رفتن به مطلب

راهنمایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان گرامی.والا من فرق بین کارت گرافیک رفرنس و غیر رفرنس رو نمیدونم.دوستان اگر راهنمایی دقیق کنن.خیلی لطف میکنن.با تشکر از همه

لینک به دیدگاه

با سلام.

به زبان کاملا ساده و قابل فهم رفرنس به معنای مدل مرجع هست و به عنوان مثال titan x فقط بصورت مرجع یعنی با استفاده از طراحی خود nvidia که سازنده ی قطعه هست ممکنه بوسیله ی برند های مختلف مانند گیگابایت بدون تغییر عرضه بشه . اما مدل های غیر مرجع که با کولر های افترمارکت ( خنک کننده هایی که شرکت هایی مانند همین گیگابایت طراحی میکنند ) و افزایش توان و کارایی و کاهش صدا و گرمای تولیدی و همچنین گاهی برد اختصاصی به بازار عرضه میشوند. تلاشم رو کردم که به ساده ترین حالت ممکن بیان کنم.درصورت وجود ابهام یا توضیحات بیشتر در خدمت هستم.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از شما دوست عزیز.کدومش بهتره؟؟

ویرایش شده توسط ali2040
لینک به دیدگاه

درصورتی که گردش هوای درون کیس مناسب باشه یقینا غیر رفرنس بدلیل کاهش نویز و در تقریبا در تمام موارد خنک کنندگی بیشتر. فن در مدل رفرنس بصورت blower یا دمنده عمل میکنه و یک  هیت سینک و یک فن کوچک که در سرعت زیادی به چرخ در میاد هوای گرم تولید شده توسط پردازنده گرافیکی رو به از پشت کیس به خارج منتقل میکنه(که در برخی شرایط چینش sli یا crossfire که فضا کم هست و گردش هوا بخوبی انجام نمی شود شاید عمل کرد مناسب تری داشته باشه) اما در غیر رفرنس اینگونه نیست و هوای گرم درون کیس به اطراف منتقل میشه به همین دلیل گردش هوای درون کیس باید مناسب باشه برای بهترین بازدهی که معمولا و در شرایط عادی یک فن ورودی از جلو و یا کنار و یک خروجی در پشت کیس هم این شرایط رو محیا میکنه.البته در بعضی موارد هم از خنک کننده ی آبی و همچنین در برخی موارد hybrid استفاده میشه که گمان نمیکنم پرداختن بهشون در اینجا لازم باشه.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

ممکنه بگید چطور غیر رفرنس بودن کارت رو میشه فهمید؟ببخشید سوال زیاد میپرسم چون واقعا اطلاع زیادی ندارم.

لینک به دیدگاه

در مشخصات واژه ی رفرنس ممکنه ذکر شده باشه و همچنین با توصیفاتی که انجام دادم بخوبی از روی ظاهر قطعه باید متوجه رفرنس بودنش بشین.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...