رفتن به مطلب

بهترین ssd برای گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

از نظر انکه طی مدت زمان و هزینه یک گیمر برای سیستم خودش این بد نیس که یه ذره به اطلاف وقت مخصوصا در زمان لود توجه کنه .

با اومدن ssd ها به بازار و بهتر شدن قیمت انها در حال حاضر بد نیس که به فکر خریدش باشین

ssd ها مدل های بسیار متفاوتی دارند که در تقسیم اولیه ان به درگاه تبادل اطلاعات اون ها توجه کرد از m2 . sata6.درگاه های تک پین اسلات های مادربرد.

بهترین سرعت را ‍m2 میدهد و از بین اسلات و ساتا، ساتا بهتره چون گرمای تولیدی اون به گرافیک نمی خوره.

حالا می مونه سرعت تبادل که از نظر من ان را باید با قیمت محصول بسنجیم زیرا که در بعضی مواقع سرعتssd به قیمتش نمی چربه .

طبق اخرین مقالات بهترین کارایی نسبت به سرعت بر مبنایه زیر است که من سه تای اول رو اشاره می کنم

The best SSD

SAMSUNG 850 EVO

69.00 View at Amazon Germany

Hits 500 MB/s read speeds

Outperforms more expensive SSDs

Great price per gigabyte

Speed can drop under heavy prolonged write lo

Read More

The best budget SSD

CRUCIAL BX100

€351.00 View at Amazon Germany

Best price on the market

Only slightly slower than more expensive SSDs

Great power efficiency

No hardware encrypt

Best high end

Sumssung pro 850

259.00 View at Amazon Germany

Fastest consumer SSD

10 year warranty

Pricier than Samsung 850 EVO for small speed gains

که هر سه در لیون موجوده من خودم بشخصه اون گزینه اول گرفتم البته ۲۵۰ گیگشو سرعت لود و استارت اپم روانی شده پشنهاد میکنم اگه پولشو دارین دو تا بگیرین که یکیش بشه واس گیم یکیش واس ویندوز

لینک به دیدگاه

از نظر انکه طی مدت زمان و هزینه یک گیمر برای سیستم خودش این بد نیس که یه ذره به اطلاف وقت مخصوصا در زمان لود توجه کنه .

با اومدن ssd ها به بازار و بهتر شدن قیمت انها در حال حاضر بد نیس که به فکر خریدش باشین

ssd ها مدل های بسیار متفاوتی دارند که در تقسیم اولیه ان به درگاه تبادل اطلاعات اون ها توجه کرد از m2 . sata6.درگاه های تک پین اسلات های مادربرد.

بهترین سرعت را ‍m2 میدهد و از بین اسلات و ساتا، ساتا بهتره چون گرمای تولیدی اون به گرافیک نمی خوره.

حالا می مونه سرعت تبادل که از نظر من ان را باید با قیمت محصول بسنجیم زیرا که در بعضی مواقع سرعتssd به قیمتش نمی چربه .

طبق اخرین مقالات بهترین کارایی نسبت به سرعت بر مبنایه زیر است که من سه تای اول رو اشاره می کنم

The best SSD

SAMSUNG 850 EVO

69.00 View at Amazon Germany

Hits 500 MB/s read speeds

Outperforms more expensive SSDs

Great price per gigabyte

Speed can drop under heavy prolonged write lo

Read More

The best budget SSD

CRUCIAL BX100

€351.00 View at Amazon Germany

Best price on the market

Only slightly slower than more expensive SSDs

Great power efficiency

No hardware encrypt

Best high end

Sumssung pro 850

259.00 View at Amazon Germany

Fastest consumer SSD

10 year warranty

Pricier than Samsung 850 EVO for small speed gains

که هر سه در لیون موجوده من خودم بشخصه اون گزینه اول گرفتم البته ۲۵۰ گیگشو سرعت لود و استارت اپم روانی شده پشنهاد میکنم اگه پولشو دارین دو تا بگیرین که یکیش بشه واس گیم یکیش واس ویندوز

با سلام و احترام.

