رفتن به مطلب

رم 12 گیگابایت 1600 با cpu 980x

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

انشاا.... که همه خوبن ...

آقا این بورد ما از آواژنگ رسید ( میشه گفت یه برد 99% آک ) روش 6 تا 2 گیگ رم انداختم که شد 12 گیگ 1600، هایپر ایکس کینگ استون 1.65 سیستم رو روشن کردم ، بدون هیچ مشکلی سیستم بوت شد و بالا اومد ( البته دیتکت رم چند ثانیه ای طول کشید و به جای 1600 رم هارو 1333 شناخت ) . گیم بازی کردم و دمای cpu رو چک کردم ، ( ویندوز 7 ، 64 بیتی )

بعد همین رم ها رو با XMP دوباره تست کردم . سرعت نسبت به 1333 بالا بود . دمای CPU هم در این حالت ( حالت بیکاری ) 41-46 همانند 1333.

بعدش سیستم رو با 6 گیگ رم تست کردم ، شاید باورتون نشه ولی کارائیش نسبت به 12 گیگ با XMP بیشتر بود . کاملاً تو Load کردن برنامه آشکار بودش .

بعد همه رم هارو با 1066 CL7 عوض کردم ( 1600 ها CL9 بودن ) فقط 6 گیگ رم انداختم رو سیستم و بالا اومد . این یکی با 6 گیگ 1600 XMP تا حدی میشه گفت که یکی بود . حالا چرا نمیدونم .

ولی اینم بگم تو 12 گیگ CPU احساس می کردم زیاد با خودش سروکله میزنه . ! ؟ !

اینم بگم دما در حالت 1066 با 1600 6 درجه اختلاف داشت . یعنی 1066 ، 6 درجه خنک تر از 1600 بود ( حداکثر ).

راستی وقتی XMP فعال میشد ولتاژ QPI رو 1.44 تنظیم میشد و رم 1.65 ولی وقتی خاموش می کردم رو 1.1 و 1.5 تنظیم میشد .

لینک به دیدگاه

سلام

انشاا.... که همه خوبن ...

آقا این بورد ما از آواژنگ رسید ( میشه گفت یه برد 99% آک ) روش 6 تا 2 گیگ رم انداختم که شد 12 گیگ 1600، هایپر ایکس کینگ استون 1.65 سیستم رو روشن کردم ، بدون هیچ مشکلی سیستم بوت شد و بالا اومد ( البته دیتکت رم چند ثانیه ای طول کشید و به جای 1600 رم هارو 1333 شناخت ) . گیم بازی کردم و دمای cpu رو چک کردم ، ( ویندوز 7 ، 64 بیتی )

بعد همین رم ها رو با XMP دوباره تست کردم . سرعت نسبت به 1333 بالا بود . دمای CPU هم در این حالت ( حالت بیکاری ) 41-46 همانند 1333.

بعدش سیستم رو با 6 گیگ رم تست کردم ، شاید باورتون نشه ولی کارائیش نسبت به 12 گیگ با XMP بیشتر بود . کاملاً تو Load کردن برنامه آشکار بودش .

بعد همه رم هارو با 1066 CL7 عوض کردم ( 1600 ها CL9 بودن ) فقط 6 گیگ رم انداختم رو سیستم و بالا اومد . این یکی با 6 گیگ 1600 XMP تا حدی میشه گفت که یکی بود . حالا چرا نمیدونم .

ولی اینم بگم تو 12 گیگ CPU احساس می کردم زیاد با خودش سروکله میزنه . ! ؟ !

اینم بگم دما در حالت 1066 با 1600 6 درجه اختلاف داشت . یعنی 1066 ، 6 درجه خنک تر از 1600 بود ( حداکثر ).

راستی وقتی XMP فعال میشد ولتاژ QPI رو 1.44 تنظیم میشد و رم 1.65 ولی وقتی خاموش می کردم رو 1.1 و 1.5 تنظیم میشد .

سلام دوست عزیز

مبارکتون باشه،پیشنهاد میکنم ولـتاژQPI/VTT رو بذارید روی 1.3 نهایتا 1.35V

برای فرکانس 1600این مقدار ست شده خیلی زیاد هست یکی از دلایل گرم شدن Cpu همینه :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...