رفتن به مطلب

نگاهی انتقادی به GTA V

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و عزیزان لیون کامپیوتر ، حدود 3 روز هست که بازی رو گرفتم و میخواستم نقد خودمو درمورد بازی بنویسم ، به این فکر میکردم که کجا بنویسم و جایی رو بهتر از اینجا پیدا نکردم ...

به دلیل مشکلاتی که دارم ، تازه تونستم بازی رو تهیه کنم و در این چند ماه که بازی عرضه شده بود هیچگونه دسترسی به بازی نداشتم ، از طرف دیگه هم هر چند مدت داشت برای بازی آپدیت میومد و بازیی که هنوز کامل نشده رو نمیشد نقد کرد ..

دوستان توجه کنن توی اینکه این بازی از بازی هایی مثل Watch Dogs / Sleeping Dogs و سایر موارد هزاران قدم جلوتره شکی نیست و این نگاه انتقاد آمیز بنده فقط به جهت پسرفت RockStar نسبت به نسخه ی قبلی (GTA IV) هست و واقعا هنوز نمیتونم باور کنم که راک استار ، شرکتی که بیشترین اعتماد رو بهش داشتم همچین کاری کرده باشه.

اینطور که در انجمن های خارجی مطالعه کردم ، راک استار در این نسخه به خلاف نسخه های قبل ، هیجان رو به واقع گرایی ترجیح داده که این موجب تناقض های زیادی در بازی شده .

نکات منفیی که بنده طی 3 روز ( روزانه 1-2 ساعت بازی کردن مشاهده کردم )

شاید اولین تغییری که به چشممون بخوره ، غیرواقعی شدن دست فرمان بازی باشه ، که به توضیح سازندگان در انجمن های خارجی ، این اقدام به این دلیل بوده که هیجان بازی بالابره ، یک سری اقدامات غیرواقعی انجام شده ، مثلا وقتی اتومبیل شما به کل پشت به رو بشه ، شما با زدن کلید های چپ و راست میتونید اتومبیل رو سرپا کنید !

قطعا بازی نسبت به GTA IV امکانات خیلی بیشتر و محاسن خیلی زیادی داره که با توجه به موضوع اصلی این تاپیک " نقد های منفی " فقط به نقد یک سری ویژگی هایی که توی نسخه ی قبل بودن و توی این نسخه دیده نشدن می پردازم .

مورد اول ) اولین مورد همونطور که ذکر شد ، غیرواقعی شدن هندلینگ و روندن ماشین ها هست که به توضیح سازندگان هدف از این کار افزایش هیجان بازی بوده ، همینطور قابلیت سرپا کردن ماشین هنگامی که چرخ هاش به صورت کامل روی هوا هستن .

مورد دوم ) تصادفات غیرواقعی ، در نسخه قبل ، اگه با سرعت بالای 150 KM/H به صورت عمود به مانعی برخورد میکردیم ، به حدی ماشین لوله میشد که یا منفجر میشد یا خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد ، در صورتی که در این نسخه با سرعت های زیر 100 کیلومتر که تصادفات تقریبا فقط باعث ایجاد خط و خش روی ماشین میشه و تصادفات در سرعت های خیلی بالا تازه فرورفتگی های جزئی ایجاد میکنه !

مورد سوم ) وقتی اتومبیلی در نزدیکی شما درحال حرکت باشه و شما کلید F رو برای سوار شدنش بزنید ، اون اتومبیل ترمز میکنه تا شما با خیال راحت بهش برسین و ماشینش رو بدزدید !! این در صورتی هست که در نسخه قبل حتی گاهی با مخالفت صاحب ماشین مواجه میشدیم ، ایشون گاز میداد و ما از درب ماشین آویزون شده و به زمین می افتادیم ! طبق توضیح سازنده ، مجدداً این مورد برای این بوده که پلیر بازی راحت تر ماشینی که میخواد رو سوار بشه !

مورد چهارم ) سخت گیری شدید برای پرتاب کرکتر به بیرون از ماشین ، در نسخه قبل اگه با سرعت بالای 100 کیلومتر به صورت عمود به مانعی میخوردیم ، از شیشه به بیرون پرتاب میشدیم ، اما در V این احتمال به حداقل رسیده و از هر 5 تصادف عمود تقریبا در یکی این مورد ایجاد میشه . این مورد میتونه به نوعی حسن باشه ، اما در نسخه قبل در صورتی که با این صورت به ماشین دیگه ای برخورد میکردیم ، راننده ماشین روبرو هم از شیشه به بیرون پرتاب میشد که این مورد در این نسخه دیده نمیشه !

مورد پنجم ) مرگ راننده ها ، در اثر برخورد با سرعت بالای 100 کیلومتر به اونها ، خیلی جالبه که شما اگه با سرعت بالای صد در هر جهتی به هر قسمتی از ماشین مردم بکوبید ، اونها میمیرند ، همه هم به یک صورت و خیلی آروم سرشون روی فرمون قرار میگیره ، این در صورتی هست که در IV فقط در صورتی که یا به صورت شاخ به شاخ تصادف بشه و یا به سمت درب راننده بکوبیم اتفاق می افتاد .

مورد ششم ) آمبولانس نمایشی ! آمبولانس در این نسخه جز یک مورد نمایشی چیزی بیشتر نیست ، از هر چند قتلی که صورت میگیره ، فقط برای بعضی از موارد آمبولانس به صحنه وارد میشه و مامورین فقط یک سری موارد رو یادداشت میکنن و میرن ، شاید این مورد واقع گرایی بازی باشه چون کسی که مرده باشه رو نمیشه زنده کرد ، اما اگه هدف بازی واقع گرایی بوده ، چرا توی بقیه موارد واقع گرایی کنار گذاشته شده و به هیجان پرداخته شده!!! لازم به ذکره که حتی کسایی که با مشت کاری هم به قتل میرسن رو درمان نمیکنن

این در صورتی هست که آمبولانس توی IV ، در صورتی که شخصی با چاغو یا مشت کشته شده بود رو درمان میکرد کسایی هم که تیر خورده بودن در صورتی که یک یا دوتیر خورده بودن درمان میکرد و کسایی که مرگ فجیع داشتن ، مثل مرگ با RPG یا مرگ در آتش سوزی ، آمبولانس باز هم میومد و میدیدن طرف وضعش خرابه دستشون رو به صورت میگرفتن و ابراز ناراحتی کرده و میرفتن .

