رفتن به مطلب

کمک برای اینده ای بهتر

omid144
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان یه خواهش بزرگ دارم ازتون اونم این که دانشگاه ازاد چه رشته ای می تونم بخونم که بازار کارش بهتر از بقیه باشه و زودتر بتونم برم سر کار

پیشاپیش برای کمکی که می کنید سپاس گزارم

لینک به دیدگاه

درود بر شما،

بنده لیسانس و فوق لیسانس مالی خوندم... فوق العاده بازار کار خوب در بانک/کارگزاری/سرمایه گذاری و شرکت های مشاوره سرمایه گذاری دارد. 

منجر به کار بنده در بانک و تدریس در دانشگاه شد. 

لینک به دیدگاه

هررشته ای که تو فامیل و اشناها یک اشنا تو اون کار ازش داری برو یعنی همون پارتی  :D  :)

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دانشگاه رو نمیدونم ولی تحصیل در حوزه آینده کاری روشنی داره 

لینک به دیدگاه

مدیریت بازرگانی ، mba ، وهر رشته ای که فروختن رو بهت یاد بده، شاید آینده نیازی به کارمند بانک و ... اصلا نباشه و جاش ربات بیاد اما خرید و فروش همیشه بوده و هست  ;)

لینک به دیدگاه

مدیریت بازرگانی ، mba ، وهر رشته ای که فروختن رو بهت یاد بده، شاید آینده نیازی به کارمند بانک و ... اصلا نباشه و جاش ربات بیاد اما خرید و فروش همیشه بوده و هست  ;)

درود بر شما،

مطمئنا اولین مهارتی که باید برای موفقیت در کار یاد گرفت مهارت های بازاریابی و فروش می باشد. من خودم قبلا کار فروش کردم و تو کار خودم رکورد فروش زدم. مهارت های مناقشه، مذاکره و حل مسئله رو تماما از کار فروش ام یاد گرفتم.

پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

بهتره برین مشاوره ...باید ببینین علاقتون چیه!رشتتون!اگه به کار با دید صرفا مادی نگاه کنی اذیت میشی باید از کارت لذت ببری!

ویرایش شده توسط majiid
لینک به دیدگاه

اگه به فکر اینی که با مدرک دانشگاه آزاد خیلی سریع یه کار دولتی خوب با درامد بالا  پیدا کنی سخت در اشتباهی لیسانسه و فوق لیسانس بیکار زیاد داریم .

تا وقتی مهارته یه کار خاصی رو نداشته باشی انتظار کاره خوب با درامد بالا رو نداشته باش. بهتره ببینی توی چه کاری مهارت نسبی داری و به چه کاری علاقه داری و بعد رشته مورد نظرتو انتخاب کنی

الان پول توی شرکتهای خصوصیه که این شرکتها هم حتی اگه مدرک فوق لیسانس داشته باشی ولی مهارت نداشته باشی استخدامت نمیکنن.میخندن بهت به قول خودشون میگن مدرکتو بزار دَم کوزه.

شرکتهای خصوصی اگر بین دونفر بخوان انتخاب کنن یه لیسانه و یه دیپلمه اگر اون شخصی که لیسانس داره مهارت نداشته باشه و دیپلمه مهارت داشته باشه دیپلمه رو استخدام میکنن شک نکن تجربه داشتم که میگم.

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

حالا من چکار کنم؟

یکم سخت تصمیم گیریی هرکس در زمان و مکان و شرایط زندگی یک شغل و رشته میتونه انتخاب کنه

شاید کسی بازاریابی دوست داره اما کارش پیدا نکنه البته مثال بود یک نفرم برعکس بازاریابی دوست نداره 

اما خوب شرایطی داره که میتونه اون کار انجام بده

بیشتر مردم ایران کار خودشون دوست ندارند به علت شرایط بده اقتصادی دیدم حتی دوستانی با تحصیلات بالا 

مثلا پخش کننده مواد غذایی و یا غیره هستن اونم با وانت و...

در کل مدرک خالی به کار نمیاد به قول دوستمون باید کار بلد باشی 

مثل دوست من که مدرک کامپیوتر داره اما هنوز نمی تونه سیستمش پارتیشن بندی کنه :laughing:

لینک به دیدگاه

پرستاری ازاد چطوره؟

کسی از دوستان که خودش یا اقوامش پرستاری ازاد خوانده هست؟

می خواستم در مورد شرایط کار و شهریه ازش بپرسم

لینک به دیدگاه

پرستاری ازاد چطوره؟

کسی از دوستان که خودش یا اقوامش پرستاری ازاد خوانده هست؟

می خواستم در مورد شرایط کار و شهریه ازش بپرسم

شما میخوای پرستاری ازاد بخونی میدونی چقدر باید پول شهریه بدی ؟ اگر انقدر دوست داری اینده کاریت خوب باشه چرا کنکور خوب نخوندی که بتونی دانشگاه سراسری بری ؟ 

