رفتن به مطلب

هنوز قیمت کارتهای گرافیک تغییری نکرده .تا میتونید خرید رو به تاخیر بیندازید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازار کارت های گرافیک و بویژه کارتهای رده بالا هیچ تغییر چشمگیری نکرده و هنوز وضع مانند قبل است 

تنها دلیل این داستان هم توجه نکردن کاربرا به حقوق خودشون و خرید با هر قیمتی توی این بازار است 

برخی از کاربرا میان و پست میزنن کارت  قدیمی  انویدیا یا ای ام دی کاهش قیمت شدید داشته ولی به این 

توجه نمیکنند که قیمت گذاری کالای الکترونیک تابع زمان است و قیمت ثابتی برای دوره طولانی نداره 

بهترین راه برای کاهش قیمت پشت کردن کاربرا برای مدتی به خرید است .فروشنده بالاخره باید کالای خودشو 

به سرمایه تبدیل کنه و اگر در زمان کم این اتفاق نیفته میشه زیان پس اگر میتونید چند وقتی از خرید کارت 

و یا سخت افزار گرون دست نگه دارید تا این بازار بی سامان کمی بخودش بیاد 

لینک به دیدگاه

بله حرف درستیه

وقتی که هنوز ام خریدو فروش مثل قبل  باشه مسلما تغییری نخواهد داشت قیمت ها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان فکر می کنید ملت میگن بله حق با شماس و کسی نمیخره؟ نه عزیز، اگه این ملت درک درستی از "ما" داشتن که.....

لینک به دیدگاه

داداشم فرهنگ هم فکری وجود نداره این حرکت ها ماله کشورها هم فکر هست نه ما 

درکشور ما مردم از بس سیستم نداشتن تا پولی گیرشون میاد حمله میکنن برا خرید خود من 1 سال صبر کردم قیمت ها بهتر بشه اتفاقا بدتر شد :laughing:  400 ضرر کردم

اینجا تهران لعنتی شوخی نیستش خبری از گل بوسه شیرینی نیستش اینجا بخور بخور تا خورده نشی اینجا نصف............ :D

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

من خودم میخواستم ssd بگیر توافق که شد نگرفتم منتظر کاهش قیمتم ولی خب ملت زیاد به این چیزا فکر نمی کنن 

لینک به دیدگاه

والا تجربه نشون داده هر چی گرونتر باشه ما بیشتر میخریم 

فکر خوبیه ولی ..........

لینک به دیدگاه

قیمت چیا پایین اومده که کارت گرافیک دومیش باشه؟توی یه تاپیک دیگه هم همین بحث بود و من گفتم تا قبل از توافق هم قطعات وارد می شدن کسی جلوی ورود قطعات کامپیوتری رو نگرفته بود.اگه قیمتی بخواد پایین بیاد اول قیمت دلار باید پایین بیاد که اونم از 3200 پایین تر نیومده.تا وقتی هم که یه وارد کننده به زیر قیمت بازار یه قطعه رو وارد نکنه و نفروشه بقیه قیمتا رو پایین نمیارن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا تجربه نشون داده هر چی گرونتر باشه ما بیشتر میخریم 

فکر خوبیه ولی ..........

بله از آقای حسینی سوال کنید فکر کنم تصدیق کنن !

همیشه وقتی اوضاع بازار خراب میشه و قیمت ها رو به بالاست خریدران هجوم میارن !

اتفاقی که تو صف مرغ هم میافته ../.

لینک به دیدگاه

تو این کشور پرشیا رو تا چهل میلیون به مردم فروختن صدای کسی در نیومد اون وقت شما می خوای واسه یه کارت دو تومنی طرف بشینه به امید کاهش قیمت؟

لینک به دیدگاه

خودم 6 ماه هست میخوام سیستم بگیرم ولی دست نگه داشتم اون قطعاتی هم که میخوام هم تموم شده  :( قیمت رم و هارد خیلی بهتر شده...

لینک به دیدگاه

در حرکتی خود جوش من یکی که بمیرم هم قطعه ای از این وارد کننده های ....نمیخرم.همه رو میدم بیارن برام!!مگه پول علف خرسه که هر قیمتی به این جانورهای موزی بدی!!

]هر کارت گرافیک که اینها وارد کردن نشستن دور هم به صرف قلیان و چایی برای قیمت گزاریش یکی میگه بدین 3 میلیون مردم سادن میخرن  شکلش گولشون میزنه!!!!بعد همگی دور هم میخندن و تمام.و دسته جمعی میرن اکبر جوجه!!

