به نسبت برای آن قدرتمند تر کنیم. در رندر فارم‌های بزرگ باید از متدهایی استفاده کنیم که پروسه‌ها را به طور خودکار بین پردازنده‌ها تقسیم کند. به این گونه نرم‌افزارها "مدیر صف" یا queue manager می‌گویند. منبع ویکیپدیا

لینک به دیدگاه

با سلام.

رندر فارم یا مزرعه رندرگیری به شبکه‌ای از کامپیوترها گفته می‌شود که برای رندر کردن "تصاویر خلق شده به وسیله کامپیوتر" (Computer-Generated Imagery) یا CGI طراحی شده‌است. رندر فارم بیشتر برای جلوه‌های ویژه فیلم‌ها، انیمیشن و پردازشات دسته‌ای افلاین و غیر بلادرنگ (غیر ریل تایم) استفاده می‌شود و با "رندر وال" یا "دیوار رندرگیری" که برای رندرینگ ریل تایم استفاده می‌شود، متفاوت است. به طور معمول رندر تصاویر سه بعدی و انیمیشن‌های با کیفیت بالا برای یک کامپیوتر بسیار زمان بر است و برای این کار از شبکه‌ای از کامپیوترها که به "رندر فارم" معروف است استفاده می‌شود. یک رندر فارم را می‌توان ابر کامپیوتری در نظر گرفت که از اتصال چندین کامپیوتر به هم ایجاد شده‌است و بیشتر در زمینه ی پردازشات دسته‌ای و موازی قدرتمند است.

رندر تصاویر یک فعالیت "قابل موازی کاری است" است، چنانکه هر فریم به طور معمول می‌تواند به طور مستقل از دیگر فریم‌ها رندر شود (یا حتی یک فریم به وسیله چند پردازنده). در طول سال‌ها، پیشرفت در قدرت محاسبه اجازه داده‌است که زمان رندر را کاهش دهیم؛ هرچند که افزایش قدرت کامپیوترها همواره با افزایش انتظار از کیفیت تصاویر همراه بوده‌است. افزایش کیفیت و تفکیک پذیری تصاویر باعث می‌شود که پروسه رندرینگ نیز به نسبت طولانی تر و سنگین تر شود و به همین دلیل باید سخت افزار خود به نسبت برای آن قدرتمند تر کنیم. در رندر فارم‌های بزرگ باید از متدهایی استفاده کنیم که پروسه‌ها را به طور خودکار بین پردازنده‌ها تقسیم کند. به این گونه نرم‌افزارها "مدیر صف" یا queue manager می‌گویند. منبع ویکیپدیا

خیلی ممنون محسن جان

برا عملی کردنش تخصص خاصی لازمه؟

یا بعد از شبکه کردن چند سیستم قدرتمند و استفاده از نرم افزارهای مورد نیاز کار حله؟

یکی اومد مغازه میخاست براش سیستمماشو برا ندر فارم کانفیگ کنیم(شبکه و نصب و راه اندازی با نرم افزارهای مورد نیاز) یا کسی که اینکاره هستو بش معرفی کنیم

اتفاقا انمیشن کار بود(البت یه تیم دارن)

و چند سیستم بسیار قدرتمند هم دارن

مشکلشم همین زمان طولانی برای گرفتن خروجی در هر فریم انیمیشنشون بود

منم که گفتم اطلاعاتم محدوده و رفت

ولی دوست دارم اطلاعاتی در موردش بدست بیارم

ممنون میشم شما یا دوستان راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون محسن جان

برا عملی کردنش تخصص خاصی لازمه؟

یا بعد از شبکه کردن چند سیستم قدرتمند و استفاده از نرم افزارهای مورد نیاز کار حله؟

یکی اومد مغازه میخاست براش سیستمماشو برا ندر فارم کانفیگ کنیم(شبکه و نصب و راه اندازی با نرم افزارهای مورد نیاز) یا کسی که اینکاره هستو بش معرفی کنیم

اتفاقا انمیشن کار بود(البت یه تیم دارن)

و چند سیستم بسیار قدرتمند هم دارن

مشکلشم همین زمان طولانی برای گرفتن خروجی در هر فریم انیمیشنشون بود

منم که گفتم اطلاعاتم محدوده و رفت

ولی دوست دارم اطلاعاتی در موردش بدست بیارم

ممنون میشم شما یا دوستان راهنمایی کنید

یک راه ساده ش اینه که اگر نرم افزار تحت شبکه رندر می گیره، یک یاچند رندر باکس و یک دیتاسنتر کوچیک براش بسازی.
لینک به دیدگاه

یک راه ساده ش اینه که اگر نرم افزار تحت شبکه رندر می گیره، یک یاچند رندر باکس و یک دیتاسنتر کوچیک براش بسازی.

