رفتن به مطلب

از بین رفتن اطلاعات هاردهای SSD در صورت عدم استفاده از آنها در طی 1 هفته!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

post-16909-0-62390300-1437237321_thumb.jpgpost-16909-0-04604100-1437237474_thumb.jpg

همانطور که در مطالب پیشین در مورد درایوهای SSD صحبت کردیم و دیدیم که درایوهای وضعیت جامد(SSD) برتری های چشمگیری نسبت به دیسک های سخت دارند، اما اکنون  به گفته اتحادیه فناوری درایوهای وضعیت جامد JEDEC، مطلع شدیم که اگر تنها یک هفته این درایوها خاموش بمانند و انرژی الکتریسیته وارد مدار آنها نشود، ممکن است داده های خود را از دست بدهند.

طی تحقیقات و بررسی های انجام شده  مشخص شده است که اگر یک درایو SSD به مدت یک هفته روشن نشود،امکان این وجود دارد که داده های  نگه داری شده در آن ممکن است به تدریج از بین بروند یا خراب شوند. البته این زمانبندی برای کاربران خانگی که روزانه سیستم خود را روشن و استفاده می کنند؛ احتمالاً جای نگرانی نخواهد بود. با این حال در دیسک های سخت (HDD) چنین مشکلی بکلی وجود ندارد.

مدت زمانی که داده ها بر روی یک درایو SSD به صورت  پایدار می مانند، به ازای هر 5 درجه سلسیوس افزایش دما در محیط نگه داری درایو، نصف می شود. دیسک های سخت معمولی را می توان در بازه دمایی 40- تا 70 سانتیگراد نگه داری کرد و هیچ اثر مخربی نخواهد داشت اما درایوهای SSD شرایط کاملاً متفاوت تری دارند و نگه داری آنها تنها برای چند روز در چنین دمایی نظیر تابستان و در داخل اتومبیل، می تواند به خرابی آن در استفاده طولانی مدت منجر شود.

اگر شما یک درایو SSD می خرید زیاد روی طول عمر آن حساب باز نکنید چون با خرید یک SSD، لزوماً نمی توان بیش از 12 تا 24 ماه بر روی طول عمر آن حساب کرد و اگر یک درایو مربوط به سال های  2008 تا 2011 داشته باشید، شاید در آینده ای نه چندان دور کارایی خود را از دست بدهد. در همین رابطه شرکت امنیتی KoreLogic توصیه کرده است که کاربران از اطلاعات مهم خود روی رسانه های ذخیره سازی دیگر به طور مداوم پشتیبان (Backup) بگیرند.

اگر چه درایوهای SSD  از نظر سرعت خواندن و نوشتن بی نظیر هستند اما آنطور که به نظر می رسد اطلاعات به مرور زمان در آن ها از بین خواهد رفت و این یک چالش بزرگ برای درایو های SSD خواهد بود.

منبع:www.be6.ir

ویرایش شده توسط reza _boost
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یعنی بری مسافرت برگردی یک هفته ممکنه ویندوزت دیگه بالانیاد؟؟؟  :D

فکر نکنم اینجوری باشه مگه میشه اخه...  :-?

لینک به دیدگاه

با احترام.

بنده بیش از یک ماه نبودم رایانه روشن نشده بود اما زمان بازگشت همه چیز در حالت عادی بود! شاید این مورد برای همه صحت نداره و شاید هم شرایط متفاوت نتیجه متفاوت نشون بده

لینک به دیدگاه

با احترام.

بنده بیش از یک ماه نبودم رایانه روشن نشده بود اما زمان بازگشت همه چیز در حالت عادی بود! شاید این مورد برای همه صحت نداره و شاید هم شرایط متفاوت نتیجه متفاوت نشون بده

فکر کنم منظورش اینه که کامپیوتر رو از برق بکشی اینطوری میشه .

لینک به دیدگاه

فکر کنم منظورش اینه که کامپیوتر رو از برق بکشی اینطوری میشه .