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

اکثر ایرانی ها فکر میکنن مثل اکثر ایرانی ها نیستن ولی هممون مثل همیم-   خواستن توانستن است- اگه یه ذره همدل باشیم و هم مغز هم دست هم پا  باشیم میتونیم قیمتهارو ما تایین کنیم

ویرایش شده توسط s_saeed2010
لینک به دیدگاه

من چند وقته که قیمتا رو چک میکنم اکثرا در حال کاهش هستن و تو این بین رم و ssd بیشتر از همه افت داشتن

لینک به دیدگاه

تو ایران اگه میخواین به امید افت قیمت بشینید نباید هیچ وقت چیزی بخرید.درسته قیمتا بالاتر از قیمت واقعیش هست اما یا باید ((همه)) یهو هیچی نخرن که امکان پذیر نیست این. تازه به امید کاهش قیمت صبر میکنی و قطعه هایی که میخوای تموم میشن و باز باید بشینی تا بیان. خودتونم دیدید هرچی جدید وارد شد قیمتش از قبل بیشتر شده مثل i5 ها و i7 ها و کارتای inno3d . به قول یکی از دوستان گفت تو برو هرچی میخوای بخر تا بخواد بعد یکی دو ماه قیمتا تغییری کنن تو این مدت حالتو کردی با چیزایی که گرفتی..! این همه از خصوصیات بد مردم ایران میگین یه کلمه هم بگین ملت هزار تومن چیزی که دارن ارزون میشه چقد میخوره تو پرشون..

لینک به دیدگاه

i5 4460 تا وقتی زیاد بود 570-585 قیمت داشت...به ته بار که رسید شد 680 تومن و حالا هم ناموجوده هر کسی هم که داره همین حدود 650 660 میفروشه تقریبا...سیستم قطعات کامپیوتری اینه وقتی یه قطعه زیاد می شه ارزون می شه یکمی وقتی شروع می کنه به ته کشیدن قیمتش بی دلیل و غیر منطقی می ره بالا...الان Galax GTX 960 که شده 780 احتمال زیاد داره به ته بارش می رسه...خنده داریش اینجاست چون ملت حوصله ندارن صبر کنن تا بار بعدی بیاد هجوم میارن و مثلا می گن که آره زرنگی کردم رفتم از چندتا دونه گرافیکی باقی مونده یکیشو خریدم.توی بازار هم اکثرا این رو میشنوید به مشتری می گن که "آخر باره هااا نمی خوای بخری؟ معلوم نیست کی دوباره وارد بشه.بیا فوقش مثلا 30 تومن اون موقع ارزون تره!بخر برو نمی خواد 1 ماه هم صبر کنی" در حالیه که مثلا سری بعدی جنس های وارد کننده داخل گمروک و در حال ترخیصه و به فرض حداکثر 3 هفته بعدش دوباره همجا موجود می کنن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

تو ایران اگه میخواین به امید افت قیمت بشینید نباید هیچ وقت چیزی بخرید.درسته قیمتا بالاتر از قیمت واقعیش هست اما یا باید ((همه)) یهو هیچی نخرن که امکان پذیر نیست این. تازه به امید کاهش قیمت صبر میکنی و قطعه هایی که میخوای تموم میشن و باز باید بشینی تا بیان. خودتونم دیدید هرچی جدید وارد شد قیمتش از قبل بیشتر شده مثل i5 ها و i7 ها و کارتای inno3d . به قول یکی از دوستان گفت تو برو هرچی میخوای بخر تا بخواد بعد یکی دو ماه قیمتا تغییری کنن تو این مدت حالتو کردی با چیزایی که گرفتی..! این همه از خصوصیات بد مردم ایران میگین یه کلمه هم بگین ملت هزار تومن چیزی که دارن ارزون میشه چقد میخوره تو پرشون..

اونی که شما می بینی بعد از ناموجود شدن دوباره موجود می شه با قیمت بالا تر اضافه های مونده از بار قبل که وارد کننده انبار کرده بوده...اکثرا هم بعد از اون می بینید که مثلا بعد از چند وقت 100 تومن کاهش قیمت پیدا می کنه مثل 4790K که به آخر بار می رسه می شه 1150 بعد یه 5روز ناموجوده و بعد می شه 1190 و بعد  کم کم طی یکی دوهفته می رسه 1070 و بعد دوباره یواش یواش 1150 و همون چرخه ادامه پیدا می کنه...کمییت با قیمت توی ایران رابطه ی مستقیم داره...اونم که ملت تو ذوقشون می خوره از ارزونی مال همین چیزاست! که میفهمن زرنگ بازیشون که یه قطعه ی در حال تموم شدن رو گرون تر خریدن هیچ نتیجه ای جز ضرر براشون نداشته...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله از آقای حسینی سوال کنید فکر کنم تصدیق کنن !

همیشه وقتی اوضاع بازار خراب میشه و قیمت ها رو به بالاست خریدران هجوم میارن !

اتفاقی که تو صف مرغ هم میافته ../.

من به شخصه خودم این مطلب رو متوجه شدم.

من سوپر مارکت دارم

اگه 2روز قبل گرون شدن یه جنسی به طرف بگی این داره گرون میشه به جای یکی 2تا ببر گوش نمیده ، اونوقت پس فرداش که گرون شد میاد 4تا میبره.