مورد هفتم ) اگر به یاد داشته باشید ، در GTA IV وقتی بارون میگرفت ، مردم هرچی که داشتن ، کتاب و یا حداقل دستشون رو به روی سر گرفته و میدویدند تا به پناهگاه برسند ، کسایی هم که چتر داشتن چتر به دست در خیابان ها گذر میکردند ، اما در این نسخه خبری از این موارد نیست و چتری دیده نمیشه ، مردم فقط با یک افکت کاملا مسخره آروم آروم در خیابون قدم میزنن و یک دفعه به صورت عجیب تعداد عابرین پیاده کاهش پیدا میکنه !

مورد هشتم ) دوربین اول شخص ، یا بازیی متفاوت ؟! قابلیت دوربین اول شخص در نسخه PC به این بازی اضافه شد ، اما متاسفانه انگار راک استار کار غیرطبیعی بزرگی به این منظور کرده ، از اونجا که اصلحه ها و دست شخصیت اونقدر گرافیک نداشتن که در اون زوم خوب دیده بشن ، وقتی بازی رو اول شخصی میکنیم ، کلا تکسچر های دیگه ای رو میبینیم ! برای مثال وقتی کرکتر داخل ماشین هست و با یک دست داره سرشو میخارونه و دست دیگه اش روی فرمونه ، شما اگه تصویر رو اول شخص کنید ، هر دو دستش رو روی فرمون میبینید ! علاوه بر اون، درحالت اول شخص اصلا نمیشه قدم زد و فقط میشه دوید !

مورد نهم ) بی توجهی به جزئیاتی مهم ، اضافه شدن قابلیت اول شخص ، توجه به یک سری جزئیات رو هم ایجاب میکنه ، برای مثال در اتومبیل ، هردو دست کرکتر به صورت کاملا غیرطبیعی و بچگانه روی فرمون هست و حتی هنگام تعویض دنده هم دستشو برنمیداره دنده رو عوض کنه ! این در صورتی هست که در نسخه ی قبل این اشکال وجود نداشت و علاوه بر اون فرمان های غیرهیدرولیک در نسخه ی قبل دیده می شدن و کرکتر هنگام پیچیدن چندین دور فرمون رو میگردوند . به نکات جزئی زیادی دقت نشده ! برای مثال دیگه ، تور والیبالی در محدوده سواحل دیده میشه ، زیر این تور والیبال فضای کافی برای عبور لامبورگینی هست ، پس من با سرعت به سمتش رفتم ، اما نه تنها خود تور والیبال ، بلکه فضای خالی زیرش هم به کل بلوک جامد هست و وقتی بهش برخورد کردم از ماشین به بیرون پرتاب شدم و بعد از برخورد به تور ، عین برخورد به دیوار ، از ماشین به بیرون پرتاب شده و سپس کرکتر با سر به تور والیبال خورد و دچار ضربه مغزی شد و درگذشت !!!

مورد دهم ) موسیقی های ضعیف نسبت به نسخه قبلی ! ( البته منظورم موسیقی های رادیو نیست ، منظورم موسیقی های متن هست ) نمیدونم این شاید فقط نظر شخصی بنده باشه ، اما موسیقی های نسخه ی قبل ، به نظرم چندین لول از همه لحاظ از این نسخه بهتر بودن ، البته انکار نمیکنم که صداگذاری توی این نسخه واقعا فوق العاده بود ، اما به شخصه موسیقی های متن ، موسیقی لودینگ و حتی موسیقی که هنگام لوگوی راک استار پخش میشه رو نمی پسندم ، اگه موسیقی هایی که در GTAIV هنگام پخش لوگو ، لودینگ و منو پخش میشه رو گوش کنید متوجه میشید که چی میگم .

مورد یازدهم ) در GTAIV ، جلیقه ضد گلوله فقط توی تیر اندازی استفاده میشد ، یعنی شما وقتی جلیقه داشتی و تصادف میکردی یا از ارتفاع می افتادی ، با کسی مشت کاری میکردی ، خونت کم میشد و کاری به جلیقه نداشت ، متاسفانه نمیدونم به کدام دلیل این قابلیت نیز در V دیده نمیشه .کدام منطق میگه اگه مشت بخوره به سرت ، جلیقت ضعیف تر میشه !!

مورد دوازدهم ) در GTAIV وقتی از روی خونی که روی زمین ریخته شده بود رد میشدیم تا چند قدم کف کفشمون خونی میشد و جاش میموند که این مورد هم توی GTAV دیده نمیشه !

مورد سیزدهم ) در GTAIV اگه درصورتی ماشین ها از روی ما رد میشدن که سر ما زیر چرخ بره ، بالافاصله میمردیم ، اما در GTAV صد تا ماشین میان و میرن تازه نصف هلث بار کاهش پیدا میکنه !!

درمورد تصادف این ویدیو رو ببینید :

بعد از تمامی این تصادف ها حتی armor هم تموم نشد !!!

لازم به ذکره که توی GTA IV ، تصادف کاری به Armor نداشت و هلث رو کم میکرد که مشخص نیست چرا راک استار این قابلیت رو هم یادش رفته .

http://uplod.ir/yrd8...vz/acci.zip.htm

مورد چهاردهم ) اکثر عابرین پیاده ، با خوردن یک مشت میمیرن ، خیلی جالب که وقتی بزنی بهشون مشت بزنه و اونا درحال حرکت باشن و چند متر فاصله بگیرن ، یک دفعه کرکتر با سرعت خیلی زیاد به سمتشون کشیده میشه و مشت رو بهشون میزنه ! در هر صورت هر مشتی که میزنید باید بهش بخوره حالا فاصله هرچقدر باشه مهم نیست ! توی این مورد دقیقا یاد بازی لاک پشت های نینجا می افتم .توی IV وقتی مردم رو با مشت میکشتیم ، در اصل نمیمردن ! بعد از چند دقیقه به هوش میومدن و غلط غلطان حرکت میکردن اگه باز میزدیمشون ، دیگه به هوش نمیومدن تا آمبولانس بهشون رسیدگی کنه  . با چاغو هم به همین صورت بود ، اما اگه با اصلحه میمردن این جوری نمیشد ! فقط در صورتی که یک تیر بهشون میزدیم ، دست رو به محل تیر گرفته و غلط غلطان سعی میکردن فرار کنن ، در صورتی که با زدن تیر به پای هر شخص توی V هم طرف میمیره !