احتمالش هست.

لینک به دیدگاه

احتمالا این حرف مال همون نسل اول ssd ها هست ... الان همچی مشکلی اصلا وجود نداره

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

وقتی کامپیوتر رو shut down میکنید هنوز جریان برق در کامپیوتر هست و برای ssd مشکلی پیش نمیاد اما وقتی کلا از برق میکشی اینطوری میشه....... البته فکر کنم نمیدونم بازم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یعنی شما میری مسافرت اب و برق و گاز رو از دمه کنتور قطع نمی کنید؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

درود

من یه اس اس دی 60 گیگ داشتم روش ویندوز ریخته بودم از اونموقع هم حدود یه سال تو جعبه بود

همین چند روز پیش دادم به پسرعمم دقیقاً داره از همون ویندوزم استفاده میکنه 

فکر کنم موردی که گفتین کلاً منتفیه با این موضوع  :D

لینک به دیدگاه

من 10 روز رفتم مسافرت سیستم اصلیم رو از برق کشیده بودم اما سیستم دوم برای دانلود روشن بود اما هیچ مشکلی برام پیش نیومد

لینک به دیدگاه

درود

خیر قربان سپرده بودم کسی برای آب دادن گل ها میومد نیازی نبود. اما برق پاور رو کشیده بودم.و ظاهرا این فرایند آنی اتفاق نمی افته و در مقادیر کم و به مرور صورت میگیره بر اساس برخی مطالب و البته ظاهرا دمای محیط هم تاثیر داره.در هر حال درمورد من نه در سامسونگ 850evo و نه در  crucial m550 این اتفاق نیافتاده بود.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

درود

اصلا لینک معتبری از این مطلب وجود داره؟ داخل اون سایت که هیچ لینکی نبود.

این مسئله یک هفته به شدت عجیبه!!!

بیشتر به نظر میاد این مطاب قدیمی باشه مخصوصا این بخش " اگر شما یک درایو SSD می خرید زیاد روی طول عمر آن حساب باز نکنید چون با خرید یک SSD، لزوماً نمی توان بیش از 12 تا 24 ماه بر روی طول عمر آن حساب کرد و اگر یک درایو مربوط به سال های  2008 تا 2011 داشته باشید، شاید در آینده ای نه چندان دور کارایی خود را از دست بدهد"

ویرایش شده توسط 8miles
لینک به دیدگاه

لینک معتبر بسیار است در موارد این چنینی اما 'درست یا نادرست' سوال صحیح هست.

recent presentation by hard drive maker Seagate's Alvin Cox warned that the period of time data is retained on some solid-state drives is halved for every 9°F (or 5°C) rise in temperature where its stored.

http://www.anandtech.com/show/9248/the-truth-about-ssd-data-retention

http://www.zdnet.com/article/solid-state-disks-lose-data-if-left-without-power-for-just-a-few-days/

بعضی ها به تعنه گفته بودن هنگامی که از ssd استفاده نمیشه باید درون فریزر قرار بگیره :)

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

در کل ssd برای backup و نگه داری فایل های مهم طراحی نشده. پس در صورت صحت مطالب حتی اگر از دست رفتن اطلاعات صورت بگیره نشان از کوتاهی شخص هست.

لینک به دیدگاه

شاید این شایعه رو رواج دادن که ذهن بقیه رو نسبت به ssd ها خراب کنن یا این که مال نسل گذشته ssd ها بوده. :-?  

لینک به دیدگاه

با توجه به عملکرد ضعیف seagate در عرصه ی ssd دور از ذهن بنظر نمیاد.یکی از دوستان برای از میان برداشتن این حاله ی ابهام با یک ssd قدیمی یک هفته باید از کامپیوتر دور باشه که امری بسیار سخت تر از اثبات صحت این جریان بنظر میاد  :)

لینک به دیدگاه

شایعه پرا کنی کنین قیمتش بیاد پایین [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

ویرایش شده توسط sohrab zar
لینک به دیدگاه

وقتی سیستم رو خاموش میکنی هیچ کدوم از پورت هایی که به هارد میرن ولتاژ ندارن پس این مورد کنسل هست.

