رفتن به مطلب

SNR Margin و Line Attenuation طبیعی هستن؟

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من چند وقته با اینترنت 512 مخابرات به مشکل برخورد کردم اینترنت هر از گاهی قطع میشه یا مرورگر پیچ رو با نمیکنه باید چند بار رفرش کنم زنگ زدم مخابرات گفتن خط نویز داره ولی این مشکل یه هفتست شروع شده پس چرا قبل از اون هیچ مشکلی نداشت ؟ حالا این اعداد و ارقام به نظرتون مشکل دارن

ticcnc7biagoe109vxup_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان من چند وقته با اینترنت 512 مخابرات به مشکل برخورد کردم اینترنت هر از گاهی قطع میشه یا مرورگر پیچ رو با نمیکنه باید چند بار رفرش کنم زنگ زدم مخابرات گفتن خط نویز داره ولی این مشکل یه هفتست شروع شده پس چرا قبل از اون هیچ مشکلی نداشت ؟ حالا این اعداد و ارقام به نظرتون مشکل دارن

درود

SNR Margin باید بالای 12 باشه و Line Attenuation زیر 60 تا حدودی بشه گفت قابل تحمل ولی بهتره SNR Margin بالای 30 و Line Attenuation زیر 20 باشه
لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من وقتی بحث خط شما نویز داره میاد وسط به معنای مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد و لطفا یا بد و بیرا بگید و قطع کنید و یا اجازه بدین ما با ساده فرض کردن شما بهتون بد و بیرا بگیم بعد قطع کنید هست.

لینک به دیدگاه

بسیاری از دوستان پس از ریشه یایی های فراوان به "پرتگاه شخصیتی" میرسند که آیا چیزی بگویند و در حقشان کوتاهی شود یا چیزی نگویند و بازهم در حقشان اجحاف شود.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من وقتی بحث خط شما نویز داره میاد وسط به معنای مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد و لطفا یا بد و بیرا بگید و قطع کنید و یا اجازه بدین ما با ساده فرض کردن شما بهتون بد و بیرا بگیم بعد قطع کنید هست.

منظورتون چیه از این حرف ها ؟ میخواید آمار پستاتون بالا بره ؟! :-?

لینک به دیدگاه

منظورتون چیه از این حرف ها ؟ میخواید آمار پستاتون بالا بره ؟! :-?

دوست من بزودی متوجه منظور بنده خواهید شد.

کامیاب باشین.

لینک به دیدگاه

وقتی نویز داره میگه برو از سیم ورودی اول ساختمون مودم رو مستقیم به سیم تلفن وصل کن توی خونه هم همه ی پریز تلفن هارو ازاد کن بعد دو حالت داره یا درست میشه که هیچ یا نمیشه که اونموق زنگ بزن بگو بدون انشعاب مستقیم وصلش کردم ولی اونجوریه که دیگه برات درستش میکنن

لینک به دیدگاه

http://www.skydoc.ir/2019/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-adsl.html

وضعیت SNR شما که خیلی عالیه موندم چرا مخابرات گرفتی...الان اسیاتک طرح داره یا های وب.

ویرایش شده توسط vbigdeli
لینک به دیدگاه

http://www.skydoc.ir/2019/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-adsl.html

وضعیت SNR شما که خیلی عالیه موندم چرا مخابرات گرفتی...الان اسیاتک طرح داره یا های وب.

درود دوست عزیز Downstream مهمه که برای ایشون 7db هست که طبق همین لینکی که شما قرار دادین خیلی بد هست .

6dB و کمتر      =    بسیار بد همراه با مشکلات جدی

7dB-10dB    =    بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد

11dB-20dB  =   خوب

20dB-28dB =  عالی

29dB و بیشتر  =  بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت … حالشو ببر !

لینک به دیدگاه

اسپیلیتر رو عوض کردم اعداد و ارقام یه خورده تغییر کرد الیته کابل تلفن هم نزدیک به کابل برق بود که احتمالا بی تاثیر نبوده

54qifoa5dg5sb1waq7l3_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اسپیلیتر رو عوض کردم اعداد و ارقام یه خورده تغییر کرد الیته کابل تلفن هم نزدیک به کابل برق بود که احتمالا بی تاثیر نبوده

54qifoa5dg5sb1waq7l3_thumb.jpg

درود

اگر میتونی به سیمی که از کوچه وارد خونه میشه مدمو وصل کنی بعد ارقامو چک کنی باز بهتره. یک بار هم کل تلفنهای روی خط رو قطع کن فقط مودم باشه ببین ارقام چطوره

اینجوری میتونی ببینی مورد از سیم کشی داخلیه و نویز تلفن هاست یا مشکل از جای دیگست

لینک به دیدگاه

درود

اگر میتونی به سیمی که از کوچه وارد خونه میشه مدمو وصل کنی بعد ارقامو چک کنی باز بهتره. یک بار هم کل تلفنهای روی خط رو قطع کن فقط مودم باشه ببین ارقام چطوره

اینجوری میتونی ببینی مورد از سیم کشی داخلیه و نویز تلفن هاست یا مشکل از جای دیگست

من دقت نکردم ولی تابحال اینهمه تفاوت در down و up ندیده بودم!

--

عزیز از همسایه ها هم سوال کنین ببینید اگر از شرکت های دیگه اینترنت دارن چی میگن یا یه لحظه برید قسمت مدیریت مودمشون شاید اونا هم به همین مشکل خوردن..

اگر اوکی نشد یک مودم 3G هواوی بگیرید و از اینترنت همراه استفاده کنید ولی کلا مودم های فلش هواوی آنتن دهی بسیار بیشتری به نسبت موبایل ها دارن و مثلا مودم 3G 150 تومنی وای فای دار کاملا ارزششو داره برای خرید.wimax هم گرونه.البته اینترنت همراه مسایل خودشو داره از لحاظ افت کیفیت و ملاک کیفیت اینترنت هیچ وقت سرعت دانلود نیست بلکه packet loss هستش در کنار سرعت دانلود و آپلود.

ویرایش شده توسط vbigdeli
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...