مورد دیگه ای که ssd به بهینش شدنش کمک میکنه شبیه ساز ها و بازی های به شدت ماد شده هستند که گاهی کندی خواندن اطلاعات از روی هارددیسک باعث بوجود آمدن وقفه و نا روانی میشن و همچنین مشکل pop-up  (ظاهر شدن ناگهانی اشیا) و موارد اینچنینی کاسته میشه.کسانی که بازهم علاقه دارند حداقل روی کاغذ امتیاز حدودا دوبرابری بگیرند بدلیل وجود محدودیت ساتا میتونن از raid 0 استفاده کنند هرچند از لحاظ کارایی زیاد منطقی بنظر نمیاد.و البته در برخی مطالب پیش بینی شده بود که تا 2 سال آینده قیمت ssd به هارددیسک بسیار نزدیک خواهد شد و شاید حتی برابر و این باعث میشه که دوستان بیشتری بتونن از این قطعه لذت ببرند . و سامسونگ 850evo مانند شما با توجه به قیمت گزینه ی بسیار هوشمندانه ایست با در نظر گرفتن اینکه یک عدد 128 هم برای ویندوز و هم نرم افزار و بازی ها ناکافیست .

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

Sumssung pro 850

SAMSUNG 850 EVO

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

Sumssung pro 850

SAMSUNG 850 EVO

با احترام.

مدل pro با وجود جذابیت و عمر بیشتر در کاربری گیمینگ چیزی فراتر از evo نصیب دوستان نمیکنه و هزینه ی بیشترش رو میتونن خرج ظرفیت بیشتر با کمی اضافه کردن به مبلغ کنن یا تهیه ی یک ssd جدا برای مواردی که عملیات خواندن و نوشتن های زیادی داره و ویندوزشون

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و تشکر از استارتر عزیز بابت تاپیک مفیدشون.

یه سوال دارم اونم اینه که ssd ویندوز تاثیری روی بازی ها نداره؟

ودیگر اینکه خرید یه ssd برای گیم که نهایتا با توجه به بودجه خودم 250گیگه کار عاقلانه ایه؟ آخه الان حجم بازی ها داره روز به روز بیشتر میشه...

ویرایش شده توسط Nuncio
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و تشکر از استارتر عزیز بابت تاپیک مفیدشون.

یه سوال دارم اونم اینه که ssd ویندوز تاثیری روی بازی ها نداره؟

ودیگر اینکه خرید یه ssd برای گیم که نهایتا با توجه به بودجه خودم 250گیگه کار عاقلانه ایه؟ آخه الان حجم بازی ها داره روز به روز بیشتر میشه...

با احترام.

به زبان ساده و غیر فنی پردازنده اطلاعات رو برای پردازش از رم میگیره اما قبل از اون چون نمیتونه با هارددیسک مستقیما ارتباط برقرار کنه و سرعت تبادل رم به مراتب بالاتره اطلاعات ابتدا روی رم قرار میگیرن و سپس به  پردازنده منتقل میشن (از پردازش به مقوله ی کش بدلیل پیچیده نشدن اجتناب میکنم)

با توجه به سرعت به مراتب کمتر هارددیسک این عملیات دچار گلوگاه میشه و اینجاست که پای ssd به میان میاد و با سرعت خواندن و نوشتن به مراتب بالاتر موجب کاهش این گلوگاه و افزایش سرعت انتقال میشه.

با این اوصاف درصورتی که بازی شما روی درایوی از ssd قرار نداشته باشه این گلوگاه همچنان وجود داره و قرار دادن ویندوز به تنهایی کمک قابل ملاحظه ای به شما نخواهد کرد.

درمورد ظرفیت 250 هم باید عرض کنم کفایت میکنه تا زمانی که قیمت ssd ها به هارددیسک نزدیک بشه.20gb یا 25gb حد اکثر برای over provisioning در نظر بگیرین.  30gb برای ویندوز , hibernation هم غیر فعال کنین و 10gb برای نرم افزارهای با توجه به این که کاربریتون گیم هست شاید همین مقدار هم نیاز نباشه. نزدیک 200gb یا 190gb  براتون باقی میمونه و کمتر بازی ای حجمش از 50 میگذره بخصوص اگر فاقد زبان های غیر انگلیسی باشه به مراتب کمتر خواهد بود. و اگر مایلین هم زمان بیش از 4 بازی! روی سیستم داشته باشین میتونین به هارددیسک انتقالش بدین چون همه از مزایای ssd بهره ی آنچنانی نمی برند.  

لینک به دیدگاه

با احترام.