ولی در مورد این که SSD حافظش رو از دست بده بعید میدونم به چند دلیل

یکیش این که این مورد باید برای سری اول SSD باشه

و دوم اینکه اگه همچین موردی در مورد SSD باشه شرکت های سازنده حتما یک باطری داخل SSD جایگذاری میکردند تا مشکل حل بشه.

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

وقتی سیستم رو خاموش میکنی هیچ کدوم از پورت هایی که به هارد میرن ولتاژ ندارن پس این مورد کنسل هست.

ولی در مورد این که SSD حافظش رو از دست بده بعید میدونم به چند دلیل

یکیش این که این مورد باید برای سری اول SSD باشه

و دوم اینکه اگه همچین موردی در مورد SSD باشه شرکت های سازنده حتما یک باطری داخل SSD جایگذاری میکردند تا مشکل حل بشه.

اره  ممکنه.

لینک به دیدگاه

لینک معتبر بسیار است در موارد این چنینی اما 'درست یا نادرست' سوال صحیح هست.

recent presentation by hard drive maker Seagate's Alvin Cox warned that the period of time data is retained on some solid-state drives is halved for every 9°F (or 5°C) rise in temperature where its stored.

http://www.anandtech.com/show/9248/the-truth-about-ssd-data-retention

http://www.zdnet.com/article/solid-state-disks-lose-data-if-left-without-power-for-just-a-few-days/

بعضی ها به تعنه گفته بودن هنگامی که از ssd استفاده نمیشه باید درون فریزر قرار بگیره :)

درود

تشکر بابت لینک ولی همینجا هم این مسئله رو تحت شرایط خاص اون هم برای SSD های قدیمی که از حداکثر میزان توان اسمی اونها استفاده شده باشه اون هم در شرایط دمایی خاص (بالای 40 درجه در حالت استفاده و30 درجه در حالت خاموش)

At 40°C active and 30°C power off temperature, a client SSD is set to retain data for 52 weeks i.e. one year. As the table shows, the data retention is proportional to active temperature and inversely proportional to power off temperature, meaning that a higher power off temperature will result in decreased retention

ر.ک. به نظرات کاربران ذیل اون مطلب

بیشتر به نظر میاد برخی با توجه به مطالب یک مقاله که در اون بدترین حالاتی که ممکنه! پیش بیاد تا یک SSD در مدت یک هفته اطلاعات رو از دست بده اقدام به نوشتن مطالب بر علیه SSd ها کردند

In a worst case scenario where the active temperature is only 25-30°C and power off is 55°C, the data retention can be as short as one week, which is what many sites have touted with their "data loss in matter of days" claims. Yes, it can technically happen, but not in typical client environment

ویرایش شده توسط 8miles
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

حالا نتیجه چی شد ؟
بخریم یا نخریم ؟
اطلاعات میپره ؟ نمی پره ؟
چون من کارم طراحیه و از سرعت پایین هاردیسک ها خسته شدم از این طرف هم برای اس اس دی ها این حرفها هست :|

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا نتیجه چی شد ؟

بخریم یا نخریم ؟

اطلاعات میپره ؟ نمی پره ؟

چون من کارم طراحیه و از سرعت پایین هاردیسک ها خسته شدم از این طرف هم برای اس اس دی ها این حرفها هست :|

مشکلی نداره شما بخر

تی اگه این حرف هم اصلا وجود نداشته باشه باید از اطلاعات مهم بک آپ بگیری

لینک به دیدگاه

اخیرا اثاث کشی داشتیم مدتی طول کشید تا کیس بیرون بیاد از جعبش هم جابجایی و هم تنبلی در از کارتنش بیرون آوردن ! (واقعا فارسی شیرینه همینه عجب جملاتی میشه ساخت)

هیچ اطلاعاتی پاک نشد!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...