نکته خیلی جالب که توی IV ، حتی برای کسایی که توی آتیش سوزی مرده بودن یا مرگ های عجیب هم داشتن آمبولانس میومد ، آمبولانس میدید طرف خیلی داغونه دستشونو به سرشون میگرفتن و ابراز ناراحتی میکردن و میرفتن ، آمبولانس فقط کسایی که جراحتشون طبیعی بود رو درمان میکرد ، یعنی کسایی که با آر پی جی یا توی آتش سوزی میمردن رو آمبولانس درمان نمیکرد .اما انگار توی V ، طبق منطق جدید راک استار ، هرکس یک مشت بخوره به کلی میمیره و آمبولانس هم نمیتونه کاری براش بکنه .

خدایی جزئیاتی که توی GTAIV بودن و توی GTAV حذف شدن خیلی زیاده که روزانه مشاهده میکنم و اضافه میکنم به این موضوع .

دوستان همونجور که ذکر کردم بنده فقط چند روزه که بازی رو دارم و تاحالا این ده ضعف رو نسبت به GTA IV درش دیدم که واقعا برام عجیبن و امیدوارم در آپدیت ها برطرف بشن ، اگه دوستانی که تجربه بیشتری دارن ضعف های دیگه ای میشناسن ، خوشحال میشم یادآوری کنن تا به تاپیک اضافه کنم .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

به نظر من مهمترین صعفش ماموریت های تکراریش بود....

لینک به دیدگاه

به نظر من مهمترین صعفش ماموریت های تکراریش بود....

اتفاقا انتقاد های زیادی از استوری بازی دیدم و تو انجمن های خارجی زیاد گفته بودن که استوری بازی نسبت به نسخه های قبل ضعف داره ، اما چون بنده هنوز چند روزه بازیو گرفتم نظری نمیدم

اما یکی از مواردی که مشخصه که واقعا هم از راک استار بعید بود :

2671114369900062573_2psprok.jpg

لینک به دیدگاه

درود تا حدودی موافق هستم 

اما واچ داگز رانندگی جالبی نداشت ماشین روهوا انگار حرکت میکرد گرافیکشم اصلا حالت واقعی نداشت 

شمار قبل جی تی ای iv بازی کردم واقعا گرافیک خیلی پایینی داره دربرابر جی تی ای v 

مشکلاتیم که شما گفتید سطحی هست بیشترگیمرها توجه نمیکنن 

در مورد گرافیک بازی بهترین بازی که دیدم هست واقعا اوپن ورلد به تمام معنا با گرافیک سایه گذاریی تک هست 

بزرگترین مشکل بازی داستان تکراریی خسته کننده بازی هست اما  دیالوگ ها بازی و دعواهای ترورجالب بودن 

در کل با این موتورگرافیکی ماله سال 2013 هست به نظرم راکستار خیلی پیشرفت کرده 

همین الان بازی با گرافیک عالی بذور با یک 980 اجرا میشه رو بالاترین تنظیمات 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

درود تا حدودی موافق هستم 

اما واچ داگز رانندگی جالبی نداشت ماشین روهوا انگار حرکت میکرد گرافیکشم اصلا حالت واقعی نداشت 

شمار قبل جی تی ای iv بازی کردم واقعا گرافیک خیلی پایینی داره دربرابر جی تی ای v 

مشکلاتیم که شما گفتید سطحی هست بیشترگیمرها توجه نمیکنن 

در مورد گرافیک بازی بهترین بازی که دیدم هست واقعا اوپن ورلد به تمام معنا با گرافیک سایه گذاریی تک هست 

بزرگترین مشکل بازی داستان تکراریی خسته کننده بازی هست اما  دیالوگ ها بازی و دعواهای ترورجالب بودن 

در کل با این موتورگرافیکی ماله سال 2013 هست به نظرم راکستار خیلی پیشرفت کرده 

همین الان بازی با گرافیک عالی بذور با یک 980 اجرا میشه رو بالاترین تنظیمات 

درست میگین ، بنده اگه دقت کنید Watch Dogs رو توی پست اول "مزخرف" نامیدم !!

GTA IV رو هم شما نباید اینجوری قضاوت بکنید ، GTAIV در سال 2007 با گرافیکی در سطح GTAV عرضه ، وقتی GTA IV اومد ، جزو یکی از بهترین گرافیک ها بود ، اما وقتی V اومد ، از نظر گرافیک در رده ی متوسط رو به پایین قرار داشت .

عکس هایی از GTA IV با جدید ترین مود گرافیکی توی پست اول هست ... خودتون این عکس هارو به عنوان یک بازی که سال 2007 اومده در نظر بگیرید ...

از بین هزار بازیی که شاید به عمرم بازی کرده باشم ، بخوام 1 بازی رو به عنوان بهترین تجربه انتخاب کنم ، GTA IV رو بهترین تجربه نسبت به زمان خودش میدونم .