هزینه پرستاری خیلی بالاست ! میتونی اون پول رو رو خودت سرمایه گذاری کنی و بعد یک مدت شغل خودت رو شروع کنی 

لینک به دیدگاه

شما میخوای پرستاری ازاد بخونی میدونی چقدر باید پول شهریه بدی ؟ اگر انقدر دوست داری اینده کاریت خوب باشه چرا کنکور خوب نخوندی که بتونی دانشگاه سراسری بری ؟ 

هزینه پرستاری خیلی بالاست ! میتونی اون پول رو رو خودت سرمایه گذاری کنی و بعد یک مدت شغل خودت رو شروع کنی 

سلام

مگه چقدر هزینه دارد؟

لینک به دیدگاه

سلام 

ببین دوست عزیزِ‌

هیچ وقت بخاطر پول رشته ای رو انتخاب نکن و فکر نکن که تو با این رشته میتونی پولی خوبی دربیاری. همیشه برو سمت اون چیزی علاقه و توانایی و استعداد داری و بعد در اون زمینه موفق میشی و پول خوبی هم بدست میاری. من این تجربه رو داشتم که میگم.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام

روحیاتتون رو نمی دونم دقیقاً چجوریه اما تقریباً همه ی آدمایی که به قله های کاری خودشون رسیدن کسانی بودن که به رشته و کارشون علاقه داشتن وگرنه بقیه آدما و کارمندان و ... معمولی بودن. تصمیم الانتون رو اول بر علاقه بذارید که یه عمر باهاش باید زندگی کنید اگر درست انتخاب بشه و الا باید در آینده بدویید که راهتون عوض کنید یا اینکه تحصیلاتتون به کارتون نیاد و فقط برید سر یه کار غیر مرتبط.

اول علاقتون و بعد اینکه بین رشته هایی که می تونید انتخاب کنید کدوم باز به علاقتون نزدیک تره و بازار بهتری داره، هیچ وقت سراغ رشته ای که نمی شناسید یا بهش علاقه ندارید اما ظاهراً بازار خوبی داره وارد نشید چون آدمای علاقمند زیادی در اون رشته هستند که از شما موفق تر میشن و در نتیجه بازار رو هم می گیرن.

توصیه اکید می کنم در هر رشته ای به جمع بندی رسیدید اول با چند نفری که تو اون رشته تحصیل کردن و بعد درش کار کردند مشورت کنید چون اسم یه چیزه، دوران دانشگاه و درس هاش یه چیز دیگه و کارها عموماً یه دنیای متفاوت دیگه که شما باید بدونید تو هر کدوم از مراحل با چه چیزی روبه رو میشید و بعد انتخاب کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

اگه به فکر اینی که با مدرک دانشگاه آزاد خیلی سریع یه کار دولتی خوب با درامد بالا  پیدا کنی سخت در اشتباهی لیسانسه و فوق لیسانس بیکار زیاد داریم .

تا وقتی مهارته یه کار خاصی رو نداشته باشی انتظار کاره خوب با درامد بالا رو نداشته باش. بهتره ببینی توی چه کاری مهارت نسبی داری و به چه کاری علاقه داری و بعد رشته مورد نظرتو انتخاب کنی

الان پول توی شرکتهای خصوصیه که این شرکتها هم حتی اگه مدرک فوق لیسانس داشته باشی ولی مهارت نداشته باشی استخدامت نمیکنن.میخندن بهت به قول خودشون میگن مدرکتو بزار دَم کوزه.

شرکتهای خصوصی اگر بین دونفر بخوان انتخاب کنن یه لیسانه و یه دیپلمه اگر اون شخصی که لیسانس داره مهارت نداشته باشه و دیپلمه مهارت داشته باشه دیپلمه رو استخدام میکنن شک نکن تجربه داشتم که میگم.

درود، 

در پایان سال 93، 4.5 میلیون نفر افراد فارغ التحصیل فعال بیکار بین 17 تا 35 سال به جمعیت بیکاران کشور اضافه شد... درست می فرمائید.

لینک به دیدگاه

دانشگاه نری خودت یه مهارتی یاد بگیری موفق تری...فقط دانشگاه نرو که عمرت تلف میشه. 

