رفتن به مطلب

بوت نشدن سیستم از روی cd کمک فوری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یک بار مین برد رو دیفالت کردم و بعد از اون خواستم ویندوز عوض کنم که دیدم اصلا از روی سی دی بوت نمیشه.

به این صورت که frist boot میزارم روی  cdrom چه از طریق بایوس چه از طریق f12 خب تا این جا روال معمول

بعد اون قسمت که باید یک کلید بزنید تا از روی سی دی بوت بشه کلید های زیادی رو میزنم ولی بعدش باز همون ویندوز قبلی میاد بالا

لطفا توجه داشته باشید

1- dvd رایتر سالم هست توی ویندوز سی دی هارو باز میکنه.

2- 4 تا حلقه سی دی ویندوز 7و 8.1وxpامتحان کردم هیچ کدوم بوت نشدن.

3- سی دی ها خط خش ندارند و یا خیلی کم هست روی سیستم های دیگه ok.

دوستان کمک کنید ویندوز خرابه سرعت پایین ولی نمیدونم چرا بوت نمیشه.

خیلی اعصاب خردکن

لینک به دیدگاه

• ارسال 61
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

یک دی وی دی رایتر ide هم امتحان کردم باز هم بوت نشد :(

لینک به دیدگاه

چند باز از روی سی دی بوت کردم هی ریست کردم الان دیگه نمینویسه یک کلید بزن تا سی دی بوت بشه فقط مینویسه from boot cd dvd و دیگه زیر چیزی نمینویسه؟؟

آیا سا تای دی وی دی رایتر مخصوصه یعنی باید باید به ساتای خاصی وصل بشه یا هر کدوم که وصل کردیم

آها یک مشکل دیگه الان اگر من یه سی دی بزارم داخل رایتر سیستم هنگ میکنه با فشاردن 10 یا 20 بار کلید dvd رایتر سی دی بیرون میاد و سیستم هم از هنگ در میاد.

تروخدا راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط *sajjad*
لینک به دیدگاه

احتمالا درایو نوری به درگاه بوت شدنی ساتا وصل نیست. جای کابل ساتا رو عوض کن. معمولا ساتای مادربوردها دو قسمت هستند که از طریق رنگ یا مکان جاگیری تفکیک می شن.

لینک به دیدگاه

با سلام

عذر میخوام اگه پاسخ سوال شما نیست و البته اون هم امیدوارم با راهنمایی دوستان مشکلش مرتفع بشه.

پیشنهاد بنده قرار دادن ستاپ ویندوز و بوتش درون فلش هست که سرعت نصب بالاتری رو هم براتون محیا میکنه. 

لینک به دیدگاه

بزار رو boot option #2 بعد امتحان کن ...

چنین گزینه ای در قسمت بوت نیست

لینک به دیدگاه

احتمالا درایو نوری به درگاه بوت شدنی ساتا وصل نیست. جای کابل ساتا رو عوض کن. معمولا ساتای مادربوردها دو قسمت هستند که از طریق رنگ یا مکان جاگیری تفکیک می شن.

چشم همین الان امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

با سلام

عذر میخوام اگه پاسخ سوال شما نیست و البته اون هم امیدوارم با راهنمایی دوستان مشکلش مرتفع بشه.

پیشنهاد بنده قرار دادن ستاپ ویندوز و بوتش درون فلش هست که سرعت نصب بالاتری رو هم براتون محیا میکنه. 

یعنی فایل های داخل دی وی دی ویندوز رو باید بریزم داخل فلش ؟؟؟

مگر نباید بوتیبل باشه!!؟؟؟؟

یکم توضیح بدید

لینک به دیدگاه

درسته روی مادربرد من 3 تا ساتا در یک راستا و یک ساتا در یک قسمت دیگه

و نوشته هاشون به صورت زیره

sata 0

sata 1

sata 2

sata 3

که الان دی وی دی رایتر به sata0 وصله و باز هم بوت نشد.

و متن یک کلید را فشار دهید تا بوت شود

لینک به دیدگاه

درسته روی مادربرد من 3 تا ساتا در یک راستا و یک ساتا در یک قسمت دیگه

و نوشته هاشون به صورت زیره

sata 0

sata 1

sata 2

sata 3

که الان دی وی دی رایتر به sata0 وصله و باز هم بوت نشد.

و متن یک کلید را فشار دهید تا بوت شود

چند تا از مادربردهای گیگا ی قدیمی رو دیده ام که ساتاهای آخری شون بوت شدنی هست، مثلا ایتلی های 775 پین. معمولا اولی ها عمودی کناره ی راست برد هستنو و آخری ها افقی و سمت پایین برد، که همینها بوت شدنی اند. کاری نداره یکی یکی بیآزما.
لینک به دیدگاه

چند تا از مادربردهای گیگا ی قدیمی رو دیده ام که ساتاهای آخری شون بوت شدنی هست، مثلا ایتلی های 775 پین. معمولا اولی ها عمودی کناره ی راست برد هستنو و آخری ها افقی و سمت پایین برد، که همینها بوت شدنی اند. کاری نداره یکی یکی بیآزما.