توی عکس زیر سمت راست GTA IV هست

26589143698708725227_interstellar-facebo

لینک به دیدگاه

به نظر بنده گرافیک این بازی هیچ مشکلی نداره و بسیار عالی و طبیعی هست (هرچند اون جهش شدیدی که نسخه IV توی گرافیک داشت رو این نسخه نداشت)

واچ داگز که هیچ حرفی حتی مقابل IV هم برای گفتن نداره خصوصا بخش ماشین سواریش،هیچ حرفی،اصلا هم بهینه نیست

همچنین این که توی نسخه IV زود به زود از ماشین پرتاب میشد بیرون اعصاب خورد کن بود و توی این مورد V واقعا بهتره

هندلینگ هم به نظرم کاملا بهتر و جالب تر از IV هست

با مورد 10 واقعا موافقم،به بهترین نکته اشاره کردید،به خصوص هنگام شروع شدن و لودینگ موسیقی پخش شده اصلا ابهت و زیبایی نسخه IV رو نداره

ضمن اینکه تصاویر گذاشته شده برای مقایسه GTA V واقعا بی کیفیته:

42515143698715127988_GTA-V-Vs-GTA-IV-PC-

برای مثال این تصویر بازی بنده هست که تمامی موارد هم روی Very high و Ultra نیست:

wca93hq8v5595nm677es.png

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول این اون آپدیت ها که میان چیزای جدید اضافه می کنن معنش این نیست که بازی ناقص بوده! خود راک استار همون اول گفته بود که برای اینکه جذابیت بازی حفظ بشه هر از گاهی آپدیت میشه و چیزای بیشتری به بازی اضافه می کنه مثل لباس ماشین و اسلحه

فکر کنم شما GTA IV رو بازی نکردی عزیز! این تصویری که برای مقایسه گذاشتی GTA IV مد شده با ENB هست! بازی اصلی بدون ماد اصلا به این صورت نیست!

همچنین تصاویر اولی که قرار دادی از نسخه کنسول های نسل قبل ( PS3 ) هست روی PC به هیچ وجه اینجوری نیست

division یه بازیه خطیه و با یه بازی open world اونم به عظمت GTA V قابل مقایسه نیست

فردا چندتا تصویری که خودم از بازی گرفتم روی بالاترین تنظیمات قرار میدم که مقایسه کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرافیک بازی همچین هم چیز خیلی خفنی نیست ... حالت سینماتیک نداره ! درصورتی که بازی چند نسل قبل گرافیک سینماتیک داره و مثل فیلم سینمایی میمونه

لینک به دیدگاه

اول این اون آپدیت ها که میان چیزای جدید اضافه می کنن معنش این نیست که بازی ناقص بوده! خود راک استار همون اول گفته بود که برای اینکه جذابیت بازی حفظ بشه هر از گاهی آپدیت میشه و چیزای بیشتری به بازی اضافه می کنه مثل لباس ماشین و اسلحه

فکر کنم شما GTA IV رو بازی نکردی عزیز! این تصویری که برای مقایسه گذاشتی GTA IV مد شده با ENB هست! بازی اصلی بدون ماد اصلا به این صورت نیست!

همچنین تصاویر اولی که قرار دادی از نسخه کنسول های نسل قبل ( PS3 ) هست روی PC به هیچ وجه اینجوری نیست

division یه بازیه خطیه و با یه بازی open world اونم به عظمت GTA V قابل مقایسه نیست

فردا چندتا تصویری که خودم از بازی گرفتم روی بالاترین تنظیمات قرار میدم که مقایسه کنی

دوست من به تمام مواردی که ذکر کردی آگاهی کامل دارم ، من فقط امید داشتم یک سری از این موارد که دیدم باگ باشه و با آپدیت برطرف بشه ، البته یک سری باگ ها هم واقعا با آپدیت برطرف شدن ، مثلا همون کلید Q ..

فقط دو تصویر آخر از GTA IV ، نسخه های مد شده هستن که داخل عکس هم نوشته شده . خودم هم به صورت متنی نوشتم ، مد هم ENB نیست ICenhancer هست .

درمورد تصویر هم میدونم ، درسته گرافیک PC بهتره اما دیگه در اون حد متفاوت نیست .

درمورد دیویژن هم عکس اولی فقط به این منظور بود که تفاوت حالت گرافیک بازی رو با بازی هایی مثل Crysis نشون بده نمیدونم چرا شما کلید کردین توی اون بازی :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من به تمام مواردی که ذکر کردی آگاهی کامل دارم ، من فقط امید داشتم یک سری از این موارد که دیدم باگ باشه و با آپدیت برطرف بشه ، البته یک سری باگ ها هم واقعا با آپدیت برطرف شدن ، مثلا همون کلید Q ..

فقط دو تصویر آخر از GTA IV ، نسخه های مد شده هستن که داخل عکس هم نوشته شده . خودم هم به صورت متنی نوشتم ، مد هم ENB نیست ICenhancer هست .

درمورد تصویر هم میدونم ، درسته گرافیک PC بهتره اما دیگه در اون حد متفاوت نیست .

درمورد دیویژن هم عکس اولی فقط به این منظور بود که تفاوت حالت گرافیک بازی رو با بازی هایی مثل Crysis نشون بده نمیدونم چرا شما کلید کردین توی اون بازی :D

مشکل Q مربوط به کرک بازی بود اصلا چیزی نبود که راک استار بخواد برطرفش کنه، اونایی که اورجینال بازی می کردن ( مثل خودم) اصلا این مشکل رو نداشتیم

باگ های بازی واقعا ناچیز هستن

من نمی دونم چه اصراری داری که بازی مد شده رو با بازی غیر مد شده مقایسه کنی، 2 هفته دیگه صبر کنی ماد گرافیکی  V هم میاد

من گیمر تازه نیستم سالهاست با سری GTA زندگی کردم

الانم از روی که نسخه PC اومده هر روز بازیش کردم بخصوص بخش آنلاینش که یه دنیای دیگه اس

گرافیک pc از این تصویرها که گذاشتی دقیقا خیلی بیشتره فردا عکس هارو میگیرم

بازی خطی رو با بازی open world نمیشه مقایسه کرد چه کرایسیس چه بازی های دیگه

حجم نکات ریز توی gta v تو هیچ بازی دیگه ایی تا امروز وجود نداشته

برای منی که نزدیک 1 ساله دارم هر روز بازشیش می کنم هر وقت میرم تو بازی نکات جدیدی متوجه میشم

گرافیک بازی خیلی بهتر از این تصاویره

لینک به دیدگاه

گرافیک بازی همچین هم چیز خیلی خفنی نیست ... حالت سینماتیک نداره ! درصورتی که بازی چند نسل قبل گرافیک سینماتیک داره و مثل فیلم سینمایی میمونه

درود

کدوم بازی منظور هست اوپن ورلد هست ؟ 

کمی بازی ضعف داشت اما تجربه جدید بود برای منی که بازی از زیر دستم در نمیره شده هربازی باشه گرافیک بالا پایین :laughing:

لینک به دیدگاه

سلام.

