رفتن به مطلب

کمک در باره سرعت سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من 3 ماهی میشه که سیستمم رو اپ کردم و همه چی رو عوض کردم.

این قطعات رو یه نفر برام خرید ایشون به من روز اول یه ویندوز ایکس پی زد و منم اوردم خونه و دیدم 2 تا انتی ویروس و فلان و کلی چیزای دیگه به طوری بود که وقتی ویندوز میومد بالا کنار ساعت پایین در عرض 7 ثانیه 16 تا ایکون برنامه میومد البته با سرعت نور حالا من چند وقتی هست ویندوز عوض کردم ولی از اون سرعت خبری نیست و روزها به امید اون سرعتی که داشتم ویندوز عوض میکنم ولی انگار نه انگار وقتی ویندوز بالا میاد ایکونهای کنار ساعت با جون کندن ظاهر میشن میخواستم بدونم دوستان میدونین اون اقا چیکار کرده بود که اینقدر سرعت بالا بود در ضمن سی پیو رو اوورکلاک نکرده بود اینو مطمئن هستم.

مشخصات سیستم من:

2 عدد رم 1 گیگ ocz

سی پی : 250 amd

mthr : biostar 790x

دوستان تروخدا سرعت من رو برگردونید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

1-مدل هارد سیستم نوشتید اگه start Up ضعیفی دارین و یا برنامه ها با تاخیر اجرا میشن مشکل از هاردتون هست .تنظیمات بایوس دستکاری نکردید؟از درایو های جدید و هچنین از ویندوز های مختلف استفاده کنید:-?

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم من:

2 عدد رم 1 گیگ ocz

سی پی : 250 amd

mthr : biostar 790x

دوست گرامی شما می توانید مجموعه برنامه هایی که در موقع بالا آمدن ویندوز اجرا می شوند را غیرفعال کنید. این کار باعث می شود تا سرعت اجرای ویندوز نیز هم در موقع بالا آمدن و هم در موقع کار کردن بیشتر باشد.

برای این کار در منوی RUN باید عبارت msconfig را تایپ کنید و سپس در کادر باز شده از قسمت بالا گزینه startup را بزنید در این صفحه مجموعه ای از برنامه های که در شروع ویندوز آغاز می شود شما می توانید به غیر از انتی ویروس بقیه را غیر فعال کنید و این کار باعث سریع تر شدن سیستم در طول کار می شود.

برای سیستم چه آنتی ویروسی را نصب کرده اید؟

آیا هارد شما صدا هم می دهد؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد همون هارده و عوض نشده من فقط با عوض کردن ویندوز به این مشکل دچار شدم

لینک به دیدگاه

دوست گرامی شما می توانید مجموعه برنامه هایی که در موقع بالا آمدن ویندوز اجرا می شوند را غیرفعال کنید. این کار باعث می شود تا سرعت اجرای ویندوز نیز هم در موقع بالا آمدن و هم در موقع کار کردن بیشتر باشد.

برای این کار در منوی RUN باید عبارت msconfig را تایپ کنید و سپس در کادر باز شده از قسمت بالا گزینه startup را بزنید در این صفحه مجموعه ای از برنامه های که در شروع ویندوز آغاز می شود شما می توانید به غیر از انتی ویروس بقیه را غیر فعال کنید و این کار باعث سریع تر شدن سیستم در طول کار می شود.

برای سیستم چه آنتی ویروسی را نصب کرده اید؟

آیا هارد شما صدا هم می دهد؟

دوست عزیز من میگم همه این برنامه ها یه جا اجرا میشد ولی الان چرا اجرا نمیشه من فقط میخوام بدونم مشکل از کجاست؟

هارم هم صدا نمیکنه اصلا حتی تندازه نوک سوزن

اتی ویروس هم کاسپر البته الان ها قبلا نود و اویرا بود یه جا!!!

لینک به دیدگاه

سلام

ببين دوست من شما بايد از كسي كه قبلا ويندوز نصب كرده ويندوزش رو قرض بگيري و نصب كني شايد ويندوزي بوده كه با سيستم شما هماهنگ بوده!!!

اگه نگرفتي بايد چند نوع ويندوز xp و همين طور win 7 رو امتحان كني

يا حق

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزيز شما ممكنه تنظيمات بايوس رو تغيير داده باشيد

بهتره يكي از دو عمل زير رو انجام بدي

قبل از نصب هر ويندوزي بهتره باطري مادر برد را در بياري براي مدت 30 دقيقه يا كمتر و بهتره در اين بين حتي بار خازن هاي مادر برد را با فشار دادن دكمه ريسيت تخليه كني

سپس ويندوز رو نصب كني

يا مي توني در صفحه بايوس اطلاعات انو ريسيت كني ستون دوم گزينه دوم

اگه قبلا سرعتش بالا بوده قطعا دوباره نيز همين اتفاق ميفته

در نهايت هنگام نصب ويندوز گزينه فرمت سريع رو انتخاب نكن بلكه همون فرمت معمولي رو انتخاب كن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...