به زبان ساده و غیر فنی پردازنده اطلاعات رو برای پردازش از رم میگیره اما قبل از اون چون نمیتونه با هارددیسک مستقیما ارتباط برقرار کنه و سرعت تبادل رم به مراتب بالاتره اطلاعات ابتدا روی رم قرار میگیرن و سپس به  پردازنده منتقل میشن (از پردازش به مقوله ی کش بدلیل پیچیده نشدن اجتناب میکنم)

با توجه به سرعت به مراتب کمتر هارددیسک این عملیات دچار گلوگاه میشه و اینجاست که پای ssd به میان میاد و با سرعت خواندن و نوشتن به مراتب بالاتر موجب کاهش این گلوگاه و افزایش سرعت انتقال میشه.

با این اوصاف درصورتی که بازی شما روی درایوی از ssd قرار نداشته باشه این گلوگاه همچنان وجود داره و قرار دادن ویندوز به تنهایی کمک قابل ملاحظه ای به شما نخواهد کرد.

درمورد ظرفیت 250 هم باید عرض کنم کفایت میکنه تا زمانی که قیمت ssd ها به هارددیسک نزدیک بشه.20gb یا 25gb حد اکثر برای over provisioning در نظر بگیرین.  30gb برای ویندوز , hibernation هم غیر فعال کنین و 10gb برای نرم افزارهای با توجه به این که کاربریتون گیم هست شاید همین مقدار هم نیاز نباشه. نزدیک 200gb یا 190gb  براتون باقی میمونه و کمتر بازی ای حجمش از 50 میگذره بخصوص اگر فاقد زبان های غیر انگلیسی باشه به مراتب کمتر خواهد بود. و اگر مایلین هم زمان بیش از 4 بازی! روی سیستم داشته باشین میتونین به هارددیسک انتقالش بدین چون همه از مزایای ssd بهره ی آنچنانی نمی برند.  

ممنون آقا محسن توضیح بسیار خوب و کاملی دادین.عیدتون هم مبارک!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بشخصه 128 پرو رو ترجیح می دم به 250 evo چون درسته در ظاهر انچان افزایش پرفومنسی نداریم اما در باطن عمر بیشتری (فکر کنم دو برابر بود) داره و کلا یک سرو گردن ازش بالاتره...و اینکه واقعا 128 گیگ اضافه از نظر من بجایی نمیرسه و اگه واقعا لازم داشته باشم یک روزی بازهم 256 پرو می گیرم چون واقعا ارزش این پول بیشتر رو داره (الان من 100 گیگ با نرم افزار هام جا گرفته درایو ویندوزم، نهایتم اون بازی مورد نظرمو که می خوام بازی کنم میریزیم بازی می کنم پر میشه میره بقیه هم ارشیو نگه میدارم)...!  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

با سلام و احترام.

مورد دیگه ای که ssd به بهینش شدنش کمک میکنه شبیه ساز ها و بازی های به شدت ماد شده هستند که گاهی کندی خواندن اطلاعات از روی هارددیسک باعث بوجود آمدن وقفه و نا روانی میشن و همچنین مشکل pop-up  (ظاهر شدن ناگهانی اشیا) و موارد اینچنینی کاسته میشه.کسانی که بازهم علاقه دارند حداقل روی کاغذ امتیاز حدودا دوبرابری بگیرند بدلیل وجود محدودیت ساتا میتونن از raid 0 استفاده کنند هرچند از لحاظ کارایی زیاد منطقی بنظر نمیاد.و البته در برخی مطالب پیش بینی شده بود که تا 2 سال آینده قیمت ssd به هارددیسک بسیار نزدیک خواهد شد و شاید حتی برابر و این باعث میشه که دوستان بیشتری بتونن از این قطعه لذت ببرند . و سامسونگ 850evo مانند شما با توجه به قیمت گزینه ی بسیار هوشمندانه ایست با در نظر گرفتن اینکه یک عدد 128 هم برای ویندوز و هم نرم افزار و بازی ها ناکافیست .

درود بر شما،

SSD واقعا ارزش هزینه کردن رو داره.... دقیقا بابت توضیحاتی که دوستان و شما فرمودید... عملکرد غیر قابل مقایسه با HDD دارد.