من نسخه اوریجنال این بازی خریدم 

میتونم بگم قسمت داستانیش اصلا خوب نیود چون مطمعنا اگه از بخش داستانیش لذت بورده بودم حداقل 2با تمومش میکردم مراحل واقعا ساده بود میتونم بگم تو کل بخش داستانی 2یا 3بار کشته شدم  واقعا ساده بود و یه سری جاها تکراری.

اما بخش انلاین بخش انلاین این بازی واقعا عالی هست البته اگه نت داغون ما جواب بده کلا 3تا هیست تونستم برم که واقعا از این مراحلش لذت بردم  تا حلا فقط تونستم حدود 70 ساعت بازی کنم طبق ساعتی که تو استیم زده به دلیل نت نا مناسب

یعنی اگه بخش انلاین این بازی نبود اصلا بیشتر از 5$ ارزش پول دادن نداشت این بازی.

گرافیک بازی بنظر من برای یه بازی open world راضی کننده بود 

لینک به دیدگاه

من ک گرافیکش رو برای یک بازی با این وسعت شاهکار میدونم و مواردی ک گفتین اشکالات جزئی هستش ... اگه با این دقت به تمام بازی ها نگاه کنیم از هر بازی نزدیک 1000تاا عیب و ایراد بیرون میکشیم ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا" GTA V با این بخش آنلاینش و سرورهای شلوغش چیزی رو داره که هیچکدوم از بازیهای حال حاضر ندارن

اگه بخوایم این بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم حتما باید عالی بودن بخش آنلاین هم اشاره بشه چون به هر حال مثل گرافیک و داستان و... این هم بخشیی از بازیه(نه اینکه بگیم چون اون یکیا آنلاین ندارن نباید به بخش آنلاین GTAV هم اشاره بشه) ! حتی اگه بازی در گرافیک و موسیقی و داستان شکست هم بخوره(که نظر شخصیه من اینطور نیست در مورد گرافیک...شاید چون با بالاترین تنظیمات ممکن بازی میکنم شاید هم چون دوسش دارم فقط)همون بخش آنلاینش کفه ترازو رو به سمت GTA V  سنگین میکنه...خیلی از بازیها رو نمیشه بیشتر از یکی دوبار که حداکثر بخواد 2 ماه طول بکشه بازیشون کردمثلا همون بازیهایی که مقایسه شدن با GTA( به جز بازیهای خاص مثل فوقتبال ها و... که همیشه بازی میکنیم) و فوقش اصلا 3 باز بازی کنیم و کلی وقت بگذرونیم اما تعداد بسیار زیادی از گیمر ها از همون اول که سرور GTA V راه افتاد مدام دارن بازی میکنن توی بخش آنلاین....(برای خود من تموم کردن استوری مود بازی بیشتر از یک هفته طول نکشید اما الان حدوده 2 ماهه که روزی چندین ساعت بازی کردم GTA رو یعنی حدود 370 ساعت و اصلا هم خسته کننده نیست برام)

بطور کلی به تعداد آدمهایی که گیم بازی میکنن نظر و سلیقه وجود داره و یک مقاله یا نقد هر چقدر هم که کارشناسان بزرگی نوشته باشنش و علمی و با حساسیت بالا نقد شده باشه  باز هم قرار نیست حتی با نظر 20 درصد از گیمر ها هم مطابق باشه.

کلا خیلی از منتقد ها و نظریه پردازها 0 و1 هستن و حد وسط ندارن و همشون در همین 2 دسته میگنجن

1. یا از یه چیزی بدشون میاد(چه بدون دلیل و چه با دلیل) و همیهشه از اون بد میگن حتی اگه بر خلاف نظر خیلیا باشه و یا اینکه واقعا اون چیز پیشرفت کرده باشه هم باز سعی میکنن کوچیک جلوش بدن

2. یا خودشون از یه موضوعی خوششون میاد و حتی اگه گند هم زده باشه همیشه ازش تعریف میکنن

و چون همیشه این نقد ها و یا مقالات از این 2 دو حالت خارج نیست آدم خودش باید قضاوت کنه

این حالت بین منتقدان و نظریه پردازان هر چیزی همیشه وجود داره... چه سیاسی چه علمی چه سینمایی چه موسیقی چه بازی و....

البته این نظر شخصی منه و ممکنه درست باشه و یا نادرست (البته چون سریع هم نوشتم ممکنه اشتباهات املایی داشته باشه)

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

نسخه PC اتفاقا گرافیکش از نظر تکنیکی خیلی هم حرف برا گفتن داره شما دقت کنین ببینین Draw Distance و Tessellation با چنین کیفیتی تو گرافیک چند تا بازی این نسل دیده میشه؟ تکسچرها بسیار متنوعن ،مدل شخصیتهای اصلی همه تسلیت شدن کله هاشون یذره زاویه نداره ( تسلیشن تکنیکی هست در گرافیک کامپیوتری که با نزدیک شدن آبجکت، پولیگانهای جدید اضافه میشه بهش و کیفیت و جزییاتش رو بطور قابل ملاحظه ای افزایش میده توی کرایسیس ۳ و ویچر ۳ با اون عظمتشون کله های شخصیتها و خمیدگیهای بدنشون چند ضلعی هستن وقتی دوربین از نزدیک نمایششون میده)

بار پردازشی خیلی سنگینی هم برا جی پی یو داره این تکنیک اما حتی روی نسخه های کنسولی( نسل ۸) به رغم همه محدودیتها در حد خیلی خوبی اجرا شده هر چند یمقدار ضعیفتر از نسخه پیسی. Draw Distance هم که بذارید رو ۱۰۰٪ فاصله نمایش جزییات تو محیطهای بیرونی روی خیلی از بازیهای پرادعای نسلو کم میکنه

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

عزیزم مجبوری پست بدی ؟

اگر قرار بود که همه از نظر هم خوششون میومد که نظر شخصی نداشتیم دیگه

بعضی انتقاد هایی که ایشون کردن واقعا به جاس بعضی ها هم نه دلیل نمیشه بیای به بنده خدا توهین کنی

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسخ های دوستان ...