لینک به دیدگاه

دانشگاه رو نمیدونم ولی تحصیل در حوزه آینده کاری روشنی داره 

هـر دم از عـــــــــمر می رود نفسی             چون نگه می کنم نمانده بـسی

ای که پـــــــــنجاه رفت و در خـوابی             مـــــــــــــگر این پنج روزه دریابی

خجل آنکس که رفت و کار نـساخت             کوس رحلت زدند و بار نـــساخت

خواب نوشــــین بامداد  رحـــــــــــیل             باز دارد پــــــیاده را ز ســـــــــبیل

هر که آمد عــــــــــمارتی نو ساخت             رفت و منزل به دیـــــگری پرداخت

وان دگر پخت همچنین هوســـــــی             وین عمارت بــسر نبرد کـــــــسی

یــــــــار ناپـایــــــــــــدار دوسـت مدار             دوســــــــــتی را نــشاید این غدّار

نیک و بد چون همـــــــــی بباید مرد             خنک آنـــــکس که گوی نیکی برد

برگ عــیشی به گور خویش فرست             کس نیارد ز پس تو پـــیش فرست

عـــــــــــــــمر برفـست و آفتاب تموز             اندکی مانده خواجه غرّه هـــــــنوز

ای تهـــــــــــــی دست رفته در بازار             ترسمت پر نـــــــــــــــیاوری دستار

هر که مزروع خود به خورد بــــــخرید             وقت خرمـــــــنش خوشه باید چید

لینک به دیدگاه

سلام

روحیاتتون رو نمی دونم دقیقاً چجوریه اما تقریباً همه ی آدمایی که به قله های کاری خودشون رسیدن کسانی بودن که به رشته و کارشون علاقه داشتن وگرنه بقیه آدما و کارمندان و ... معمولی بودن. تصمیم الانتون رو اول بر علاقه بذارید که یه عمر باهاش باید زندگی کنید اگر درست انتخاب بشه و الا باید در آینده بدویید که راهتون عوض کنید یا اینکه تحصیلاتتون به کارتون نیاد و فقط برید سر یه کار غیر مرتبط.

اول علاقتون و بعد اینکه بین رشته هایی که می تونید انتخاب کنید کدوم باز به علاقتون نزدیک تره و بازار بهتری داره، هیچ وقت سراغ رشته ای که نمی شناسید یا بهش علاقه ندارید اما ظاهراً بازار خوبی داره وارد نشید چون آدمای علاقمند زیادی در اون رشته هستند که از شما موفق تر میشن و در نتیجه بازار رو هم می گیرن.

توصیه اکید می کنم در هر رشته ای به جمع بندی رسیدید اول با چند نفری که تو اون رشته تحصیل کردن و بعد درش کار کردند مشورت کنید چون اسم یه چیزه، دوران دانشگاه و درس هاش یه چیز دیگه و کارها عموماً یه دنیای متفاوت دیگه که شما باید بدونید تو هر کدوم از مراحل با چه چیزی روبه رو میشید و بعد انتخاب کنید.

موفق باشید

با سلام.

بسیار زیبا و نکته بینانه.

دوست من واژه "دانشگاه نرو عمرت تلف میشه" میتونه عامل عقب افتادگی و همچنین سوی استفاده دیگران و حتی خودی ها از جهل ما بشه.بسیارند ثروتمندانی که از واژه ی "گوسفند فروش بی سواد" و یا عبارات نادرست این چنینی در وصفشون استفاده میشه.پس ریشه ی این کلمه کجاست "اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. یا "ز گهواره تا گور دانش بجوی" شما لایق بیش از این ها هستین و بدونین بعنوان کسی که تجربه ی زندگی در خارج از کشور رو داشته باید بگم همین الان هم در چشم دیگران مردمانی شتر سوار و بدور از تمدن هستیم درصورتی که لیاقت مردمان ما بیش از این هاست. باید بگم در هر رشته ای اگر خوب باشین بیکار نمی مونین.بسیاری از دوستان خود بنده بودن که بهترین دانشگاه بودن و به جایی نرسیدن و کسانی که عملکرد ضعیف تری داشتن به درجات بالاتری رسیدن و مشغول به کار هستن .تفاوت در علاقه و نحوه ی انجام کار و حتی مسایلی مانند روابط اجتماعی و نوع برخورد هست.بسیاری از دوستان یک رشته رو انتخاب می کنن و بدون علاقه و فقط برای پاس کردن میخونن و در آخر هم تن به شروع کار از پایه نمی دن و انتظار دارن از ابتدا بهترین پست ها رو دریافت کنند "" نابرده رنح گنج میسر نمی‌شود. مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد"" و حتی کسانی که هنوز کار گیرشون نیومده حداقل به چشم شخصی تحصیل کرده و فهمیده (حتی اگر حقیقت چیز دیگری باشد) بهشون نگاه میشه و مزیت های مختلفی در موقعیت های متفاوت دارن (به عنوان مثال خودتون رو تصور کنین که در مدرسه ازتون میپرسن پدرتون در چه رشته ای تحصیل کرده و اون موقع با شرمساری میگین دیپلم هست اما از میلیاردرهای تهران هست!) در هر حال همونطور که دوستمون اشاره کردن اونی رو که بهش علاقه دارین با مشورت و تحقیق انتخاب کنین و به امید خدا موفق هم خواهید شد.بهترین باشین در هر زمینه ای اینجا نشود در آن سوی دنیا هم برای شما کار خواهد بود.بنده خودم در زمینه هوانوردی تحصیل کردم در حال حاضر a&p دارم و قصد مهاجرت برای دوره ی خلبانی رو دارم. به هزینه ای که برای این کار در نظر گرفتم براحتی میشه تجارت موفقی رو همینجا استارت زد اما ثروت کجا و علم کجا در ضمن اطمینان دارم که بی نتیجه نخواهد بود چون تمام بودجه ام رو به این کار اختصاص دادم با وجود این که خلبانی هیچ تضمین کاری نداره.پس شما هم به افکار منفی اجازه ندین در تصمیم گیریتون تغییر ایجاد کنه و انتخاب درست رو انجام بدین. بد نیست نگاهی به لیست کسانی که به واژه ی ""دانشگاه نرو عمرت تلف میشه"" بی اعتنایی کردن بندازین

