رفتن به مطلب

هنوز قیمت کارتهای گرافیک تغییری نکرده .تا میتونید خرید رو به تاخیر بیندازید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

همین دیروز یکی دو تا 980ti رو خریده بود انداخته بود واسه مانیتور 2k کلی هم خوشحال که کارت ۷۰۰ دلاری رو خریده ۹۵۰ دلار. چه توقعاتی دارینا. [emoji19]

منتظر همبستگی نباشید همیشه یه سری هستن نفسشون از جا گرم میاد به لطف باباهاشون.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ویرایش شده توسط tonypb
لینک به دیدگاه

صحبت خودمون رو بکن که با زحمت پول در میاریم.اونایی که بباشون نزول خور و اختلاس گر و ... ایناست واسشون که مهم نیست

لینک به دیدگاه

در راستای تاپیک این تاپیک مشکل سوزشم رو مطرح کنم :دی

من تابستون پارسال سیستمم رو خریدم 5.5 !!! قبل نوروز میشد حدود 5 بعد تابستون هم جالبه میشه 4.8 حدودا :D

الان نمیدونم ....ولی فکر میکنم 4 تومن بشه سیستم عین مال منو بست .....

کلا کلمه ی "ثبات" در مملکت ما معنی نداره ....  خرید = ضرر البته اگر به فکر پایین اومدن قیمت باشین چون فعلا داره به سمت ارزونی میره با شیب کم ...

ولی بازم یه جام میسوزه :crying: :crying: :crying:  من با 5.5 فکر کنم الان سیستم میخریدم میتونستم دو تا 290 یا 970 داشته باشم :crying: :crying: :crying:

gc0p_10421409_10152892759062993_34329446

لعنت

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

بنده هم همین صفحه ی قبل گفتم هیچی ارزون نشده که گرافیک دومیش باشه و برای ارزون شدن شرط اول پایین اومدن قیمت دلاره که امکان نداره.

من منظورم با شما نبود دوست من:) صحبتم کلی بود ولی تو نقل قول گفتم شرمنده..

لینک به دیدگاه

در راستای تاپیک این تاپیک مشکل سوزشم رو مطرح کنم :دی

من تابستون پارسال سیستمم رو خریدم 5.5 !!! قبل نوروز میشد حدود 5 بعد تابستون هم جالبه میشه 4.8 حدودا :D

الان نمیدونم ....ولی فکر میکنم 4 تومن بشه سیستم عین مال منو بست .....

کلا کلمه ی "ثبات" در مملکت ما معنی نداره ....  خرید = ضرر البته اگر به فکر پایین اومدن قیمت باشین چون فعلا داره به سمت ارزونی میره با شیب کم ...

ولی بازم یه جام میسوزه :crying: :crying: :crying:  من با 5.5 فکر کنم الان سیستم میخریدم میتونستم دو تا 290 یا 970 داشته باشم :crying: :crying: :crying:

gc0p_10421409_10152892759062993_34329446

لعنت

:crying:

لینک به دیدگاه

:crying:

ممنون بابت همدردی نادر جان @};- :(

فقط الان که پستم رو خوندم این قسمت رو خوب نگفتم "من تابستون پارسال سیستمم رو خریدم 5.5 !!! قبل نوروز میشد حدود 5 بعد تابستون هم جالبه میشه 4.8 حدودا"

منظورم از نوروز ، نوروز 93 هست ...... تابستون هم منظورم تابستون 93 که خریدم :دی

خلاصه خیلی بده......

تو خانواده ی ما چند ماه پیش دو تا گوشی LG که مدلش فکر میکنم l80 بود رو خریدیم  ..... دقیقا بعد دو روز حدودا 100 و خرده ای از هر کدوم کم شد !!!

انصافا ادم میترسه یه چیزی بخره.....

یه چیز دیگه هم بگم حالا مربوط نیست ......

ولی یادمه حدود 10 سال پیش یه زمین داشتیم فروختیم 15 تومن ......بعد طرفی که زمین رو از مون خریده بود چند سال پیش 150 تومن فروختش حالش رو برد :D

انشاالله کشور ما هم یه زمانی ادم بشه :D

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

چرا باید تغییر کنه؟ مگه نرخ ارز کاهش داشته؟

مردم فکر می کنن توافق شده دیگه ... قیمتا باید کلّی پایین بیاد.

هیچ از این خبرا نیست. دلار زیر 3 تومن نخواهد شد. (حدّاقل امسال)

پس صبر کردن به بهانه ی یه قرون دو زار، هدر دادن عمره.