واقعا" GTA V با این بخش آنلاینش و سرورهای شلوغش چیزی رو داره که هیچکدوم از بازیهای حال حاضر ندارن

اگه بخوایم این بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم حتما باید عالی بودن بخش آنلاین هم اشاره بشه چون به هر حال مثل گرافیک و داستان و... این هم بخشیی از بازیه(نه اینکه بگیم چون اون یکیا آنلاین ندارن نباید به بخش آنلاین GTAV هم اشاره بشه) ! حتی اگه بازی در گرافیک و موسیقی و داستان شکست هم بخوره(که نظر شخصیه من اینطور نیست در مورد گرافیک...شاید چون با بالاترین تنظیمات ممکن بازی میکنم شاید هم چون دوسش دارم فقط)همون بخش آنلاینش کفه ترازو رو به سمت GTA V  سنگین میکنه...خیلی از بازیها رو نمیشه بیشتر از یکی دوبار که حداکثر بخواد 2 ماه طول بکشه بازیشون کردمثلا همون بازیهایی که مقایسه شدن با GTA( به جز بازیهای خاص مثل فوقتبال ها و... که همیشه بازی میکنیم) و فوقش اصلا 3 باز بازی کنیم و کلی وقت بگذرونیم اما تعداد بسیار زیادی از گیمر ها از همون اول که سرور GTA V راه افتاد مدام دارن بازی میکنن توی بخش آنلاین....(برای خود من تموم کردن استوری مود بازی بیشتر از یک هفته طول نکشید اما الان حدوده 2 ماهه که روزی چندین ساعت بازی کردم GTA رو یعنی حدود 370 ساعت و اصلا هم خسته کننده نیست برام)

بطور کلی به تعداد آدمهایی که گیم بازی میکنن نظر و سلیقه وجود داره و یک مقاله یا نقد هر چقدر هم که کارشناسان بزرگی نوشته باشنش و علمی و با حساسیت بالا نقد شده باشه  باز هم قرار نیست حتی با نظر 20 درصد از گیمر ها هم مطابق باشه.

کلا خیلی از منتقد ها و نظریه پردازها 0 و1 هستن و حد وسط ندارن و همشون در همین 2 دسته میگنجن

1. یا از یه چیزی بدشون میاد(چه بدون دلیل و چه با دلیل) و همیهشه از اون بد میگن حتی اگه بر خلاف نظر خیلیا باشه و یا اینکه واقعا اون چیز پیشرفت کرده باشه هم باز سعی میکنن کوچیک جلوش بدن

2. یا خودشون از یه موضوعی خوششون میاد و حتی اگه گند هم زده باشه همیشه ازش تعریف میکنن

و چون همیشه این نقد ها و یا مقالات از این 2 دو حالت خارج نیست آدم خودش باید قضاوت کنه

این حالت بین منتقدان و نظریه پردازان هر چیزی همیشه وجود داره... چه سیاسی چه علمی چه سینمایی چه موسیقی چه بازی و....

البته این نظر شخصی منه و ممکنه درست باشه و یا نادرست (البته چون سریع هم نوشتم ممکنه اشتباهات املایی داشته باشه)

فرجام جان کاملا درست می فرمائید ، نمیفهمم چرا منظور منو دوستان اشتباه برداشت کردن !!

بنده خودم به شدت طرفدار GTA V هستم و همونطور که توی پست اول میبینید Watch Dogs رو " مزخرف " نامگذاری کردم ...

بازی هایی مثل Sleeping Dogs . Watch Dogs , رو حتی نتونستم برای چند روز تحمل کنم انقدر غیر طبیعی و مسخره بودن .

توی پست اول هم ذکر کردم گرافیک بازی هرچقدر هم بد باشه از واچ داگز بهتر بوده .

هیچ بازیی پیدا نکردم که در سطح GTA V باشه تا باهاش مقایسه کنم پس با GTA IV مقایسش کردم و علت اصلی نقد منفی من ، فراموش شدن یک سری ویژگی های جالب که توی IV بودن بود .

دوست عزیز شما احتمالا از لحاظ بینایی مشکل داری ! چیزی که برای فرجام جان گفتم دوباره کپی میکنم :

نمیفهمم چرا منظور منو دوستان اشتباه برداشت کردن !!

بنده خودم به شدت طرفدار GTA V هستم و همونطور که توی پست اول میبینید Watch Dogs رو " مزخرف " نامگذاری کردم ...

بازی هایی مثل Sleeping Dogs . Watch Dogs , رو حتی نتونستم برای چند روز تحمل کنم انقدر غیر طبیعی و مسخره بودن .

توی پست اول هم ذکر کردم گرافیک بازی هرچقدر هم بد باشه از واچ داگز بهتر بوده .

هیچ بازیی پیدا نکردم که در سطح GTA V باشه تا باهاش مقایسه کنم پس با GTA IV مقایسش کردم و علت اصلی نقد منفی من ، فراموش شدن یک سری ویژگی های جالب که توی IV بودن بود .