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9%85%D9%82%DB%8C%D9%85_%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7 حتما نگاهی به لیست بیندازید

لینک به دیدگاه

با سلام.

بسیار زیبا و نکته بینانه.

دوست من واژه "دانشگاه نرو عمرت تلف میشه" میتونه عامل عقب افتادگی و همچنین سوی استفاده دیگران و حتی خودی ها از جهل ما بشه.بسیارند ثروتمندانی که از واژه ی "گوسفند فروش بی سواد" و یا عبارات نادرست این چنینی در وصفشون استفاده میشه.پس ریشه ی این کلمه کجاست "اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. یا "ز گهواره تا گور دانش بجوی" شما لایق بیش از این ها هستین و بدونین بعنوان کسی که تجربه ی زندگی در خارج از کشور رو داشته باید بگم همین الان هم در چشم دیگران مردمانی شتر سوار و بدور از تمدن هستیم درصورتی که لیاقت مردمان ما بیش از این هاست. باید بگم در هر رشته ای اگر خوب باشین بیکار نمی مونین.بسیاری از دوستان خود بنده بودن که بهترین دانشگاه بودن و به جایی نرسیدن و کسانی که عملکرد ضعیف تری داشتن به درجات بالاتری رسیدن و مشغول به کار هستن .تفاوت در علاقه و نحوه ی انجام کار و حتی مسایلی مانند روابط اجتماعی و نوع برخورد هست.بسیاری از دوستان یک رشته رو انتخاب می کنن و بدون علاقه و فقط برای پاس کردن میخونن و در آخر هم تن به شروع کار از پایه نمی دن و انتظار دارن از ابتدا بهترین پست ها رو دریافت کنند "" نابرده رنح گنج میسر نمی‌شود. مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد"" و حتی کسانی که هنوز کار گیرشون نیومده حداقل به چشم شخصی تحصیل کرده و فهمیده (حتی اگر حقیقت چیز دیگری باشد) بهشون نگاه میشه و مزیت های مختلفی در موقعیت های متفاوت دارن (به عنوان مثال خودتون رو تصور کنین که در مدرسه ازتون میپرسن پدرتون در چه رشته ای تحصیل کرده و اون موقع با شرمساری میگین دیپلم هست اما از میلیاردرهای تهران هست!) در هر حال همونطور که دوستمون اشاره کردن اونی رو که بهش علاقه دارین با مشورت و تحقیق انتخاب کنین و به امید خدا موفق هم خواهید شد.بهترین باشین در هر زمینه ای اینجا نشود در آن سوی دنیا هم برای شما کار خواهد بود.بنده خودم در زمینه هوانوردی تحصیل کردم در حال حاضر a&p دارم و قصد مهاجرت برای دوره ی خلبانی رو دارم. به هزینه ای که برای این کار در نظر گرفتم براحتی میشه تجارت موفقی رو همینجا استارت زد اما ثروت کجا و علم کجا در ضمن اطمینان دارم که بی نتیجه نخواهد بود چون تمام بودجه ام رو به این کار اختصاص دادم با وجود این که خلبانی هیچ تضمین کاری نداره.پس شما هم به افکار منفی اجازه ندین در تصمیم گیریتون تغییر ایجاد کنه و انتخاب درست رو انجام بدین. بد نیست نگاهی به لیست کسانی که به واژه ی ""دانشگاه نرو عمرت تلف میشه"" بی اعتنایی کردن بندازین

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9%85%D9%82%DB%8C%D9%85_%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7 حتما نگاهی به لیست بیندازید

درود بر شما،

بسیار زیبا و رسا بود.  :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...