رفتن به مطلب

راهنمایی استادانه در مورد ارتقا این سیستم مهم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من سیستمی با مشخصات زیر دارم میخوام اینو ارتقا بدم لطفا بهم بگید کدوم قطعات رو عوض کنم مرسی

Amd x4 840 سی پی یو

Gtx980 zotacگرافیک

MSI 970 A m43مادربورد

16gbرم

Platinum cooler master 1200پاور

ویرایش شده توسط system32
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

اول بوجه چقدر هست 

شما کارت 980 رو با اون سی پی یو دارید استفاده می کنید  :eek:

شما کلا سی پی یو و مادربرد رو باید عوض کنید بوجه رو بگید بعد مادربرد و سی پی یو رو پیشنهاد می کنیم 

لینک به دیدگاه

منم همین نظرو دارم ولی چه کنم که از قطعات سر در نمی اوردم فروشنده هرچی گفت رو تایید کردم :):d

ویرایش شده توسط system32
لینک به دیدگاه

داش ریدی ی ی ی :| دسته گاو میدادن بهتر میبست سیستمو

دوست عزیز قوانین رو رعایت کن این حرفا زشته

لینک به دیدگاه

سی پی یو  مادربورد رو بفروش بگذار روی اون 1500 یه مادربورد 1150 با یه سی پی یو اینتل بگیر نهایت کارایی رو حس خواهی کرد.

با این 1500 این ها رو میشه خرید.

ASRock Z97 Killer Gaming قیمت 510

Intel Core i7-4790 قیمت 1000 

ولی اگر 100 هزار تومن بیشتر داشته باشی میشه سی پی یو رو سری k برداشت که فرکانس بالا تری داره.

Intel Core i7-4790k قیمت 1100

البته یادت نر برای خنک کردن هر کدوم از این  پردازنده ها کم کم باید خنک کننده ای با قیمت 100 تومن تهیه کنی.

لینک به دیدگاه

سي پيو 4690K تقريبا 850

مادربرد MSI Z97 Gaming 5 تقريبا 650

ولي فكر نكنم بتوني 4690K گير بياري

جايگزين 4460 تقريبا 660

يا 4790K تقريبا 1100

لینک به دیدگاه

دوستان از همگی تشکر میکنم ولی کسی در مورد پاور نظری نداره؟ میتونم پایین تر بیارمش یکی بهم گفت میتونی ۸۵۰ هم بگیری

لینک به دیدگاه

برا این سیستم اگر حتی 4790k هم بگیری یه پاور ۶۵۰ وات با شاخه +12v قوی هم کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

دوستان سلام , ضمن عذر خواهی مجدد به دلیل نظری که تو صفحه قبل دادم , یه سوال میخواستم بپرسم( بخاطر بالا رفتن اطلاعات خودم و شاید هم خرید! ) 
اگر من بخوام برای این کارت گرافیک یه پاور 850 و مادر بورده ASUS H97-Pro Gamer LGA1150 H97 رو تهیه کنم ( راجب سی پی یو هنوز تصمیم نگرفتم ) برای خنگ کنندگی سیستم باید از جه نوع قطعه ای استفاده کنم , دقیق بگین لطفا , تشکر

ویرایش شده توسط FieNd
لینک به دیدگاه

با سلام .

اگر امکانش هست پردازنده رو 4790k بگیرین و توربو بوستش رو غیر فعال کنین موقتا با کمی کاهش ولتاژ (که در حالت عادی نیازی نیست و فقط درصورت لزوم) و زمانی که پول دستتون اومد یک خنک کننده مناسب خریداری کنین.در مورد پاور هم 850w در پیک لود حتی برای کارت گرافیک شما در چینش sli هم کفایت میکنه.وهمونطور که آقا نیما فرمودن 650w براتون کافیه در حال حاضر و اگه فروش و تعویض پاورتون به افزایش بودجه کمک میکنه منطقی هست.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

دوستان سلام , ضمن عذر خواهی مجدد به دلیل نظری که تو صفحه قبل دادم , یه سوال میخواستم بپرسم( بخاطر بالا رفتن اطلاعات خودم و شاید هم خرید! ) 

اگر من بخوام برای این کارت گرافیک یه پاور 850 و مادر بورده ASUS H97-Pro Gamer LGA1150 H97 رو تهیه کنم ( راجب سی پی یو هنوز تصمیم نگرفتم ) برای خنگ کنندگی سیستم باید از جه نوع قطعه ای استفاده کنم , دقیق بگین لطفا , تشکر

با سلام.

بفرمایین خنک کنندگی چه قطعه ای منظورتون هست؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...