نسخه PC اتفاقا گرافیکش از نظر تکنیکی خیلی هم حرف برا گفتن داره شما دقت کنین ببینین Draw Distance و Tessellation با چنین کیفیتی تو گرافیک چند تا بازی این نسل اجرا شده؟ مدل شخصیتها همه تسلیت شدن کله هاشون یذره زاویه نداره ( تسلیشن تکنیکی هست در گرافیک کامپیوتری که با نزدیک شدن آبجکت، پولیگانهای جدید اضافه میشه بهش و کیفیت و جزییاتش رو بطور قابل ملاحظه ای افزایش میده توی کرایسیس ۳ و ویچر ۳ با اون عظمتشون کله های شخصیتها و خمیدگیهای بدنشون چند ضلعی هستن وقتی دوربین از نزدیک نمایششون میده)

بار پردازشی خیلی سنگینی هم برا جی پی یو داره این تکنیک اما حتی روی نسخه های کنسولی( نسل ۸) به رغم همه محدودیتها در حد خیلی خوبی اجرا شده هر چند یمقدار ضعیفتر از نسخه پیسی. Draw Distance هم که بذارید رو ۱۰۰٪ فاصله نمایش جزییات تو محیطهای بیرونی روی خیلی از بازیهای پرادعای نسلو کم میکنه

بله درسته ، اما گرافیک بازی بازم خیلی جای بهتر شدن داشت ، مثلا دخترایی که تو سواحل هستن به دست و پاهاشون نگاه کنید یا به درخت های درون شهر ، شاید هم بنده زیادی سخت گیر هستم ،  بازیی هایی از سال 2010 میشناسم که توی این موارد خیلی درشون کار شده ...

اما خوب همونجور که توی پست اول گفتم ، از ضعف گرافیکی بازی به علت گستردگی بالا و امکاناتی مثل آنلاین و تفریحات زیاد چشم پوشی میکنیم ...

بحث اصلی من ، سر فقدان یک سری موارد جالب ، مثل همون قضیه چتر مردم توی بارون بود که چرا نباید توی V باشن ...

عزیزم مجبوری پست بدی ؟

اگر قرار بود که همه از نظر هم خوششون میومد که نظر شخصی نداشتیم دیگه

بعضی انتقاد هایی که ایشون کردن واقعا به جاس بعضی ها هم نه دلیل نمیشه بیای به بنده خدا توهین کنی

ممنون دوست من .

والا من خودم همیشه طرفدار سری GTA ( از ورژن 3 بازی میکردم ) و منتقد اصلی بازی های همرده بودم !! نمیدونم دوستان چرا اینطوری برداشت کردن

مگه هرکس یک بازی رو نقد کنه و ایراد هایی که دیده رو توصیف کنه مخالف با اون بازی و طرفدار بازی های دیگست ؟ !

والا به صورت کاملا واضح توی پست اول مشخصه که هیچ بازی Open World یی رو در حد V ندونستم .

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

میدونم بعد از این پست دوباره یک سری از دوستان برای خودشون نتیجه هایی میگیرن پس از همین الان روشن میکنم که

بنده نه طرفدار بازی Just Cause هستم ، نه قصدم مقایسه ی این بازی با GTA هست و نه میخوام بگم گرافیک این بازی GTA بهتر بوده

فقط میخوام بگم که GTA ضعف هایی در زمینه گرافیک واقعا داره .

Jast Cause 2 بازی Open World یی بود که در سال 2009 ساخته شد ، یعنی بیش از 6 سال پیش

توجهتون رو به گرافیک چشم انداز این بازی جلب میکنم ، بنده شخصا همون 6 سال پیش هم که بازی رو بازی میکردم ، چشمم درگیر طبیعت عالی این بازی میشد .

1086514370185564225_Untitled-1.jpg

(عکس هارو از گوگل گرفتم بازیو نصب نداشتم ، در عکس بالا سمت چپ فقط شک دارم و به بقیه کاملا مطمئنم )

حال درخت های GTA V رو با Texture Very High ببینید : ( این عکس رو دیگه خودم روی PC گرفتم )

1280114370186429456_Untitled.jpg

خدایی حق با منه ... Just cause 2 مربوط به شش سال گذشته هست !

شش سال گذشته ...

کلا نورپردازی GTA V یک حالتی هست که به دل نمیشینه ...

لینک به دیدگاه

مورد یازدهم نیز مشاهده شد :

مورد یازدهم ) در GTAIV ، جلیقه ضد گلوله فقط توی تیر اندازی استفاده میشد ، یعنی شما وقتی جلیقه داشتی و تصادف میکردی یا از ارتفاع می افتادی ، با کسی مشت کاری میکردی ، خونت کم میشد و کاری به جلیقه نداشت ، متاسفانه نمیدونم به کدام دلیل این قابلیت نیز در V دیده نمیشه . بنا به کدوم منطق وقتی با کسی مشت کاری میکنی جلیقت ضعیف تر میشه !! فکر نکنم GTA SAN Andreas هم اینجوری بوده باشه ...

لینک به دیدگاه

just cause 2  رو منم بازی کردم هیچ ربطی به عکسایی که گذاشتین نداره داداش من :d  عکسای تبلیغاتیشه اینهایی که گذاشتین . 

به هر حال منم کلا با نظر دوستان موافقم که از بازی به این وسعت open world گرافیکش خیلی خوبه و اصلا با بازیهای محیط محدود مقایسه نباید بشه . در مورد witcher 3  هم که کلا یه موتور گرافیکی جدید که ساخت خود شرکت cd projekt هست استفاده میکنه و با چند ترفند و بهینه سازی توی استفاده از گرافیک تونسته گرافیک رو اینجوری نشون بده ( در موردش بخونید توضیحات جالبی هست ) .

در مورد گیم پلی قبول دارم . من به 60% که رسیدم کلا حوصله بازی نداشتم ! از بس یه روند تکراری داشت . فقط با دیالوگا و سر و کله زدنایی بینشون بود که حال میکردم با یه سری مراحل خاص جانبی .

لینک به دیدگاه

نور پردازشی همچینم بد نیست 

ولی از همه مهم تر تصادفات ماشین هاست و حتی وزن بسیار سبک اونها و یا اینکه یه ماشین خوابیده در کمال تعجب از کوه یا کوه با شیب خیلی زیاد میتونه بالا بره :D

نحوه رانندگی در این بازی دقیقا کپی سن آندرس هست.

شما با ماشین با یه ماشین دیگه تصادف میکنی ، خودرو صد دور دور خودش میچرخه. و تازه راننده جلویی میمیره !!!!

انگاری این ماشین اصلا وزن نداره :D

تو سرعت بالا هم که دیگه ماشینا رسما پرواز میکن.

نکته جالب تر کیلومتر شماره بازیه که واقعا مسخرس.

