رفتن به مطلب

اورکلاک gtx 960

behnam74
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من evga gtx 960 ssc acx2.0 4gb دارم میخوام ببینم اگر کسی کارت gtx 960 رو اورکلاک کرده اطلاعاتشو و مشخصات سیستمشو بگه لطفا

تا ببینیم تا چه حد مطمعن اورکلاک میشه؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز.

مشخصات کامل سیستم؟

با نرم افزار evga precision یا msi after burner به راحتی و بدون ولتاژ دادن می توان کلاک هسته را تا 80 الی 100 مگاهرتز اورکلاک نمود. فقط پله پله کلاک هسته را افزایش دهید مثلاً 10mhz در هر بار تا هنگامی که ناپایداری در سیستم مشاهده کردید مثل کرش کردن و هنگ کردن سیستم. به نظر من با  msi after burner اورکلاک بکنید بهتره . 

بعدش با نرم افزار  msi kombustor از گرافیک تست پایداری بگیرید تا مطمئن شوید مشکلی در کار نیست. مدت زمان تست بین 8 تا 12 دقیقه باشد.

ویرایش شده توسط HEXATOR
لینک به دیدگاه

سلام دوستان من evga gtx 960 ssc acx2.0 4gb دارم میخوام ببینم اگر کسی کارت gtx 960 رو اورکلاک کرده اطلاعاتشو و مشخصات سیستمشو بگه لطفا

تا ببینیم تا چه حد مطمعن اورکلاک میشه؟

من اینکارت رو دارم. به نظرم اصلا اور نکن چون نیازی نیست و کارتت به صورت کارخانه ای تا خرخره اور شده.

کارتت بصورت کارخانه ای فرکانس بوستش تا 1.430 میزنه و این عالی هست. این کارت از جی وان گیگا هم بیشتر اور شده.

با این حال من با این کارت تونستم به فرکانس 1.540 و مموری 2.150 برسم.

راستی اسیک کارت شما چنده عزیز؟

ویرایش شده توسط mrg66
لینک به دیدگاه

دوستان من هر کاری میکنم نمیشه یعنی تا core clock یا memory clock رو بالا میبرم توی تست پایداری freeze میکنه

دور فن و ولتاز رو زیاد میکنم اصلا تغییری نمیکنه در طول تست همه چی نرماله دما و power و voltage طبیعی هستند

اما در هر صورت freeze میکنه مشخصات سیستمم اینه:

cpu=core i7 3770k

main=p8h77 vle

power=480w green

ram=6gb 1333hz

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من اگه به جای تو بودم اور نمیکردم چون خود کارت اور کارخانه ای شده . اگه هم اور کنی انقدر فرقی در بازی ها مشاهده نخواهی کرد در حد 2 الی 3 فریم  بیخودی فشار بر روی کارتت وارد نکن .ارزششو نداره

لینک به دیدگاه

دوستان من هر کاری میکنم نمیشه یعنی تا core clock یا memory clock رو بالا میبرم توی تست پایداری freeze میکنه

دور فن و ولتاز رو زیاد میکنم اصلا تغییری نمیکنه در طول تست همه چی نرماله دما و power و voltage طبیعی هستند

اما در هر صورت freeze میکنه مشخصات سیستمم اینه:

cpu=core i7 3770k

main=p8h77 vle

power=480w green

ram=6gb 1333hz

پله پله افزایش می دهید دیگه؟ چون گفتم 10mhz فقط هم یک مورد را افزاریش دهید یا کلاک هسته یا کلاک مموری.

لینک به دیدگاه

پله پله افزایش می دهید دیگه؟ چون گفتم 10mhz فقط هم یک مورد را افزاریش دهید یا کلاک هسته یا کلاک مموری.

بله پله پله اینکارو میکنم ولی نمیشه

لینک به دیدگاه

بله پله پله اینکارو میکنم ولی نمیشه

منظورم این هستش که بعد از اینکه 10mhz افزایش می دهید تست می گیرید؟ چون باید بعد از هر 10mhz تست بگیرید.

در کل باز هم اگر مشکلی به وجود آمد خودتون اورکلاک نکنید چون همانطور که دوستان گفتند تأثیر آنچنانی نخواهد داشت. می توانید از قابلیت بوست کارت استفاده کنید که با استفاده از نرم افزار evga precision امکان پذیر است.

لینک به دیدگاه

منظورم این هستش که بعد از اینکه 10mhz افزایش می دهید تست می گیرید؟ چون باید بعد از هر 10mhz تست بگیرید.

در کل باز هم اگر مشکلی به وجود آمد خودتون اورکلاک نکنید چون همانطور که دوستان گفتند تأثیر آنچنانی نخواهد داشت. می توانید از قابلیت بوست کارت استفاده کنید که با استفاده از نرم افزار evga precision امکان پذیر است.

بله ممکنه در تست اول مشکلی نداشته باشه ولی در تست دوم مشکل دار بشه

لینک به دیدگاه

مشکل از بایوسه که ولتاژش و میزان پاورش واسه اور بهینه نیست. بهت فایل بایوس بدم میتونی بایوست گرافیکت رو آپگرید کنی؟

لینک به دیدگاه

مشکل از بایوسه که ولتاژش و میزان پاورش واسه اور بهینه نیست. بهت فایل بایوس بدم میتونی بایوست گرافیکت رو آپگرید کنی؟

اگر بدید که عالی میشه فقط اینکه من تا حالا بایوس گرافیک آپدیت نکردم راهش هم بگید لطفا

لینک به دیدگاه

سیستمت دقیقا چی هست؟گرافیک آنبور داره؟

main=asus p8h77-vle

cpu=core i7 3770k

power=480w green

ram=6gb 1333hz

روی مادربورد گرافیک intel داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...