رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کیبرد و موس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ، بنده قصد خرید موس و کیبرد رو داشتم ، حدود ۲۰۰ هم می تونم هزینه کنم. با توجه به نکات زیر می خواستم من رو راهنمایی کنید.

۱) موس و کیبرد وایرلس باشند.

۲) من سیستمم کلا روشن هست و خاموش نمی کنم ، برای همین موس و کیبرد بتونند حداقل ۲-۳ ماه باتری نگه دارند (با سیستم روشن) .

۳) من با سیستم بازی هم می کنم ، نمی خوام خیلی حرفه ای باشند ولی حداقل مشکل اذیت کننده ای در بازی نداشته باشند.

۴) ترجیحا موس خوش دست باشه و تایپ با کیبرد راحت باشه.

۵) ترجیحا طراحی خوبی داشته باشند.

خودم این ست رو انتخاب کردم . 

https://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000/MFC-00001#details

چون این ست حالت sleep نداره ، می ترسم از لحاظ باتری به مشکل بخورم ، دوستانی که این ست رو دارند ممنون می شم تجربشون رو با من به اشتراک بگذارند .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ، بنده قصد خرید موس و کیبرد رو داشتم ، حدود ۲۰۰ هم می تونم هزینه کنم. با توجه به نکات زیر می خواستم من رو راهنمایی کنید.

۱) موس و کیبرد وایرلس باشند.

۲) من سیستمم کلا روشن هست و خاموش نمی کنم ، برای همین موس و کیبرد بتونند حداقل ۲-۳ ماه باتری نگه دارند (با سیستم روشن) .

۳) من با سیستم بازی هم می کنم ، نمی خوام خیلی حرفه ای باشند ولی حداقل مشکل اذیت کننده ای در بازی نداشته باشند.

۴) ترجیحا موس خوش دست باشه و تایپ با کیبرد راحت باشه.

۵) ترجیحا طراحی خوبی داشته باشند.

خودم این ست رو انتخاب کردم . 

https://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000/MFC-00001#details

چون این ست حالت sleep نداره ، می ترسم از لحاظ باتری به مشکل بخورم ، دوستانی که این ست رو دارند ممنون می شم تجربشون رو با من به اشتراک بگذارند .

با سلام.

منظورتون از 2.3 ماه رو لطفا شفاف بفرمایین.

لینک به دیدگاه

عذر میخوام اگه بد متوجه شدم ولی به عنوان مثال ماوس razer mamba باتریش تقریبا 12 ساعت بصورت استفاده ی مداوم در حالت بدون سیم و بدون نور اضافی شارژ نگه می داره و با بیشترین روشنایی 7 ساعت. درصورت اتمام شارژ میتونین سیمش رو وصل کنین که ضمن شارژ شدن استفاده هم انجام بدین یا شب تا صبح بگذارینش روی charging dock جهت شارژ مجدد و نیازی به تعویص باتری نیست و مانند  گوشی موبایل عمل میکنه و باتریش به همون شکل هست تقریبا. بازهم اگه سوالتون رو اشتباه متوجه شدم عذر میخوام.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...