رفتن به مطلب

کپی از روی ویندوز نصب شده

*sajjad*
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

نمیدونم این موضوع مربوط به این بخش میشه یا نه ولی میگم.

من یه ویندوز نصب کردم حالا به سی دی ویندوزش دست رسی ندارم میخوام از همین ویندوز داشته باشم امکانش هست که فایل هاش رو کپی کرد مورد دیگه ای؟؟

یه جورایی میخوام همین ویندوزی که نصب شده را بریزم روی سی دی دوباره نصبش کنم.

میشه؟

لینک به دیدگاه

مورد دوم رو که فرمودید فکی نکنم ولی مورد اول با نرم افزارهای پشتیبان گیری امکان پذیر هست مثل

http://soft98.ir/software/backup/1236-Acronis-True-Image-Home.html

لینک به دیدگاه

نه نمیخوام بک اپ بگیرم میخوام از همین ویندوزی دارم یه جوری رایتش کنم روی سی دی وبتونم از روی سی دی نصب کنم.

لینک به دیدگاه

برنامه ی پاراگون آخرین نسخه رو نصب کن، گزینه ی migrate os ویندوز رو با همه چیزش کپی می کنه روی دیسک مقصد. اگر سیستم عامل ویندوز 8 یا 8.1 رو بخوای کپی کنی حتی با تغییر سخت افزارها هم در عمده ی موارد سازگاری داره. نهایتا با حذف و نصب درایورها و یکی دو برنامههمه چیز درست می شه. گزینه ی کپی کردن سکتور به سکتور پارتیشن و دیسک هم داره.

برنامه ی easus partition master هم همین امکانات رو عرضه می کنه. هر دو سومند و خوشدست هستند.

لینک به دیدگاه

نه نمیخوام بک اپ بگیرم میخوام از همین ویندوزی دارم یه جوری رایتش کنم روی سی دی وبتونم از روی سی دی نصب کنم.

با دو تا برنامه ای که گفتم امکان پشتیبانگیری و بازگرداندن سیستم عامل و متعلقاتش رو خواهی داشت. پشتیبان رو می تونی روی هارد یا فلش یا دیویدی ذخیره و بعدا بازیابی کنی.

لینک به دیدگاه

با دو تا برنامه ای که گفتم امکان پشتیبانگیری و بازگرداندن سیستم عامل و متعلقاتش رو خواهی داشت. پشتیبان رو می تونی روی هارد یا فلش یا دیویدی ذخیره و بعدا بازیابی کنی.

خب میشه اون هارو جدا روی دی وی دی رایت کرد و یه سیستم عامل داشت یعنی بک آپ نباشه خودش یه سیستم عامل باشه؟و بشه روی هر سیستمی نصبش کرد

لینک به دیدگاه

خب میشه اون هارو جدا روی دی وی دی رایت کرد و یه سیستم عامل داشت یعنی بک آپ نباشه خودش یه سیستم عامل باشه؟و بشه روی هر سیستمی نصبش کرد

لینک به دیدگاه

با پاراگون می شه یک ویندوز لایو درست کرد، البته کند هست و سیستم عامل کامل هم نیست، اگر روی فلش باشه سریعتر میشه.

حالت مناسب اینه که یک اس اس دی کم حجم داشته باشی یا یک هارد با طرفیت حدود 100 گیگ.

این طوری یک سیستم عامل کامل داری که در مواقع نیاز بسیار سودمند خواهد بود.

لینک به دیدگاه

نسخه ی پشتیبان مستقیما بوت نمی شه. نسخه ای مستقیما بوت بشه سیستم عامل لایو هست و مانند سیف مود خیلی امکانات رو نداره. نسخه ی پشتیبان اما این قابلیت رو داره که با کمک یک دیسک بوت برگردانده بشه. حالا این که با چه سیستمها سازگاری داشته باشه بستگی به خیای چیزها از جمله اختلاف یا نزدیکی سخت افزارهای رایانه ی مبدا و مقصد داره. توی ویندوز 8 و 8.1 مشکل سازگاری کمتره.

من یک پشتیبان از ویدوز 8.1 با برد ایسوس z97 دلوکس دارم که درایورهای گرافیک انویدیا و ای ام دی و اینتل روش نصبه و برنامه های جانبی سخت افزارها رو از روش پاک کرده ام، اما برنامه های کاربردی مورد نیاز رو روش نگه داشته ام و تقریبا روی هر سخت افزاری که توی پنج سال اخیر ساخته شده باشه می تونم بالا بیارمش و بعد از بیشینه یک ساعت همه چیزش رو پایدار کنم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

نسخه ی پشتیبان مستقیما بوت نمی شه. نسخه ای مستقیما بوت بشه سیستم عامل لایو هست و مانند سیف مود خیلی امکانات رو نداره. نسخه ی پشتیبان اما این قابلیت رو داره که با کمک یک دیسک بوت برگردانده بشه. حالا این که با چه سیستمها سازگاری داشته باشه بستگی به خیای چیزها از جمله اختلاف یا نزدیکی سخت افزارهای رایانه ی مبدا و مقصد داره. توی ویندوز 8 و 8.1 مشکل سازگاری کمتره.

من یک پشتیبان از ویدوز 8.1 با برد ایسوس z97 دلوکس دارم که درایورهای گرافیک انویدیا و ای ام دی و اینتل روش نصبه و برنامه های جانبی سخت افزارها رو از روش پاک کرده ام، اما برنامه های کاربردی مورد نیاز رو روش نگه داشته ام و تقریبا روی هر سخت افزاری که توی پنج سال اخیر ساخته شده باشه می تونم بالا بیارمش و بعد از بیشینه یک ساعت همه چیزش رو پایدار کنم.

مرسی

پس این روش ها زیاد جالب نیس

لینک به دیدگاه

هیچ روشی وجود نداره

خودت خسته نکن

ویندوز دوباره  نصب کن از نت دانلود کن از رو هارد نصب کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...