لینک به دیدگاه

مشکل من با SSD تعریفی هست که از  عمر و سرعتش میشه  دقیقا عمر SSD چطور تعریف میشه؟ چرا باید یک مدل عمرش دو برابر مدل دیگه باشه؟ مثلا اگر هفته ای 50 گیگ روی SSD دیتا نوشته بشه چقدر عمر می کنه!؟و روی یکی دیگه با طول عمر دو برابر چند سال میشه؟ همینطور درباره سرعت اینکه چرا سرعت در حالت خواندن و نوشتن همزمان کم میشه نسبت به زمانی که فقط خواندن هست یا نوشتن

لینک به دیدگاه

مشکل من با SSD تعریفی هست که از  عمر و سرعتش میشه  دقیقا عمر SSD چطور تعریف میشه؟ چرا باید یک مدل عمرش دو برابر مدل دیگه باشه؟ مثلا اگر هفته ای 50 گیگ روی SSD دیتا نوشته بشه چقدر عمر می کنه!؟و روی یکی دیگه با طول عمر دو برابر چند سال میشه؟ همینطور درباره سرعت اینکه چرا سرعت در حالت خواندن و نوشتن همزمان کم میشه نسبت به زمانی که فقط خواندن هست یا نوشتن

با سلام.

تصمیم گیری و قضاوت رو به عهده ی خودتون میگذارم.

""Worrying about the endurance of modern SSDs makes no more sense than worrying about the endurance of the spinning drive you use now.""

http://www.pcworld.com/article/2856052/grueling-endurance-test-blows-away-ssd-durability-fears.html

http://www.anandtech.com/show/8747/samsung-ssd-850-evo-review/4

http://uk.hardware.info/reviews/4178/10/hardwareinfo-tests-lifespan-of-samsung-ssd-840-250gb-tlc-ssd-updated-with-final-conclusion-final-update-20-6-2013

http://techreport.com/review/27436/the-ssd-endurance-experiment-two-freaking-petabytes

موفق باشین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان همیشه میگیم چرا این گرون شد و ...

الان برای من سوال پیش اومده چرا این SSD 850 EVO 250G اینقدر ارزون شده تو بازار

خیلی شک برانگیز شده قیمتش

از اونطرف هم برند های دیگه توی بازار اصلاً تغییر قیمت آنچنانی نداشتن

نکنه یجای کارش میلنگه (البته منظورم کلیت محصول سامسونگ نیستااا منظورم این هایی هست که وارد بازار ما شدن ، آخه کاهش قیمت اینجوری هر کاریش کنید مشکوک میزنه )

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان همیشه میگیم چرا این گرون شد و ...

الان برای من سوال پیش اومده چرا این SSD 850 EVO 250G اینقدر ارزون شده تو بازار

خیلی شک برانگیز شده قیمتش

از اونطرف هم برند های دیگه توی بازار اصلاً تغییر قیمت آنچنانی نداشتن

نکنه یجای کارش میلنگه (البته منظورم کلیت محصول سامسونگ نیستااا منظورم این هایی هست که وارد بازار ما شدن ، آخه کاهش قیمت اینجوری هر کاریش کنید مشکوک میزنه )

دلیلش خود سامسونگ هست که به شدت قیمت های جهانی این درایو ها رو کاهش داده تا بقیه رقبا رو از صحنه بیرون کنه.

لینک به دیدگاه

دلیلش خود سامسونگ هست که به شدت قیمت های جهانی این درایو ها رو کاهش داده تا بقیه رقبا رو از صحنه بیرون کنه.

بله ایشون کاملا درست میفرماین و البته offer های بسیار زیادی هم در سایت های متفاوت برای این ssd بوده با قیمت های استثنایی که البته فکر نمیکنم در قیمت داخلی ما تاثیری بگذاره. و امیدوار هستم که این کاهش قیمت با همین روند ادامه پیدا کنه و در منابع قابل تکیه ای به نزدیک شدن و یا برابری قیمت ssd به هارددیسک در 2 سال آینده اشاره شده با توجه به اینکه هزینه ی  فرایند تولید روز بروز داره کاهش پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه

ظاهرا گارانتی تو ایران هم نداره برای همین ارزون تره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

دوستان امروز بالاخره وقت شد یه سر رفتم بازار جریان این سامسونگ رو دراوردم 

خوشبختانه مورد خاصی نبود هیچ بلکه این سامسونگ های Evoرو ایمانتک گارانتی کرده قیمت 250 گیگ هم 370 بود (البته یکجا سوال کردم به احتمال زیاد ارزونتر هم پیدا بشه کرد )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...