اگر رندر باکس دارن می تونی یک دیتاسنتر بسازی و با موازی کردن تعداد زیادی کارت شبکه سرعت ریشه رو بالا ببری، بستگی به شاخه های شبکه داره. اگر سوییچ 24 پورت 1000 داشته باشن و سیم کشی cat6e باشه، سرعت متوالی خواندن و نوشتن رو برای هر شاخه می شه به 800 مگ بر ثانیه و حتی بیشتر هم رسوند.
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام 

رندر فارم بین دو تا لپ تاپ هم میشه انجام داد؟؟؟

دو تا لپ تاپ با هم موازی بشن برا یک کار رندر؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

سلام 

رندر فارم بین دو تا لپ تاپ هم میشه انجام داد؟؟؟

دو تا لپ تاپ با هم موازی بشن برا یک کار رندر؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

رندر فارم به شکل کیس معمولی ساخته نمی شه و هزینه ی بالایی داره. در عوض می شه یک رندر باکس به شکل کیس ساخت و در کنار لبتاپ استفاده کرد. از نظر تئوری هر رایانه ای که روی شبکه به کمک پردازش بیاد رندر باکس به حساب می آد، منتها چون لبتاپ معمولا قدرت پردازشی زیادی نداره، در عمل سودمند نیست.
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز لیونی... @};-

دوست من قصد داره برای کار با 3dmax یه لپتاپ بخره. حالا سوال من اینه که اصلن لپتاپ برای کار های رندرینگ مناسب هست؟ چون من به شخصه نشنیدم کسی با لپتاپ کار رندرینگ انجام بده ( البته سررشته ای هم از این کار ندارم!)

اگر امکان انجام کارهای رندرینگ با لپتاپ وجود داشته باشه لپتاپ باید حداقل از چه مشخصاتی برخوردار باشه؟

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز لیونی... @};-

دوست من قصد داره برای کار با 3dmax یه لپتاپ بخره. حالا سوال من اینه که اصلن لپتاپ برای کار های رندرینگ مناسب هست؟ چون من به شخصه نشنیدم کسی با لپتاپ کار رندرینگ انجام بده ( البته سررشته ای هم از این کار ندارم!)

اگر امکان انجام کارهای رندرینگ با لپتاپ وجود داشته باشه لپتاپ باید حداقل از چه مشخصاتی برخوردار باشه؟

Hp zbook
لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

درود

از دوستان اهل کار ویرایش تصویر و مدل سازی کسی تجربه‌ی پل زدن بین کارت‌های گرافیکی رو داره؟

پرسش این‌ه که آیا منجر به افزایش کارایی می‌شه؟ و چقدر؟

مثلا برای برنامه‌هایی که خودم کار می‌کنم، adobe premiere, edius7, adobe after effect در حالت 2x780ti SLI افزایش کارایی ندیده‌ام، نه در پخش و نه در خروجی گرفتن. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

از دوستان اهل کار ویرایش تصویر و مدل سازی کسی تجربه‌ی پل زدن بین کارت‌های گرافیکی رو داره؟

پرسش این‌ه که آیا منجر به افزایش کارایی می‌شه؟ و چقدر؟

مثلا برای برنامه‌هایی که خودم کار می‌کنم، adobe premiere, edius7, adobe after effect در حالت 2x780ti SLI افزایش کارایی ندیده‌ام، نه در پخش و نه در خروجی گرفتن. 

سلام جناب بهمنیان.من اول از هر چیز خوشحالم این تاپیک رو آپ کردید و من تازه متوجه شدم یه همچین تاپیکی وجود داره.برای علاقمندان و فعالان رندرینگ بسیار مفید خواهد بود.در مورد سوال شما من هیچوقت ندیدم کسی از دوستان از sli کردن گرافیک در این زمینه استفاده کنه.البته بنده از گرافیک به عنوان پریویو در مکس استفاده میکنم و gpu رندر ندارم.بنابراین sli کلا بکار من و سایر دوستان معمار نیومده تا الان.اکثر دوستانی که cpu رندر دارن از گرافیکهای کوادرو استفاده میکنند که مخصوص پریویو ساخته شدن نه سری gtx که میشه ازشون برای gpu رندر استفاده کرد.حالا بحث sli گرافیک شما بیشتر مربوط به دوستانی میشه که با همین برنامه هایی که گفتید کار میکنند.همونطور که عملکرد تعداد هسته کودای گرافیکهای سری gtx در گیم نسبت به عملکرد تعداد هسته ی کودای گرافیکهای کوادرو متفاوته،ممکنه عملکرد sli گرافیکهای gtx در گیم نسبت به عملکردشون در برنامه ها هم کاملا متفاوت باشه و هیچ تاثیری نداشته باشه.در واقع در بازی ها کارتهای کوادرو که تعداد هسته ی کودای نسبتا بالایی هم دارن خوب عمل نمیکنند و نحوه ی بکارگیریشون کاملا متفاوته از سری gtx

امیدوارم سایر دوستان هم حضور داشته باشند تا بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم.ممنون @};-  @};-  @};- 

ویرایش شده توسط AmirBaharvand
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...