رفتن به مطلب

پرسش در مورد تعویض کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان بزرگوار.

به نظر شما اساتید ایا این می تونه تصمیم درستی باشه که بنده کارت گرافیک Gigabyte windforce 3X GTX 770 2GB OC خودم را با مدل Zotac GTX 780Ti تعویض کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان بزرگوار.

به نظر شما اساتید ایا این می تونه تصمیم درستی باشه که بنده کارت گرافیک Gigabyte windforce 3X GTX 770 2GB OC خودم را با مدل Zotac GTX 780Ti تعویض کنم؟

سلام.دوست من 970 گزینه مناسب تری هست و شخصا تعویض با این مدل رو مناسب نمی بینم.

لینک به دیدگاه

vram این کارت گرافیک  برای بازی در تنظیمات ultra در بازی های سنگین کم بوده بخصوص در عناوین بروز تر و با این که شاید در average fps شما تاثیرش ملموس نباشه اما در روان اجرا شدن بازی شما اخلال ایجاد میکنه و موجب تیک خوردن میشه زمانی که از حد حافظه ی گرافیکی اختصاص داده شده رد بشه ولی متاسفانه بسیاری صرفا بر اساس بنچمارک ها نظر میدن و به روان بودن اهمیتی نمیدن.در هر حال اگر به دید ارتقا قصد خرید همچین موردی رو دارین منطقی بنظر نمیاد.

لینک به دیدگاه

قدرت بیشتریی داره 780 TI چقدر بودجه دارید ؟

راستش به علاوه فروش کارت خودم حدود 200 تا 300 تومن دیگه بودجه دارم. 

لینک به دیدگاه

vram این کارت گرافیک  برای بازی در تنظیمات ultra در بازی های سنگین کم بوده بخصوص در عناوین بروز تر و با این که شاید در average fps شما تاثیرش ملموس نباشه اما در روان اجرا شدن بازی شما اخلال ایجاد میکنه و موجب تیک خوردن میشه زمانی که از حد حافظه ی گرافیکی اختصاص داده شده رد بشه ولی متاسفانه بسیاری صرفا بر اساس بنچمارک ها نظر میدن و به روان بودن اهمیتی نمیدن.در هر حال اگر به دید ارتقا قصد خرید همچین موردی رو دارین منطقی بنظر نمیاد.

درست می فرمایید ولی بودجه من فکر نمی کنم برسه. چون 970 حداقل 400 تومن گرون تره

ویرایش شده توسط hamidassassin
لینک به دیدگاه

درست می فرمایید ولی بودجه من فکر نمی کنم برسه. چون 970 حداقل 400 تومن گرون تره

کارت گرافیک فعلیتون مورد خوبیست و با این تعویض انتظار تفاوت آنچنانی نداشته باشین چون همین الان هم کارت گرافیک خوبی دارین و در بسیاری از موارد بین high و ultra تفاوت محسوس نیست.در هر حال اگر حتما تمایل به تعویض دارین میتونین 970 دست دوم کم کارکرد از شخصی منصف خریداری کنین .

http://www.anandtech.com/show/8738/benchmarked-assassins-creed-unity/3

http://kotaku.com/gta-vs-pc-graphics-settings-compared-1699093343

به تفاوت در تنظیمات متفاوت توجه کنین. در بسیاری از موارد شاید بین high وvery high بدون زوم کردن هیچ تفاوتی مشاهده نکنین 

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

راستش به علاوه فروش کارت خودم حدود 200 تا 300 تومن دیگه بودجه دارم. 

چی بگم ! 

بودجه ندارید به نظرم تعویض کنید

البته یاد داشت باشید شاید این مدل زوتاک تعداد محدود باشه و زود تموم بشه و بار بعدی ازش موجود نباشه 

البته این یک حدس بود اینو گفتم کارتتون نفروشید بعد دنبال این کارت باشید و موجود نباشه تو ایران

اگه پول دارید بخرید بعد که کارت دریافت کردید کارت خودتون یعنی 770 برا فروش بذارید

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک فعلیتون مورد خوبیست و با این تعویض انتظار تفاوت آنچنانی نداشته باشین چون همین الان هم کارت گرافیک خوبی دارین و در بسیاری از موارد بین high و ultra تفاوت محسوس نیست.در هر حال اگر حتما تمایل به تعویض دارین میتونین 970 دست دوم کم کارکرد از شخصی منصف خریداری کنین .

http://www.anandtech.com/show/8738/benchmarked-assassins-creed-unity/3

http://kotaku.com/gta-vs-pc-graphics-settings-compared-1699093343

به تفاوت در تنظیمات متفاوت توجه کنین. در بسیاری از موارد شاید بین high وvery high بدون زوم کردن هیچ تفاوتی مشاهده نکنین 

در واقع اصلا به دلیل هزینه کمی که برای ارتقا نیاز بود به فکر تعویض افتادم. فرمایش شما هم درست هست در مورد اختلاف کیفیت. خودم احساس کردم که مموری 2 گیگابایتی 770 کافی نیست و دیدم که با مبلغی که نسبتا زیاد هم نیست، می تونم به حافظه 3 گیگابایتی دست پیدا کنم. کارت 970 متاسفانه با این بازار مکاره ای که در ایران راه افتاه داره به قیمت غیر واقعی خرید فروش میشه و دیگه اون ارزش کارایی به قیمت سابق رو نداره. توی بنچمارک ها هم اختلاف 780 تی ای با 770 حدود 15 تا 20 فریمه.  از طرفی فناوری هایی مثل mfaa و دایرکت ایکس 12 هم هست  که ادم رو در دوراهی می زاره.

لینک به دیدگاه

چی بگم ! 

بودجه ندارید به نظرم تعویض کنید

البته یاد داشت باشید شاید این مدل زوتاک تعداد محدود باشه و زود تموم بشه و بار بعدی ازش موجود نباشه 

البته این یک حدس بود اینو گفتم کارتتون نفروشید بعد دنبال این کارت باشید و موجود نباشه تو ایران

اگه پول دارید بخرید بعد که کارت دریافت کردید کارت خودتون یعنی 770 برا فروش بذارید

مرسی از نظرتون اقا نادر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از هر لحاظ نگاه کنی 970 بهتره.

اگر گیمر سخت هستی و میخوایی همه بازی ها رو پلی کنی 970 بخر.

اگه نیستی و به همینم راضی هستی خوب برو 780ti بخر ولی 970 با یک گیگ رم بیشتر و پشتیبانی کامل  از dx12 و ... بهترین گزینه هست هر آدم عاقلی اینو میدونه. :cool: ;)

اگه 970 برند zotac همون دو فنه رو بگیری 1250 برات در میاد اگه بری دسته دوشو بگیری همون 1100 احتمالا گیرت شایدم کمتر در کل 970 ارزشش رو داره از نظر من.

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه بخوای تعویض کنی حداقال باید 970 دست دو بگیری ... و گرنه تاثیر انچنانی در بازی ها نخواهی دید و در بزودی با بازی های اینده بازم به همین نقطه میرسی...!  :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...