هواپیما هم 170 تا میره  ماشین هم 170 تا. بعضی ماشین ها با همون 170 تا سرعت حس سرعت بیشتری داری ولی تو بعضی با 170 تا سرعت احساس میکنی 100 تا بیشتر نمیری

هندلینگ بازی هم کاملا مسخرست به شخصه GTA IV رو تو این موارد بیشتر میپسندیدم.

واقعا مسخرست من با بوئینگ اومدم فرود بیام سرعتم رو تا 30 کیلومتر بر ساعت کم کردم دیدم هواپیما مثل هلی کوپتر فرود اومد  =))  =))  =))

اینا به یه طرف ، ولی در این بازی روی باقی جزئیات انقدر دقت کردن که این موارد رو میشه چشم پوشی کرد.

با این همه مشکل بازم این بازی لذت بخش هست

نگران گرافیک بازی هم نباشین ایشالا مادهای گرافیکی خوبی عرضه میشه.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

میدونم بعد از این پست دوباره یک سری از دوستان برای خودشون نتیجه هایی میگیرن پس از همین الان روشن میکنم که

بنده نه طرفدار بازی Just Cause هستم ، نه قصدم مقایسه ی این بازی با GTA هست و نه میخوام بگم گرافیک این بازی GTA بهتر بوده

فقط میخوام بگم که GTA ضعف هایی در زمینه گرافیک واقعا داره .

Jast Cause 2 بازی Open World یی بود که در سال 2009 ساخته شد ، یعنی بیش از 6 سال پیش

توجهتون رو به گرافیک چشم انداز این بازی جلب میکنم ، بنده شخصا همون 6 سال پیش هم که بازی رو بازی میکردم ، چشمم درگیر طبیعت عالی این بازی میشد .

(عکس هارو از گوگل گرفتم بازیو نصب نداشتم ، در عکس بالا سمت چپ فقط شک دارم و به بقیه کاملا مطمئنم )

حال درخت های GTA V رو با Texture Very High ببینید : ( این عکس رو دیگه خودم روی PC گرفتم )

خدایی حق با منه ... Just cause 2 مربوط به شش سال گذشته هست !

شش سال گذشته ...

کلا نورپردازی GTA V یک حالتی هست که به دل نمیشینه ...

والا فکر نمیکنم این عکس ها از این بازی واقعی باشه

که طبق این عکس هایی که من میذارم گرافیک با IV هم قابل مقایسه نیست چه برسه به V

1272031-943499_20100326_0061-1024x576.jp1272041-943499_20100326_0161-1024x576.jp

لینک به دیدگاه

نور پردازشی همچینم بد نیست 

ولی از همه مهم تر تصادفات ماشین هاست و حتی وزن بسیار سبک اونها و یا اینکه یه ماشین خوابیده در کمال تعجب از کوه یا کوه با شیب خیلی زیاد میتونه بالا بره :D

نحوه رانندگی در این بازی دقیقا کپی سن آندرس هست.

شما با ماشین با یه ماشین دیگه تصادف میکنی ، خودرو صد دور دور خودش میچرخه. و تازه راننده جلویی میمیره !!!!

انگاری این ماشین اصلا وزن نداره :D

تو سرعت بالا هم که دیگه ماشینا رسما پرواز میکن.

نکته جالب تر کیلومتر شماره بازیه که واقعا مسخرس.

هواپیما هم 170 تا میره  ماشین هم 170 تا. بعضی ماشین ها با همون 170 تا سرعت حس سرعت بیشتری داری ولی تو بعضی با 170 تا سرعت احساس میکنی 100 تا بیشتر نمیری

هندلینگ بازی هم کاملا مسخرست به شخصه GTA IV رو تو این موارد بیشتر میپسندیدم.

واقعا مسخرست من با بوئینگ اومدم فرود بیام سرعتم رو تا 30 کیلومتر بر ساعت کم کردم دیدم هواپیما مثل هلی کوپتر فرود اومد  =))  =))  =))

اینا به یه طرف ، ولی در این بازی روی باقی جزئیات انقدر دقت کردن که این موارد رو میشه چشم پوشی کرد.

با این همه مشکل بازم این بازی لذت بخش هست

نگران گرافیک بازی هم نباشین ایشالا مادهای گرافیکی خوبی عرضه میشه.

مورد مربوط به کیلومتر شمار رو درست میگید

کلا هم عقربه کیلومتر شمار از نصف به اونورتر نمیره،خب میشه این مورد گفت که این اولین تجربه راک استار هست در دوربین اول شخص و همین هم خوب بوده و نباید انتظار داشته باشید که توی این تجربه اول که سریع هم درستش کرد (یعنی این قابلیت رو کنسول هم نبود) بخواد داخل ماشین مثل Project Cars عمل بکنه

و گرافیکش هم نه تنها جای نگرانی نداره بلکه جای خوشحالی هم داره،بنده که لذت میبرم

لینک به دیدگاه

به نظرم استارتر بهتره حرف های سایت های خارجی رو نقل قول نکنی چون واقعا من هر چی فک می کنم هیچ کدوم از این مشکلات یا کمبود ها رو ندیدم.

دوست من من مستقیم حرف های فروم های خارجی رو نقل قول نکردم ، خودم به این کمبود ها میخوردم ، سرچ میکردم میدیدم در فروم های خارجی هم کسایی مثل من این تجربه هارو داشتن

مگه میشه شما به این مشکلات برنخورید ؟!

یعنی شما افرادی با چتر رو داخل خیابون میبینید ؟! یا آمبولانس شما مرد مرو درمان میکنه ؟! یا وقتی مشت میخورید به جای هلث ضد گلوله هلث خودتون کم میشه ؟!

و یا با سرعت 100 به ماشین های مردم میزنید اونا نمیمیرن ؟!

پس شما یا اصلا دقت نکردین ، یا نسخه قبلی بازی رو دیوانه وار بازی نکرده بودین که کمبود های این بازی نسبت به اون مدام توی سرتون قدم بزنه .

درمورد عکس های Just Cause 2 هم عکس پایین سمت چپ و بالا سمت راست کاملا از گیم پلی بازی هست و 1 درصد هم از واقعیت به دور نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...