دقیقا صحبت منم همین هست!!
لینک به دیدگاه

فقط الان که پستم رو خوندم این قسمت رو خوب نگفتم "من تابستون پارسال سیستمم رو خریدم 5.5 !!! قبل نوروز میشد حدود 5 بعد تابستون هم جالبه میشه 4.8 حدودا"

خلاصه خیلی بده......

تو خانواده ی ما چند ماه پیش دو تا گوشی LG که مدلش فکر میکنم l80 بود رو خریدیم ..... دقیقا بعد دو روز حدودا 100 و خرده ای از هر کدوم کم شد !!!

ولی یادمه حدود 10 سال پیش یه زمین داشتیم فروختیم 15 تومن ......بعد طرفی که زمین رو از مون خریده بود چند سال پیش 150 تومن فروختش حالش رو برد :D

منم گوشیمو خریدم 1800 دقیقا فرداش مذاکرات شروع شدن فکر میکنم.. و شد 1500! 300 ضرر اونم فقط تو 1 روز!! :((
لینک به دیدگاه

خلاصه خیلی بده......

تو خانواده ی ما چند ماه پیش دو تا گوشی LG که مدلش فکر میکنم l80 بود رو خریدیم ..... دقیقا بعد دو روز حدودا 100 و خرده ای از هر کدوم کم شد !!!

منم گوشیمو خریدم 1800 دقیقا فرداش مذاکرات شروع شدن فکر میکنم.. و شد 1500! 300 ضرر اونم فقط تو 1 روز!! :((

شرمنده 2 بار ارسال شد

ویرایش شده توسط Amir_M97
لینک به دیدگاه

درود

خاستم یه چیزایی  بگم ,دیدم نگم بهتره (هرچی بگی یه جای کار میلنگه) :laughing:

یا به زرر سایت میشه

یا به زرر خودم

یا باعث مخدوش شدن و مکدر شدن افکار دوستان

در هر صورت اینا با رشد فرهنگ و نزدیک شدن افکار و هم دلی در اینده درست میشه(اینو مدیون تکنلوژی و نواوری ها خواهیم بود)در واقع دنیایی مدرن و نزدیک به هم

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

چه شما بخری یا نخری فک کردی قیمتا تغییر میکنه؟

زیر قیمت خرید که نمیفروشه فروشنده و اگه کل ملت هم خرید نکنن وارد نمیشه قطعه و همون قیمت میمونه

تا انبار ها خالی نشه تغییری نمیبینی

هرقدر هم بمونی و خرید نکنی بالاخره یه روزی از ناچار مجبور میشی خرید کنی.شما هم خرید نکنی این همه ادم هست که خرید کنه.

به نظر من فکر درستی نیست

لینک به دیدگاه

به نظر من هرکی میخواد گرافیک بخره هم بخاطره تغییر نکردن قیمت ها صبر کنه هم صبر کن برای کارت گرافیک های پاسکال چون بنظر من کارتهای گرافیکی حال حاضر ( gtx 980 ti و fury x ) خیلی زود قدیمی میشن و تا آخر امسال ( شمسی ) میرن جایی که الان gtx 780 ti هست!!!!

لینک به دیدگاه

تاثیر لغو تحریم ها بربازاراقلام کامپیوتری:

رئیس اتحادیه رایانه از تاثیر لغو تحریم های بین المللی بر خدمات پس از فروش اقلام کامپیوتری با توجه به ورود نمایندگی های اصلی کالاهای دیجیتال به بازار ایران خبر داد.

سیدمهدی میرمهدی در گفتگو با مهر ، اظهار داشت: به نظر می رسد لغو تحریم ها در قیمت کالاهای دیجیتال تاثیر چندانی نداشته باشد مگر آنکه با کاهش قیمت دلار، شاهد کاهش قیمت محصولات این بخش باشیم.

وی با بیان اینکه نرخ کالاهای دیجیتال بیشتر متاثر از قوانین دست و پاگیر داخلی است که خود تحریمی را در این صنف به همراه داشته است، ادامه داد: با حل معضلات تعرفه های گمرکی و ثبت سفارش، شاهد حل مشکل قاچاق کالاهای رایانه ای خواهیم بود که این موضوع ثبات بازار را به همراه خواهد داشت.

ادامه مطلب در لینک زیر مشاهده شود

http://itnews.paazen.com/content/21075

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...