رفتن به مطلب

مشاوره خرید رم برای سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سیستم من این هست مشخصاتش  و میخوام رو رو ارتقا بدم به 16 گیگ

main :GIGABYTE G1.Sniper 5 Z87

cpu:intel corei7 4790 k

Cpu Fan :Watercool Enermax

gpu :GIGABYTE 970 G1

cL9 ram :KHX1600C9D3k2/8G

pw :gerrn 650 W OC

SSD :adata sx 900 256 GB

H D D :1 TB segate

H D D  : WD Green 2 TB

رم هایی که برای مادربوردم برای پروفایل اورکلاک قرار دارند در لیست زیر هست.

دقیق نمیدونم چه رمی بگیرم با چه باسی

ایا رمی بگیرم که تایمینگش پایین باشه یا کلاکش بالا  باشه

kef8e9wivlwbkbn2hfdx.jpg

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

با احترام.

دوست گلم اینها که میفرمایین پروفایل های اورکلاک پیش فرض هست و با ساپورت رم در ارتباط نیست. و میتونین با فعال کردن xmp که مختص رمی هست که خریداری میکنین به مشخصاتی که روش نوشته برسین. با خیال راحت بسته به بودجتون اقدام به خرید کنین فقط ddr3 باشه دیگه در اکثر موارد مشکلی نخواهد بود. فرکانس 2400 و cas latency 11 یا 10 مناسب هست.در حالت حاضر فرکانس بالاتر مزیتی در گیمینگ با توجه به سیستم شما نخواهد داشت و تامینگ پایین تر و ظاهر مناسب تر جهت ست کردن رو فقط میتونین مدنظر بگیرین .که از لحاظ تایمینگ مدل trident-x و از لحاظ ظاهر vengeance pro 

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

با احترام.

دوست گلم اینها که میفرمایین پروفایل های اورکلاک پیش فرض هست و با ساپورت رم در ارتباط نیست. و میتونین با فعال کردن xmp که مختص رمی هست که خریداری میکنین به مشخصاتی که روش نوشته برسین. با خیال راحت بسته به بودجتون اقدام به خرید کنین فقط ddr3 باشه دیگه در اکثر موارد مشکلی نخواهد بود. فرکانس 2400 و cas latency 11 یا 10 مناسب هست. 

میدونم ساپورت رمها اونا نیست.

اما پروفایل های پیشفرض اورکلاک رم هست که کار اور رو راحت میکنه بدون دانش زیادی

و کارخوه سازنده  حتما یه چیزی میدونسته که اومده این پروفایل  ها رو ساخته.

حالا بحث اینجاست من میخوام اور هم بکنم  تا 3000 یا 3300  بستگی به رم مورد نظر بهترین مورد رو میخوام انخاب کنم.

حالا توی یه چیزی موندم فرکانس بالا تر بهتر هست یا میزان تاخیر  ترجیحا هر کدومش بالا تر بره از اون یکی کاسته میشه

بهترین مورد برای گیمینگ رو میخوام .

لینک به دیدگاه

میدونم ساپورت رمها اونا نیست.

اما پروفایل های پیشفرض اورکلاک رم هست که کار اور رو راحت میکنه بدون دانش زیادی

و کارخوه سازنده  حتما یه چیزی میدونسته که اومده این پروفایل  ها رو ساخته.

حالا بحث اینجاست من میخوام اور هم بکنم  تا 3000 یا 3300  بستگی به رم مورد نظر بهترین مورد رو میخوام انخاب کنم.

دوست من قطعات متفاوت در شرایط متفاوت بازده متفاوت دارند و همونطور هم که عرض کردم در گیمینگ بیش از 2400 چیزی جز سیستم ناپایدار در مدت زمان طولانی عایدتون نخواهد شد. اگر پافشاری بر اورکلاک دارین corsair platinum با قیمتی نجومی در کشور یا gskill trident-x 2666 با خنک کننده پیشنهاد میکنم که قیمتش مناسب تر اما ظاهرا ناموجوده

لینک به دیدگاه

دوستان یک سوال اگر روی مادربورد 2  رم مثل هم دوال چنل با باس 2400 روی 2 اسلات همرنگ

و 2 تا رم با باس  1600 دوال چنل از یک کمپانی دیگه روی 2 اسلات دیگه مادربورد بزاریم تیجه چی میشه ؟

لینک به دیدگاه

دوستان یک سوال اگر روی مادربورد 2  رم مثل هم دوال چنل با باس 2400 روی 2 اسلات همرنگ

و 2 تا رم با باس  1600 دوال چنل از یک کمپانی دیگه روی 2 اسلات دیگه مادربورد بزاریم تیجه چی میشه ؟

با احترام.

گمان میکنم اگر بصورت dual channel استفاده بشه با مشخصات مورد ضعیف تر تطابق پیدا میکنه(a chain that is only as strong as it's weakest linkبصورت خودکار فقط در صورت تفاوت ولتاژ کاری چک بفرمایین و پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه رم مانند سایر قطعات حساس نیست با قیمت مناسب بفروشین آنچه که دارین و یک کیت یکسان خریداری کنین.

اما در هر حال امیدوارم دوستان دقیق تر راهنمایی بفرمایند اگر موردی در عرایض بنده بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...