رفتن به مطلب

کمک در بازی Alien Isolation

real fc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه گیمرها

اولا این بازی شگفت انگیز رو به همه پیشنهاد میدم

به این بازی از 10 امتیاز 9.5 میدم

دوما یه مرحله که دنبال سامویل میگرده گیر کردم

دوتا در هست هر دوتاش قفله

هیچ راه میانبری هم نیست (تونل)

post-4112-0-08199200-1437635715_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

فک کنم میشن ۱۲ باشی همون اول مرحله از قطار پیاده میشی میری از پله ها بالا بعد سوار آسانسور میشی میری اینجا . یه در قفل هست باید با دستگاه جوش ببری آهنشو پشتش صفحه کلید رمزشه رمزش تو کامپیوتر همون اتاقه ۸۳۳۲هست رمزشو میزنی در باز میشه میری تو یه اتاق یه تونل هست میری توش بعد از یه جا سر در میاری که باید از نردبون بری بالا و بعدشم میری رو یه نردبون افقی نردبون میفته آسانسور سقوط میکنه رسیدی اینجا یا نه؟ بعد میری از دریچه آسانسور بالا دوباره میری تو دریچه تونل از یه لوکیشن تاریک سر در میاری اون رباتهای انسان نما افتادن رو زمین باید یسری دستگاه مولد برق رو با آچارت فعال کنی رسیدی اینجا ؟ من سیوهامو دارم بازی هم هنوز نصبه رو سیستمم این ماموریتی که تو عکسته گشتم دیدم مال میشن ۱۲هست تو اصلا اون دری که گفتم رمزشو زدی باز کردی یا نه بعدشی؟ لوکیشنها و ماموریتها شبیهه سخت یاد آدم میاد راهنمایی هم سخته

بازیش فوق العاده خوفناکه یکی از بهترین بازیهای ژانر وحشت تو سالیان اخیر بود خداییش ...بیگانه میاد آدم خودشو خیس میکنه!!! پرفورمنسشم عالیه با ۹۷۰ ویه Corei5 بازی با نهایت گرافیکش راحت ۶۰فریم قفل اجرا میشه روی 1080پی. گرافیک خیلی خوبی هم داره

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

اینایی که زحمت کشیدی رو رد کردم اون رمزو رد کردم

اینجایی که موندم دوتا در داره که قفله یکی restor power اونیکی هم keycard  میخواد

اادامه اینایی که توضیح دادی رو بده

post-4112-0-29029500-1437642554_thumb.jpgpost-4112-0-56139200-1437642572_thumb.jpgpost-4112-0-61594600-1437642585_thumb.jpgpost-4112-0-74410200-1437642601_thumb.jpgpost-4112-0-49961200-1437642614_thumb.jpgpost-4112-0-75190000-1437642734_thumb.jpg

ویرایش شده توسط real fc
لینک به دیدگاه

پس همون میشن ۱۲ هست دیگه که گفتم چقدر جلوتره دقیقا؟ چون باید بازی کنم بعدشم درست یادم نمیاد خیلی وقته میگذره از وقتی که تمومش کردم. من تا شب اگر کسی راهنماییت نکرد و خودتم راهو پیدا نکردی میرم اون ماموریتو دوباره راه حلشو میگم همینجا بهت الان دیگه اومدم بیرون

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

اون عکسی که چراغ قوه رو روشن کردم تو تونل باید برم اونطرف میله ها که تو نقشه زده سامویل اونجاست

بعد اینایی که تعریف کردی میرسی به یه جای تاریک که یارو پشت کامپیوتر مرده یه در هم داره که ادم فضایی ها در هر طرف 5 تا ثابت وایسادن

در رو که باز میکنی بدو بدو باید برن تا نگیرنت بعد یه اتاقک کوچیک هست که اون لوله گازی که نشتی داره رو فعال میکنی

تا ادم فضایی ها اومدن بسوزن بعد با شات گان همشونو میکشی و بعد میگه دنبال سامویل بگرد که .......

لینک به دیدگاه

ببین میری تو اون اتاقی که یارو رو صندلی مرده و دو ردیف از این رباتها غیرفعال روبروی هم وایسادن یه ستون سمت چپ میزی که یارو پشتش رو صندلی مرده هست یه سوییچ پشتشه(تو کامپیوتر راهنماییشو کرده) میزنی در اتاق باز میشه تا اینجا فک کنم اومدی بعد رفتی اتاق بعد در پشت سرت قفل میشه اون رباتها فعال میشن میکوبن به در تو برو تو یه اتاق ریسپشن هست یه باکسی رو دیوارشه Gas Divert رو اکتیو کن دیوار جلوی در میترکه آتیش میزنه بیرون بعد نزدیک در شو رباتها میان تو آتیش میگیرن دور هم جمعشون کن یدونه Pipe Bomb بنداز دخل همشون میاد با اسلحه شعله افکن هم میشه دخلشونو بیاری بعدش تو جیب یکیشون کی کارد در خروجی همون اتاقه سرچ کن بردار رفتی اتاق بعد یه آسانسور غیر فعال هست باید فعالش کنی برو تو یه اتاقک با پنجره های شیشه ای همونجاست توش یدونه از این ژنراتورهاست یه ربات نیمه جون هم افتاده یه گوشه اونجا حرف میزنه ژنراتور رو با آچارت فعال کن بیا بیرون در آسانسور باز میشه برو لوکیشن بعد دنبال یارو ساموئل

اینجاهارم رد کردی برم جلوتر؟ فک کنم کی کاردو از تو جیب اون رباته برنداشتی...برداشتی؟ اون درو باید با کی کارد رباته باز کنی...

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

اتفاقا به فکرم رسید کی کارت تو جیب یکی از رباتهاست رفتم تو پیدا کنم هیچ رباتی رو زمین نبود

کلا مرحله 12 از اول رفتم

الان قسمت راکتورم واقعا یکی از بهترین بازیهایی که تا حالا بازی کردمه

مرسی مرسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...