رفتن به مطلب

رم پیشنهادی برای ارتقای رم مادربورد G41MT-ES2L

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مادربورد سیستم من مدل G41MT-ES2L  هستش. با اینکه داخل سایت گیگابایت نوشته تا فرکانس 1333 جواب میده ولی رو ی مادربورد بغل اسلاتهای رم نوشته Dual Channel  DDR3 1066  .  حالاتصمیم دارم  رم سیستم رو ارتقا بدم در حال حاضر دوتا رم 1GB ژل ( GEIL) نصبه. الان اگر بخوام مثلا رم  سیستم رو تا 8 ارتقا بدم. یک دونه رم 8 جواب میده یا اینکه باید دو تا رم 4gb بگیرم؟ و اینکه کدوم فرکانس رو برای رم 1066 یا 1333 در نظر بگیرم؟و اینکه CPUهم باید عوض شه؟ اگر هم چند مدل رم رو هم دوستان معرفی کنند ممنون میشم

لینک به دیدگاه

سلام. من چند تا مادربرد G41 از برندهای مختلف را تست کرده ام و یک سری اطلاعات بدست آورده ام. باید دو تا 4GB بگیرید. فقط باید به چند مورد دقت کنید:

یک: باس 1333 هیچ مشکلی ندارد.

دو: باید هر ماژول رم، ۱۶ چیپ داشته باشد.

سه: احتمالا باید دست دوم بخری و قیمتش کمی بالاتر از رمهای ۸ چیپ باس 1333 است.

من رم Kingston بازسازی شده با یک سال گارانتی خریدم ۱۱۵ که حدود ۱۵ تومن از رمهای آک Kingston با ۸ چیپ گرونتر بود. بعد از اون یه Patriot و یه Apacer دست دو از ایسام و شیپور خریدم که ارزونتر هم در اومد.

نیازی به تعویض CPU نیست چون در این سیستم، کنترلر حافظه داخل خود پل شمالی هست و داخل CPU نیست.

هر سه برند بالا براحتی تست استرس AIDA64 را گذروندن. ولی Kingston نمیتونست memtest86 رو بگذرونه. حتی رم Kingston با گارانتی ایمانتک هم این تست رو پاس نکرد ولی AIDA64 رو پاس کرد.

ضمنا من X5460 رو هم رو این چیپ امتحان کردم و براحتی جواب میده.

لینک به دیدگاه

درود

این مادربرد هر ماژول نهایت 4 گیگ رو فرکانس 1066 یا 1333 را روی اورکلاک FSB جواب میده (فرکانس FSB روی 333 تنظیم بشه 1333 کلاک رم میزنه)

شما دو عدد 1600 کینگ استون 4 گیگ بگیر نصب کن خودش رو 1066 باید بوت بشه با اور دستی پردازنده میتونید 1333 ست کنید

لینک به دیدگاه

من رم ADATA 4GB 1600 رو تست کردم. سیستم بوت نمیشه. حتی رمهای ADATA 4GB 1333 و Apacer 4GB 1333 با هشت چیپ رو هم تست کردم. سیستم بوت نمیشه.

لینک به دیدگاه

من رم ADATA 4GB 1600 رو تست کردم. سیستم بوت نمیشه. حتی رمهای ADATA 4GB 1333 و Apacer 4GB 1333 با هشت چیپ رو هم تست کردم. سیستم بوت نمیشه.

یعنی از یه برند دیگه خرید کنم؟ یا اینکه به خاطر هشت چیپ بودنش جواب نداد و باید 16 چیپ بگیرم؟ تعداد چیپ ها رو از روی شماره مدل میشه فهمید؟

ممنون از دوستانی که جواب دادند. اینجا دکمه تشکر نداره؟

لینک به دیدگاه

یعنی از یه برند دیگه خرید کنم؟ یا اینکه به خاطر هشت چیپ بودنش جواب نداد و باید 16 چیپ بگیرم؟ تعداد چیپ ها رو از روی شماره مدل میشه فهمید؟

ممنون از دوستانی که جواب دادند. اینجا دکمه تشکر نداره؟

منظورم اصلا برند نبود. فقط گفتم که اینها رو تست کردم. باید حتما ۱۶ چیپ بگیرید. چیپ G41، فقط با این نوع حافظه کار میکنه. احتمالا نو گیرتون نمیاد. خود من یه Patriot از دیوار گیر اوردم. یه Apacer هم از ایسام. Kingston رو هم از فروشگاه خریدم. باز هم بگم: ۱۶۰۰ با ۱۶ چیپ رو هم تست کردم جواب نداد ولی فقط یک مورد رو تست کردم. در هر صورت توصیه نهایی من اینه: 1333 با ۱۶ چیپ.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...