لینک به دیدگاه

اونی که شما می بینی بعد از ناموجود شدن دوباره موجود می شه با قیمت بالا تر اضافه های مونده از بار قبل که وارد کننده انبار کرده بوده...اکثرا هم بعد از اون می بینید که مثلا بعد از چند وقت 100 تومن کاهش قیمت پیدا می کنه مثل 4790K که به آخر بار می رسه می شه 1150 بعد یه 5روز ناموجوده و بعد می شه 1190 و بعد  کم کم طی یکی دوهفته می رسه 1070 و بعد دوباره یواش یواش 1150 و همون چرخه ادامه پیدا می کنه...کمییت با قیمت توی ایران رابطه ی مستقیم داره...اونم که ملت تو ذوقشون می خوره از ارزونی مال همین چیزاست! که میفهمن زرنگ بازیشون که یه قطعه ی در حال تموم شدن رو گرون تر خریدن هیچ نتیجه ای جز ضرر براشون نداشته...

حرف شما کاملا صحیحه

ولی اصل صحبت من اینه که به خاطر کاهش قیمت کسی اگه به چیزی نیاز داره نباید(از نظر من) بشینه به امید یه خورده کاهش قیمت(اونم چند ماه). ولی کسی که نیاز خاصی مثلا به گرافیک جدید نداره و میتونه صبر کنه. بله چرا صبر نکنه. بعدم چرا قیمتا بیاد پایین الان؟! د.ل.ار ارزون شده؟ یا مثلا EVGA نمایندگی رسمی زده مستقیم و بی واسطه قطعات دارن وارد میشن؟!

تو ذوق خوردن هم به نظرم ربطی به این موضوع نداره. ما کلا  جنسی که داریم بعد 1 سالم ارزون شه تو ذوقمون میخوره..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینجا ایرانه .... :big hug:

ما تو یه کره دیگه زندگی میکنیم .... :-?

:laughing:

لینک به دیدگاه

حرف شما کاملا صحیحه

ولی اصل صحبت من اینه که به خاطر کاهش قیمت کسی اگه به چیزی نیاز داره نباید(از نظر من) بشینه به امید یه خورده کاهش قیمت(اونم چند ماه). ولی کسی که نیاز خاصی مثلا به گرافیک جدید نداره و میتونه صبر کنه. بله چرا صبر نکنه. بعدم چرا قیمتا بیاد پایین الان؟! د.ل.ار ارزون شده؟ یا مثلا EVGA نمایندگی رسمی زده مستقیم و بی واسطه قطعات دارن وارد میشن؟!

تو ذوق خوردن هم به نظرم ربطی به این موضوع نداره. ما کلا  جنسی که داریم بعد 1 سالم ارزون شه تو ذوقمون میخوره..

نیازی که شما میگید رو من دقیق نمی دونم چیه.اگه کسی کار رندر و انیمشن می کنه و نیازش کارت های Quadro و FirePro اصلا قیمت و قضیش جداست.وارد کننده ها اونارو سفارشی وارد می کنن و اصولا موجودی ندارن اکثرا...کاربرای معمولی،اداری و برنامه نویس هم احتیاجی به گرافیک ندارن و پول کارت نمی دن یا با Intel HD سر می کنن یا حد اکثر یه gt 730 می خرن...میمونه این وسط گیمر ها که کسی فکر نکنم به خاطر 1 ماه یا 2 ماه بازی نکردن از کار و زندگی عقب بمونه(اگه کسی اینقدر تحملش کمه و 1 ماه بازی نکنه حالش بد می شه،کنسول بره بخره چون تا چندین سال احتیاجی به عوض کردن قطعه و اینها هم نداره)... بنده هم همین صفحه ی قبل گفتم هیچی ارزون نشده که گرافیک دومیش باشه و برای ارزون شدن شرط اول پایین اومدن قیمت دلاره که امکان نداره. اگه EVGA نمایندگی می زد که مشکلی نبود...این ارزون شدن هم به خاطر رقابت وارد کننده ها باهم هستش....اون دیگه اسمش توی ذوق خوردن نیست،طمع کاریه!

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

چه تنتظار هایی از مردم جهان سوم داری ها !!!!!!

کسایی که شعورشون میرسه (در زمینه قطعات کامپیوتر 10% مردم نیستن)  بقیه فقط براشون مهم یه چیز باشه روشن بشه برن فیس*book یا چهار تا آهنگ دان کنن که ما هم تا 1 سال هیچی نخریم همین 90% مردم برای بازاری ها بس هستن.

درکل اینجا آلمان نیست شیر 10% گرون بشه هیچکس نخره فرداش 15% ارزون بشه.

لینک به دیدگاه

کسایی که شعورشون میرسه (در زمینه قطعات کامپیوتر 10% مردم نیستن)  بقیه فقط براشون مهم یه چیز باشه روشن بشه برن فیس*book یا چهار تا آهنگ دان کنن که ما هم تا 1 سال هیچی نخریم همین 90% مردم برای بازاری ها بس هستن.

یکبار هم نون گرون شده بود

فرداش هیچ کس سرکار نرفت مجبور شدن بیارن پایین...

لینک به دیدگاه

حرفتو میدم آب طلا بگیرن!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...