باشه

لینک به دیدگاه

به عنوان مثال بنده همچین موردی دارم Microsoft.Windows.7.Ultimate.SP1.x64.Integrated.December.2014-Maherz با آپدیت هاش  که iso هست .با نرم افزاری مانند virtual clone drive اقدام به mount کردنش کرده و میتونین کل اطلاعات رو در یک فولدر نگه داری کنین روی هارددیسک و فقط وقتی قصد نصب ویندوز دارین به فلش انتقال بدین . درون خودش فولدری بنام boot هست و فقط نیاز هست انتقالش بدین به فلش.نرم افزارهای متعددی هم برای bootable کردن موجوده در هرحال اگه نیاز باشه.بنده زیاد ویندوز تعویض میکنم چون در بسیاری موارد از نرم افزار های کرک شده استفاده نمی کنم و عوامل متعدد دیگر .با این کار در وقت صرفه جویی شده و سرعت انجام کار بالاتر رفته.

لینک به دیدگاه

به عنوان مثال بنده همچین موردی دارم Microsoft.Windows.7.Ultimate.SP1.x64.Integrated.December.2014-Maherz با آپدیت هاش  که iso هست .با نرم افزاری مانند virtual clone drive اقدام به mount کردنش کرده و میتونین کل اطلاعات رو در یک فولدر نگه داری کنین روی هارددیسک و فقط وقتی قصد نصب ویندوز دارین به فلش انتقال بدین . درون خودش فولدری بنام boot هست و فقط نیاز هست انتقالش بدین به فلش.نرم افزارهای متعددی هم برای bootable کردن موجوده در هرحال اگه نیاز باشه.بنده زیاد ویندوز تعویض میکنم چون در بسیاری موارد از نرم افزار های کرک شده استفاده نمی کنم و عوامل متعدد دیگر .با این کار در وقت صرفه جویی شده و سرعت انجام کار بالاتر رفته.

مرسی یه مشکل دیگه

فایل ایزو شده 3.82 گیگ فلشم 3.75گیگه فلش 8گیگ هم ندارم :(

لینک به دیدگاه

مرسی یه مشکل دیگه

فایل ایزو شده 3.82 گیگ فلشم 3.75گیگه فلش 8گیگ هم ندارم :(

رایت مود را گداشتم روی usb+hdd درسته؟

ببخشید شما که ایزو کردید  این فایل تکمیل

setup

boot

efi

cources

support

atuorun

bootmgr

bootmgr

sn

ویرایش شده توسط *sajjad*
لینک به دیدگاه

سلام

.ویندوز که اومد بالا اقدام به نصب ویندوز کن.

لینک به دیدگاه

فلش رو بوتیبل کردم از داخل بایوس frist boot از روی cdrom گذاشتم روی usb-hdd

بعدش سیو کردم و ریست شد و چند دکمه ی الکی زدم دیدم صفحه اومد نوشته بود ریکاوری روی کانکت کلیک کردم ویندوز  قبلی اومد بالا

چی کار کنم چرا بوت نمیشه

لینک به دیدگاه

نمیدونم چی شد که سی دی میزاشتم داخل رایتر اصلا نمیشناخت و سیستم بوق ممتد میزد

مین رو دوباره دیفالت کردم باز هم همون مشکل داره

لینک به دیدگاه

چنین گزینه ای در قسمت بوت نیست

منظور من اینه که شما بوت اول رو میزاری رو درایو نوری ولی باز با هارد بالا میاد حالا بوت اول رو بزار رو هارد و بوت دوم رو درایو نوری ... (خلاصه اینکه شاید جای اولویت بوت ها جا ب جا عمل میکنه)

لینک به دیدگاه

منظور من اینه که شما بوت اول رو میزاری رو درایو نوری ولی باز با هارد بالا میاد حالا بوت اول رو بزار رو هارد و بوت دوم رو درایو نوری ... (خلاصه اینکه شاید جای اولویت بوت ها جا ب جا عمل میکنه)

این کارم کردم ولی نشد

لینک به دیدگاه

این کارم کردم ولی نشد

درود

بررسی کنین داخل بایوس Boot secure فعال هست؟

همین طور Boot Mode رو چه گزینه ای هست؟

لینک به دیدگاه

اول برای ساتا اون درگاه افقی پایین مادربورد رو آزمودی؟

دوم اگر با فلش می خوای نصب کنی، قبل از کپی کردن فایلها روی فلش باید قابل بوتش کنی. توی محیط commamd به ترتیب:

diskpart

list disk

شماره ی فلش رو از اینجا به خاطر بسپار، مثلا n

select disk n

Clean

Create partition primary

select partition 1

active

format fs=ntfs

assign

exit

پس از خروج می تونی فایلها رو مستقیما از دیسک نصاب ویندوز کپی کنی توی فلش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...