رفتن به مطلب

رم برای مادبرد h97 pro gamer

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

خسته نباشید

یه سوال داشتم

من میخوام مادربرد h97 pro gamer ایسوس رو بخرم با 4790k و 

Vengeance® Pro Series — 8GB (2 x 4GB) DDR3 DRAM 1600MHz C9 Memory Kit (CMY8GX3M2A1600C9)

اما این رم تو لیست این مادر برد نیست اما تو لیست h97 plus هستش حالا سوالم اینه که آیا اگه این رم رو رو این مادربرد سوار کنم به مشکل بر میخورم یا نه؟ از اونجایی که چیپ هر دو h97 هستش

پیشاپیش تشکر از دوستان

لینک به دیدگاه

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

چون قبلا منم همین سوال برام پیش اومده بود و زنگ زدم شرکت گارانتی کننده ش و گفتند هیچ مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

نمیشه گفت لزوما به مشکل برمیخوری شاید بدون مشکل بالا بیاد به احتمال زیاد هم همینطور هست اما گاها هم ممکنه رم بیاد بالا و درستم کارکنه اما مثلا پروفایل XMP اگه داشته باشه بایوس نشناسه یوقتهایی هم ممکنه بهرحال سازگار نباشه کلا بالا نیاد...معمولا کم پیش میاد این مورد. شما خوب ترجیحا یکی از اون مدلهایی رو انتخاب کن که تو لیست رمهای تست شده مادربوردته که مطمئن باشی از سازگاریش .شرکتهای سازنده مادربورد یسری رمهارو تست میکنن رو مادرهاشون و تأیید میکنن جهت اطمینان خاطر خریدارها وگرنه بنا نیست که شما وقتی یه مادربورد میخری فقط به یسری مدل رم خاص محدود باشی و حق انتخاب نداشته باشی.

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

نه دوست من مشکلی به وجود نمی آید.

نبودن اسم رم در لیست رم های پیشنهادی شرکت سازنده مادربورد دلیل بر پشتیبانی نکردن مادربورد از آن رم نیست. با توجه به فرکانس 1600mhz رم مشکلی از لحاظ ناسازگاری رم با مادربورد ندارید.

لینک به دیدگاه

بی نهایت سپاسگزار از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن

پایدار و کامیاب باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...